Orijinalini görmek için tıklayınız : KYMCO Super 8 Ön Siperlik Cam
senollustun
01 Ekim 2019, 23:20
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir motor alıyorum, super 8. Motoruma uzun siperlik ön cam bakmak istedim ancak kymco super 8 uyumlu ön cam bulamadım...
Rastgele bir ön cam alsam da %100 oturma ihtimali yok sanırım benim motoruma.
Super 8'e yakın, Super 8'e uyacak bir ön siperlik cam tavsiye edebilir misiniz?
Teşekkürler.
MeNGuC
02 Ekim 2019, 01:26
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir motor alıyorum, super 8. Motoruma uzun siperlik ön cam bakmak istedim ancak kymco super 8 uyumlu ön cam bulamadım...
Teşekkürler.
Bende bir dönem düşün düm ama bir sonuca varamadım normal bir şekilde kulanmaya devam ediyorum altarnatif bulursan bilgi verirsen güzel olur
merhaba bende de sym hd2 200i uygun ön cam bulamadım. ön taraftaki çıkıntı diğer camların takılmasını engelliyor. bu çıkıntı süper8de de var maalesef
Merhaba arkadaşlar,
Teşekkürler.
mengüç merhaba nasılsın? hala kymco da mısın :D ben agility sattım geçen sene hd2 200i ye geçtim.
Bende bir dönem düşün düm ama bir sonuca varamadım normal bir şekilde kulanmaya devam ediyorum altarnatif bulursan bilgi verirsen güzel olur
MeNGuC
02 Ekim 2019, 13:15
merhaba bende de sym hd2 200i uygun ön cam bulamadım. ön taraftaki çıkıntı diğer camların takılmasını engelliyor. bu çıkıntı süper8de de var maalesef
mengüç merhaba nasılsın? hala kymco da mısın :D ben agility sattım geçen sene hd2 200i ye geçtim.
Evet halen tam gaz devam şehir içinde olsun iş güç ulaşım namına işimi hayli görüyor şuan gittiği yere kadar devam
senollustun
03 Ekim 2019, 00:50
biraz acil lazım da var mı bilgisi olan bir arkadaş?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO