Orijinalini görmek için tıklayınız : TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Tsubasa
07 Mayıs 2013, 12:43
Kıllandım zaten ben bu işten yoğundular resmen beni başından saldılar.
ilk iki bakım zaten ücretsiz olması lazım..
yag filtresinin de değişmesi lazım ..
hangi servis bu isim verde en azından bilelim..
bu arada son konuşmam da isotların sahibinin bu başlıgı okudugunu ögrendim..
sedat0055
07 Mayıs 2013, 12:58
gebzedeki fazilet ücret vermedim zaten isteselerdi kavgayı çıkartırdım
selo9115
07 Mayıs 2013, 14:35
yaw arkadaş bu yetkili servislerinde g.... kalkıyor ha adam gibi işlerini yapmıyorlar.
sedat0055
07 Mayıs 2013, 15:06
evet sırf bu servis yüzünden arkadaşlar tvs motorlarını satan oldu memnun değilim bu civarlarda bildiğiniz iyi servis varsa söyleyinde birdahaki bakıma oraya gideyim
Ramazan Can
07 Mayıs 2013, 15:33
evet sırf bu servis yüzünden arkadaşlar tvs motorlarını satan oldu memnun değilim bu civarlarda bildiğiniz iyi servis varsa söyleyinde birdahaki bakıma oraya gideyim
kartala isotlar grup kendi açtı.. oraya gidin... kartal ile pendik arasında.. pendik köprüsünden çıkın kartal istikametine yan yola girin sağınızda göreceksiniz.. betonyol diye geçer orası...
sedat0055
07 Mayıs 2013, 15:37
eyvallah kardeş orasını biliyorum birdahakı bakıma oraya giderim yakın zaten bana.
emre.cinar
07 Mayıs 2013, 16:20
%100 akü'dür diyip de günahını almak istemem ama dediğim gibi aynısı başıma geldi, 3 aylık aküyü garantiden yenisi ile değiştirttim ve problem ortadan kalktı.
Büyük olasılıkla aküdendir ;)
Haklı çıktın dostum sorun kaynağı aküymüş. Problem çözüldü çok sağol bilgilendirmen için :)
M.balibey
07 Mayıs 2013, 17:07
ohh be sonunda motoruma kavuştum km sayacının yükselişini özlemişim bujiyide değiştirdik sorun kalmadı:)
selo9115
07 Mayıs 2013, 17:57
ohh be sonunda motoruma kavuştum km sayacının yükselişini özlemişim bujiyide değiştirdik sorun kalmadı:)
Çağatay kardeş sakalımız yokki anladın sen onu :cherry:
cagdas tml
07 Mayıs 2013, 18:14
arkadaslar benım 2012 1700km de apachım var motoruma tıger ya da akrapoviç egzoz taktırmayı dusunuyorum kartaldakı ercan motosıklet takıyormus ama taktırmamın motora bı sıkıntı çıkarıp çıkarmıyacagını bılemıyorum ılk motorum bu nede olsa motora bı zararı dokunurmu taktırmalımıyım yoksa hıc bulasmamam mı gerekır egzoz naamına bıldıklerınıze basvurim dedım
selo9115
07 Mayıs 2013, 18:24
arkadaslar benım 2012 1700km de apachım var motoruma tıger ya da akrapoviç egzoz taktırmayı dusunuyorum kartaldakı ercan motosıklet takıyormus ama taktırmamın motora bı sıkıntı çıkarıp çıkarmıyacagını bılemıyorum ılk motorum bu nede olsa motora bı zararı dokunurmu taktırmalımıyım yoksa hıc bulasmamam mı gerekır egzoz naamına bıldıklerınıze basvurim dedım
japon rules nckli arkadaş taktırdı seside çok güzel ötüryordu
onunla bir irtibata geçsen iyi olur
markası aklımdaydı ama hatırlayamadım şimdi neydi acep:silent:
japon rules nckli arkadaş taktırdı seside çok güzel ötüryordu
onunla bir irtibata geçsen iyi olur
markası aklımdaydı ama hatırlayamadım şimdi neydi acep:silent:
Tiger'di abi onun egzoz'un markası. Ama ben geçen gün Shark gördüm siyah bir apache'de sesi tiger'den daha toktu bana göre. Alt devirlerde sakin, kafa ağrıtmayan, yüksek devirlerde de çok güzel tok bir sesi vardı. Ben Shark almayı düşünüyorum.
cagdas tml
07 Mayıs 2013, 19:18
Tiger'di abi onun egzoz'un markası. Ama ben geçen gün Shark gördüm siyah bir apache'de sesi tiger'den daha toktu bana göre. Alt devirlerde sakin, kafa ağrıtmayan, yüksek devirlerde de çok güzel tok bir sesi vardı. Ben Shark almayı düşünüyorum.
valla ben de yenı arastırıyorum etrafı fazla rahatsız etmeden tok seslı bı egzoz taktırıcam ama motora zarar vermesınden korkuyorum
Tsubasa
07 Mayıs 2013, 20:26
tvs de sıkıntı bu, servis az.
ve olan servislerin coguda pahalıya yapıyor.
istanbulda 1-2 servis var adam gibi deniyor.
Felis Leo
07 Mayıs 2013, 23:08
Bursa da tvs bayisi ve servisi Bey Moto çok iyi yolunuz düşerse tavsiye ederim ayrıca bütün markalarında tamirini yapıyorlar.
sllnbs.okn
07 Mayıs 2013, 23:29
bu mesajlara noluyo okan yau.. bende yazıyorum .çifter çifter gidiyor:)
aynen kanka :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
beyler sürat motordan ben memnunum sabri de öle gözüküyor yada isotlarada gidebilirsiniz.
sedat0055
08 Mayıs 2013, 10:16
ikinci bakıma kartaldaki isotlara gidecem inş.severek beğenerek aldığım tvs motorumu servis yüzünden satmak zorunda kalmam diğer arkadaşalr gibi.
ercan41
08 Mayıs 2013, 11:05
kocaelinde oturuyorum köklü bayi olmadıkça alma yandaşı deyilim o yüzden sürat motordan almayı düşünüyorum . Ama bakımları her seferinde oraya kadar götürmek saçma geliyor elimden de gelir böyle işler bakımları ben kendim yapsam garanti dışı kalırmı ? Önemli bi arıza oldugunda anca servisin kapısını çalsam.Bide yeni kasalı arkadaşın blok civataları sıkıldı titreşim gitti denildi.Blok civatalarına gevşememesi için bi solüsyon sıkılmıyormuydu fabrikada.Bu zamana kadar aldıgımız sıfır motorların hiçbirinde başıma gelmedi blok civatası sıkmak :silent:
kocaelinde oturuyorum köklü bayi olmadıkça alma yandaşı deyilim o yüzden sürat motordan almayı düşünüyorum . Ama bakımları her seferinde oraya kadar götürmek saçma geliyor elimden de gelir böyle işler bakımları ben kendim yapsam garanti dışı kalırmı ? Önemli bi arıza oldugunda anca servisin kapısını çalsam.Bide yeni kasalı arkadaşın blok civataları sıkıldı titreşim gitti denildi.Blok civatalarına gevşememesi için bi solüsyon sıkılmıyormuydu fabrikada.Bu zamana kadar aldıgımız sıfır motorların hiçbirinde başıma gelmedi blok civatası sıkmak :silent:
büyük sıkıntı çıktığında garanti problem olur ne yazıkki.. ama bakım için o kadar yolu gelmekte mantıksız tabii.. blok civatası denilen civata motorun şasi ile birleştiği civatalardır.solüsyonu ilk defa duyuyorum. eğerki civataların üzerindeki, genelde mavi renkli boyalardan bahsediyorsan, onlar kontrol edildiğine dair ibareler.. adamlar civataları kontrol edip kalemle tik atıyorlar..
memduhb
08 Mayıs 2013, 12:48
dostum bey motonun
isciligine diyecek sozum yok
iscilik 10 numara ama ucret yuksek yada bana oyle geliyo. :(
ercan41
08 Mayıs 2013, 13:01
Sizin bahsettiginiz motorun şaseye baglantı civataları bende motorun blogundaki civatları anladım solüsyon gibi şeyin adını bende bilmiyorum motorucunun yanında takılırken motoru toplarken civataların diş yerlerine ondan sürüp sıkıştırıyordu onu demiştim.
a.payza
08 Mayıs 2013, 14:16
Merhaba Arkadaşlar,
yeni kasa motor alanlar sigortayı ne kadara yaptırdınız ve hangi firma uygun teklifi verdi?
İstanbulda durumlar nasıl fiyat olarak?
M.balibey
08 Mayıs 2013, 14:26
Çağatay kardeş sakalımız yokki anladın sen onu :cherry:
abi bujiyi sorundu her gittiğim yer tek tırnak veriyor tak bişey olmaz mantığındalar bende yarım yamalak işi sevmem kafaya takarım:) en sonunda servisten aldım bulamasam evin aşağısından feribota binip gelecektim hemde sizlerle tanışırdım:)
büyük sıkıntı çıktığında garanti problem olur ne yazıkki.. ama bakım için o kadar yolu gelmekte mantıksız tabii.. blok civatası denilen civata motorun şasi ile birleştiği civatalardır.solüsyonu ilk defa duyuyorum. eğerki civataların üzerindeki, genelde mavi renkli boyalardan bahsediyorsan, onlar kontrol edildiğine dair ibareler.. adamlar civataları kontrol edip kalemle tik atıyorlar..
Sabri abi arkadaş solisyon konusunda haklı. Bende serviste çalışırken solisyon kullanıyorduk. Solisyonun özelliği vida sıkıldıktan sonra içeriye yapışmasını kolay kolay açılmamasını sağlıyor. Biz o tür vidaları lokma veya başka bir anahtar takımıyla kolay kolay sökemiyorduk. Havalı tabanca ile anca sökülüyorlardı. Apache'de titreşim kişiyi rahatsız etmez ama o vidalar titreşime her zaman maruz kaldığından belkide özelliğini yitirip, yapışkan kuruduktan sonra titreşim sebebiyle çatlama yapıyor olabilir. Yoksa bir vidanın ucuna solisyon sıkıpta kuruduktan sonra sökmesi hiçte kolay olmuyor :)
BROICER
08 Mayıs 2013, 19:17
merhaba arkadaşlar nasılsınz ?
motoru yatırıp tekrar yaptırana kadarki sürede sarfettiğim yakıttan sonra sürat motorda tamirat ve 7500 bakımından sonra motorun ne kadar az yaktığının farkına vardım tabii bana göre böyle fikirlerinizi almak istedim hergün e5 te seyrediyorum esenyurt-mecidiyeköy arası arada küçük yol uzatmalar valla kim dedi hatırlamıyorum ama gerçekten tvs apache 8000km sonrası tam bir canavara dönüşüyor ama iyi bir ayar şart motora 7500km den sonra :)
Alınan benzin: 50,00 tl
Alınan Litre: 10,96 litre
1km'de tüketim: 0,095
100km'de tüketim: 9,52
1 litre benzin ile 47,88 km
100km'de 2,09 litre sarfiyat
sedat0055
08 Mayıs 2013, 20:40
Slm arkadaşlar Tvs deki servis sorununuda bugune bugun cözmüş oldum.Bugün iş çıkışı kartaldaki isotlara gittim durumu izah ettim sağolsunlar gereken ilgiyi gösterdiler mallarının daima arkasındalar makinayıda bir güzel elden geçirdiler.Sorusu ve sorunu olan varsa bayide Serkan DİNÇ diye arkadaş var sağolsun gereken ilgiyi fazlasıyla gösterdi.
Slm arkadaşlar Tvs deki servis sorununuda bugune bugun cözmüş oldum.Bugün iş çıkışı kartaldaki isotlara gittim durumu izah ettim sağolsunlar gereken ilgiyi gösterdiler mallarının daima arkasındalar makinayıda bir güzel elden geçirdiler.Sorusu ve sorunu olan varsa bayide Serkan DİNÇ diye arkadaş var sağolsun gereken ilgiyi fazlasıyla gösterdi.
serkan çok ilgilidir. çok fazla ilgi gösterir:cherry:
selo9115
08 Mayıs 2013, 21:20
bu ilgisini nesine borcluyuz :)
rev'it
08 Mayıs 2013, 21:27
arkadaslar apachenin koltugu cok rahatsiz edici degilmi. ben ay sonunda motorla istanbuldan adanaya gidecegim . ama istanbul icinde bile 2 saat kadar bir kullanimda fena agri yapiyor. uzun yola giden arkadaslar bunun icin bir cozum buldumu yoksa oldugu gibi kullandilar mi? 12 saat nasil otururum bunun ustune bilmiyorum
arkadaslar apachenin koltugu cok rahatsiz edici degilmi. ben ay sonunda motorla istanbuldan adanaya gidecegim . ama istanbul icinde bile 2 saat kadar bir kullanimda fena agri yapiyor. uzun yola giden arkadaslar bunun icin bir cozum buldumu yoksa oldugu gibi kullandilar mi? 12 saat nasil otururum bunun ustune bilmiyorum
Hocam mola bilmezmisin sen :) Arada bir inicen 10 dk dinlendiricen totoyu. Ayaklarını haraket ettiricen ufak egzersizler yapıcaksın kan gitsin vücudun her yerine. Bir arkadaş Tokat'tan İstanbul'a geldi 1.100 km :) Enes Türker, tanırsın belki. Ama mola vermen şart. Acele etme gidicem diye.
EneS_Turker
08 Mayıs 2013, 22:07
LEn napıyonuz Apacheciler , Hayısızlar :D Motorumuzu sattık diye kimse arayıp sormuyo geziyoz kanka gel takıl dmiyo :D olm çok biriktimde susucam hadi :D Okudum geçmişi güzel sohbetler kaçırmışım .. Okan tekrar hayırlı olsun hacı senın makineyi görmek istiorum bi ara gel bu tarafa misafirim ol canını yerim :cherry:
Selo dayıya motorumun sorunu ne diye sorarsanız tek popüler cevap alırsınız 'BUJİ' :D bu artık patentli ..
Sabri kardeşim baya faalsin güzel güzel kalmadı senin gibi adamlar :)
Can ben bu uzun yol mevzunu defalarca yazdım ya .. Tek günde 1078 Km , 3 Günde 1600 km .. Bu motorla her yol yapılır sen kendine güveniosan .. Kondisyonunla alakalı .. o 1078km 2 Mola ile yapıldı bide .. benimki delilik olabilir ama yapılabiliyor :queen:
Laaan hayırsızlar varyaaa .. Neyse .. Biraz sonra izmire gidicem gezecem biraz arkadaşların yanına .. Dönüşte bi buluşalım özledim kardeşlerim ..
selo9115
08 Mayıs 2013, 22:18
aynen katiliyorum can kardesime
biz abanttan donerken 5 motor bi kapistik hic durmadan 100km yol durmadan 120-130 gelmistik durdzugumuzda mtordan asagi indimizde azer bulbul gibi sarki soyluyorduk
aynen katiliyorum can kardesime
biz abanttan donerken 5 motor bi kapistik hic durmadan 100km yol durmadan 120-130 gelmistik durdzugumuzda mtordan asagi indimizde azer bulbul gibi sarki soyluyorduk
Abi krize soktun beni yaaa :queen: :queen: Azer bülbül kısmına bayıldım :flower:
sllnbs.okn
08 Mayıs 2013, 23:13
LEn napıyonuz Apacheciler , Hayısızlar :D Motorumuzu sattık diye kimse arayıp sormuyo geziyoz kanka gel takıl dmiyo :D olm çok biriktimde susucam hadi :D Okudum geçmişi güzel sohbetler kaçırmışım .. Okan tekrar hayırlı olsun hacı senın makineyi görmek istiorum bi ara gel bu tarafa misafirim ol canını yerim :cherry:
Selo dayıya motorumun sorunu ne diye sorarsanız tek popüler cevap alırsınız 'BUJİ' :D bu artık patentli ..
Sabri kardeşim baya faalsin güzel güzel kalmadı senin gibi adamlar :)
Can ben bu uzun yol mevzunu defalarca yazdım ya .. Tek günde 1078 Km , 3 Günde 1600 km .. Bu motorla her yol yapılır sen kendine güveniosan .. Kondisyonunla alakalı .. o 1078km 2 Mola ile yapıldı bide .. benimki delilik olabilir ama yapılabiliyor :queen:
Laaan hayırsızlar varyaaa .. Neyse .. Biraz sonra izmire gidicem gezecem biraz arkadaşların yanına .. Dönüşte bi buluşalım özledim kardeşlerim ..
sağolasın hacı :D
gösterecem sana çıngıraklı yılanımı yeşil yeşil :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
serkan çok ilgilidir. çok fazla ilgi gösterir:cherry:
serkan abi kingdir.kral adamdır :D :bounce:
gidin bizi sabriyle herzaman iyi karşıladı :D :thumleft:
ama fiyat kır derseniz canını isteyin onu istemeyin :D:queen:
selo9115
08 Mayıs 2013, 23:54
[QUOTE=BROICER;3023119]merhaba arkadaşlar nasılsınz ?
motoru yatırıp tekrar yaptırana kadarki sürede sarfettiğim yakıttan sonra sürat motorda tamirat ve 7500 bakımından sonra motorun ne kadar az yaktığının farkına vardım tabii bana göre böyle fikirlerinizi almak istedim hergün e5 te seyrediyorum esenyurt-mecidiyeköy arası arada küçük yol uzatmalar valla kim dedi hatırlamıyorum ama gerçekten tvs apache 8000km sonrası tam bir canavara dönüşüyor ama iyi bir ayar şart motora 7500km den sonra :)
Alınan benzin: 50,00 tl
Alınan Litre: 10,96 litre
1km'de tüketim: 0,095
100km'de tüketim: 9,52
1 litre benzin ile 47,88 km
100km'de 2,09 litre sarfiyat[/QUOTE
valla sencok iyi yakmissin ben
15 kurustan asagi dusurmedim yanliz ben cok yuksek.devir ceviriyorum ve agresif kullaniciyim oyle tin tin giden motorcular gibi gitmiyorum yapistira yapistira.devam dipgaz songaz yolda bazen cbf cilre rastliyorum yapistirrrrrrrrrr yapiyorum uyuz oluyolar yetisemiyorlar ya veriyom ayari :):):):)
BROICER
09 Mayıs 2013, 00:02
valla bende 100den aşağı düşmüyorum genellikle e5 te trafiğe göre seyrediyorum yeri geliyor 60-70 yeri geliyor 100 + gidiyorum ama sonuç harika :)
cancin965
09 Mayıs 2013, 02:21
Selam TVS Apache severler ;) ikinci el 2012 Model Tvs Apache aldım , motor 11700 km de tüm aksamları çalışıyor bir sorun yok gibi ,
gibinin sebebi motoru stop ederken bir ses geliyor , sanki marş rublesi veya marş dişlisi bir sonraki marş için yerleşiyor gibi bir ses ,
arabalardan bildiğim kadarıyla marş motoru böyle bir hazırlık yapmamalı , marş motoru marşa bastıgında dışarı çıkıp çevirme yapar sonra geri çekilir,
Stop ederken motordan gelen hafif ses normalmidir . Sizlerin motorunda da varmı, zaten bir apache bulursam test etcem rica edip :))
İzmir den yazıyorum.
rev'it
09 Mayıs 2013, 02:45
Selam TVS Apache severler ;) ikinci el 2012 Model Tvs Apache aldım , motor 11700 km de tüm aksamları çalışıyor bir sorun yok gibi ,
gibinin sebebi motoru stop ederken bir ses geliyor , sanki marş rublesi veya marş dişlisi bir sonraki marş için yerleşiyor gibi bir ses ,
arabalardan bildiğim kadarıyla marş motoru böyle bir hazırlık yapmamalı , marş motoru marşa bastıgında dışarı çıkıp çevirme yapar sonra geri çekilir,
Stop ederken motordan gelen hafif ses normalmidir . Sizlerin motorunda da varmı, zaten bir apache bulursam test etcem rica edip :))
İzmir den yazıyorum.
evet normal o ses kapatma dugmesine bastiginda her seferinde turkcenin yetmedigi bir ses cikiyor. nasil birsey oldugunu buraya yazamiyorum. :cherry: bu ses benim diger motorumdada var
bagımlı
09 Mayıs 2013, 08:59
Selam apacheciler hayırlısıyla bende sizden birisi olucam tekeriniz düz bassın.
sedat0055
09 Mayıs 2013, 09:35
evet şahsen gördüm :D
SerkanApache
09 Mayıs 2013, 12:49
Ahmet Bey, Bizim www.tvsturkiye.com olan resmi web sitemizde hiçbir zaman böyle bir fiyat ve bilgi verilmedi...
DjKarakurt
09 Mayıs 2013, 12:54
kardeşler bende yeniyim ilk önce herkese selam sonrasında A2 ehliyetim var bu motoru almayı planlıyorum 2012 modelini 3600 lira uygun mudur 2. eli için ve üzerime almam gereken evraklar nelerdir, hangi testleri yaptırmam gerekir pek teknik bilgim yok değiştirilmesi yenilenmesi gerekenler nelerdir, engelli indirimi uygulanan evraklar nelerdir yardımcı olun ilk moto alımım olmuş olacak yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım olduğunu düşünüyorum
SerkanApache
09 Mayıs 2013, 13:12
Sevgili TVS Apache kullanıcıları. forumları takip ettiğimizde gördüklerimiz gerçekten bizleri çok şaşırtıyor. Aslı olmayan yazışmaları da görüyoruz. Bunun yanında şikayetleriniz olduğunu ve çoğunda haklı olduğunu görmekteyiz.
Tekrar söylüyorum. Şikayeti olan, motorunda sıkıntı olan veya aklına bir şey takılan kullanıcılarımız biri arasın. Motor almak isteyen de buyursun gelsin, her ne kadar bazı arkadaşlar (kim olduklarının farkındayız) oradan alınmaz dese de, bir tek kişi bile memnuniyetsiz ayrılmamıştır.
Tekrar belirtiyorum. Problemlerinizi çözmek için elimizden geleni yaparız. Ulaşmak isteyenler için; serkandinc@isotlar.com.tr adresine bana mail atabilirler.
KAzasız sürüşler dilerim.
M.balibey
09 Mayıs 2013, 15:12
İzmir den yazıyorum.
garç la çatt arası bir ses normal aldığım ilk dünden beri var bunda marş motoru dişlisi içeri çıkıp girmiyor ve söktüğümden dişli hem sağa hemde sola dönüyordu yani bendiks bilyasını göremedim sanırım o yüzden oluyor ustaya sorduğumdayda normal bilya yok demişti
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------
Sevgili TVS Apache kullanıcıları. forumları takip ettiğimizde gördüklerimiz gerçekten bizleri çok şaşırtıyor. Aslı olmayan yazışmaları da görüyoruz. Bunun yanında şikayetleriniz olduğunu ve çoğunda haklı olduğunu görmekteyiz.
Tekrar söylüyorum. Şikayeti olan, motorunda sıkıntı olan veya aklına bir şey takılan kullanıcılarımız biri arasın. Motor almak isteyen de buyursun gelsin, her ne kadar bazı arkadaşlar (kim olduklarının farkındayız) oradan alınmaz dese de, bir tek kişi bile memnuniyetsiz ayrılmamıştır.
Tekrar belirtiyorum. Problemlerinizi çözmek için elimizden geleni yaparız. Ulaşmak isteyenler için; serkandinc@isotlar.com.tr adresine bana mail atabilirler.
KAzasız sürüşler dilerim.
Serkan Bey size bir özel mesaj attım
a.payza
09 Mayıs 2013, 15:51
Arkadaşlar bu zorunlu trafik sigortası için 2013 kasa 0 sıfır apache alanlar 34 (istanbul) plaka için ne fiyat aldılar
Bana en düşük 300 TL masraf çıktı AXA sigorta'dan...
DjKarakurt
09 Mayıs 2013, 16:31
kardeşler bende yeniyim ilk önce herkese selam sonrasında A2 ehliyetim var bu motoru almayı planlıyorum 2012 modelini 3600 lira uygun mudur 2. eli için ve üzerime almam gereken evraklar nelerdir, hangi testleri yaptırmam gerekir pek teknik bilgim yok değiştirilmesi yenilenmesi gerekenler nelerdir, engelli indirimi uygulanan evraklar nelerdir yardımcı olun ilk moto alımım olmuş olacak yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım olduğunu düşünüyorum cevap verecek müslüman yok mu? ayrıca trafik sigortası adana için ne kadardır nereden öğreneceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
2. el motor alanların resmi olarak yapması gereken işlemler nelerdir?
Serkan bey yeni kasanın 2013 trafik çıkışlısı ne zaman gelecek?
alacakaptan
09 Mayıs 2013, 17:15
Djkarakurt karakurt kardeşim ben de senin gibi 2012 model almayı düşünüyorum.ben de henüz bilmıyorum yapılacak evrakları
M.balibey
09 Mayıs 2013, 17:31
kardeşler bende yeniyim ilk önce herkese selam sonrasında A2 ehliyetim var bu motoru almayı planlıyorum 2012 modelini 3600 lira uygun mudur 2. eli için ve üzerime almam gereken evraklar nelerdir, hangi testleri yaptırmam gerekir pek teknik bilgim yok değiştirilmesi yenilenmesi gerekenler nelerdir, engelli indirimi uygulanan evraklar nelerdir yardımcı olun ilk moto alımım olmuş olacak yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım olduğunu düşünüyorum cevap verecek müslüman yok mu? ayrıca trafik sigortası adana için ne kadardır nereden öğreneceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
2. el motor alanların resmi olarak yapması gereken işlemler nelerdir?
arkadaşım bunun müslümanlıla ne ilgisi var piyasayı bilmiyorum fiyat konusunda bişey diyemem üzerine noterde satışı yaptırıp trafik tescilde ruhsatı üzerine geçireceksin önceden vergi borcu yada ceza varsa motorun eski sahibinin bunları ödemesi gerekir yoksa satış olmaz engelli indirimini bilmiyorum onu en iyi trafikten öğrenirsin ikinci el motorlardan en önemliside km düşük mü değil mi bunun için elciklere ve peglere(ayak basılan yer) aşınma var mı lastikler orjinalse onlar aşınmış mı zincir değişmemişse gerginliği nerede bakımları serviste yapılmış diyorsa kitapçığa işlenmiş mi orta sehpaya alıp direksiyonu düz yaptığınızda iki tekerlekte aynı hizzada mı marş motorundan marş sırasında çıyyv diye ses geliyor mu vites geçişleri normal mi hiç alakasız yerlerde boşa düşüyor mu vs. bunların hepsine bakmak şart fakat hiç anlamayan için zor olur işten anlayan biriyle bakın
selo9115
09 Mayıs 2013, 17:47
arkadaşım bunun müslümanlıla ne ilgisi var piyasayı bilmiyorum fiyat konusunda bişey diyemem üzerine noterde satışı yaptırıp trafik tescilde ruhsatı üzerine geçireceksin önceden vergi borcu yada ceza varsa motorun eski sahibinin bunları ödemesi gerekir yoksa satış olmaz engelli indirimini bilmiyorum onu en iyi trafikten öğrenirsin ikinci el motorlardan en önemliside km düşük mü değil mi bunun için elciklere ve peglere(ayak basılan yer) aşınma var mı lastikler orjinalse onlar aşınmış mı zincir değişmemişse gerginliği nerede bakımları serviste yapılmış diyorsa kitapçığa işlenmiş mi orta sehpaya alıp direksiyonu düz yaptığınızda iki tekerlekte aynı hizzada mı marş motorundan marş sırasında çıyyv diye ses geliyor mu vites geçişleri normal mi hiç alakasız yerlerde boşa düşüyor mu vs. bunların hepsine bakmak şart fakat hiç anlamayan için zor olur işten anlayan biriyle bakın
Çağatay fazlasıyla açıklama yapmış expertiz gibi adam valla :mrgreen: ekleyecek bişey bulamıyorum.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO