PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosikletime hangi lastiği almalıyım?

motov34
04 Şubat 2021, 10:04
Selamlar..
CF Moto 150 NK kullanıyorum. Lastikleri değiştirmek istiyorum. Birkaç öneri aldım ama bilemedim. Buradaki tecrübeli kişiler ne öneriyor?

Atincozkan
04 Şubat 2021, 11:12
Spor kullanim icin ucuza mitas sport force,bir tik pahalisi michelin pilotpower 2ct.onun disinda brisgestone,michelin,metzeler,pirelli herhangi bir touring lastigi olur

oldcockroach
04 Şubat 2021, 15:39
Selamlar..
CF Moto 150 NK kullanıyorum. Lastikleri değiştirmek istiyorum. Birkaç öneri aldım ama bilemedim. Buradaki tecrübeli kişiler ne öneriyor?

Michelin pilot street al. Yaz kış 40.000 km ye kadar üzmez. Eski pilot street lastiğimi 48.000 km de değiştirdim.

erenozalp
04 Şubat 2021, 22:38
Lastik ebatlarını bilmiyorum 150NK’nın ancak ben Pirelli Rosso 2 kullanıyorum. Çok fazla lastik ile ilgili tecrübem olmadı açıkçası IRC den sonra ilk lastiğim(IRC den sonra ne takarsan tak daha iyidir). Fakat buzlanma harici her hava koşulunda sürdüm Rosso 2ler ile. Acemiliği yeni yeni attığım bir dönemdeyim açıkçası ve yağmurlu havalarda yaptığım acemilikleri kaç sefer kurtardı bilmiyorum:) Aklının bir köşesinde bulunsun derim.

akgokhan
04 Şubat 2021, 23:35
250 nk da Anlas Winter Grip + kullanıyorum. Asdfaltın erime sıcaklıklığına kadar mükemmel yol tutuyor. Kurudan ıslağa geçtiğimi anlamıyorum bile. Tek sıkıntı uğultu yapması.

MuzafferÇ.
05 Şubat 2021, 09:41
Kendi motorumda 6.000 kmdir Metzeler Sportec Street kullanıyorum. Gayet memnunum çabuk ısınan yol tutuşu güzel olan bir lastik.Bu lastiği de düşünebilirsin.

Bafrali
05 Şubat 2021, 11:38
Lastik ölçülerin pulsar200ns ile aynı. Eğer lastiğe verecek çok param yok diyorsan anlas tournee sport şiddetle tavsiyemdir. michelin pilot street ve anlas tournee sport kullandım. Tournee, pilot street’in fiyatına rağmen çok daha başarılı bir lastiktir.

PLatooN
05 Şubat 2021, 13:58
micheline pilot street al derim hem yumuşak hamurlu hem ıslak zeminde de fena değil şuan anlas winter grip 2 kullanıorum 2 ay sora micheline almayı düşünüyorum