Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiyat- Performans Kapışması
buteo
19 Mayıs 2020, 16:24
Öncelikle piyasadaki hiçbir ürün fiyatını haketmiyor ülkenin berbat yönetilmesi yüzünden ama şimdi bu F-P modellerden hangisini tercih ederdiniz ?
Tvs Apache rtr 200
https://www.motosikletsitesi.com/wp-content/uploads/2019/06/tvs-apache-rtr-200-4v-black.png
Hero X-pulse 200
https://i.hizliresim.com/nQNDNR.jpg
Cf Moto 250 nk
https://www.gursoymotor.com/wp-content/uploads/2019/03/LYWvEmsBZFD42M_prop.png
Benelli Bn-251
https://pictures.topspeed.com/IMG/jpg/201411/benelli-bn-251-4.jpg
mavzer-i
19 Mayıs 2020, 16:33
ben oyumu
"CF 250 NK" den yana kullanıyorum.
tarzan rıfkı
19 Mayıs 2020, 16:34
şu tvs200 az daha güçlü olaydı 1. tercih olabilirdi.ama bu listedeki bana göre 1. nk250 dir.fiyat olarak yakın ama rakip değiller bence.evet bir mt25 duke250 cb250 değil ama hemen enselerinde.hatta enselerindeki tek motor bu.
potasyum
19 Mayıs 2020, 16:39
Güncel fiyatlarını da yazsaydın iyi olurdu,hani şu dönemde nakit paraya alınabilecek fiyatlarını
Ben oyumu 4 motor içinde TVs 200 den yana kullanırım
1 - CFMoto 250NK (21000 TL)
2 - Benelli BN251 (18000 TL)
3 - TVS Apache RTR200 (19000 TL)
4 - Hero X-pulse 200 (21000 TL)
Bence Hero X-Pulse teknoloji olarak diğerleriyle aynı ayarda değil ve tarzı farklı. Bunlara ilaveten bu listede olmayan Zontes ZT250S var ki 15000 TL fiyatıyla fiyat/performans oranında hepsini ezer geçer ama alırsan zor satarsın.
akgokhan
19 Mayıs 2020, 16:50
Cf moto 250 NK.
EUOGLU
19 Mayıs 2020, 16:56
oyumu rtr 200 4v den yanna kullanirim
levend84
19 Mayıs 2020, 17:06
RTR[Race Tuned Response]200
Bu arada,
x pulse yerıne Hero hunk200R daha uygun segment.kıyaslama anlamında.
ulkerhan
19 Mayıs 2020, 18:14
seçenekler sadece bunlar ise tartışmasız apache 200
fakat sıfırına o paralar verileceğine 2. el temiz dominar 400 alınır.
yokon
19 Mayıs 2020, 18:35
TVS ya da Hero.
Bütçe artırılabilirse Dominar.
vandamme
19 Mayıs 2020, 19:23
Bu listeye Pulsar Ns 200 ve Hunk 200r eklenmeli
Oyumu Tvs den yana kullanıyorum.
Selami27
19 Mayıs 2020, 19:34
Bencede fp olarak Cıfmoto en iyisi
arndiol
19 Mayıs 2020, 20:27
Kalite = RTR
F/P = CF
Uzun ömür = Benelli
Şahsi fikirlerim.
yurekli_emin
19 Mayıs 2020, 21:08
250 NK' yı seçerdim. Tvs hem hava soğutmalı hem de gücü bana göre biraz düşük. Bunlar da tam olsaydı kesinlikle onu seçerdim.
buteo
19 Mayıs 2020, 21:13
Bu listeye Pulsar Ns 200 ve Hunk 200r eklenmeli
Oyumu Tvs den yana kullanıyorum.
Hocam avatarınızdaki motosikletin modeli nedir acaba ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
250 NK' yı seçerdim. Tvs hem hava soğutmalı hem de gücü bana göre biraz düşük. Bunlar da tam olsaydı kesinlikle onu seçerdim.
Tvs yağ soğutmalı ve yaklaşık 21 hp civarıydı sanırım ama benelli ve cf motonun gerisinde kalıyor
levend84
19 Mayıs 2020, 21:18
Rtr200 modelini hor gormeyin sevgili arkadaşlar,
Guney amerikadaki ülkelerde,konu başligindaki diğer motorlarin esamesi okunmuyor,
Orada yaşayan gonzales ler,horges ler Rtr200 ü honda cb190r hornetle,yamaha fz 2.0 ile mukayese ediyorlar.
Rtr200 silindir,kam mili,yanma odasi,nano friks piston tasarimini bmw muhendisleri gelistirmis.
Yag sogutmasi goze kucuk gorunmesin,ram air var ayrica hararet sorunuda yok.
Ek bilgi anlaminda yazdim.
Uzerinize alinmayin.
Scrambler
19 Mayıs 2020, 21:25
25 yaşında olsam 250nk
45 yaşında olsam rtr200
Kalite olarak en iyisi tvs. Güç konusunda biraz eksik o kadar.
yurekli_emin
19 Mayıs 2020, 22:36
Hocam avatarınızdaki motosikletin modeli nedir acaba ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
Tvs yağ soğutmalı ve yaklaşık 21 hp civarıydı sanırım ama benelli ve cf motonun gerisinde kalıyor
Haa pardon yağdı doğru. Ama işte bu bir eksi yani muadili Pulsar'a göre.
BOO_74
19 Mayıs 2020, 22:40
Tvs bmw310 gs lerin motorunu yapan firma değil mi?
ulkerhan
19 Mayıs 2020, 23:19
Tvs bmw310 gs lerin motorunu yapan firma değil mi?
sadece mekaniğini yapsa iyi. komple motosikleti tvs kendi üretiyor.
vandamme
20 Mayıs 2020, 00:16
Hocam avatarınızdaki motosikletin modeli nedir acaba ?[COLOR="Silver"]
Marka Triumph ama modelini bilmiyorum hocam :)
buteo
20 Mayıs 2020, 00:31
Marka Triumph ama modelini bilmiyorum hocam :)
Böyle modelleri çok seviyorum ama ülkede doğru düzgün bi seçenek yok ne yazık ki
vandamme
20 Mayıs 2020, 00:34
Böyle modelleri çok seviyorum ama ülkede doğru düzgün bi seçenek yok ne yazık ki
Bende çok seviyorum hocam alacaksın bi tane bakımlarını yapıp ömür boyu kullanacaksın :)
levend84
20 Mayıs 2020, 00:36
Bende çok seviyorum hocam alacaksın bi tane bakımlarını yapıp ömür boyu kullanacaksın :)
Brixton bx modelleride sağlamdir.
anıil
20 Mayıs 2020, 00:38
tvs yada benelli derdim ben cf motoyu pek övmüyolar , hero hakkında hiç bilgim yok kullanan yok çevremde
vandamme
20 Mayıs 2020, 00:38
Evet baktım şimdi onlar da güzel duruyor :)
Memcoş48
20 Mayıs 2020, 00:48
1.Cf moto
2. Tvs apache
Erdomen
20 Mayıs 2020, 00:54
Cf moto alırdım.
HerveauX
20 Mayıs 2020, 01:33
NK 250 Kılçıksız
mattiadestro
20 Mayıs 2020, 02:08
şu an tartışmasız 250nk.
buteo
20 Mayıs 2020, 17:54
görüntü olarak güzel de fiyatını çok haketmiyor gibi, gerçi hiçbir şey haketmiyor ama yine de biraz pahalı gibi geldi incelemelerde de çok çok iyi değil galiba
buteo
21 Mayıs 2020, 21:41
Mondial in cf motoyu getirmeyeceği veya sadece 250nk yı getirmyeceği yönünde bi söylenti var gerçeklik payı var mı ?
emenyasin
21 Mayıs 2020, 22:13
Mondial in cf motoyu getirmeyeceği veya sadece 250nk yı getirmyeceği yönünde bi söylenti var gerçeklik payı var mı ?
Bu söylentinin Motopixel haricinde kaynağı var mı?
MekoZeko
21 Mayıs 2020, 23:20
Türkiye'de Cfmoto'nun en güncel ve en çok satılan modeli 250NK'dır herhalde. Ben 3-4 hafta önce aldım motoru, alırken 11 bayiye sordum sadece 1 tanesinde bulabildim İstanbul'da. 150NK ve 400NK vardı ellerinde. Daha geçen hafta 2020 250Nk'yı da getirdiler Oktay Motor'da ben de videoda gördüm. Yeni modellerin de Ekim civarında geleceğini söylüyordu videoda. Motorlar satıldıkça getirmemeleri için bir neden yok bence.
Motorun reklamı vardı oraya da atmıştım videoyu isteyen olursa video linki şu: https://www.youtube.com/watch?v=dvm_D3EbwIU
ulkerhan
21 Mayıs 2020, 23:32
benimde bi tane 250nk alasım var.
hiç kullanmadan parçalayıp satacağım.
göstergesi 5000tl. geri kalandan da 20k kazanırım. havadan 5k kar. parça da zor bulunuyor zaten hemen satarım hepsini.
tommygun
21 Mayıs 2020, 23:34
Gösterge hemen hemen her motorda pahalı, siz motoru beğenmişseniz ve imkan yaratabilyorsanız alın, gösterge zırt pırt bozulan ya da kazada hemen paramparça olan bir parça değil zaten. Parçalayıp satmak evet daha karlı :)
MekoZeko
21 Mayıs 2020, 23:40
Gösterge hemen hemen her motorda pahalı, siz motoru beğenmişseniz ve imkan yaratabilyorsanız alın, gösterge zırt pırt bozulan ya da kazada hemen paramparça olan bir parça değil zaten. Parçalayıp satmak evet daha karlı :)
Yukarıdaki arkadaşa aynı şeyleri açıklamıştım kaç kere ama o gösterge fiyatında kaldı ordan vuruyor sürekli :thumright. 10 bine verseler de kötüleyecek motoru bu belli artık :cherry:
ulkerhan
21 Mayıs 2020, 23:46
Yukarıdaki arkadaşa aynı şeyleri açıklamıştım kaç kere ama o gösterge fiyatında kaldı ordan vuruyor sürekli :thumright. 10 bine verseler de kötüleyecek motoru bu belli artık :cherry:
hocam kişisel algılama lütfen. ama bu motora çamur atmak ciddi anlamda çok eğlenceli :)
MekoZeko
22 Mayıs 2020, 00:05
hocam kişisel algılama lütfen. ama bu motora çamur atmak ciddi anlamda çok eğlenceli :)
Hocam ben kişisel algılamıyorum zaten de bu motoru alacak arkadaşlar da bu başlıklara bakıyor haliyle. Benim sizin söylediklerinizi düzeltmek isteme nedenim de o zaten. Yoksa zaten motoru aldım ben başkasının alıp almadığının benimle bir ilgisi yok yani. Ben sadece bilgi kirliliği olmasın istiyorum o kadar.
Gösterge konusunda diğer başlıkta da belirtmiştim en kötü 400NK göstergesi takılır motora. (Bazı ülkelerde sıfır olarak 400NK göstergesi ile satılıyor.)
Yedek parça olarak da Cfmoto 8 milyon parça stokladığını söylüyor. Ne kadar doğrudur bilemem tabi. Fakat Türkiye piyasasına önceden girmiş diğer markalar kadar kapsamlı bir yedek parça desteği yok o bir gerçek. Onun sebebi de zaten firmanın yeni yeni Türkiye pazarına girmesi. Firmanın Türkiye pazarındaki yeri arttıkça bu motorlar için yan sanayi parçalar artacak, bununla beraber de yedek parça çeşitliliği artacak ve haliyle de fiyatlar düşecektir diye düşünüyorum.
istirac
22 Mayıs 2020, 00:05
Hero x pulse yerine 200r listeye konulabilir. Ben de bu modelleri çok inceledim tahmininizden fazla :D
1-Tvs, çünkü kalitesi baktığınızda bile anlaşılıyor oturaklı da bir tasarımı var. En yüksek hız konusunda rakiplerinden geri kalacaktır fakat blok teknolojisi ve sağlamlığı bunu absörbe eder bence. Bu arada 2. eli daha düşmedi ya motor hiç satılmıyor ya da alanlar satmak istemiyor :D
2-bn 251 derim. Alt devileri titreşimli üst devirleri sakin bir motor. Tasarımı çok canlı, küçük şehirlerde servis sorunu olabilir haberiniz olsun. bn251 in 2. el modellerini uygun fiyata bulabilirsiniz. Bütçe açısından çok rahatlatıcı bir seçenek motor zaten metzeller lastikle geliyor sıfır masraf gibi bir şey :)
ulkerhan
22 Mayıs 2020, 00:09
Hocam ben kişisel algılamıyorum zaten de bu motoru alacak arkadaşlar da bu başlıklara bakıyor haliyle. Benim sizin söylediklerinizi düzeltmek isteme nedenim de o zaten. Yoksa zaten motoru aldım ben başkasının alıp almadığının benimle bir ilgisi yok yani. Ben sadece bilgi kirliliği olmasın istiyorum o kadar.
Gösterge konusunda diğer başlıkta da belirtmiştim en kötü 400NK göstergesi takılır motora. (Bazı ülkelerde sıfır olarak 400NK göstergesi ile satılıyor.)
Yedek parça olarak da Cfmoto 8 milyon parça stokladığını söylüyor. Ne kadar doğrudur bilemem tabi. Fakat Türkiye piyasasına önceden girmiş diğer markalar kadar kapsamlı bir yedek parça desteği yok o bir gerçek. Onun sebebi de zaten firmanın yeni yeni Türkiye pazarına girmesi. Firmanın Türkiye pazarındaki yeri arttıkça bu motorlar için yan sanayi parçalar artacak, bununla beraber de yedek parça çeşitliliği artacak ve haliyle de fiyatlar düşecektir diye düşünüyorum.
uma'da kuralkan'da aynı kaba ediyorlar.
kuralkan hyosung'a ne yaptı ise, uma'da bu markaya aynısını yapacak gibi bir hissim var.
levend84
22 Mayıs 2020, 00:16
benimde bi tane 250nk alasım var.
hiç kullanmadan parçalayıp satacağım.
göstergesi 5000tl. geri kalandan da 20k kazanırım. havadan 5k kar. parça da zor bulunuyor zaten hemen satarım hepsini.
Cf nin gösterge mevzusu iyiden iyiye kabak tadi verdi,
Ayni olay araba piyasasinda da var,arkadasim 2004 accord aldi,yaa aga keske almasaydin,bu arabanin parcalari pahali aman şöyle aman böyle,adam 5 senedir biniyor hicbir sorun yok.
Motorun satislari yukselir ve piyasada ciddi yer edinirse,muadil parcalarda uretilir.ve fiyatlari orjinale oranla daha hesapli olabilir.
Mesela cbr250 nin orjinal gostergesi 2.000tl
Muadili 750-800tl gibi
Cf ye hak taninsa ilerler,ama firmada kullaniciya sss anlaminda her turlu destegi vermesi lazim.
Sattim bitti,
Mal dukkandan ciktimi beni baglamaz tarzi durumlar.
İsterse en baba motor olsun,yinede mide bulandirir..
İlk satin alma olayindaki F/P dengesini,
Her aşamada kullaniciya yansitmasi lazim.
Yedek parca
Servis
Vb.
MekoZeko
22 Mayıs 2020, 00:23
uma'da kuralkan'da aynı kaba ediyorlar.
kuralkan hyosung'a ne yaptı ise, uma'da bu markaya aynısını yapacak gibi bir hissim var.
Fiyatları uygun tutup parça kalitesinden ödün vermezlerse satılmaya devam edecektir bence. Satılınca da bırakmazlar diye düşünüyorum. Mesela UMA bunu Zontes'de yaşadı 310 modellerinde. T310 40 bin civarından gelmişti. Sonra 47 bin oldu o. Eğer o motor 30 bin civarlarından gelseydi bence çok satacaktı. Fakat fiyatta daha da artış yaptılar. Bu yüzden de hiç satamadı haliyle. Bir tek phantom s250 modeli satılmıştı o da fiyatı düşük diye.
Yani demem o ki motor satıldıkça -ki satılıyor- getirmemeleri için bir neden yok. Ben de UMA tarafında değilim zaten. Avrupa'da kendi bayileri var Cfmoto'nun. Benim tek ümidim ileride Avrupa'daki gibi Türkiye'ye kendileri gelmeleri. Kendileri gelirse en azından kendi servisleri olacağından daha verimli olacaktır diye düşünüyorum.
dyavol-77
22 Mayıs 2020, 00:24
Ayni olay araba piyasasinda da var,arkadasim 2004 accord aldi,yaa aga keske almasaydin,bu arabanin parcalari pahali aman şöyle aman böyle,adam 5 senedir biniyor hicbir sorun yok.
Motorun satislari yukselir ve piyasada ciddi yer edinirse,muadil parcalarda uretilir.ve fiyatlari orjinale oranla daha hesapli olabilir.
Muadili 750-800tl gibi
Cf ye hak taninsa ilerler,ama firmada kullaniciya sss anlaminda her turlu destegi vermesi lazim.
Sattim bitti,
Yedek parca
Servis
Vb.
cbr250 nin göst. fiyatı o kadar olamaz, bende 500r var ..onda 750tl....bir yanlışın olmasın....
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
Öncelikle piyasadaki hiçbir ürün fiyatını haketmiyor ülkenin berbat yönetilmesi yüzünden ama şimdi bu F-P modellerden hangisini tercih ederdiniz ?
Tvs Apache rtr 200
https://www.motosikletsitesi.com/wp-content/uploads/2019/06/tvs-apache-rtr-200-4v-black.png
Hero X-pulse 200
https://i.hizliresim.com/nQNDNR.jpg
Cf Moto 250 nk
https://www.gursoymotor.com/wp-content/uploads/2019/03/LYWvEmsBZFD42M_prop.png
Benelli Bn-251
https://pictures.topspeed.com/IMG/jpg/201411/benelli-bn-251-4.jpg
Bunlardan hiç birini tercih etmezdim....:bounce:
TVS 26
22 Mayıs 2020, 01:21
url=https://hizliresim.com/8Lw0WC]https://i.hizliresim.com/8Lw0WC.jpg[/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
Yaşım 42 benim tercihim RTR 200 4v den yana oldu.
Sağlamlığına geçmişinden gelen bir güven duygusuyla buna karar verdim. Tabi önemli kıstas 20 binin altında fiyatları olmasıydı.
Muadili 750-800tl gibi
Sattim bitti,
Yedek parca
Servis
Vb.
Bir ara forumda buna benzer şekilde depo muhabbeti dönüyordu. Adam motor soruyor, biri çıkıp "deposu şu kadarmış, çok pahalı" diyor. Yahu hayatınızda kaç defa depo değiştirme ihtiyacı duydunuz ? Kaç defa göstergenin bozulmasına sebep olacak olay yaşadınız ? Gösterge ancak kendi kendine bozulursa bozulur, onda da Mondial malının arkasında durur mu ona bakmak lazım. Ben sigorta sistemlerinin ayakta kalabilmesine hayret ederdim ama bu en kibar tabiriyle aşırı şüpheci yaklaşımlar yüzünden yaşıyormuş demek ki...
TanerErbay
22 Mayıs 2020, 09:59
Cf moto 250 NK
derim
Öz_Musti
22 Mayıs 2020, 10:37
Motomania kanalı var youtube'da
"Almak değil binmek marifet" diyor. Doğru.
Yıllar önce 2012 model Honda Jazz aldım. Malum bir araba Türkiye'de tutulursa bilin ki çok kötü, bir araba Türkiye'de tutulmuyorsa anlayın ki o araba çok iyidir. HErkes bir laf etti. Özellikle Renault Clio almamı önermişlerdi.
ESP, 8 hava yastığı, otomatik klilma, açılır tavan ve sorunsuzluğuyla meşhur aracım 180 binde. Ne triger kayışı değişimi var (çünkü zincirli) ne otomatikleştirilmiş manuel şanzıman baskı balatası değişim derdi var (çünkü CVT) Sadece 18 defa yetkili serviste bakım yapıldı ve vuruklardan dolayı kaporta onarımları.
Onun için malın ucuzluğundan ziyade "işletme maliyetlerine" de bakılmalı.
Motosiklet sürmek nasıl "zihinsel bir faaliyet-akıl zeka işi" ise, motorlu taşıt satın almak da "mühendislik çalışması" gerektirir.
Satış fiyatı uygunsa alınıp biniliyor. İlk bakımda yağ filtresi yeri zorluğu yüzünden (zontes) insanların aklı çıkıyor.
Motomania kanalı var youtube'da
"Almak değil binmek marifet" diyor. Doğru.
Yıllar önce 2012 model Honda Jazz aldım. Malum bir araba Türkiye'de tutulursa bilin ki çok kötü, bir araba Türkiye'de tutulmuyorsa anlayın ki o araba çok iyidir. HErkes bir laf etti. Özellikle Renault Clio almamı önermişlerdi.
ESP, 8 hava yastığı, otomatik klilma, açılır tavan ve sorunsuzluğuyla meşhur aracım 180 binde. Ne triger kayışı değişimi var (çünkü zincirli) ne otomatikleştirilmiş manuel şanzıman baskı balatası değişim derdi var (çünkü CVT) Sadece 18 defa yetkili serviste bakım yapıldı ve vuruklardan dolayı kaporta onarımları.
Onun için malın ucuzluğundan ziyade "işletme maliyetlerine" de bakılmalı.
Motosiklet sürmek nasıl "zihinsel bir faaliyet-akıl zeka işi" ise, motorlu taşıt satın almak da "mühendislik çalışması" gerektirir.
Satış fiyatı uygunsa alınıp biniliyor. İlk bakımda yağ filtresi yeri zorluğu yüzünden (zontes) insanların aklı çıkıyor.
Jazz benim hanımda da var 2004 model, 101.000'de. Ufak tefek kaportası, standart bakımları ve radyosu dışında müdahale tamir gören bir kısmı yok. Honda candır :)
blueway2
22 Mayıs 2020, 15:55
ikinci el performans odaklı isen dominar konfor odaklı isen inazuma F alınır
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO