Orijinalini görmek için tıklayınız : TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
hokka
29 Ağustos 2013, 02:26
Şöyle tekerler lazım bizim motora.Markası nedir acaba :) Ne güzel korkmadan yatıyorlar.Biz dü giderken korkuyoruz kayacaz diye
https://www.youtube.com/watch?v=zkIr0ucPzvQ
M.balibey
29 Ağustos 2013, 02:40
Şöyle tekerler lazım bizim motora.Markası nedir acaba :) Ne güzel korkmadan yatıyorlar.Biz dü giderken korkuyoruz kayacaz diye
https://www.youtube.com/watch?v=zkIr0ucPzvQ
bizim ön amortisörle bunları yapamazsın slaloma girdin mi kafayı yer:)
ozgurdegi
29 Ağustos 2013, 02:52
Arkadaslar 3500e kadar apache bakiyorum bilginize.
Mustan Oğlu
29 Ağustos 2013, 02:57
ACİL YARDIM
-egzozdan çıkan yanmamış gazları geri besleyen sistemdeki hortumun ucu boştaydı, o nereye bağlanıyor.
-2011 model apache lerin orjinal ön dişlisi 13 mü 14 mü. arka kaçlık ?
Tsubasa
29 Ağustos 2013, 02:59
ACİL YARDIM
-egzozdan çıkan yanmamış gazları geri besleyen sistemdeki hortumun ucu boştaydı, o nereye bağlanıyor.
-2011 model apache lerin orjinal ön dişlisi 13 mü 14 mü. arka kaçlık ?
katalizör dediğin şey yeri de belli silindirin orada
ön dişli 13 arkada 44 olması lazım
Mustan Oğlu
29 Ağustos 2013, 03:06
katalizör dediğin şey yeri de belli silindirin orada
ön dişli 13 arkada 44 olması lazım
katalizörün bir ucu egzoza gidiyordu. diğer ucu boştaydı onu nereye takacağım
M.balibey
29 Ağustos 2013, 03:47
katalizörün bir ucu egzoza gidiyordu. diğer ucu boştaydı onu nereye takacağım
onun filtresi var deponun altında sağdan eğilince beyaz silindir göreceksin o filtre
Mustan Oğlu
29 Ağustos 2013, 04:09
onun filtresi var deponun altında sağdan eğilince beyaz silindir göreceksin o filtre
o filtrenin ucundaki hortum boşta. depoyu falan söktüm
tbk_1980
29 Ağustos 2013, 08:34
o filtrenin ucundaki hortum boşta. depoyu falan söktüm
tamam o da boşta olacak, egsozun hava ile mix ini sağlıyıp emişe gönderiyor tekrar.. tıkanmamasına dikkat et yeter...
dolphin_star
29 Ağustos 2013, 10:30
selamun aleyküm arkadaşlar. motora xenon takmayı düşünüyorum ama kaldırırmı yada sorun çıkarmı bilmiyorum :silent: varmı aranızda xenon takan yardımcı olursanız sevinirim?
Kaangngr
29 Ağustos 2013, 11:37
Kaldırmaz bence h4 mavi olanlar vardı onlardan bulsam alcam parklarıda ledli yapcam güzel durur aslında...
ozgurdegi
29 Ağustos 2013, 12:13
Arkadaşlar 2. el 13000'de motor buldum. Gösterebileceğim bir usta var mı bildiğiniz?
FTA14
29 Ağustos 2013, 13:29
Arkadaşlar kolay gelsin motorumun fren hidrolik seviyesi biraz azaldı. Kırmızı renkli bir fren hidroliği eklenmiş motora acaba markası nedir? Bilen var mı? Yada başka bir fren hidroliği ilavesi yapsam sıkıntı çıkarmı
Idikut
29 Ağustos 2013, 13:32
Arkadaşlar merhaba. Haftaya motoru 500 bakımına götürmeyi düşünüyorum yağı kendim alıp götürmeyi düşünüyorum başka hangi parçalar değişecek, ayar yapılacak ?
Tsubasa
29 Ağustos 2013, 13:41
Arkadaşlar merhaba. Haftaya motoru 500 bakımına götürmeyi düşünüyorum yağı kendim alıp götürmeyi düşünüyorum başka hangi parçalar değişecek, ayar yapılacak ?
yag filtresi ve yag değişecek
Arkadaşlar kolay gelsin motorumun fren hidrolik seviyesi biraz azaldı. Kırmızı renkli bir fren hidroliği eklenmiş motora acaba markası nedir? Bilen var mı? Yada başka bir fren hidroliği ilavesi yapsam sıkıntı çıkarmı
fren hidroliği koy bitmeden, hava yapmasın sakın.
Idikut
29 Ağustos 2013, 14:13
Teşekkürler tsubasa sanırım hava filtresi değişmeyecek ?
sbr
29 Ağustos 2013, 14:17
Arkadaşlar 2. el 13000'de motor buldum. Gösterebileceğim bir usta var mı bildiğiniz?
yerin neresi? yakınsan ben bakarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
Teşekkürler tsubasa sanırım hava filtresi değişmeyecek ?
hava filtresi için çok erken..yağ yağ filtresini değiştir yeter.
quattromeb
29 Ağustos 2013, 15:25
arkadaşlar DONOR marka mont hakkında bilgisi olan var mı?
Tsubasa
29 Ağustos 2013, 15:27
sabri 15 dişli de takıcam hayattan sogucam :D
M.balibey
29 Ağustos 2013, 15:50
castrol dot4 alabilirsiniz içindeki muhtemelen dot3tür bende değiştirmeyi düşünüyorum
dolphin_star
29 Ağustos 2013, 17:25
ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
emre.cinar
29 Ağustos 2013, 17:44
Evet hayırlı olsun arkadaşlar benzine 14 kuruşluk bir zam daha geldi :pr:
M.balibey
29 Ağustos 2013, 17:51
selamun aleyküm arkadaşlar. motora xenon takmayı düşünüyorum ama kaldırırmı yada sorun çıkarmı bilmiyorum :silent: varmı aranızda xenon takan yardımcı olursanız sevinirim?
aküyü haklıyor aydın motorda sargıların lehimini değiştirip regülatörü değiştirince sorun olmuyormuş
ozgurdegi
29 Ağustos 2013, 18:18
yerin neresi? yakınsan ben bakarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
hava filtresi için çok erken..yağ yağ filtresini değiştir yeter.
Sabri abi beykozdaymış. Sana yakınsa bir gidip bakalım bir daha ki hafta döneceğim İstanbula biraz sonra otobüs var eskişehir gideceğim. İnşallah satılmaz. Olmadı sana yakın yerlerden motor bakarım sıkıntı yok :)
sbr
29 Ağustos 2013, 18:35
Sabri abi beykozdaymış. Sana yakınsa bir gidip bakalım bir daha ki hafta döneceğim İstanbula biraz sonra otobüs var eskişehir gideceğim. İnşallah satılmaz. Olmadı sana yakın yerlerden motor bakarım sıkıntı yok :)
beykoza gideriz sıkıntı yok..ama bu haftasonu doluyum bursaya gitcem..biraz daha fiyatta çıkabilirsen okanın motorunu alalım sana..çok temiz yeni kasa yeşil apache..
bordo990
29 Ağustos 2013, 18:59
arkadaşlar yakın zamanda 8500 bakımına giden oldumu ne kadar ücret ödediniz?
ozgurdegi
29 Ağustos 2013, 19:15
Tamamdir arkadas motora ne kadar istiyor?
Mustan Oğlu
29 Ağustos 2013, 20:21
tamam o da boşta olacak, egsozun hava ile mix ini sağlıyıp emişe gönderiyor tekrar.. tıkanmamasına dikkat et yeter...
hortumun ucunu hava filtresinde kör tapayla kapatılmış olan deliğe bağladım. madem hava çekecek temiz hava çeksin. hem tıkanmaz da.
-benim akü sürekli fokurduyor. dün motordan söktüm ılıktı. bugün baktım soğumuş ama hala fokurduyor. fokurduyor dediysem kulağını dayayınca inceden ses geliyor. bu ses normal mi ?
-benim motorun üstünde 15 dişli var. aldığımda o şekildeydi. sadece dik rampada zorluyor. onun dışında gayet rahat. fakat orjinalini takıcam. bu şekildeyken kalkışta pati çekmiyor ve kafa kaldıramıyor.
sllnbs.okn
29 Ağustos 2013, 20:56
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-acil-3-aylik-yeni-kasa-yesil-apache-135823019/detay/
beyler bu ilanım.
beykente yerleştim.elektonik haberleşme mühendisliğine yoksa hic icimden gelmiyor satmak.
hem calısıp okuyacam motorun parasıda peşinat olacak.
Tsubasa
29 Ağustos 2013, 21:44
sabri 14 dişliyle bu motor düzde 145 yapmazsa yakarım bu motoru :D
BROICER
29 Ağustos 2013, 22:05
14 dişliyle iyice hantallaşmayacak mı motor cbf hesabı :)
Tsubasa
29 Ağustos 2013, 22:11
14 dişliyle iyice hantallaşmayacak mı motor cbf hesabı :)
kanka seri geliyor motor habire vites istiyor.
sıkıyor sürekli cat cat vites at
hem son hızda biraz daha artar. hem de biraz yakıt düşer böyle
BROICER
29 Ağustos 2013, 22:19
valla didim'de olaydım düşünürdüm ama istanbul trafiğinde seri olması bana daha cazip geliyor aralardan vs. kaçıp geçiyorum hele ki e5 trafiğinde orj. hali ilaç gibi bence :)
Tsubasa
29 Ağustos 2013, 22:22
valla didim'de olaydım düşünürdüm ama istanbul trafiğinde seri olması bana daha cazip geliyor aralardan vs. kaçıp geçiyorum hele ki e5 trafiğinde orj. hali ilaç gibi bence :)
hacı 1inci vites hiç yok bizim motorda. bu yüzden diyorum anladın?
yoksa seriliğine lafım yok zaten
Mustan Oğlu
29 Ağustos 2013, 22:34
benim akü sürekli fokurduyor. dün motordan söktüm ılıktı. bugün baktım soğumuş ama hala fokurduyor. fokurduyor dediysem kulağını dayayınca inceden ses geliyor. bu ses normal mi ?
quattromeb
29 Ağustos 2013, 23:35
arkadaşlar zinciri temizleyeceğim... 200 300 km de bir temizlemek gerekiyormuş... 350 km oldu... zincirin üzerindeki kalıntıları temizlemek için gaz yağını aldım ama zincir yağı bulamadım... sadece bir yerde castrol chain lube var 35 TL... forumda bir yerde chain wax önermişler... bu ikisinin farkı nedir... bir de ön dişli muhazasını söküp ön dişliyi de temizleyeyim mi sizce...
sbr
29 Ağustos 2013, 23:49
Tamamdir arkadas motora ne kadar istiyor?
4650 istiyor ama biraz güzellik yapar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-acil-3-aylik-yeni-kasa-yesil-apache-135823019/detay
sllnbs.okn
29 Ağustos 2013, 23:51
motorumu daha kullanmıyorum yarın korteje girecektim ona bile girmeyeceğim herşey fakülte icin :) arkadaşlar hayırlı bi kısmet bulup benim motorla baş göz edelim arkadaşlar!
biraz acilde para durumları sıkışık. :(
quattromeb
30 Ağustos 2013, 00:00
motorumu daha kullanmıyorum yarın korteje girecektim ona bile girmeyeceğim herşey fakülte icin :) arkadaşlar hayırlı bi kısmet bulup benim motorla baş göz edelim arkadaşlar!
dostum hayırlısı olsun temiz motorun alıcısı çıkar merak etme... sen de umarım zamanı gelince daha iyilerini alacak durumlara gelirsin inş...
bir de sorum olacak zincirin yağlamasını eyle yaptın...
sllnbs.okn
30 Ağustos 2013, 00:11
dostum hayırlısı olsun temiz motorun alıcısı çıkar merak etme... sen de umarım zamanı gelince daha iyilerini alacak durumlara gelirsin inş...
bir de sorum olacak zincirin yağlamasını eyle yaptın...
gaz yağıyla temizledim hacı ipone yağ ile de yağladım , bayada memnun kaldım.
azizsele
30 Ağustos 2013, 00:26
muhabbete destursuz girdim kusura bakmayın 2012 aralıkta sıfır aldım motoru. 85 kiloyum sırt çantası da var 5-7 kg civarı hafif rampa aşağı 126 diyor normal mi?
birde bir şey sorucam gülmeyin sakın gülene çok pis iftira atarım yahu bu motorun 4lüleri yok mu? nerden yanıyor 4lüler :)
sertacr8888
30 Ağustos 2013, 00:36
muhabbete destursuz girdim kusura bakmayın 2012 aralıkta sıfır aldım motoru. 85 kiloyum sırt çantası da var 5-7 kg civarı hafif rampa aşağı 126 diyor normal mi?
birde bir şey sorucam gülmeyin sakın gülene çok pis iftira atarım yahu bu motorun 4lüleri yok mu? nerden yanıyor 4lüler :)
Hayır yok. Soldaki kutuyu açıp sağ ve sol sinyalin bir anahtar ile birleştiriseniz yapabilirsiniz. hemen kutunun altına minik bir anahtar bulup koyarsanız kolayca yaparsın.
ozgurdegi
30 Ağustos 2013, 00:42
Abi motorunu gercekten almak isterim ama o kadar durumum. Bulmaya calisacagim para bulursam haber ederim sana.
BROICER
30 Ağustos 2013, 00:46
arkadaşlar yarın korteje katılacak olan var mı avr. yakasında ben pek bilmiyorum suadiye neresidir beraber gitsek :)
Mustan Oğlu
30 Ağustos 2013, 01:11
benim akü sürekli fokurduyor. ses geliyor. bu ses normal mi ?
M.balibey
30 Ağustos 2013, 01:37
benim akü sürekli fokurduyor. ses geliyor. bu ses normal mi ?
şarj edildiği sürece aküden ses gelir ama uzaktan duyulmaz yanında dinlemeniz lazım
Mustan Oğlu
30 Ağustos 2013, 02:10
şarj edildiği sürece aküden ses gelir ama uzaktan duyulmaz yanında dinlemeniz lazım
dünden beri motoru çalıştırmıyorum hala ses geliyor. bu akü kaç amper
M.balibey
30 Ağustos 2013, 02:23
12v 9 amper demekki içide gaz birikmiş kırmızı tapaların hepsini aç gazız çıksın birkaç saniye sürer tekrar kapa düzelir su seviyesinede bakmayı unutma üstteki iki çizginin arasında olması gerekir
rumelian
30 Ağustos 2013, 04:34
Akunun hava hortumu mu tikandi acaba? Havalandirma borusu iner asagi akuden. Akuyu sok, bak bakalim. hotumun ucuna pislik gelmis olabilir.
pandominyum
30 Ağustos 2013, 11:24
geçmiş olsun plakayı unutmadıysanız karakola gidip şikayetçi olabilirsiniz ona göre dava açılır
dostum ilgin için teşekkürler. söylediğin gibi yaptım en azından bilgi alırım diye, perşembe günü karakola gittim ki gitmez olaydım. sağolsun polis arkadaşlar çok güzel yardımcı oldular. olayı anlatır anlatmaz beni sorgulamaya başladılar; ehliyetin var mı? kaza günü hastaneye gittin mi? plakayı arkadan gelen taksi şoförü aldı diye belirtmeme rağmen, plakadan emin misin? aracında fazla hasar yoksa boş ver uğraşmaya değmez falan diyerek beni çileden çıkardıkları yetmezmiş gibi nerdeyse beni suçlu duruma düşüreceklerdi. haliyle olayın peşini bırakmaya karar verdim bu da bir tecrübe oldu, motosiklet kullanırken iki kişilik dikkat etmek gerektiğini öğrendim. bir kendim için bir de diğer şoförlerin hataları için.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO