Orijinalini görmek için tıklayınız : Xmax 250 Uğultu Sesi ve Benzin Pompası Şüphesi.
cgokhana
28 Mayıs 2021, 15:27
Merhaba arkadaşlar. Xmax 250 2016 kullanıyorum. Bir anda bunses ortaya çıktı. Aşağıdaki sesi dinler misiniz? Benzin pompası olduğunu tahmin ediyorum.
https://youtu.be/7J-Fbj4Ceys
Thesinner83
29 Mayıs 2021, 02:53
2013 xmax im vardı. Ona göre sesi biraz daha kalın çıkıyor ama bence sorun edecek bir ses değil. Enjektör temizleyici katkı kullanıp sonuca göre hareket edebilirsiniz. Sanki benzini zor çekiyor ya da zor pompalıyor gibi geldi. Temizleyici işinize yarayabilir.
AzÇok
29 Mayıs 2021, 12:27
O ses gelmezse o zaman kork. Benzin pompası arızalanınca ya hiç çalışmaz. Yada pompa iyice soğuyunca çalışır.
schnitzel_34
28 Kasım 2022, 21:27
O ses gelmezse o zaman kork. Benzin pompası arızalanınca ya hiç çalışmaz. Yada pompa iyice soğuyunca çalışır.
hocam bende 2013xmax sizde Xcity vardi..benzin pompa arizasinda belirtiler nelerdi...benimkinde ara ara kasma,yığılma yüksek hızlara çıkamama,arkadan biri çekiyor hissi...özellikle alt devirlerde ve rampada belli oluyor..birde kontak açınca o ses ilk zamanlardaki gibi belli olmuyor
AzÇok
28 Kasım 2022, 22:24
hocam bende 2013xmax sizde Xcity vardi..benzin pompa arizasinda belirtiler nelerdi...benimkinde ara ara kasma,yığılma yüksek hızlara çıkamama,arkadan biri çekiyor hissi...özellikle alt devirlerde ve rampada belli oluyor..birde kontak açınca o ses ilk zamanlardaki gibi belli olmuyor
Benimkinde kontak açınca gelen vınlama sesi gelmemeye başlamıştı. Bir süre sonra motor sıcakken çalışmamaya başladı. 20-30 dk. bekleyince pompa soğuyordu ve çalışıyordu.
schnitzel_34
28 Kasım 2022, 22:34
pompa ariza belirtilerini aynımıydı yoksa gidişinde sorun yokmuydu .benimkine sis takmışlar onun düğme açıksa çalışmıyor motor çalıştıktan sonra açıyorum belki elektriksel arızam vardır
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO