Orijinalini görmek için tıklayınız : yüksek telefon tutucu
natijax
09 Haziran 2021, 17:35
yav telefon tutucular çok alcak geliyor bana. biraz daha yüksek kafamı çok eğmeyeceğim güzel telefon tutucu önerecek var mı?
aynanın yüksekliğini dahi geçebilir yani o derece. aynaya takılanlar da var gerçi ama yine yüksek gözükmüyor. bir önerinizi alırım.
diğer türlü çok kafamı eğiyorum tüm konsantrasyonum bozuluyor sürerken
drsteel
09 Haziran 2021, 17:39
smart glass diye google da aratma yaparsan kendin evde bile yapacağın küçük bir cihaz ile telefon tutacağına ihtiyacın kalmaz bence.
gurcanozturk
09 Haziran 2021, 18:21
yav telefon tutucular çok alcak geliyor bana. biraz daha yüksek kafamı çok eğmeyeceğim güzel telefon tutucu önerecek var mı?
aynanın yüksekliğini dahi geçebilir yani o derece. aynaya takılanlar da var gerçi ama yine yüksek gözükmüyor. bir önerinizi alırım.
Hocam en mantikli cozum navigasyon bar kullanmak diger turlu ya surekli egilirsiniz. Ben eskiden gidon uzerindeki cantanin ustundeki kilifa koyuyordum telefonu, boynum kopardi. surekli bak kafayi kaldir indir. Navigasyon bari taktim rahata erdim.
Ornek,
https://m.tr.aliexpress.com/item/4000344930487.html
natijax
09 Haziran 2021, 19:05
Hocam en mantikli cozum navigasyon bar kullanmak diger turlu ya surekli egilirsiniz. Ben eskiden gidon uzerindeki cantanin ustundeki kilifa koyuyordum telefonu, boynum kopardi. surekli bak kafayi kaldir indir. Navigasyon bari taktim rahata erdim.
Ornek,
https://m.tr.aliexpress.com/item/4000344930487.html
ben bunu bazı motorlarda görüyordum ona özel sanıyordum aşırı iyi.
bunu ayrı takıp buna telefon tutucu takılınca baya baya dimdik bir duruşla çok rahat telefondan navigasyona bakabiliriz.
motora uyumlu bulmak lazım tabi. çok teşekkürler
karayel90
09 Haziran 2021, 22:37
Arkadaşlar telefon tutucusu OIS(optik imaj sabitleyici) özelliği olan telefonlarda bu özelliği bozuyor netleme sorunları yaşatıyormuş bunuda göz önüne alın derim bence.
EUOGLU
10 Haziran 2021, 10:04
hocam oyle bir telefon tutucu cok sallanacak egilecek bukulecek ve is görmeyecektir.
ya navigasyon kulesi denen demirlerden takacaksiniz, yada tur cami takarsaniz yada var ise ayaklarına monte edeceksiniz.
khaledome
10 Haziran 2021, 10:49
Arkadaşlar telefon tutucusu OIS(optik imaj sabitleyici) özelliği olan telefonlarda bu özelliği bozuyor netleme sorunları yaşatıyormuş bunuda göz önüne alın derim bence.
motorda çok çok az kullanmama rağmen bu problemi yaşadım, arka kamera netleme özelliğini kaybetti.
natijax
10 Haziran 2021, 12:11
hocam oyle bir telefon tutucu cok sallanacak egilecek bukulecek ve is görmeyecektir.
ya navigasyon kulesi denen demirlerden takacaksiniz, yada tur cami takarsaniz yada var ise ayaklarına monte edeceksiniz.
yukarıda navigasyon bar denildi herhalde ondan bahsediyorsunuz ondan alıcam yoksa gerçekten çekilecek çile değil. navigasyona öyle ya da böyle ihtiyaç duyuyoruz. kafayı deli gibi eğip sürüşümü bozmayı sevmiyorum
gurcanozturk
11 Haziran 2021, 22:04
yukarıda navigasyon bar denildi herhalde ondan bahsediyorsunuz ondan alıcam yoksa gerçekten çekilecek çile değil. navigasyona öyle ya da böyle ihtiyaç duyuyoruz. kafayı deli gibi eğip sürüşümü bozmayı sevmiyorum
Ayni sey, genelde adventure tipindeki motosikletlerdeki navigasyon baglanan yere arkadasin dedigibi navigasyon kulesi de deniyor.
natijax
11 Haziran 2021, 23:03
Ayni sey, genelde adventure tipindeki motosikletlerdeki navigasyon baglanan yere arkadasin dedigibi navigasyon kulesi de deniyor.
ben onu hep kendisinin özelliği sanıyordum. :) takayım rahatlicam
tusumoto
13 Haziran 2021, 00:09
öyle bir tutucu bulamazsınız ama ufak bir öneride bulunabilirim:
aynaya monte edilen bir telefon tutucu alıp aynaya monte edilen demirini sanayide birkaç dk da yaptırabileceğiniz uzun demirle değiştirip kullanabilirsiniz.
Jeansque
13 Haziran 2021, 11:05
Yüksekten kastınızı tam anlayamadım ama ben https://urun.n11.com/telefon-tutucu/ayarlanabilir-su-gecirmez-motosiklet-ve-bisiklet-telefon-tutucu-P483286091 bu ürünü aldım memnunum.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO