PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kısa Plakalık Hakkında Birkaç Soru

ardacalisici
17 Eylül 2021, 14:06
Merhaba arkadaşlar ben Samsun’dan İzmir’e taşındım. Nk 400 motosikletimin plakasını artçı selesinin altına taktırmıştım fakat İzmir’de gezerken polis memuru beni güzelce uyardı plakalık taktır diye. Şimdi sorum şu buraya yeni geldiğim için çevreyi bilmiyorum ve kısa şekilde plakalık taktırmak istiyorum. Nerede nasıl taktırabilirim ya da hangi modeli tercih etmeliyim? İnternette baya bir araştırma yaptım fakat benim motosikletime uygun konu başlığı olan bir satıcı göremedim. Genel olarak Yamaha türevleri satılıyor. İzmir’de olan bana yardım edebilecek birisi ya da şunu alıp yaptır diye öneride bulunabilecek birisi var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------

En kısa sürede bilgi verebilirseniz çok memnun kalırım. 2 gündür motosiklete binemiyorum bu yüzden. O sanayi bu sanayi gezmekten yoruldum

Cyan
17 Eylül 2021, 14:45
Orijinal plakalığı yok mu acaba? (Yani bu kadar zahmet çekmek yerine orijinal takılabilirmiş - elinizde olsa...)

ardacalisici
17 Eylül 2021, 20:12
Orijinal plakalığı çok uzun olduğu için kuyrukla beraber onu iptal ettirdim. O yüzden yok diyebiliriz