PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vexo usb li telefon tutucu montajı

tecrube0
05 Haziran 2021, 19:58
Merhabalar
Geçen hafta vexo usbli telefon tutucu aldım.Aynaya montajını yaptım kablosunu da benzin deposunun yanından geçirip aküye bağladım.Buradalarda sıcak vs bu kabloları etkiler mi ? Bir soru oluşturur mu ?

RideForLife.
05 Haziran 2021, 20:39
Zannetmiyorum. MH Drift'te tüm kablolar depo altından motorun 5-10 cm üstünden geçiyorduk direk. Bir de hava soğutmalı o. Ona rağmen problem olmamıştı.

tecrube0
05 Haziran 2021, 20:47
Zannetmiyorum. MH Drift'te tüm kablolar depo altından motorun 5-10 cm üstünden geçiyorduk direk. Bir de hava soğutmalı o. Ona rağmen problem olmamıştı.

Yaparken ben de öyle düşündüm benzin deposu var sonuçta ama ne biliyim yine de bir bilene danışmak istedim :)

meathead
09 Haziran 2021, 09:43
ben başka bir ürünün montajını bu şekilde yapmıştım. ısı ile daralan makaronlar var kablo dışını korumak için. ondan önce kablonun dışını yalıtıp montajı bu şekilde yapabilirsiniz.

tusumoto
09 Haziran 2021, 10:49
ben başka bir ürünün montajını bu şekilde yapmıştım. ısı ile daralan makaronlar var kablo dışını korumak için. ondan önce kablonun dışını yalıtıp montajı bu şekilde yapabilirsiniz.

bu güzel fikir. bunu uygulayabilirsiniz.
metresi 2-3 lira bu siyah ısıyla daralan makaronların.
elektronik malzeme satan yerlerde olur.

tecrube0
24 Haziran 2021, 14:04
Telefon tutucu ile ilgili bugün şunu keşfettim üzerindeki düğmenin hiçbir anlamı yok telefonu takınca kapalı bile olsa telefonu şarj ediyor.