Mr.wind
04 Aralık 2020, 18:27
selamlar. yeni uyeyim, ilk mesajim.
en az 15 yillik ertelenmis bir motosiklet sevdasinin kullerin dogmasi, araba kullanmaktan bikmam, pandemi, can sikintisi falan derken altai tank 50 cub motoru aldim.
scooter almak istemedim acikcasi, cinlilerin kayis aktarmasi bana pek guven vermedi. en azindan zincir daha iyi gibi.
bunu neden aldim? B sinifi ehliyet kullaniyor vs vs detaylar herkes ile ayni..
peki neden Altai 50 aldim? tabikide japonlar pahali geldi, çinliler icinden de en guvenilir bu geldi.
450 km kullandim suan. rodaj bitmek uzere.
artilar:
+tuketim. 1,5-1,7 litre yakti. 70 km hizi gecmedim.
+motor guclu. yokus falan dinlemiyor cikiyor.
+sekli, cublara gore daha hoş.
+plastik kalitesi diger cinlilere gore daha iyi.
+hoş bir sesi var.
+selesi rahat
+110 cc ye donusum ucretsiz hediye.
+motoru aldigim bayi indirim yapti, karta vade farksiz taksit yapti, 3 bakim hediye etti ekipman icin guzel indirim yapti falan derken adamla ahbap olduk.
eksiler:
-titresim elciklerde var. 1 saat araliksiz kullandim elim uyustu.
-arka vites kotu. bilemiyorum belki diger cublar da boyledir, emin degilim.
soyle bi sure kullanayim, 2 tekere alisalim, borcu bitsin, virus bitsin, a2 ehliyetimizi de alinca insallah gonlumde bi 250 lik japon var.
suan aklima gelenler bunlar. eger 50 cc arastiranlar varsa, alternatifler arasina alabilir diyorum. tavsiye ederim. sormak istesiginiz soru varsa sorabilirsiniz.
hepinize saygilar.
en az 15 yillik ertelenmis bir motosiklet sevdasinin kullerin dogmasi, araba kullanmaktan bikmam, pandemi, can sikintisi falan derken altai tank 50 cub motoru aldim.
scooter almak istemedim acikcasi, cinlilerin kayis aktarmasi bana pek guven vermedi. en azindan zincir daha iyi gibi.
bunu neden aldim? B sinifi ehliyet kullaniyor vs vs detaylar herkes ile ayni..
peki neden Altai 50 aldim? tabikide japonlar pahali geldi, çinliler icinden de en guvenilir bu geldi.
450 km kullandim suan. rodaj bitmek uzere.
artilar:
+tuketim. 1,5-1,7 litre yakti. 70 km hizi gecmedim.
+motor guclu. yokus falan dinlemiyor cikiyor.
+sekli, cublara gore daha hoş.
+plastik kalitesi diger cinlilere gore daha iyi.
+hoş bir sesi var.
+selesi rahat
+110 cc ye donusum ucretsiz hediye.
+motoru aldigim bayi indirim yapti, karta vade farksiz taksit yapti, 3 bakim hediye etti ekipman icin guzel indirim yapti falan derken adamla ahbap olduk.
eksiler:
-titresim elciklerde var. 1 saat araliksiz kullandim elim uyustu.
-arka vites kotu. bilemiyorum belki diger cublar da boyledir, emin degilim.
soyle bi sure kullanayim, 2 tekere alisalim, borcu bitsin, virus bitsin, a2 ehliyetimizi de alinca insallah gonlumde bi 250 lik japon var.
suan aklima gelenler bunlar. eger 50 cc arastiranlar varsa, alternatifler arasina alabilir diyorum. tavsiye ederim. sormak istesiginiz soru varsa sorabilirsiniz.
hepinize saygilar.