Sinan Boyar
11 Mayıs 2020, 12:33
Merhaba dostlar,
Ben şimdi bir kaç soru soracağım size eğer bu konularda bana yardımcı olursanız çook sevinirim. Eylül Ekim gibi bir tane RKS CRUISER 250 cc lik motor alacağım. Motomania ile görüştüm. Bana kendisi bu markayı önerdi. Parça sıkıntısı vs yok tamir olur kronik problem yok denecek kadar az dedi.
Şimdi sorularıma gelecek olursak;
Bazı ilanlar var motor 35000 km'de. Bu sorun teşkil edermi?
Minimum 2012 model alsam sorun olur mu?
Alırken motomania'ya götüreceğim ama özellikle alırken şunları da sor dediğiniz var mı?
Bazılarında km sayacında arıza oluyor. Onu biliyorum ama onun dışında nelere dikkat etmeliyim?
Bir de uzun yol yapabilirmiyim? Örneğin İzmir - Antalya gibi..
Tekerlek ne önerirsiniz? Michelin almalımıyım?
Eğer bu konularda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. İlk chopper motorum bu olacak çünkü.
Teşekkürler.:)
Ben şimdi bir kaç soru soracağım size eğer bu konularda bana yardımcı olursanız çook sevinirim. Eylül Ekim gibi bir tane RKS CRUISER 250 cc lik motor alacağım. Motomania ile görüştüm. Bana kendisi bu markayı önerdi. Parça sıkıntısı vs yok tamir olur kronik problem yok denecek kadar az dedi.
Şimdi sorularıma gelecek olursak;
Bazı ilanlar var motor 35000 km'de. Bu sorun teşkil edermi?
Minimum 2012 model alsam sorun olur mu?
Alırken motomania'ya götüreceğim ama özellikle alırken şunları da sor dediğiniz var mı?
Bazılarında km sayacında arıza oluyor. Onu biliyorum ama onun dışında nelere dikkat etmeliyim?
Bir de uzun yol yapabilirmiyim? Örneğin İzmir - Antalya gibi..
Tekerlek ne önerirsiniz? Michelin almalımıyım?
Eğer bu konularda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. İlk chopper motorum bu olacak çünkü.
Teşekkürler.:)