PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Izh Planet 3 alınır mı

Hüsamettinn
16 Mart 2021, 01:00
Alıp biraz restorasyon ile pedere hediye etmek istiyorum zaten 2 zamanlılarla bi mazisi var sepeti de ver valideyide yanına alır fındık fıstık. Bu motorun parçası bulunur mu stop kapakları vb yoksa örnek veriyorum bi mct den alsam stopu çok sırıtır mı uyumlu bir marka mı farklı motorlarla yoksa dediğim dedik sadece kendi parçalarını mı kabul ediyor.

joshua
13 Nisan 2021, 18:53
çok detaylı teknik verilerini bilmiyorum sorduğunuz soruya yanıt olmayacak ama bizim kasabada arkasına saban bağlayıp çift sürenler vardı, özellikle dağ köylerinde yaşayanlar tercih ediyordu muhtemelen zor şartların ulaşılabilir markasıydı zamanında.

Akhneton
13 Nisan 2021, 19:01
Bir tane çekme belgeli alıp restore edip 1000,2000 liraya hurda belgeli alıp parça olarak kullanmak en iyisi olur. Ama ben köyde iki kere kullanmıştım. Vitesi kamyon vitesi gibi boşluklu ve sertti. Bir de sepetli haliyle 10 litre yakıyordu. Ben olsam alman üretim mz bakardım.

GLADiUSS
13 Nisan 2021, 23:01
bu motosikletler halen bulunmakta. ülkemizin diğer bölgelerini bilmiyorum ama biz halen ulaşabiliyoruz. ve bu motosikletleri etrafımızda görmek benim hoşuma gidiyor. her ne kadar dünya için zararlı olsalarda. güzel bir proje yapar bizimle paylaşırsanız seviniriz.

emenyasin
13 Nisan 2021, 23:51
Alıp biraz restorasyon ile pedere hediye etmek istiyorum zaten 2 zamanlılarla bi mazisi var sepeti de ver valideyide yanına alır fındık fıstık. Bu motorun parçası bulunur mu stop kapakları vb yoksa örnek veriyorum bi mct den alsam stopu çok sırıtır mı uyumlu bir marka mı farklı motorlarla yoksa dediğim dedik sadece kendi parçalarını mı kabul ediyor.

Hocam şurayı az okuyun derim: https://www.orucmotor.com/Sayfalar/hakkimizda-3.aspx

Ülkedeki üretimi.