PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHOPPER DERİ CEKET

Sinan Boyar
16 Mart 2020, 15:25
Merhaba,

Deri ceket alacağım koruma olarak. Lakin kafamda bir soru var.

Deri ceketler yere düşünce sürtünmeyi korur mu?

2. si 4Riders Armor Deri Korumalı Motosiklet Montu ne kadar iyidir sizce? Bunu almalımıyım?

Teşekkürler.

yürekçe
16 Mart 2020, 15:59
En uygunu en kaliteli deriyi marka gözetmeden alın. Domuz ve keçi derisinden uzak durun, kötü kokuyor çünkü

Sinan Boyar
16 Mart 2020, 16:04
1.Sınıf dana derisi diye satıyorlar. Kalitelidir diye ümit ediyorum :)

cıbılduck
16 Mart 2020, 16:18
Deri sürtünmeye en dayanıklı malzeme diye biliyorum.

wepi
17 Mart 2020, 00:54
Choppers homeda bi bak dostum çok çok sağlam bufalo derisi ve düşen çok arkadaş oldu deri aşınmafı bile desem yeri

ChuckBerry
17 Mart 2020, 01:55
Chopper stiline uygun deri ceket için Hudson markasını tavsiye ederim çok tarz ceketleri var hem de full korumalı, geçirdiğim kazada da hiçbir şey olmadan atlattım tavsiye ederim.

watercolours
17 Mart 2020, 08:16
Deri sürtünmeye en dayanıklı malzeme diye biliyorum.

Doğru. Hatta yeni çıkan daha iyi sürtünme koruması sağlayan malzemeleri deriden daha iyi diye reklam ediyorlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:15 ----------

Choppers homeda bi bak dostum çok çok sağlam bufalo derisi ve düşen çok arkadaş oldu deri aşınmafı bile desem yeri

Bu bufalo olayı abartı gibi geliyor. Yarış tulumları bile 2mm sığır derisi iken bufalo nedir? Hiçbir uluslararası büyük firmada bufalo derisinden yapılmış ürün görmedim ben.

yürekçe
17 Mart 2020, 08:35
Doğru. Hatta yeni çıkan daha iyi sürtünme koruması sağlayan malzemeleri deriden daha iyi diye reklam ediyorlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:15 ----------

Bu bufalo olayı abartı gibi geliyor. Yarış tulumları bile 2mm sığır derisi iken bufalo nedir? Hiçbir uluslararası büyük firmada bufalo derisinden yapılmış ürün görmedim ben.

Bildiğin Amerikanya büyük başı (sığır) derisi zaten. Söylem farkı var.. Lansman diyelim ;)

natila
17 Mart 2020, 09:07
motosiklet = deri mont

watercolours
17 Mart 2020, 09:16
Amerika'daki gerçekte bufalo bile değil, bizon. Ama hadi onu geçelim, bizon da sığır değil.
https://www.google.com/amp/s/www.britannica.com/amp/story/whats-the-difference-between-bison-and-buffalo

Gavurun cowhide dediği de bizon değil, bildiğiniz sığır.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cowhide

Sonuçta ya bunlar gerçekten bufalo derisi kullanıyor ki bir esprisi yok, ya da sığır derisi kullanıp bufalo diyor ki tüketiciyi yanıltmaya girer.

Sinan Boyar
17 Mart 2020, 10:26
Linkini alabilirmiyim? Bulamadım bakacaktım

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

Chopper stiline uygun deri ceket için Hudson markasını tavsiye ederim çok tarz ceketleri var hem de full korumalı, geçirdiğim kazada da hiçbir şey olmadan atlattım tavsiye ederim.

yürekçe
17 Mart 2020, 11:46
Amerika'daki gerçekte bufalo bile değil, bizon. Ama hadi onu geçelim, bizon da sığır değil.
https://www.google.com/amp/s/www.britannica.com/amp/story/whats-the-difference-between-bison-and-buffalo

Gavurun cowhide dediği de bizon değil, bildiğiniz sığır.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cowhide

Sonuçta ya bunlar gerçekten bufalo derisi kullanıyor ki bir esprisi yok, ya da sığır derisi kullanıp bufalo diyor ki tüketiciyi yanıltmaya girer.

O kadar buffalo popülasyonu yok ki.
Hatta bir ara nesli tükeniyordu.
Bence tercüme hatası(!)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:44 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

http://www.yenihudson.com/

engineng
17 Mart 2020, 15:14
hudson kullanıyorum ve çok memnunum 6-7 yıl oldu.
sürtünme test etmedim :d

Felis Leo
17 Mart 2020, 21:52
Bende var 4rider armor, sağlam ve ağır bir ceket alırken bol alma yalniz

ChuckBerry
18 Mart 2020, 04:14

Yürekçe paylaşmış hocam,instagram sayfası da yenihudsonn olarak geçiyor adresi de mevcut. Choppers home yerine direkt olarak kendi yerinden(Şişli Fulya'da yeri) ürün almanı tavsiye ederim ilgi alaka açısından. Barış abi işletmecisi, ceketi aldım kasım ayında, kendisi ürün onarımı ve bakımı konusunda ne zaman sorun olsa yardımcı olacağını belirtti, korumaları da zarar görürse ücretsiz değiştireceğini de belirtti sağolsun. Çok sıcakkanlı ve güleryüzlü birisi müsait oldukça uğruyorum hem çay kahvesini içmeye hem de geçenlerde deri çantalarımı onarım için bıraktım mesela o konularda da yardımcı oluyor.

MrLucky13
23 Mart 2020, 20:57
Bende Revit Crossroads var. Çok tarz duruyor. Çok da rahat. Kesinlikle tavsiye ederim.