Helios
29 Nisan 2020, 11:06
Merhaba arkadaşlar 2014 yılından beri motosiklet sürüyorum farklı bir tarz denemek istedim ve racing e geçicem 15.000 civarı bir bütçem var bu zamana kadar çinlilerden çok çektim adam akıllı bir motorum olsun istedim
İkinci el alıcam
Boy 1.70
*Bajaj pulsar 200rs
Tam racing gibi gelmedi bana oturuş agrasif değil abs olması güzel ama bana hitap etmedi
*Hyosung GT250RC
Yeni makyajlanan kasası çok güzel ama motor kitliyor f1 arızası var beyni sıkıntılı diyorlar ve benim boyum 1.70 60 kiloyum üzerinde cılız kalabilirim
*Honda CBR250R
Repsolune hastayım 2014 ve üstüne karar kılmıştım taki krank kırma problemini duyana kadar bilginiz varsa bu konu ile ilgili lütfen belirtin apaçiler ve motoru yıpratıp parçalayanlar yüzünden vazgeçmek istemem
*Kawasaki Ninja250SL
Şuan bunu alacağım gibi gözüküyor parçalarının pahalı olması dışında başka kötü birşeye rastlamadım
*Yamaha YZF R25
Buna hiç bakmıyorum bütçemi aşıyor
Lütfen fikrinizi belirtip sebebini yazar mısınız teşekkürler.
İkinci el alıcam
Boy 1.70
*Bajaj pulsar 200rs
Tam racing gibi gelmedi bana oturuş agrasif değil abs olması güzel ama bana hitap etmedi
*Hyosung GT250RC
Yeni makyajlanan kasası çok güzel ama motor kitliyor f1 arızası var beyni sıkıntılı diyorlar ve benim boyum 1.70 60 kiloyum üzerinde cılız kalabilirim
*Honda CBR250R
Repsolune hastayım 2014 ve üstüne karar kılmıştım taki krank kırma problemini duyana kadar bilginiz varsa bu konu ile ilgili lütfen belirtin apaçiler ve motoru yıpratıp parçalayanlar yüzünden vazgeçmek istemem
*Kawasaki Ninja250SL
Şuan bunu alacağım gibi gözüküyor parçalarının pahalı olması dışında başka kötü birşeye rastlamadım
*Yamaha YZF R25
Buna hiç bakmıyorum bütçemi aşıyor
Lütfen fikrinizi belirtip sebebini yazar mısınız teşekkürler.