Orijinalini görmek için tıklayınız : Transalp XL650 Hakkında
AviaLife
14 Şubat 2020, 21:57
Herkese iyi akşamlar iyi forumlar hali hazırda elimde bulunan motosikletimi enduro almak üzere sattım ve deneyimlediğim hepsini eğitimde kullanma fırsatı yakaladığım 2010 model F650GS..2010 Model DL-650 ve 2007 Model XL650 Transalp modellerinden birisini satın almaya karar verdim eğitimde beni en çok etkileyen ve rahat hissettiren Transalp modeliydi bütçe olarak da yalnızca Transalp şuan için uyuyor fakat şöyle bir sorum olacak 2005 Model 100.000 Kmde bulunan extra olarak çanta seti ve çakar seti bulunan motosikleti almak mantıklı mıdır transalpin km konusunda kendisini ispatladığını biliyorum fakat tecrübeli arkadaşların yorumlarını almak isterim teşekkürler
Angrypower
14 Şubat 2020, 21:59
V-strom al, başın rahat olsun. Transalp kamyon gibi yakıyor. V-strom’da kendini kanıtlamış ve bol parçası olan bir alet. Yedek parça önemli bir mevzu.
AviaLife
14 Şubat 2020, 22:03
Cevap verdiğiniz için sağolun fakat V-storm maalesef uymuyor bütçeme
Angrypower
14 Şubat 2020, 22:09
V-strom forumunu bir hortlat. İllaki birşeyler çıkar. Aradaki benzin farkına bile kendisini amorti eder Suzuki.
AviaLife
14 Şubat 2020, 22:22
Öneriniz için eyvallah sağolun fakat kıyaslamadan ziyade Transalple ilgili bilgi alabilmak asıl amacım
Ta NIN YAKITTAN BAŞKA DEZAVANTAJI YOK
10 numara makina
AviaLife
14 Şubat 2020, 23:07
100.000 kmde olması hakkında görüşleriniz peki örneğin masraf açar mı veya ne maddiyatta bir masraf açar en yüksek dereceli
Onur Sezgin
15 Şubat 2020, 00:22
f650 al derim, hem yakıtı, hem teknolojisi(enjeksiyon abs vs) bi adım daha ön planda tek dez avantajı tek silindirli olması. TA ya göre daha hafif, bende hepsini test ettim, şehiriçi ağırlıklı kullandığım için, hem yakıt, hem abs hemde daha hafif olduğu için f650 tercih ettim gayette memnunum. Servis parça sıkıntısı yok, her türlü parçasını bulabliyorsun.
AviaLife
18 Şubat 2020, 18:11
Bütçem yetmiyor maalesef f650 ye transalp için anlaştık almaya gidicem inşallah
Bülent pcx
18 Şubat 2020, 19:23
Km.sinden daha çok, motora nasıl bakıldığı önemli, şasi geometrisini bozacak bir kazası var mı, bakımları zamanında yapılmış mı, büyük arızası olmuş mu, olmuşsa hangi usta/servis bakmış, kâğıt üstündeki yakıt değerleri belli, sizin için sorun değilse yakıtı sorun değildir, iyi bir usta ve bu işten anlayan bir arkadaşınızla gidin karar verdiyseniz
maxell
07 Ağustos 2020, 12:02
Merhaba Tüm Motosiklet Sever Dostları Youtube Kanalıma Bekliyorum
https://www.youtube.com/watch?v=Li-JvBrS98g&t=3s
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
Bu Video Size Yardımcı olacaktır.
https://www.youtube.com/watch?v=flUOC1KiW_I&t=635s
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=wvC4Fl8eCd4&t=852s
kenan_gül
07 Ağustos 2020, 15:28
V-strom al, başın rahat olsun. Transalp kamyon gibi yakıyor. V-strom’da kendini kanıtlamış ve bol parçası olan bir alet. Yedek parça önemli bir mevzu.
V strom yakıtı ne kadar acaba. yeni aldim benim transalpım var yakıtı hesaplayamadim daha.
joshua
07 Ağustos 2020, 16:43
marka ve modelden ziyade o yaşta iyi kondisyonda, bakımlı, yağsız binilmemiş bakımları zamanında yapılmış bir motosiklet bakın, özellikle arkadaş çevresinde bilinen motosikletler km yüksek dahi olsa sahibinin motoruna nasıl baktığını bilirler ve ilana düşmeden satılır bazı makineler, bu tarz bir araştırma yapın, transalp taş gibi motor, 650cc eski nesil bir motorun yakıt tüketimi normal olarak fazla olacak, zaten yakıtını düşünen adam 650cc ye bulaşmaz daha düşük hacim tercih eder.
kenan_gül
07 Ağustos 2020, 16:53
marka ve modelden ziyade o yaşta iyi kondisyonda, bakımlı, yağsız binilmemiş bakımları zamanında yapılmış bir motosiklet bakın, özellikle arkadaş çevresinde bilinen motosikletler km yüksek dahi olsa sahibinin motoruna nasıl baktığını bilirler ve ilana düşmeden satılır bazı makineler, bu tarz bir araştırma yapın, transalp taş gibi motor, 650cc eski nesil bir motorun yakıt tüketimi normal olarak fazla olacak, zaten yakıtını düşünen adam 650cc ye bulaşmaz daha düşük hacim tercih eder.
:thumleft: ben de bole dedim aldim
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO