Orijinalini görmek için tıklayınız : TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
RiDeR_2
27 Şubat 2011, 23:05
Bende de durum sakat ozaman :)
Ankaraya gelsin bi bakiyim, olmadı 250lik makinelere yönelcem artık napalım
red thunder
27 Şubat 2011, 23:58
red thunder sen bu motoru kullanansın bikaç sorum olcak cevaplarsan sevinirim
1-bende boy 187 bu motor altımda çok sırıtırmı
2-ben bu motoru büyük çogunlukla şehir içinde kullancam şehir içi 100 km de kaç litre yakıyo ,önceki sayfalarda çok cevaplar var ama aralarındada çok fark var ortalama ne yakıyo sende bu motor
3-yedek parça durumu nasıl fiyat ve bulunurluk açısından
cevaplarsan çok sevinirim
Bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışayım;
1- Açıkçası boyun biraz uzun olduğu için, küçük kalabilir altında :( Metehan'ın resimleri ile karşılaştırma yapabilirsin. Ben 1.75 im ve bende gayet iyi duruyor.
2-Benim motorum yaklaşık olarak 8-10 kuruş yakıyor, normal kullanımda. Motorun benzin göstergesinde 2 tane lamba var, yeşil lamba ekonomik, normal kullanımda yanar, turuncu lamba daha agresif kullanımda, turuncuda biraz daha fazla yakıyor. Kendi deneyimimi yazayım, 1 depo benzinle yaklaşık 650 km yol yaptım bu yaz. 2 tane çantam vardı ve belirli bölümde 110 kg luk bir artçım vardı. Ona rağmen bu yolu yapabildim. Şehir içinde de gayet tatmin edici bir motor; kıvraklık, denge, yakıt ekonomisi ile...
3- Daha öncede belirttiğim gibi benim yedek parça ihtiyacım olmadı. Periyodik bakımlarını yapıyorum, yağ ve filtreler değişiyor. Mesela, 6000 bakımdan sonra 9000 bakımda yağı değiştirdiğimde, yağ sapsarı çıktı :) Belki başkası değiştirmeyebilirdi ama ben değiştiriyorum. Bunun dışında bir parça ihtiyacım olmadı. Servis olarak Yaşar Motor'u tercih ediyorum, zaten fuarda Ahmet Bey vardı, konuşup muhabbet de ettik. Gördüğüm kadarıyla, depolarında yedek parçalar boldu, hemen hemen herşey vardı. Sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.
Sormak istediğin başka sorular olursa, açık yüreklilikle yardımcı olmaya çalışırım.
mete_han
28 Şubat 2011, 00:17
bu makina bana küçük be agalar...:P
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/27/1193.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/27/1197.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
]
1- Açıkçası boyun biraz uzun olduğu için, küçük kalabilir altında :( Metehan'ın resimleri ile karşılaştırma yapabilirsin. Ben 1.75 im ve bende gayet iyi duruyor.
2-Benim motorum yaklaşık olarak 8-10 kuruş yakıyor, normal kullanımda. Motorun benzin göstergesinde 2 tane lamba var, yeşil lamba ekonomik, normal kullanımda yanar, turuncu lamba daha agresif kullanımda, turuncuda biraz daha fazla yakıyor. Kendi deneyimimi yazayım, 1 depo benzinle yaklaşık 650 km yol yaptım bu yaz. 2 tane çantam vardı ve belirli bölümde 110 kg luk bir artçım vardı. Ona rağmen bu yolu yapabildim. Şehir içinde de gayet tatmin edici bir motor; kıvraklık, denge, yakıt ekonomisi ile...
3- Daha öncede belirttiğim gibi benim yedek parça ihtiyacım olmadı. Periyodik bakımlarını yapıyorum, yağ ve filtreler değişiyor. Mesela, 6000 bakımdan sonra 9000 bakımda yağı değiştirdiğimde, yağ sapsarı çıktı :) Belki başkası değiştirmeyebilirdi ama ben değiştiriyorum. Bunun dışında bir parça ihtiyacım olmadı. Servis olarak Yaşar Motor'u tercih ediyorum, zaten fuarda Ahmet Bey vardı, konuşup muhabbet de ettik. Gördüğüm kadarıyla, depolarında yedek parçalar boldu, hemen hemen herşey vardı. Sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.
Sormak istediğin başka sorular olursa, açık yüreklilikle yardımcı olmaya çalışırım.
makina güzel de işte Hindistandan aynen buraya ithal ediliyor...Hintliler malum Asya ırkı bücür oluyorlar onlara ideal...ama bizim nesil daha iri ve kemikli...iri olmasada en azından kemik uzunluğumuz standartların üzerinde...
kilo problemim olmasa bile yinede boy uzunluğum vesilesiyle altımda bisiklet gibi kaldı...yani bu makina maksimum 1.75 boydaki kişiler için ideal...
cbf tercih etme nedenim bu özel nedenler...boy pos durumları yani...
cbf Boyutlar (toplam uzunluk xGenişlik xYükseklik) 2075 x 750 x 1135mm
ybr.. 1985 - 745 - 1100
ybr selesi aşırı yumuşak...sert değil...oturduğunda daha aşağı doğru gidiyosun...
apaçide ybr ile aynı galiba detayları bulamadım...
Tarkan1981
28 Şubat 2011, 00:20
metehan abi de bi anda oturdu, görevlinin ''yassak kardeşim oturulmaz'' demesine fırsat kalmadı :)
1 poz kurtarmaz 2 poz resim bile çektik :)
myhammer
28 Şubat 2011, 00:22
sana motorbike olmuş :)) minik motor gibi durmuş altında:mrgreen:
Tarkan1981
28 Şubat 2011, 00:23
metehan abi
hatun dehşet güzel oturuyordu motorun üstünde ,
niye indirterek apache nin fotoğrafını çekmeyi tercih onu anlamadım ben :queen:
.
mete_han
28 Şubat 2011, 00:25
metehan abi de bi anda oturdu, görevlinin ''yassak kardeşim oturulmaz'' demesine fırsat kalmadı :)
hatta 2 poz resim bile çekilmiş baksanıza :)
ganga sen mevzuyu görmedin galiba...sarı apaçiyi çekicem...tanıtım görevlisi mini etekli hatun motorun üzerine adeta çökmüş...yani resmen yayılmış...motordan bihaber zaten...işi değil ama yinede ben uyuz oldum...sarıyı çekicem kız kalkmıyor...dedim ki hanımefendi bir müsade edin makinanın fotolarını alıcam...bana bi uyuz oldu afra tafraya başladı...kalkmıyo zilli...kıçı başı açık zaten kıl kapıyorum bu tarz hatunlara...neyse bu sefer öteki makinaya oturdu kıçı devirdi yani anlayacağın...bende foto için oturunca apaçi üzerine beyefendi yassak dedi...ulen sanki Harleye biiyoruz...:queen: bozmak istemedim yoksa fena bozarım ganga sağım solum belli olmuyor biliyorsun...:cherry:
geçen fuarda zaten honda standında müdür kim diye bana gösterin dedim...herifin üzerine yürüdüm bu vtr 250 yi niye 12.000 e getiriyorsunuz lan malmısınız diye resmen kaçtı...:queen: bana gösterilen yetkili de harbiden Honda Motosiklet Müdürüymüş...:P her fuarda bi kesişiyoruz elemanla...:mrgreen:
red thunder
28 Şubat 2011, 00:25
makina güzel de işte Hindistandan aynen buraya ithal ediliyor...Hintliler malum Asya ırkı bücür oluyorlar onlara ideal...ama bizim nesil daha iri ve kemikli...iri olmasada en azından kemik uzunluğumuz standartların üzerinde...
kilo problemim olmasa bile yinede boy uzunluğum vesilesiyle altımda bisiklet gibi kaldı...yani bu makina maksimum 1.75 boydaki kişiler için ideal...
cbf tercih etme nedenim bu özel nedenler...boy pos durumları yani...
cbf Boyutlar (toplam uzunluk xGenişlik xYükseklik) 2075 x 750 x 1135mm
ybr.. 1985 - 745 - 1100
ybr selesi aşırı yumuşak...sert değil...oturduğunda daha aşağı doğru gidiyosun...
apaçide ybr ile aynı galiba detayları bulamadım...
Evet, CBF 150 'nin şasesi bize göre daha uzun. Apache'nin aks aralığı da kısadır CBF 150'ye göre. Bu sebeple, Apache'nin ivmelenmesi ve kalkışı çok daha seri oluyor, daha sportif bir kullanımı ve görünüşü var, zaten ben almadan önce CBF ve Apache arasında kalmıştım, görünüş sebebiyle tercih ettim Apache'yi.
Kişisel bir tavsiyem olacak, hangi tip motor alınırsa alınsın, muhakkak üzerine oturup resim çektirmek gerekiyor. Dışarıdan bir gözle kendimizi görmek çok farklı bir durum. Mesela ben CBR 250 R ile bir resim çektirdim, sanki altımda biraz küçük kaldı gibi :) Çok enteresan...
Tarkan1981
28 Şubat 2011, 00:28
makinalarda sağlamdı ama :queen:
apache ler yani :queen:
mete_han
sana motorbike olmuş :)) minik motor gibi durmuş altında:mrgreen:
hacı benim kilonun önemli bir kısmı kıçımda...kıçım büyük olmasa iyi durcak ama zaar ...:queen:
red thunder
geçen fuarda zaten honda standında müdür kim diye bana gösterin dedim...herifin üzerine yürüdüm bu vtr 250 yi niye 12.000 e getiriyorsunuz lan malmısınız diye resmen kaçtı...:queen: bana gösterilen yetkili de harbiden Honda Motosiklet Müdürüymüş...:P her fuarda bi kesişiyoruz elemanla...:mrgreen:
Hahahahahahah, seni bütün büyük markaların üzerine göndermek gerekiyor demek ki, belki fiyatlarda güzel bir indirim alınır da, tüm memleketin duasını alırsın :mrgreen:
mete_han
28 Şubat 2011, 00:35
Evet, CBF 150 'nin şasesi bize göre daha uzun. Apache'nin aks aralığı da kısadır CBF 150'ye göre. Bu sebeple, Apache'nin ivmelenmesi ve kalkışı çok daha seri oluyor, daha sportif bir kullanımı ve görünüşü var, zaten ben almadan önce CBF ve Apache arasında kalmıştım, görünüş sebebiyle tercih ettim Apache'yi.
Kişisel bir tavsiyem olacak, hangi tip motor alınırsa alınsın, muhakkak üzerine oturup resim çektirmek gerekiyor. Dışarıdan bir gözle kendimizi görmek çok farklı bir durum. Mesela ben CBR 250 R ile bir resim çektirdim, sanki altımda biraz küçük kaldı gibi :) Çok enteresan...
aga neye binsem altında düdük gibi kalıyor diyorlar...bende şaşırdım yani...o zaman sorun bende aga...ya 1200 gs alıcam bu sitemler bitmeyecek...:P
makinalarda sağlamdı ama :queen:
apache ler yani :queen:
aga bana ters yav elalemin garı gızlarının oralarına buralarına bakmak...nasıl para kazanırlar bilemem ama ters işte sevmiyorum böyle hafif meşrep kişileri...orada ne için bulundukları çok aşikar...:pr:
Hahahahahahah, seni bütün büyük markaların üzerine göndermek gerekiyor demek ki, belki fiyatlarda güzel bir indirim alınır da, tüm memleketin duasını alırsın :mrgreen:
aslında Honda da beni tanıyanlar çok ama bu elemanın üzerine yürüdüğümü kimse bilmiyor...kişisel mevzu gibi bişey oldu...taktım ben o adama...gencde bişey ha...motosiklet bölüm sorumlusuymuş...bak bu sene herşey değişti...ötv de tuz biber oldu...
red thunder
28 Şubat 2011, 00:42
aga neye binsem altında düdük gibi kalıyor diyorlar...bende şaşırdım yani...o zaman sorun bende aga...ya 1200 gs alıcam bu sitemler bitmeyecek...:P
aslında Honda da beni tanıyanlar çok ama bu elemanın üzerine yürüdüğümü kimse bilmiyor...kişisel mevzu gibi bişey oldu...taktım ben o adama...gencde bişey ha...motosiklet bölüm sorumlusuymuş...bak bu sene herşey değişti...ötv de tuz biber oldu...
1200 gs'e çıkmana gerek yok, orta seviyede çok kral enduro makinalar var, çok da yakışacağına eminim :cat: 1200 çok ağır bir makina, ben sevmiyorum o kadar ağır makina, en azından şimdilik :)
Ötv olayı hakikaten çok iyi oldu, inşallah indirimi doğru yansıtırlarda insanlar güzel güzel alır yeni makinalarını:cat:
mete_han
28 Şubat 2011, 00:49
1200 gs'e çıkmana gerek yok, orta seviyede çok kral enduro makinalar var, çok da yakışacağına eminim :cat: 1200 çok ağır bir makina, ben sevmiyorum o kadar ağır makina, en azından şimdilik :)
Ötv olayı hakikaten çok iyi oldu, inşallah indirimi doğru yansıtırlarda insanlar güzel güzel alır yeni makinalarını:cat:
1200 gs (04) uzun süre bendeydi emaneten...sitede şov yapmak istemem ama bir test video ve foto dosyası hazırlıyorum...altımda o da bisiklet gibi inan...yakında burada sizlerle paylaşırım...emanet aldığım makinanın sahabısı arkadaşım Gültepede ikamet ediyor makina bir onda bir bende...:P namussuz havalar bir düzelse hemen test konusu açıcam...
bu arada Büyük Düdükcü Markalar şimdi fuar akşamı ötvninde son dakikada eklendiği torba yasa resmi gazetede yasalaşınca apışıp kaldılar...
tüm yöneticiler ekip olarak fuarda toplantılar yapılmamış ansızın yakalandılar...küt diye eşşek gibi ötv indirimini yansıtmak zorunda kaldılar...
Honda Çakal firmadır...aklınıza yatıyormu bu ÖTV nin bir kısmını zam adı altında bize tekrar itelesinler...yapmadılar mı yaptı hayınlar...bunun adı ticaret oldu...
red thunder
28 Şubat 2011, 00:54
1200 gs (04) uzun süre bendeydi emaneten...sitede şov yapmak istemem ama bir test video ve foto dosyası hazırlıyorum...altımda o da bisiklet gibi inan...yakında burada sizlerle paylaşırım...emanet aldığım makinanın sahabısı arkadaşım Gültepede ikamet ediyor makina bir onda bir bende...:P namussuz havalar bir düzelse hemen test konusu açıcam...
bu arada Büyük Düdükcü Markalar şimdi fuar akşamı ötvninde son dakikada eklendiği torba yasa resmi gazetede yasalaşınca apışıp kaldılar...
tüm yöneticiler ekip olarak fuarda toplantılar yapılmamış ansızın yakalandılar...küt diye eşşek gibi ötv indirimini yansıtmak zorunda kaldılar...
Honda Çakal firmadır...aklınıza yatıyormu bu ÖTV nin bir kısmını zam adı altında bize tekrar itelesinler...yapmadılar mı yaptı hayınlar...bunun adı ticaret oldu...
Aç test konusunu valla, bekliyoruz paylaşımı, kendi adıma çok memnun olurum :) Ticaret artık çok kirli oldu, kimin eli kimin cebinde belli değil, geçir geçirebildiğin kadar garibe :(
mete_han
28 Şubat 2011, 01:02
Aç test konusunu valla, bekliyoruz paylaşımı, kendi adıma çok memnun olurum :) Ticaret artık çok kirli oldu, kimin eli kimin cebinde belli değil, geçir geçirebildiğin kadar garibe :(
aga kapalı otoparkda yapmayalım açık havada olsun istiyorum videoda hızlanma ve devir hakkında şeylerede giricem ...:wiinkk:
Şenonar
28 Şubat 2011, 01:04
Turuncu olanda gelse eyiyydii :mrgreen:
red thunder
28 Şubat 2011, 01:07
aga kapalı otoparkda yapmayalım açık havada olsun istiyorum videoda hızlanma ve devir hakkında şeylerede giricem ...:wiinkk:
Nisanı bulur o zaman bizim test, neyse Allah ömür versin hepimize de görelim :)
RiDeR_2
28 Şubat 2011, 02:32
yakıt tüketimi çok iyi şehir içi için ideal şuan ilk tercihim apache ankaraya geldiginde bi bakıyım umarım küçük gelmez cevap için teşekkürler :cat:
red thunder
28 Şubat 2011, 03:00
yakıt tüketimi çok iyi şehir içi için ideal şuan ilk tercihim apache ankaraya geldiginde bi bakıyım umarım küçük gelmez cevap için teşekkürler :cat:
Rica ederim, bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu arada, yenisinin gelmesini beklemeden, eski kasanın üzerinde de deneme yapabilirsin. Boyutları aynı çünkü... 1 ay bekleyip sonra olası bir hayal kırıklığından iyidir diye düşünüyorum.:cat:
nikeefe
01 Mart 2011, 13:13
şafak sayar gibiyiz.
