Orijinalini görmek için tıklayınız : Teneke zincir yağ ve siteyle ilgili istek
ahmetkaya
27 Eylül 2021, 15:06
https://pixers.com.tr/cikartmalar/kirmizi-murekkeple-kirmizi-boya-teneke-ve-boya-fircasi-tam-43627276 şöyle bir zincir yağı varmı dır ülkemizde sağa sola püskürtmeden yedire yedire sürebileceğimiz ve sitede şöyle bir özellik var mı fotoğraf ekle tuşuna basalım anında telefonda ki fotoğraflar çıksın hangisini yayınlanmasını istediğimiz fotoğrafa tıklayınca hemen siteye eklemiş olalım
mavzer-i
27 Eylül 2021, 16:52
kalın şanzuman yağı istiyorsun sen. fırça ile sürcen zincire.
okanbagiscan
27 Eylül 2021, 17:10
Ben Würt ün DRYLube yağını kullanıyordum.Genelde yazın kullandığım için.Hayalet yağ diyorlar yağlaması güzel damlamasıda yok.Burada övdükleri için İpone xtrem chain yağı aldım oda sıçramıyor.
Bu arada zinciri temizleyip yağlamıştım.Sonra bakım için servise gittim.Usta senin zincir yağın çok kalitesiz dedi sunu kullan falan diye marka öneriyor.
Dedim o yağ İpone nin şu markası muhtemelen sen serviste hiç kullanmamışındır ondan sana öyle geliyor.Ondan sonra çevir kazı yanmasın.
Gerçekten ülkemiz bir bakıma fırsatlar ülkesi.Bu kadar kazmanın iş yaptığı para kazandığı ortamda kafası çalışan kendini yetiştiren adamın para kazanamaması diye bir şey yok.
miDgas
27 Eylül 2021, 17:16
KİM KİME JIPLARSA ORTALIK FENA :pale:
sey_47
27 Eylül 2021, 17:47
Var. Tekstil makinasında kullanıyoruz. 150 numara. Bal gibi birşey. Bandır bandır sür.
Ama yine de o momente dayanamayıp sağa sola sıçrıyor hareket halindeyken bilgin olsun.
ahmetkaya
27 Eylül 2021, 20:33
Beyler sıçrayacaksa sprey zincir yağı na bakıcaz artık
EthanHunt
27 Eylül 2021, 21:05
140 numara şanzıman yağı kullanıyorum, memnunum. Isıya dayanıklı ve daha kalın.
BloodyBaron
27 Eylül 2021, 21:12
Ben 80 numara kullanıyordum gayet memnundum 140 numara buldum bir yerde bulmuşken alayım dedim ama daha imce geldi bana 80 numaradan.
mavzer-i
27 Eylül 2021, 22:04
Ben 80 numara kullanıyordum gayet memnundum 140 numara buldum bir yerde bulmuşken alayım dedim ama daha imce geldi bana 80 numaradan.
ya kullandığın 80 değildir. yada 140 diye sana verdikleri 140 değildir.
yada 140 diye verdikleri yağ kızak yağıdır. o biraz daha 90a yakın oluyor
Barisozde
28 Eylül 2021, 09:38
abi ipone xtreme chain road alıyosun. yağmurda 600 kuru yolda 800km yağ derdin olmadan akıp gidiyosun.
BloodyBaron
28 Eylül 2021, 09:43
ya kullandığın 80 değildir. yada 140 diye sana verdikleri 140 değildir.
yada 140 diye verdikleri yağ kızak yağıdır. o biraz daha 90a yakın oluyor
Aldığım 80liği açık olarak almıştım dayı büyük tenekeden vermişti belki daha kalın bir yağdı bilmiyorum. Aldığım 140ı ise benzinlikten 0 kutu olarak aldım ama cidden baya ince 140 numaraya göre. 10 40 ayarında. Anlamadım neden böyle olduğunu.
mavzer-i
28 Eylül 2021, 11:06
Aldığım 80liği açık olarak almıştım dayı büyük tenekeden vermişti belki daha kalın bir yağdı bilmiyorum. Aldığım 140ı ise benzinlikten 0 kutu olarak aldım ama cidden baya ince 140 numaraya göre. 10 40 ayarında. Anlamadım neden böyle olduğunu.
kutu olarak aldığın gerçekten 140 numaradır o zaman. ama tenekeden ne yağ verdiler orası meçhul kalmış :D
ahmetkaya
28 Eylül 2021, 11:19
Alacaksam zincir yağı alırım içim rahat etsin diye
mavzer-i
28 Eylül 2021, 11:35
şanzıman yağların şöyle bi güzelliği var.
saf yağdan oluştuğu için içinde yapışma özelliği barındıran ıvır zıvır kimyasallar olmadığından zinciri besliyor ve kir çör ıvır zıvır şeyleri zincire yapıştırtmıyor. motoru yıkarken zincire ufaktan tuttuğun su ile pırıl pırıl oluyor.
zincir yağ spreyi kullanınca meret zincire tutunmak için içinde katkı olduğu için dışardan topladığı kiri tozuda topluyor.
bu sefer temizlemek için temizleme ürünleri yada gazyağı fırça vs kullanıyorsun.
yani şanzıman yağı ile zinciri fırçalayarak uğraşıyorsun ama temizlemek için uğraşmıyorsun
yani sprey ile zinciri uğraşmadan yağlıyorsun ama zinciri temizlemek için uğraşıyorsun
yada benim gibi otomatik yağlama yapıyorsun ne yağlamayla ne temizlemeyle uğraşıyorsun
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO