PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : alarmlı disk kilidi ötmemesi

nicknamer
20 Eylül 2021, 09:23
merhabalar,

su gelmedi, pilleri değiştirdik falan ama alarmlı disk kilidim ötmüyor.

sonra da zıırrr diye bir sesle böyle ben kilitlenmedim dercesine ses çıkarıyor. acaba bozuk mu yenisini mi almak gerekir. yaşayan var mı acaba? şimdiden teşekkürler.

E.Yzr
20 Eylül 2021, 09:29
Aynı durum benimkinde de var. Alarmsız kullanıyorum

ero__
20 Eylül 2021, 09:35
merhabalar,

su gelmedi, pilleri değiştirdik falan ama alarmlı disk kilidim ötmüyor.

sonra da zıırrr diye bir sesle böyle ben kilitlenmedim dercesine ses çıkarıyor. acaba bozuk mu yenisini mi almak gerekir. yaşayan var mı acaba? şimdiden teşekkürler.

Ne marka belli, ne model belli, ne tek bir kare fotoğraf var...

Ben hemen sihirli küremin başına geçiyorum...

watercolours
20 Eylül 2021, 09:39
Ne marka belli, ne model belli, ne tek bir kare fotoğraf var...

Ben hemen sihirli küremin başına geçiyorum...

Bir kademe ilerisi şu şekilde:
Bir sorunum var. Yardımlarınızı bekliyorum.

nicknamer
31 Ekim 2021, 01:12
yazılanları okuyunca "haklılar ama böyle detayları atlamam. bir bakayım da güncellerim" dedim kendi kendime. 1 aydan fazladır aklımda. sene sonu yoğunluğunda çalışmaktan bir türlü bakamamıştım.

disk kilidinin markası bilgileri vs silinmiş zamanla. bende 2.el aldığımdan göremedim. belki muadil üretilmiştir diye araştırdım ama bulamadım. usta "su aldıysa yeni bir tane almalısın" dedi bugun. bende idareten kullanmaya devam etmeye karar verdim. içini de açtım basit bir sistem aslında, pil ve hoparlörden oluşan bir düzen ama o kadar tekniğim yoktu. kapadım geri. yinede teşekkürler.

başa gelir diye notlamak istedim.

Gofretcocuk5
31 Ekim 2021, 13:56
Abus 8008 en iyisidir bundan alın

nicknamer
31 Ekim 2021, 21:18
Aynı durum benimkinde de var. Alarmsız kullanıyorum

şu fikri tuttum açıkçası. böyle devam şimdilik ama abus alacağım gibi duruyor tracer almaya karar verirsem.

Samet Ağır
31 Ekim 2021, 21:32
Kendini alarmsız disk kilidi sanıyor olabilir mi? Oturup konuşmayı denediniz mi?
Hayır tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler.. :queen:
Tamam kabul iğrençti..:queen:

E.Yzr
31 Ekim 2021, 22:00
şu fikri tuttum açıkçası. böyle devam şimdilik ama abus alacağım gibi duruyor tracer almaya karar verirsem.

Tracer 7 2021 hayali bende de var. Kapalı garajımda hem zincire bağlı hem ön arka disk kilidi mevcut. Alarmı çalışmayanı arkaya takıyorum. Hiç yoktan iyidir. Tracera kavuşmanız dileğiyle...

ERROR88
31 Ekim 2021, 22:10
abus alırsan oter benım kuş yıllardır ötmediği olmadı hiç :queen::flower:

Samet Ağır
31 Ekim 2021, 22:50
abus alırsan oter benım kuş yıllardır ötmediği olmadı hiç :queen::flower:

Belli bir yaşa kadar öyle olur zaten...
Zamanla.....:queen:

Remzidemir41
31 Ekim 2021, 23:15
Motomaxten aldıydım bi tane alarmlı disk kilidi aynı sorunu yaşadım ama müşteri hizmetleri de yardımcı olmadıydı ben de nasıl olsa 150 200 liraya aldım amaan diyip çöpe attı sonra.

nicknamer
20 Kasım 2021, 14:12
Tracer 7 2021 hayali bende de var. Kapalı garajımda hem zincire bağlı hem ön arka disk kilidi mevcut. Alarmı çalışmayanı arkaya takıyorum. Hiç yoktan iyidir. Tracera kavuşmanız dileğiyle...

Buraya kalbimi bırakıyorum. Teşekkürler.