bi gelsede turlara başlasak.
hayret bir durum basit bir motora heyecan duyuyorum gelsin artıkın :)
_UnReaL_
01 Mart 2011, 18:36
Bu gün tvs nin ümraniyedeki servisini aradım, füme, kırmızı ve sarı gelicekmiş, ardından isotları aradım hani dedim siyah rengi nerede? Efendim motorlar bayilere gelmeden bilgi veremeyiz. Dedim 2 senedir ha geldi ha gelecek fuarda o kadar show yaptınız.. Kısacası siyah rengi yok...
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/1/7659.jpg
red thunder
01 Mart 2011, 18:52
Bu gün tvs nin ümraniyedeki servisini aradım, füme, kırmızı ve sarı gelicekmiş, ardından isotları aradım hani dedim siyah rengi nerede? Efendim motorlar bayilere gelmeden bilgi veremeyiz. Dedim 2 senedir ha geldi ha gelecek fuarda o kadar show yaptınız.. Kısacası siyah rengi yok...
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/1/7659.jpg
Desene meydan bize kaldı :mrgreen:
red thunder
02 Mart 2011, 13:38
Arkadaşlar, ilanı güncelledim. Bir arkadaşım daha önce motorunu satmıştı fakat arka çanta taşıma demirini ve depo kılıfını vermemiş satarken. Şimdi de motor alma imkanı olmadığı için bana hediye etti. Ben de motorumu alacak kişiye bu parçaları hediye edeceğim. Eski kasa siyah düşünen arkadaşların dikkatine, forumdan olan arkadaşlara elimden gelen yardımı da yaparım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-cok-acil-sahibinden-satilik-temiz-apache-42405126/detay
tgfatih
03 Mart 2011, 00:41
kaça almıştın 2.eli merak ettim...2.elde çok zarar etmezsin...hep satan zararlıdır unutma...ama bir gün seninde satman gerekeceği için...sende uzun vadede zarardasın tabi...:P
tesbitin çok yerinde ama ÖTV ile alakalı bir indirime gidileceği kimselerin aklına gelmezdi...bu torb ayasasını kim çıkardı bu yasaya son dakkada ÖTV indirimi eklenmesi falan gerçekten sürpriz oldu...ama kaldırmaya cesaret edemeyip indirime gitmeleri bile yeterli bir adım bizce...:P
2.elde zararı göze almış biri olarak fazla zarar edeceğimi yine de sanmıyorum, 2009 model 14.000 km'de tam 2 yaşında bi apache aldım, 40 lt çanta, ön-arka sıfır lastik, kışlık el-diz koruma, alarm, halat dahil 2300 TL'ye aldım. Marş motorunu ve yağını da aldığım gün satan değiştirerek teslim etti. Fazer 600 öncesi tecrübelenmek için alabileceğimin en idealiydi bence...
nikeefe
03 Mart 2011, 08:43
2.elde zararı göze almış biri olarak fazla zarar edeceğimi yine de sanmıyorum, 2009 model 14.000 km'de tam 2 yaşında bi apache aldım, 40 lt çanta, ön-arka sıfır lastik, kışlık el-diz koruma, alarm, halat dahil 2300 TL'ye aldım. Marş motorunu ve yağını da aldığım gün satan değiştirerek teslim etti. Fazer 600 öncesi tecrübelenmek için alabileceğimin en idealiydi bence...
çok iyi bir fiyata çok şey almışsın hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim:cat:
MrSharp
03 Mart 2011, 12:33
Vallahi Gelsede Bu Saatten Sonra 6 Yıl Apache Veya Başka Bir Motosiklet Düşünemem Ağustosta Gidiyorum Ülke Dışına Belki Oralarda Varsa Alırım. Ama Yeni Bir Egzoz Aldım. Size Video Çekip En Yakın Zamanda Onu İzleticem Böyle Bir Tok Ses Ve Performans Artışı Olamaz. Yenileri Gelsin Bakalım Darısı Başı(m)ıza :)
Şenonar
03 Mart 2011, 13:02
Vallahi Gelsede Bu Saatten Sonra 6 Yıl Apache Veya Başka Bir Motosiklet Düşünemem Ağustosta Gidiyorum Ülke Dışına Belki Oralarda Varsa Alırım. Ama Yeni Bir Egzoz Aldım. Size Video Çekip En Yakın Zamanda Onu İzleticem Böyle Bir Tok Ses Ve Performans Artışı Olamaz. Yenileri Gelsin Bakalım Darısı Başı(m)ıza :)
Bilirim bilirim o sesi :mrgreen: Apache de 2 farklı egzoz denemiş biri olarak 2. taktığım trioval egzoz harbi tok ses veriyordu yeni kasada alırsam ilk takıcağım şey tekrar egzoz olacaktır :cat:
MrSharp
03 Mart 2011, 13:13
Bilirim bilirim o sesi :mrgreen: Apache de 2 farklı egzoz denemiş biri olarak 2. taktığım trioval egzoz harbi tok ses veriyordu yeni kasada alırsam ilk takıcağım şey tekrar egzoz olacaktır :cat:
Sana yakışır kanka :) Benimki Normal Egzoz ama Felaket ya =))
kursattekin
03 Mart 2011, 21:31
:) vaybe eski mesajim gozume takildi guler misin aglar misin durumu' yil 2008 :) devami linkte ister gulun ister aglayin ama apachenin durumu ortada hey gidi hayaller :)
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/53301-mujdemi-isterim.html
outgun
05 Mart 2011, 20:13
alın bakalım apecheleri,3 sene sonra kafanızı duvara vurursunuz,hintlinin yaptıgından hayır gelmez:pr:
nikeefe
05 Mart 2011, 21:00
alın bakalım apecheleri,3 sene sonra kafanızı duvara vurursunuz,hintlinin yaptıgından hayır gelmez:pr:
bu adamda birşey var ama anlamadım:silent:
omerdemir
05 Mart 2011, 23:50
bende apeche'yi 2,5 yıl kullandım,uzun yol motoru degil,40 km yol yaptıgım zaman vibrasyondan ayaklarım,kollarım uyuşuyordu,ayrıca yedek parçası çok pahalı,yaygın servisi yok..zenon far takamazsın,aydınlatma yapamazsın,artçıyla hafif yokuşda kafa yapar daha ne sayayım,tutupda hondayla yamahayla şu motoru karşılaştırmayın...:)
outgun
06 Mart 2011, 00:46
bu adamda birşey var ama anlamadım:silent:
arkadaşım burda deneyimlerinimi paylaşıyorum,apeche benim gözümde tamamen bitti,sıfırını 2000 liraya verseler yine almam bu motoru adam etmek için neler neler yapmadım,2008 de az yakması ve yaygın servis agı nedeniyle bu motoru aldım,bugün koskoca istanbul'da 4 tane servisi kaldı,motoru servisinden başka bir yere götürmedim.en kaliteli yag castrol yag kullandım motoru sıkıştırmadım,hazirandan beri yaptıgım masraf parça parça 3000 lirayı geçiyor.1994 den beri motorsiklet kullanan biri olarak,kullandıgım en kötü motor apeche,bu adamda birşey var ama anlamadım şeklinde yazıyorsun.Kimsenin kazık yemesini istemedigim için yazıyorum bunları,paranıza yazık etmeyin..:farao:
MrSharp
07 Mart 2011, 08:59
arkadaşım burda deneyimlerinimi paylaşıyorum,apeche benim gözümde tamamen bitti,sıfırını 2000 liraya verseler yine almam bu motoru adam etmek için neler neler yapmadım,2008 de az yakması ve yaygın servis agı nedeniyle bu motoru aldım,bugün koskoca istanbul'da 4 tane servisi kaldı,motoru servisinden başka bir yere götürmedim.en kaliteli yag castrol yag kullandım motoru sıkıştırmadım,hazirandan beri yaptıgım masraf parça parça 3000 lirayı geçiyor.1994 den beri motorsiklet kullanan biri olarak,kullandıgım en kötü motor apeche,bu adamda birşey var ama anlamadım şeklinde yazıyorsun.Kimsenin kazık yemesini istemedigim için yazıyorum bunları,paranıza yazık etmeyin..:farao:
Arkadaş bir nevi doğru Söylüyor. ama Aynı Zamandada Şans işi Bende Soğumaya Başladım. Nedenine gelince. Dün Titreşimden Sağ Arka Braket Kırıldı. O kırılınca Sol da kırıldı. Ayak freni Düştü Yolda. Motorun Blok Kısmında anlam veremediğim bir Yağ Var. Ama Çatlak Bulamadı Motorcular. Ben Bu Motoru Seviyorum ama Sadece Masraf Çıkartıyor.
K o r @ y
07 Mart 2011, 10:30
Arkadaş bir nevi doğru Söylüyor. ama Aynı Zamandada Şans işi Bende Soğumaya Başladım. Nedenine gelince. Dün Titreşimden Sağ Arka Braket Kırıldı. O kırılınca Sol da kırıldı. Ayak freni Düştü Yolda. Motorun Blok Kısmında anlam veremediğim bir Yağ Var. Ama Çatlak Bulamadı Motorcular. Ben Bu Motoru Seviyorum ama Sadece Masraf Çıkartıyor.
siz motoru bakıma götürdüğünüz zaman tüm vidaların elden geçeceğini ustaya bi iletin.. daha sonra bu tip sorunlar ortadan kalkar..
_UnReaL_
07 Mart 2011, 20:54
Bende 2009 modeli var idi, sıfır almıştım 12 bin km bindim ve bu motorda acemiliğimi attım. Arkadaşlara kötü örnek olmasın ama çok alkollü bindim ve ve çok zorladım. Sadece motor bloğunun etrafından yağ sızdırıyordu. Ne vida düştü nede ayaklık. Her 1000km de yağ değişiyordum ve bütün vidalarını kendim sıkıyordum.
1 sefer şileye giderken yolda kaldım, onun da sebebi bjk den çıktım, şile yolunda çok zorlamam dan dolayı buji kesti. Yedek olduğu için değiştirdim ve yoluma devam ettim.
Motorumu geçenler de bir kuryede gördüm km si 50 bin i geçmiş. Abi diyor motorunu kim açtıysa çok güzel açmış. Acemiliğime geldi diyorum inanmıyor :)
http://www.yukleresim.com/images/87026301510671296101.jpg
http://www.yukleresim.com/images/04590810231422811959.jpg
Arkadaşlar yeni Apache nin bu rengi fuarda yoktu. Gelicekmi?
K o r @ y
07 Mart 2011, 21:40
Bende 2009 modeli var idi, sıfır almıştım 12 bin km bindim ve bu motorda acemiliğimi attım. Arkadaşlara kötü örnek olmasın ama çok alkollü bindim ve ve çok zorladım. Sadece motor bloğunun etrafından yağ sızdırıyordu. Ne vida düştü nede ayaklık. Her 1000km de yağ değişiyordum ve bütün vidalarını kendim sıkıyordum.
1 sefer şileye giderken yolda kaldım, onun da sebebi bjk den çıktım, şile yolunda çok zorlamam dan dolayı buji kesti. Yedek olduğu için değiştirdim ve yoluma devam ettim.
Motorumu geçenler de bir kuryede gördüm km si 50 bin i geçmiş. Abi diyor motorunu kim açtıysa çok güzel açmış. Acemiliğime geldi diyorum inanmıyor :)
http://www.yukleresim.com/images/87026301510671296101.jpg
http://www.yukleresim.com/images/04590810231422811959.jpg
Arkadaşlar yeni Apache nin bu rengi fuarda yoktu. Gelicekmi?
siyah rengi de mevcutmuş gelecekmiş
_UnReaL_
07 Mart 2011, 21:42
siyah rengi de mevcutmuş gelecekmiş
3 motor arasında kararsızım, Apache, cbf150, KTM duke 125
K o r @ y
07 Mart 2011, 21:50
3 motor arasında kararsızım, Apache, cbf150, KTM duke 125
bende aynı şeyleri hep araştırıyorum da siyah 2011 tvs de karar kıldım..fuara gittim canlı gördüm bindim çok güzel olmuş..honda da yağ yakma sorunu olmasa olabilir ama apache daha kaliteli ( malzeme ve işçilik) herkesin en büyük şikayeti vibrasyon olayını da çözmüşler %60 oranında yok etmişler.. bende eski kasa apchede vardı 33000 de sattım gayet memnundum titreşimide beni rahatsız etmiyordu.. şimdi gelecek olan hiç rahatsız etmez :mrgreen:
_UnReaL_
07 Mart 2011, 22:04
bende aynı şeyleri hep araştırıyorum da siyah 2011 tvs de karar kıldım..fuara gittim canlı gördüm bindim çok güzel olmuş..honda da yağ yakma sorunu olmasa olabilir ama apache daha kaliteli ( malzeme ve işçilik) herkesin en büyük şikayeti vibrasyon olayını da çözmüşler %60 oranında yok etmişler.. bende eski kasa apchede vardı 33000 de sattım gayet memnundum titreşimide beni rahatsız etmiyordu.. şimdi gelecek olan hiç rahatsız etmez :mrgreen:
Sen gel XT 600 e bin, vibrasyon gör.. Masaj aleti gibi :))) Apache ile KTM arasındayım bende, şu ktm gelse fiyatı belli olsa malzemeyi görsek ellesek :))
K o r @ y
07 Mart 2011, 22:07
ktm nin fiyatı yüksek olur ya .. bende çok beğendim ama yapacak birşey yok bütçe meselesi
Şenonar
07 Mart 2011, 22:35
Motor şans işidir Allah var Hiç masraf çıkartmadı sağı soluda durduk yere hiç kırılmadı bilemiyorum kullanımdan dolayı herşey olabilir.
Bende hiç sakin kullanan biri değilimdir.
K o r @ y
07 Mart 2011, 22:37
Motor şans işidir Allah var Hiç masraf çıkartmadı sağı soluda durduk yere hiç kırılmadı bilemiyorum kullanımdan dolayı herşey olabilir.
Bende hiç sakin kullanan biri değilimdir.
:thumleft: bravo
tgfatih
07 Mart 2011, 23:53
ktm nin fiyatı yüksek olur ya .. bende çok beğendim ama yapacak birşey yok bütçe meselesi
3000 Euro'dan aşağı anahtar teslim vereceklerini kesinlikle düşünmüyorum. yalnız rtr'nin fiyatı cbf'ten yüksek kalmış bayi fiyatlarına bakınca, hani düşük tutucaz diye slogan atıyordu bazıları??? insan ister istemez honda'ya güven tazeliyor bu tarz güvensizlikleri art arta gördükçe...
mete_han
08 Mart 2011, 00:26
Nisanı bulur o zaman bizim test, neyse Allah ömür versin hepimize de görelim :)
aga havalar duman etti...kısmetse Nisana artık...
bence de...2300 bedava...o rakama sıfır mondıal kanunı alıp sevinen var sıfır mal aldım diye...TVS YBR CBF olsun her zaman bizdendir...
ben yeni kasa TVS lerin önce kuryelerin elinde ne hale geldiğini görmek istiyorum...mesela kadranın pert olmasını bekliyorum ...kaç ayda perte çıkacak...servisler bunu garantiden ne zaman karşılamamaya mır kır etmeye başlıycak bunları izliycem...:cherry:
bence bu yeni kasa sert kullanıma gelmez...içimden bir ses sağlam olduğunu ama bu dijital ekranın aşırı hassas olduğunu söylüyor...yani servislerin hali duman...
red thunder
08 Mart 2011, 11:32
Havalar toparlanınca paylaşırsın testi, acelisi yok :) Bu arada,yeni kasada ilk kırılacak yer bence alt grenaj olacaktır, kaldırımdan atlarken çat çut :mrgreen:
K o r @ y
08 Mart 2011, 12:23
motoru kuryelere alt sakalsız vereceklermiş
red thunder
08 Mart 2011, 12:56
isabet olur:cat:
Ramazan Can
08 Mart 2011, 13:10
tvs standında şov yaptım fuar günü.. stant görevlisi gelmiş motoru övüyor..
dedim üzerinde halen ağaç kesme motoru olan stil gibi vibrasyonlu motor mu var... dedi ramazan değiştirdik..lamba patlatıyormu gösterge kesiyormu..koruma demiri kırıyormu... yolda civata topluyormuyuz yine... dediği kelime tam anlamıyla olmasada viibrasyon azaldı.... nisan gibi test e gideceğim..
motor güzel ve hoş olmuş.. tvs düşmanı falan değilim.... sadece üzerindeki vibrasyonun motoru dağıtmasını sevmiyorum.... yamaha honda tvs sıralaması bana göre uygun... ama motoru ciğerli ve granaj aksamı çok sağlam..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO