PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Siyah boya tavsiyesi

qqferit
18 Haziran 2020, 01:08
Arkadaşlar merhabalar motosikletimin koruma demirinde sürtülen yerleri boyuyayım diyorum. Bir nevi rutuş yani. Demirleri sökmeden boyayacağım. Boya almaya gittiğimde ne diyerek isteyeceğim. Çeşitleri vardır illaki parlak mat vs gibi. Renk ayırması olsun istemiyorum boya kodları varmıdır bu fısfıs boyaların tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

ulkerhan
18 Haziran 2020, 01:24
parlak mı mat mı? sen bileceksin.

mat istersen akçalı mat siyah al.
parlak istersen akçalı ral 9005 almalısın.

Sadistic
18 Haziran 2020, 02:12
eski adıyla metylan yeni adıyla motip sprey boyalar kalitelidir 600 dereceye kadar dayanıklı olanını egzos da kullandım. astar parlak siyah ve verniğini de depo da kullandım benzinde bile akma olmadı

qqferit
18 Haziran 2020, 20:28
Bugün bauhaus un önünden geçerken aklıma geldi ve akçalı mat siyah aldım. Havaların güzel olduğu bi zamanda boyayı atacağım koruma demirine

f0cus
18 Haziran 2020, 22:57
Ankara'da yağmur bitsin koruma demirini egzozu ve kaskımı boyayacağım, 1 tane parlak polisan siyah, 1 tane mat beyaz polisan, 1 tane parlak vernik polisan aldım. Daha deneme şansım olmadı ama okuyup araştırdıklarıma göre polisan ve akçalı en iyileri, ben şahsen kutu kalitesine göre karar verdim polisan aldım. Egzoza daha boya bakıyorum. Çoğu boyacının dediğine göre markadan daha çok boyanacak yüzeyin düzgün temizlenmesi önemli

qqferit
18 Haziran 2020, 23:09
Ankara'da yağmur bitsin koruma demirini egzozu ve kaskımı boyayacağım, 1 tane parlak polisan siyah, 1 tane mat beyaz polisan, 1 tane parlak vernik polisan aldım. Daha deneme şansım olmadı ama okuyup araştırdıklarıma göre polisan ve akçalı en iyileri, ben şahsen kutu kalitesine göre karar verdim polisan aldım. Egzoza daha boya bakıyorum. Çoğu boyacının dediğine göre markadan daha çok boyanacak yüzeyin düzgün temizlenmesi önemli egsoz için ısıya dayanıklı özel boyalar var diye duymuştum. İnşallah ısıya dayanıklı boya almışsındır. Benim olay rutuş işlemi olduğu için demirleri sökmeden gazete karton gibi materyallerle maskeleme yapıp ta boyamayı düşünüyorum

f0cus
18 Haziran 2020, 23:22
egsoz için ısıya dayanıklı özel boyalar var diye duymuştum. İnşallah ısıya dayanıklı boya almışsındır. Benim olay rutuş işlemi olduğu için demirleri sökmeden gazete karton gibi materyallerle maskeleme yapıp ta boyamayı düşünüyorum

Egzoz için daha hala almadım araştırma aşamasındayım. Muhtemelen würth alacağım. Rötuşte olsa söküp zımpara atman yararına olur boya atma/çatlama yapmaz en azından.

allegromod
19 Haziran 2020, 00:11
eski adıyla metylan yeni adıyla motip sprey boyalar kalitelidir 600 dereceye kadar dayanıklı olanını egzos da kullandım. astar parlak siyah ve verniğini de depo da kullandım benzinde bile akma olmadı

vernik hangi vernik belirli bir adı var mı benzin değince dağılmadı mı hiç ?