Orijinalini görmek için tıklayınız : MONDİAL 150 MR VULTURE KESİCİ RÖLE
Barkin_93
06 Ekim 2020, 18:39
Selam millet
mondial 150 mr vulture kullanıyorum. Video izleme sitelerinde gezinirken cg cub devir kesici röle başlıklı videolara denk geldim ve gerçekten şaşırdım yapmak için sabırsızlanıyorum ama herhangi bir zararı var mıdır bilmiyorum lütfen kullanan veya duyanlar yardımcı olabilir mi??
arndiol
06 Ekim 2020, 18:53
olayı bilmiyorum ancak vulture mondialin en saglam motoru olsa bile elektrik tesisatını beğenmiyorum. 2 sene kullandım sadece elektrikten sıkıntı yaşadım 1 kez.
yapacaksan dikkatli ol
tommygun
06 Ekim 2020, 19:32
Yanlış anlamayın, bilmediğim için soruyorum; neden devir kesici röleye ihtiyaç duyuyorsunuz? Zaten motorun limitleri belli, sürekli kırmızıda gezmenin de ileride başımıza açacağı potansiyel zararları da biliyoruz. Japonların dediği gibi "Birşey düzgün çalışıyorsa, kurcalama."
Barkin_93
06 Ekim 2020, 20:33
yanlış anlamayın fakat motosiklet bizimle birlikteliğinin 8.yılına girmek üzere herhangi bir sorunla karşılaşmadım henüz (elektrik aksamından kaynaklı arıza).
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
estağfurullah, sormak sorgulamak en doğal hakkınız. Sualinizin yanıtına gelecek olursam; motosikleti fazla kesicide kullanan birisi değilim zaten sadece arada bir de olsa kendimi tatmin etmek için kesiciye sokuyorum. Tabiri caizse “vututu” denilen sesi duymak istiyorum, tek amacım bu.:)
darkmotor
07 Ekim 2020, 07:11
Bence zararı olmaz, devir sona gelince ateşleme kesilecek, egzoz patır patır ses yapabilir ateşleme kesilip tekrar devreye girince.
Barkin_93
07 Ekim 2020, 19:01
bende herhangi bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum fakat elektrik tesisatı şakaya gelmez danışmakta fayda var diye düşündüm düşünceleriniz için teşekkür ederim
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO