Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaliteli müzik sistemi arıyorum
Sinan Boyar
11 Eylül 2020, 21:17
Arkadaslar abiler ablalar merhaba,
Yeni motor aldım superlight. Lakin muzik cok ariyorum. Arabada bile kaliteli muzik dinlemeyi cok seven biriyim ve bu kaliteyi motorda da ariyorum. Bass tonlari iyi seviyede olan (dis mekanda olsa bile) kaliteli bir ses sistemi ariyorum motoruma takabilecegim. Bir oneriniz varmidir?
Cok tesekkurler simdiden.
mustafaat
12 Eylül 2020, 11:40
JBL marka olarak taleplerinizi karşılayacak ürünler satıyor fakat fiyatları tuzlu.
Bir alt sınıf ürünler için tavsiyem dinleyerek almanız olacaktır. Arada ucuz ve iyi ses veren hoparlörler olsa da dış mekanda dinlemeden almayın.
watercolours
12 Eylül 2020, 12:00
Çevredeki herkesi rahatsız etmeye kararlısınız yani? Alın kaliteli bir kablosuz kulaklık, ne istiyorsanız dinleyin.
Sinan Boyar
12 Eylül 2020, 21:25
Amacim kimseyi rahatsiz etmek degil sokak aralarinda bagira bagira muzik acmak hava atmak degil. Kararli oldugum konu otobanda abartmadan sesi kaliteli muzik dinlemek
tommygun
12 Eylül 2020, 21:57
Müthiş bir müzik kulağına sahip olmayan bir insan olarak soruyorum; kask içi interkom, kulaklık gibi ürünler işinize yarar mı? Tesisatı olup da gudik bir müziği gümbür gümbür dışarıya ses vererek dinleten bir Goldwing bile yeri geliyor makara konusu oluyor. Elbette müzik ruhun gıdası ama sizin tabağınızdaki yemek bir başkasının hoşuna gitmeyebilir.
RuzgarAşkı
12 Eylül 2020, 22:15
Otobanda 100-120 sürat ile gidiyorsunuz kafada kask var, hoparlörden gelen müzik duyulabilir mi? Gerçekten merak ettim
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO