PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : VOLTA RM5 10.000 Km'lik Türkiye Turu Test Sürüşü Başladı.. !!

Sayfa : 1 2 [3]

Altuğ Aktaş
18 Mayıs 2021, 01:34
Ohooo son videoya baktım da yakmak değil içmek bu aletin yaptığı.

38-39 tl ye depo dolup 145 km yol yapabildiğini söylüyor. 40 tl ye 150 km diyelim. KM başına 26 krş.

F800ST kullanıyorum ve arkadaşımda F800S var. Ben o kadar sakin kullanamıyorum ama arkadaşım 4.1 lt/100 km yapıyor. Tuzla şehir içi. Her sabah 10 km işe git akşamına dön şeklinde. 800 cc çift silindir alet 28-29 kuruş yakıyor :)

Hocam, videoda duyunca bana da bayağı enteresan geldi bu olay.
Ben de RM5 kullanıcısıyım, şehir içi 40 liraya 200 km yol yapıyorum. (Kabaca rakamlar, ama neredeyse doğru)
Diğer kullanıcı arkadaşlarla da irtibat halindeyiz, genel itibariyle herkesin beyan ettiği rakamlar bunlar.
Fazlasını söyleyen de çıkıyor tabi ki, ama sebebinin ne olduğuna dair bir fikrimiz yok, işin uzmanı olan birinin incelemesi gerekir.
Şehir içi 40liraya 200km olayı, belki motor biraz daha kilometre yaptıkça daha düşük rakamlara yönelebilir, belki bu seviyede kalır bilemem, ancak İlker Bey'in söylediği rakamlar bana biraz garip geldi.
Acaba hep yokuş felan çıktı da, dağ-tepe-bayır, taş-çukur vs. vs, sürekli yüksek devir mi çevirmek durumunda kaldı?
Ne bileyim, garip.

maxell
28 Mayıs 2021, 09:10
Volta RM5 Bugün Şanlıurfa'da.. İnstagram: ilkeruyar1410 adresinden anlık takip edebilirsiniz

maxell
29 Mayıs 2021, 14:54
Volta RM5 ile Türkiye turu test sürüşü ilk sorun..!!!
http://https://www.instagram.com/tv/CPc5BkTlCbd/?utm_medium=share_sheet

ero__
29 Mayıs 2021, 15:41
Buji bajı çıkan motosiklet de görmüş olduk :)

tecrube0
29 Mayıs 2021, 16:58

buji piposu mu çıkmış ? buji başı ne demek yau

AzÇok
29 Mayıs 2021, 17:11
Ben en küçük bir sorun olmaz diyordum :)

ero__
29 Mayıs 2021, 19:15
buji piposu mu çıkmış ? buji başı ne demek yau

Ben videodaki ustanın yalancısıyım :)

Mr.wind
29 Mayıs 2021, 19:17
servis iyimis yalniz:)

tommygun
29 Mayıs 2021, 19:19
Şu motora gereksiz ilgi gösterip, olayı büyüttük. Tamam bu motoru alıp memnun kalan ya da problem yaşayan arkadaşlar var ama kendi adıma konuşayım; acaba kim merak ediyor bu motorun Türkiye turunu öyle ya da böyle tamamlamasını? Sayfalarca yazmışız, ne gerek var?

atalayalper
29 Mayıs 2021, 19:52
Öyle bir şişirdiler ki piyasaya çıkma arefesinde balon şişti şişti sonra da büyük patladı. Yok pcx ve nmax'i tahtinden edecek, yok rekorlar kıracak, sınıfın yeni lideri olabilecek mi derken buralara geldik. Sıkıntısız kullananlar da var tabii şimdi haksızlık etmeyelim ama bu topickten şu sonuç çıkarılmalıdır;

Türkiye'de montajı yapılmış motosikletleri alırken iki kere düşünün ve satış amaçlı bu motora yerli ve milli deyip yalan söyleyen duygu sömürüsü yapanlara da prim vermeyin.

tommygun
29 Mayıs 2021, 19:54
3 kuruş reklam geliri elde edilecek diye de Youtube delikanlıları artık bunaltmasın insanları.