Orijinalini görmek için tıklayınız : MOTOSİKLET GRENAJ ÇİZİK GİDERME
ahmwt
21 Mayıs 2021, 18:34
2021 MAT SİYAH PCX ALDIM BİR KAÇ YERİNDE KILCAL ÇİZİK OLUŞTU NASIL GEÇİREBİLİRİM?
E.Yzr
21 Mayıs 2021, 20:00
Mat siyah kadar illet bir renk yok. Bütün çizikler belli oluyor. Pasta atıp mat sprey cila atın.
Kerem34_
21 Mayıs 2021, 20:01
Ne yaparsan yap 2 gün sonra tekrar çizilecek. Polisaj yapılabilecek yerlere güzel bir pasta cila attırıp üzerine seramik kaplama+ boya koruma filmi yaptırmak tek çözüm. O da yeni grenaj seti kadar tutuyor zaten. Satana kadar keyifle çize çize binerim sonra da gider yeni grenaj seti alırım zaten. Elinizden geliyorsa, yaptıracak tanıdığınız varsa dediğim gibi yapabilirsiniz. Grenaj malzemesine pasta atılır mı bilemedim, depoya atılıyor depolularda ama grenaj için hiç düşünmedim.
tarzan rıfkı
21 Mayıs 2021, 20:27
çok yerde denk geldim daha denemedim vazelin ile ovalayarak bi deneyin herkes başarılı demiş.tabi derin ise çok bi işe yaramaz o zaman sticer ile kapatmanızı tavsiye ederim
EUOGLU
21 Mayıs 2021, 22:27
mat boyadan genellikle çizikler gitmez. mat pasta cilası var deneyebilirsiniz. fakat şeffaf kaplama veya seramik kaplaması peşinden mutlaka yapılmalı
ahmwt
22 Mayıs 2021, 08:32
Polisaj güzel çözüm aslında ama mat renkleri parlaklaştırdığı için yapamıyorum mat renk berbat bir renk kesinlikle almayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:29 ----------
Bunu bir deneyeyim umarım çizik gider çok teşekkür ederim 😊
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------
Mat sprey cila atınca pasta ile oluşan parlaklık tekrar matlaşır mı
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:31 ----------
Mat pasta cilası hiçbir yerde bulamadım
bende motosiklet alırken mat siyah alacaktım evet süper görünüyor ama gerçekten çok sıkıntılı bi renk olduğunu herkes söylüyor diye gidip daha renkli birşeyler aldım
Metela
22 Mayıs 2021, 12:18
Bu konuda neticeye ulaşan varsa merakla bekliyorum, benim motorun deposu da maalesef zamanla ince çiziklerle doldu.
EUOGLU
22 Mayıs 2021, 13:12
Bu konuda neticeye ulaşan varsa merakla bekliyorum, benim motorun deposu da maalesef zamanla ince çiziklerle doldu.
ben mat motorumda sintaş ince pastası ile hafif sulu pasta yapmıştım.
sonra ise bence mantıklı olan ya şeffaf kaplama yada seramik uygulamasıdır.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO