PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 1000rr yag yakma

ahmet ferik
03 Mayıs 2020, 12:30
Öncelikle selamun aleyküm 2008 2009 model 1000rr alma niyetindeyim bildiginiz uzere kronik bu merette yag yakma sorunu var bazi ilanlarda kronik sorunu halledilmis yag yakma problemi cozulmus vs aciklamalar mevcut blogu yeniliyolar yada herneyse iste motoru almaya niyetlendigimde bu problemin cozulmus oldugunu nasil anlarim bunu merak ediyorum experde falan cikmaz heralde motoru uzunca surdukten sonra anlasilir sanirim ya da bildiginiz bisi var midir bu konuyla ilgili uzak mi durayim bu modelden yag yakanlar çok sknti cikarir mi birde kullananlar var sonucta o sekilde ???

f0cus
03 Mayıs 2020, 14:06
Eğer yağ yakıyorsa zati bir kaç km sürüşte kokusu hissedilir

Eksiltiyorsa uzun kmler ile anca anlaşılır diye düşünüyorum

ulkerhan
03 Mayıs 2020, 14:18
kranktan ses gelmesin, motor açılmamış olsun yeter.
malum motorun krank mili yataklı. sanayide ustalarımız pek bi sever çakma yatak yapmayı.

ahmet ferik
03 Mayıs 2020, 14:41
Yani alirken o kadar surme imkanim olmadigi icin

Ozan arıcı
03 Mayıs 2020, 15:18
Egzozun derinliklerine parmağını ban kupkuru olması lazım eğer sıvı şekilde yağ kalıntısı varsa %99 yağ yakıyordur

s.e.c
03 Mayıs 2020, 15:26
Zamanında benim de 2008 1000rr' ım vardı. Evet yağ yakardı ama ekleyip kullanirdım hiç sorun yaşamadım. Alacağınız motorun debriyaj kapağının oralara bakın sarı blok ise muhtemelen yağ yakar. Çünku bunların bir kısmı serviste değişti bir kısmı değişmedi. Değişenler siyah blok. Siyah blok olanlardan almaya bakın.

ahmet ferik
03 Mayıs 2020, 15:35
Peki saolun bişi dha sorcam motosikleti daha once expertize sokmadim experde tam olarak nelere bakiyolar araba gibi midir abaca?

kurubuz
03 Mayıs 2020, 17:41
10-50 yağ ile bu bloğun yağ yakmasını durdurabilirsin.Ama bu kadar eski ss almanı tavsiye etmem. Ss dediğin sıkıştırılır ve hor kullanılır. Temiz ss diye birşey yoktur.

ahmet ferik
03 Mayıs 2020, 17:45
Ss fiyatlari malum nakedtan bunaldim ruzgari cok aliyor ssin tadina bakmak istiyorum butce suan bu modellere yetiyor malesef onerin varmidir? Sonucta yuksek devir cevirmesi icin tasarlanmis makineler yeni modelde alsan sorun cikcaksa herzaman cikiyor diye düşünüyorum tabi butce olsa yeni model tercihimiz😁