PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : n max 155 sele

Bayram17
16 Mayıs 2020, 22:07
arkadaşlar n max 155 aldım geçen yıl nasip olursa bu yıl aktiv şekilde bineceğim fakat sele uzun yolda sert geldi toto biraz ağrıyor:pr:bu nun en ekonomik çözümü nedir bazı hava yastıklarına baktım fakat fiyatlar çok fazla malum çok önceki forumlarda okumuştum rolsmaan diye bir sitede çok ucuza kendin şişirilebilen ped varmış araştırdım internette bulamadım bi yardımcı olursasınız sevinirim

Mallaca
17 Mayıs 2020, 13:03
https://urun.n11.com/bel-boyun-yastigi-oturma-simidi/softlife-visco-foam-ortopedik-cocyx-oturma-minderi-yastigi-visco-P244612632

Eşimin kuyruk sokumunda problem var. Artçı olarak 10-15 dk sonra en ufak bir kasis, yükselti de bile çok canı yanıyordu. Yukarıdaki linkteki viskon yastığı aldım. 30 dk ağrısız binebiliyor. Az eda olsa faydası oldu. 139 TL civarında üst kısmı jelli olanlar da var. Onlarda işe yarayacaktır. Benim linkteki ürünü alma sebebim yorumlarda kuyruk sokumu için alınıp çok işe yaradığının söylenmesi idi.

Önceki motorum Nmax 155 idi. Çok torklu (kendi sınıfına göre), mükemmel bir motor tek eksisi sele ve titreşim yönünden. Bir nevi Nmax ve Xmax ların makus talihi.