PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Venox 250 & Nevada 250

Furkan4kin
26 Eylül 2020, 17:57
Sevgili büyüklerim, küçüklerim foruma yeni katılmam yanı sıra, iki teker üstünde bir hayatada yeni bir adım atmış bulunuyorum. A2 için cruiser arıyorum bu iki motor arasında kaldım. Konulara baktığımda Venox üzerine uzun süre birşey yazılmamış bu yüzden konu açtım, hatamız olduysa affola. Nevada yeni bir motor ama ilgi çekici, amatör derece bilgilerimle yetersiz kaldığımdan bilgi almak istedim. Venox nasıl bir motordur kullanan varsa Nevada nasıldır hangisi alınır, gönlüm Venox'ta fakat bugün Nevada görünce ufak bir kararsızlık yaşadım, yardımcı olursanız sevinirim. Sürç-i lisan ettiysek affola.

Seko
26 Eylül 2020, 22:04
Nevada alınır mı bilmem ama Venox alınmaz. Yıl olmuş 2020, Venox mu kaldı artık ?

f0cus
27 Eylül 2020, 00:59
venox yaşından dolayı
nevada da fiyatından dolayı alınmaz diyorum.

ülkemizde 200-600 cc arası cruiser açlığı mevcut
bilindik markalardan hyosung parça sıkıntısı çekiyor. regal raptor tekrar eden dişli problemi. keeway kymco marka sıkıntıları. diğer marka modellerde artık yaşlandı.

bende arıyorum hatta vazgeçmek üzereyim. vultureyle takıl diyorum kendi kendime.

cruiser de net bi açlık var. yok mu bir baba yiğit tipi güzel, motoru sağlam iki tekerli canavarı Türkiye'ye soksun.

ayrıca eklemeden geçmeyeceğim bir kaç haftadır uma fiyat listelerini yayınlamıyor güzel bi güncelleme (https://1.bp.blogspot.com/-QjmMV0k2TrQ/T1ThqDEoPmI/AAAAAAAAAjE/wLQHq01L6BA/w1200-h630-p-k-no-nu/zam_degil_guncelleme.jpg) yolda gibi

Furkan4kin
27 Eylül 2020, 15:19
Peki Venox konusunda ne tarz sıkıntılar çekebilirim o konuda bilginiz var mı?
Bazı kişilerde görüyorum 96-97 model ama çok memnunlar kronik tarzda veya başka sorunları mı var?

pinkcrow7
27 Eylül 2020, 16:56
Peki Venox konusunda ne tarz sıkıntılar çekebilirim o konuda bilginiz var mı?
Bazı kişilerde görüyorum 96-97 model ama çok memnunlar kronik tarzda veya başka sorunları mı var?

Yedek parçası yok.

https://www.youtube.com/watch?v=wRQvUooI0YU

1. dakikadan sonra izleyebilirsin

Furkan4kin
27 Eylül 2020, 23:25
Hocam öyleyse max 20 lira önerebileceğiniz A2 için uygun bir cruiser var mıdır?

f0cus
28 Eylül 2020, 00:15
Hocam öyleyse max 20 lira önerebileceğiniz A2 için uygun bir cruiser var mıdır?

kuba superlight 200
rks k-light 202