Malicas
16 Ocak 2020, 15:09
Arkadaşlar merhaba, yeni aldığım atv de vitesle ilgili bir sorun var. motor çok pis diye oto yıkamada yıkattım. fakat yıkatma sonrasında atv nin vitesine birşeyler oldu. motor stop haldeyken boş, ileri ve geri viteslere sorunsuzca geçirebiliyorum. ama boştayken motoru çalıştırıp ileri vitese geçirdikten sonra vites bir daha hiç bir pozisyona geçmiyor ileri viteste takılı kalıyor. motoru stop ettirdiğim an vites serbest kalıyor ve her yere rahat geçiyor. tekrar çalıştırdığımda yine aynı mesela çalıştırıp geri vitese takıyorum bu sefer geri viteste takılı kalıyor ve başka hiç bir vitese geçmiyor. kimisi soketlere su girmiştir temizle filan dedi bende yetişebildiğim soketleri çıkartıp temizledim ama sorun hala devam ediyor. fakat bazı soketlere erişemedim. soketlerden olduğuna pek emin değilim. bir fikri olan var mı acaba?
ATV Işıldar Apachi 2500cc lik su soğutmalı şaftlı model, tam modeli BS250S olarak geçiyor. 2000km de çok yıpranmış bir alet değil.
Motor tamircisine götürdüm adam komple şanzımanı dağıtıp bakıcaz dedi ama o kadar büyük bir sorun olduğuna emin olamadığım için bırakamadım motoru tamire. Çok masraf çıkartacak bi tip gibi geldi adam güvenemedim. Sizlerinde fikirlerini almak isterim.
Teşekkürler..
ATV Işıldar Apachi 2500cc lik su soğutmalı şaftlı model, tam modeli BS250S olarak geçiyor. 2000km de çok yıpranmış bir alet değil.
Motor tamircisine götürdüm adam komple şanzımanı dağıtıp bakıcaz dedi ama o kadar büyük bir sorun olduğuna emin olamadığım için bırakamadım motoru tamire. Çok masraf çıkartacak bi tip gibi geldi adam güvenemedim. Sizlerinde fikirlerini almak isterim.
Teşekkürler..