PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorsiklet güvenliği için sürekli kayıt yapabilen kamera önerisi.

mhtalbayrak
15 Haziran 2021, 02:54
Merhabalar. 50cc peugeot speedfight 4 moped aldım ve çok memnunum. Evden işe, işten eve... Mopedi park alanına koyuyorum, kameralar falan herşey var. Ama ben yinede aracın üzerine özel bir kamera takmak istiyorum. Motorun egzoz korumasının yan tarafında bir sürtünme izi var, çizik falan değil ama iz kalmış temizlenmiyorda. Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum zaten çokta önemli bişey değil. Yurtdışında yaşıyorum ve burda gençler biraz kafayı çekince sağa sola dadanıyorlar ne yaptıklarınıda bilmiyorlar. Yarın öbürgün kendilerince eğlenmek için mopedle uğraşsalar, devirseler falan kim yaptı ne oldu uzun iş... İstiyorumki direk kendim kamera kayıtlarını alayım kim ne yapmış göreyim. En azından motorun başına ne gelmiş kesin bilmiş olurum içim rahatlar.

Viofo MT1 ön arka kamera aldım, fakat ben bu kamerayı kapalı olsa bile hareket halinde açılıyor ve kayıt yapmaya başlıyor zannettim. Meğer kameranın sürekli açık kalması gerekiyormuş. Yani kameralar açık kalacak, hareket algılarsa kayda başlıyor, hareket bittikten aşağı yukarı 20 saniye sonra kaydı durduruyor (Sürekli kayıt modu da var). Birde 12v ile çalışıyor. 9 voltla bile çalışıyor (denedim). Şimdi bunun ACC kablosunu kontağa bağlasam motoru kapatınca kamerada kapanıyor. Direk aküye bağlasam tüm gün açık kalacağından dolayı aküyü bitirmesinden çekiniyorum. Moped günlük 11 saat boyunca parkta bekliyor. Viofo MT1 11 saatte aküyü bitirir mi ? Başka kamera önerisi olan var mı, yada elimdeki kamerayla alakalı başka bir çözüm önerisi olan var mı ?

Motorsiklette yeni olduğum için önerilere ihtiyacım var.

yaşlıveacemi
15 Haziran 2021, 15:33
https://tr.aliexpress.com/item/1005002213981453.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.40004c 4dMJQwwB

Ben bu kamerayı aldım. Hareket algılama modu var. Hareket algıladıkça bir dakika çekim yapıyor.

Ben 10.000 mah lık poverbanka bağlıyorum. Yalnız şunu bilmiyorum pil dolup şarj durunca tekrar poverbanktan akım alıyor mu? Bazı aksiyon kameraları pili dolduktan sonra pil boşalmaya başlayınca tekrar şarj başlamıyor o yüzden pilini çıkarmak lazım.