PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 riders Travel wp Bot -Uzak durun!!!

Sayfa : 1 [2]

< iLk@yy >
21 Şubat 2020, 14:20
aslında önemli bir nokta var burada ama ülkece pek bilmiyoruz bu konuyu.

mesela waterproff yazan ürünler gerçekte %100 su geçirmez değillerdir hiç bir zaman. bu özellik ürünün suya karşı dayanıklı olduğunu ima eder ama ne kadar dayanıklı olduğunu belirtmez.

birde kullanılan çorap çok önemli. her çorap herkeste aynı etkiyi vermez; herkesin ayak yapısı ( ısısal durum / terleme vb durumlar ) farklı olduğundan dolayı. Mesela çoğu insan bot çok iyi olsa bile ayaklarım üşüyor diye şikayet eder, ki aslında durum ayağının terleyip ıslanmasından kaynaklı olup bilgisizlikten suçu kullanılan ürüne atmaktır ( yanlış anlaşılmasın arkadaşın aldığı ürün iyi diye savunmuyorum sadece genel bir bilgi ). x markanın x özellikli çorabı benim ayağımda hiç bir sorun yaratmazken sende yaratabilir mesela, çorapların özelliklerini iyi araştırmak gerek ve hepimiz kendimize uygun malzemeyi doğru bir şekilde seçmeliyiz.

pea
21 Şubat 2020, 15:45
aslında önemli bir nokta var burada ama ülkece pek bilmiyoruz bu konuyu.

mesela waterproff yazan ürünler gerçekte %100 su geçirmez değillerdir hiç bir zaman. bu özellik ürünün suya karşı dayanıklı olduğunu ima eder ama ne kadar dayanıklı olduğunu belirtmez.

birde kullanılan çorap çok önemli. her çorap herkeste aynı etkiyi vermez; herkesin ayak yapısı ( ısısal durum / terleme vb durumlar ) farklı olduğundan dolayı. Mesela çoğu insan bot çok iyi olsa bile ayaklarım üşüyor diye şikayet eder, ki aslında durum ayağının terleyip ıslanmasından kaynaklı olup bilgisizlikten suçu kullanılan ürüne atmaktır ( yanlış anlaşılmasın arkadaşın aldığı ürün iyi diye savunmuyorum sadece genel bir bilgi ). x markanın x özellikli çorabı benim ayağımda hiç bir sorun yaratmazken sende yaratabilir mesela, çorapların özelliklerini iyi araştırmak gerek ve hepimiz kendimize uygun malzemeyi doğru bir şekilde seçmeliyiz.

Suya dayanıklılık, water resistant/resistance'tır. WR diye kısaltılır. Genellikle su kaydırıcı kaplamaya sahip olur, ufak çiselemelerde günü kurtarır.

x mm su geçirmezlik seviyesine sahip olmak, water proof'tur. WP diye kısaltılır. Gözeneklerinin su geçirmeyeceğini belirtip, seviyelerine göre suya dalıp çıkma, sağanakta gezinme, denize girme vs gibi durumlarda bile su almayacağını gösterir.

Peki bu mükemmel ürünün model isminde ne geçiyor: WP.
Çalışanlar bu ürünü gösterirken ne diyor: Vatırpıruf.
Dolayısıyla müşteri en azından bir yağmura, su birintisine dayanmasını bekliyor üründen.

sandıkçı
21 Şubat 2020, 16:30
Konunun içinde belirtmiştim tekrar yazayım.Oxford windstopper çorap ile kullanıyorum.Sym joymax scooter ile ayaklarım dısarda kalmamasına rağmen donuyor.Kullanılan malzme deri değil winlex.Soğuk havayı hapseden saçma bir malzeme.Yazık etmeyen paranıza.Ben city modelinide aldım,onunda nereyi koruduğu belli değil.Topuk yerlerinin tam oturması için miyon tipli maksimum 1.50-1.55 boyda olmanız lazım.

Kısaca yerli diye çinden ithal edilen içinde kışlık astarı olmayan ama kışlık diye satılan,tabanı hiçbirzeminde tutunmayan, boşa paranızin gideceği sıradan adi bir mal.Almayın dostlar...

vanhelcing
09 Temmuz 2020, 01:00
Hocam merhaba bot alma arefesindeyim. Kısa uzun çok kararsizim. Düşündüğüm modeller senin aldıkların. Haftada 2-3 defa 40-50 km kullanıyorum. Yağmur çamurda kullanmıyorum. Ne önerirsin. ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

Hocam merhaba bot alma arefesindeyim. Kısa uzun çok kararsizim. Düşündüğüm modeller senin aldıkların. Haftada 2-3 defa 40-50 km kullanıyorum. Yağmur çamurda kullanmıyorum. Ne önerirsin. ?

ero__
09 Temmuz 2020, 14:46
Barkın için Yamaha Trnin sigortalı çalışanı diyorlardı.Doğrumu bilmiyorum ama Yamaha'yı bile gömüyordu yayınlarda.:):P:P:P

Hangi dalyarak söylüyormuş onu merak ettim.

TDK
dalyarak
sıfat, hakaret yollu, (da'lyarak)
Budalalığı yüzünden her zaman densizlik, küstahlık eden (kimse).

Televizyonda Youtube'da bir şeyler anlatan insanları bu kadar ciddiye almayın.
Eli yüzü düzgün kanal olan M2 bile söylediği, anlattığı şeylere en ters düşen adamla canlı yayın yapıyor.
Dediğim gibi çokta ciddiye almayın, ciddiye alanları da ciddiye almayın :)

Şu "motosiklet camiası"nda kimlerin kimlerin arkasından ana bacı sövüp sonra ne yayınlar ne şakalar yaptığını bilseniz aklınız şaşar.

Mesela bir yorumcuya program yaptırıp meşhur edersiniz, sonra gelir sizden para ister, kanalı ben götürüyorum gibi salak salak cümleler kurar.

Birini alırlar amman motosiklet duayeni, hoca, şilenin efendisi derler, herif hocalığı bırak ADAC'tan ve IAM'dan sadece ilk seviye eğitim almıştır ama tutup halen eğitmenim falan diyordur... Sahte üniversite diploması yaptırıp olmayan bir üniversiteden mezunmuş gibi gösterip bizi yabancı kuruluşlara rezil rüsva ediyordur ama. (TMF bu işe el attıydı ama son durum nedir bilemiyorum)