Orijinalini görmek için tıklayınız : TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
hüseyin_0326
09 Aralık 2012, 02:04
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-satilik-veya-arac-takasli-cok-temiz-107351435/detay/
Arkadaşlar özellikle Afyon Eskişehir Kütahya Isparta çevresinle araçla takas düşünüyorum çevrenizde ilgilenen olursa ...
Ramazan Can
09 Aralık 2012, 02:13
iyi akşamlar arkadaşlar..bugün havanın da güzel olması ile birlikte motorumu bakıma götürdüm..yağını,yağ filtresini değiştirdik ( yağ motul ) arka dişliyi değiştirdim eski kasa apachelerin 43T olan dişlisini taktık ( orjinali 44T ).elden geçemesi gereken tüm civataları tek tek kontrol ettik vs..maşallah servisten çıktıktan sonra altınova yolunda biraz açtım gazı 137 yi net gördü..yanlız eve gelip motoru yıkadıktan sonra dikkatimi çekti farı yaktığım zaman stop ledlerim yanmıyor,frene bastığımda sorun yok ama far açıkken tık yok..soketi kontrol ettim gerekli kontrolleri yaptım ama yok yanmıyor..yarın yine bakacağım aynı sorun devam eder ise garantiden arka stop u değiştireceğim sanırım..
stop lambası garantiye yüzde doksan girmez... 110 lira gibi bir fiyatı vardı....
M.balibey
09 Aralık 2012, 03:01
stop lambası garantiye yüzde doksan girmez... 110 lira gibi bir fiyatı vardı....
önceki sayfalarda garantiden değiştiren bir arkadaş vardı ampullü olsa girmezde ledlli olunca işler değişiyor arabalarda da durum aynı
ERROR88
09 Aralık 2012, 10:20
aynı sorun bendede vardı bı sene oyle kullandım xenondan zannettım baglarken yanlıs bısı yapmıslardır dedım hıc baktırmamıstım servıse de oyle gıttı
Ramazan Can
09 Aralık 2012, 10:48
aynı sorun bendede vardı bı sene oyle kullandım xenondan zannettım baglarken yanlıs bısı yapmıslardır dedım hıc baktırmamıstım servıse de oyle gıttı
erol yaşıyormusun sen.. özletme kendini adamım...
çelikatlı
09 Aralık 2012, 12:57
erol arabaya sardırdı iyice. sabah akşam sanayide:)
ERROR88
09 Aralık 2012, 13:16
bujı kablosu arıyorum nette bujılerı degıstırırken elımde kaldı kablo koparttım yahuu 85 tl takımı ıyı kılıt makanızması var üç harflıde
yasıyoruz ıste ramazan fazer almıssın hayırlı olsun nıhat beklıyorum su ınazumadan sıkılsınlar da alıcam bı tane para kasıyorum :queen:
çelikatlı
09 Aralık 2012, 13:23
orj değildir o orjnali 300 400 vardır. sana demedikmi bırak bu eski araba sevdasını diye. bi 88 çakal kasada bende vardı hastasıyız dedee:queen:
Ramazan Can
09 Aralık 2012, 14:31
bujı kablosu arıyorum nette bujılerı degıstırırken elımde kaldı kablo koparttım yahuu 85 tl takımı ıyı kılıt makanızması var üç harflıde
yasıyoruz ıste ramazan fazer almıssın hayırlı olsun nıhat beklıyorum su ınazumadan sıkılsınlar da alıcam bı tane para kasıyorum :queen:
erol ben kilitleyeceğim yakında size.. başkalarının geçirmesine gönlüm el vermiyor.... madem millet alıyor yabancıya gitmesin.. yakında bir oto moto dükkanı ile karşınızda olabilirim.... olmayada biliriöm.
Progressive
09 Aralık 2012, 15:04
Selamlar arkadaşlar
Benim de gösterge tuşları düzgün çalışmıyordu önce denedi falan ama sonra garantiden değiştirelim dediler
Bakalım ne zamana gelecek
eby78
09 Aralık 2012, 22:46
ramazan stop lambasının garantiye girmesi lazım abi nasıl girmez :) benim bozmak gibi bir lüksüm yok ki ledleri..
Ramazan Can
09 Aralık 2012, 23:35
ramazan stop lambasının garantiye girmesi lazım abi nasıl girmez :) benim bozmak gibi bir lüksüm yok ki ledleri..
daha önce sokamayan arkadaşlarım oldu....
eby78
09 Aralık 2012, 23:36
daha önce sokamayan arkadaşlarım oldu....
servis'e göre değişiyor demekki ;)
Ramazan Can
09 Aralık 2012, 23:43
servis'e göre değişiyor demekki ;)
HATTA isotlar gruba sınırsız sayıda mail de atmıştı... bir değil bir kaç kişi bir kaç serviste bu sorunla karşılaşıldı.. merak la bekliyorum neticeyi adamım...
atillapasa
10 Aralık 2012, 15:53
http://www.youtube.com/watch?v=t4YV_gcfgv8
eby78
10 Aralık 2012, 18:32
ramazan korkulacak bir durum yokmuş arka stop düzgün yanıyor şu an..sanırım o gün hava güzelken yıkadığımda nem yaptı..biraz makaron kalmıştı elimde ve tüm soketleri açıp makaron ile bir güzel yalıtım yaptım..artık su yada nem sorunu yok ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
sorun yok erol su kaçmış sanırım sokete ve hallettim bugün kökünden..şu an maşallah sorunsuz yanıyor ;) bende xenon diye düşünmüştüm ama onun sorun yaratacağına pek te ihtimal vermemiştim..
BROICER
10 Aralık 2012, 23:30
iyi akşamlar canlar nasılsınız ?
epeydir giremiyorum didim'den istanbul'a taşındım işler,güçler e yeni kiracıyım eve de bağlatamadım neti bi'türlü takip edemiyorum sizi :( ama en hoşuma gideni de havalar bu aralar bozuk olsa da trafik ile yüzgöz olmadan iş-ev arası gidebilmek :) ve de şişli cevahir Migros'tayım yolu düşen olursa düzey firma elemanı Murat derseniz danışmaya anonslarlar hemen :)
atillapasa
11 Aralık 2012, 10:59
elciklerin kafasındaki siyah parça nasıl sökülüyor. içinde yıldız vida var çevirdim fakat çıkmadı..
Ramazan Can
11 Aralık 2012, 11:11
elciklerin kafasındaki siyah parça nasıl sökülüyor. içinde yıldız vida var çevirdim fakat çıkmadı..
sökenini göremedim daha....
atillapasa
11 Aralık 2012, 13:05
sökenini göremedim daha....
neden sökülmüyor.. elcikle berabermi çıkıyor.. tornavidayla içindeki vidayı çeviriyorum fıldır fıldır dönüyo..ama çıkmıyor..servise soracağım. buradan sökmeyi bilen yoksa..
Ramazan Can
11 Aralık 2012, 13:22
neden sökülmüyor.. elcikle berabermi çıkıyor.. tornavidayla içindeki vidayı çeviriyorum fıldır fıldır dönüyo..ama çıkmıyor..servise soracağım. buradan sökmeyi bilen yoksa..
sökemedim ben onları hatta daha önceki motorumda ise servis kesmişti çıkarmak için..
eby78
11 Aralık 2012, 13:24
niye söküyorsun ki denge topuzu onlar..
atillapasa
11 Aralık 2012, 14:11
niye söküyorsun ki denge topuzu onlar..
motoru koyduğum yerin kapısı dar. girip çıkarken çizildi. üzerindeki boyanın aynısından çalıştığım fabrikada boyanede yapılıyor. boyamak için sökecektim..
M.balibey
11 Aralık 2012, 19:45
yav bu apache yağ yakıyor 2 bi kmde yine 700 cc çıktı 300 cc eksiltmiş:pr:
frosen
11 Aralık 2012, 21:04
ya arkadaş benimki de yakmış ama bakalım filitreyi değiştirdim 5000 de tekrar bakıcaz artık.
M.balibey
12 Aralık 2012, 01:26
ya arkadaş benimki de yakmış ama bakalım filitreyi değiştirdim 5000 de tekrar bakıcaz artık.
kaç cc yakmış abi benimkinin 300ccsi gitmiş yine yağı boşaltmadan önce kontrol ettim karter tapasında kaçakta yoktu
eby78
12 Aralık 2012, 01:50
rodaj dönemini nasıl geçirdiniz bilemiyorum ama bende eksilme hiç yok bu yağ değişimine kadar..yada çok yüksek devirlerde kullanıp kompresöre bindiriyorsanız motoru bu da yağ eksiltmesine sebep olur..
tvsbozuyuk
12 Aralık 2012, 03:19
selamlar herkese. aranıza yeni katıldım pazartesi günü tvs mi aldım. 2. el 6500 km de 12 model gri renk bi tvs m var benim de artık. motor anlattığınız kadar hızlı gelmedi bana da arkadaşıma da rüzgarlı düz yolda 2 kişi 115 sabit falan gittik ama dip gaz. bu nasıl düzelir. ya da düzelir demeyeyim de önerileriniz neler ve plaka değiştirdim bursa plakadan bilecik plaka istiyorum dedim noterde. onu halletmek için trafik büroya falan gidicez bana ne gibi bi masraf çıkarır plaka ve sigorta? bilecikte babamın üstüne sigorta yaptırıcam pahalı olur mu? şimdiden hepinize teşekkürler..
M.balibey
12 Aralık 2012, 05:58
rodaj dönemini nasıl geçirdiniz bilemiyorum ama bende eksilme hiç yok bu yağ değişimine kadar..yada çok yüksek devirlerde kullanıp kompresöre bindiriyorsanız motoru bu da yağ eksiltmesine sebep olur..
ilk 1000 km 50 kmyi geçmeden tek başıma düz yolda yaptım yüksek devir kullanmadım hiç rodajda şimdide en fazla 8 bin devir yapıp vites büyütüyorum 5. vitestede otoban dahil 100 le giderim en fazla
atillapasa
12 Aralık 2012, 10:43
selamlar herkese. aranıza yeni katıldım pazartesi günü tvs mi aldım. 2. el 6500 km de 12 model gri renk bi tvs m var benim de artık. motor anlattığınız kadar hızlı gelmedi bana da arkadaşıma da rüzgarlı düz yolda 2 kişi 115 sabit falan gittik ama dip gaz. bu nasıl düzelir. ya da düzelir demeyeyim de önerileriniz neler ve plaka değiştirdim bursa plakadan bilecik plaka istiyorum dedim noterde. onu halletmek için trafik büroya falan gidicez bana ne gibi bi masraf çıkarır plaka ve sigorta? bilecikte babamın üstüne sigorta yaptırıcam pahalı olur mu? şimdiden hepinize teşekkürler..
150 cc iki kişi daha nekadar hızlı gidebilirki. bence normal.. daha hızlı gitmek istiyorsan cc büyütmen lazım..
frosen
12 Aralık 2012, 10:58
kaç cc yakmış abi benimkinin 300ccsi gitmiş yine yağı boşaltmadan önce kontrol ettim karter tapasında kaçakta yoktu
Aynen bendede öyle ölçmedim ama 300 400 ml falan servis 10 40 dizel yağı koyduktan sonra merkezde tekrar dağiştirmiştim acaba onun verdiği zarar mı bakalım görücez
EneS_Turker
12 Aralık 2012, 12:20
Evet beyler bugün dogum gunum , 10-40yag yada 97 (asagisi olmaz) oktan benzinde olabilir , hediyelerinizi bekliom :D :D
Evet beyler bugün dogum gunum , 10-40yag yada 97 (asagisi olmaz) oktan benzinde olabilir , hediyelerinizi bekliom :D :D
ooo enes kutlu olsun:) o makineye ne kadar benzin alsakta yaranamayız:queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
yav bu apache yağ yakıyor 2 bi kmde yine 700 cc çıktı 300 cc eksiltmiş:pr:
motorun kaç km'deydi?birde hangi yağı kullanıyrsun? ben her 1000km de değiştirdiğim için eksiltsede anlamıyorum. acaba benimkide mi eksiltiyor. sürekli yüksek devirde kullanıyorum.
eby78
12 Aralık 2012, 14:34
ilk 1000 km 50 kmyi geçmeden tek başıma düz yolda yaptım yüksek devir kullanmadım hiç rodajda şimdide en fazla 8 bin devir yapıp vites büyütüyorum 5. vitestede otoban dahil 100 le giderim en fazla
şu an kaç km de motorun bilmiyorum fakat sağlıklı bir rodaj 5000 km kadar sürer ;) ilk 1000 km hızdan çok devir önemlidir..motoru sıkıştırmadan 5000-6000 devir aralığında sabit gaz ile gitmeden kullanabilirsin.1000 km den sonrasında ise 7000 devir aralığında dip gaz yapmadan ve viteslerle oynayarak(farklı viteslerde farklı devir)en güzel rodajı yaparsın..apache benim 8.ci motorum ve 5.ci sıfır aldığım motor oldu..şu ana kadar daha yağ eksilttiğini görmedim yağ değişimlerinde..bu arada kullandığın yağında etkisi var yağ yakmada..bizim motorlarda sentetik ve mineral yağ fark ediyor..
EneS_Turker
12 Aralık 2012, 15:13
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
motorun kaç km'deydi?birde hangi yağı kullanıyrsun? ben her 1000km de değiştirdiğim için eksiltsede anlamıyorum. acaba benimkide mi eksiltiyor. sürekli yüksek devirde kullanıyorum.
Aynen hacı makine Nankör .. Ne koysan su gibi içiyo :D Bıraktım artık peşini yatsın biraz otoparkta aklı başına gelsin :D Haftasonu alemlere akacam onu bekliyorm hem :Pp
Valla benim apache 1 kez yaktı yağ , ondada Bildiğin motorun canını çıkarmıştım 1600 km boyunca .. Yağıda 2300 de değiştirdim bide üstüne .. Başkada hatırlamıyorum kayda değer eksiltme fln ..
ysfist
12 Aralık 2012, 18:43
Apache m 10000 km dir 100 cc bile yağ eksiltmedi. Uzun yol yaptım limitlerini zorlandım ettim ama yok yağ eksiltmedi.
Bu ar ad a nerde bu millet kimse girmiyor galiba forma.
eby78
12 Aralık 2012, 19:31
bu hafta türkiye kupası maçları var :) birde havalar soğuk kimse pek binmiyordur sanırım yusuf..
M.balibey
12 Aralık 2012, 21:17
Aynen bendede öyle ölçmedim ama 300 400 ml falan servis 10 40 dizel yağı koyduktan sonra merkezde tekrar dağiştirmiştim acaba onun verdiği zarar mı bakalım görücez
ben hep 10w40 motosiklet yağı kullandım ama bende eksiltiyor
benim ki 6 bin küsür kmde 10w40 motul kullanıyorum eksiltmeyi bende anlamıyordum son iki değişimdir başalan kaba çıkan yağı koyuyorum ordan anladım
şu an kaç km de motorun bilmiyorum fakat sağlıklı bir rodaj 5000 km kadar sürer ;) ilk 1000 km hızdan çok devir önemlidir..motoru sıkıştırmadan 5000-6000 devir aralığında sabit gaz ile gitmeden kullanabilirsin.1000 km den sonrasında ise 7000 devir aralığında dip gaz yapmadan ve viteslerle oynayarak(farklı viteslerde farklı devir)en güzel rodajı yaparsın..apache benim 8.ci motorum ve 5.ci sıfır aldığım motor oldu..şu ana kadar daha yağ eksilttiğini görmedim yağ değişimlerinde..bu arada kullandığın yağında etkisi var yağ yakmada..bizim motorlarda sentetik ve mineral yağ fark ediyor..
o zaman benim rodaj biteli çok olmuş 1000 km dediğin gibi düşük devirde son hızım 50 km olarak yaptım 2500 e kadarda zaten 5. viteste 70 i geçmedim acemeliğimi atmak için kullandığım ya motul 10w40 tam sentetik gerçi benim için yağ yakması problem değil bizim arabalardan alışkınım da sizde bir konrtol edin diye yazdım bende eksilmiyor diye biliyordum iki serviste bana gram yağ eksiltmez dedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
Enes doğum günün kutlu olsun kardeşim:)
tvsbozuyuk
12 Aralık 2012, 21:30
bugün motorumun ikinci günüydü. ve vites geçişleri hariç devir 8bin 9binin üstüne çıkmamasına rağmen 80-90 km de 5 litre benzin yaktı. çok değil mi önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler...
M.balibey
12 Aralık 2012, 21:54
bugün motorumun ikinci günüydü. ve vites geçişleri hariç devir 8bin 9binin üstüne çıkmamasına rağmen 80-90 km de 5 litre benzin yaktı. çok değil mi önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler...
benzinin fiyatı kaç hesaplaman yanlış olsada yaklaşık 100 kmde 1.5 litreye yakın yakmışsın nesi çok ki zaten normali 2 litre cıvarı yakar
tvsbozuyuk
12 Aralık 2012, 22:08
1.5 litre değil yaklaşık 5 litre yani 23-24 lira yaktı 90 km de?
M.balibey
12 Aralık 2012, 22:36
1.5 litre değil yaklaşık 5 litre yani 23-24 lira yaktı 90 km de?
pardon ben yanlış okumuşum o zaman baya yakmış hava filtrenizi ve bujinizi kontrol edin ilk iş hava filtresi olsun çok kirliyse fazla yakar
çelikatlı
12 Aralık 2012, 22:45
sen yanlış hesaplamışsın yada biyerden benzin kaçağı var. okadar litre benzin yakacak kapasite yok motorda. yakması için uğraşsanda yakamaz yani çiğ atar gene yakamaz
atillapasa
12 Aralık 2012, 22:51
doğum günün kutlu olsun.....
çelikatlı
12 Aralık 2012, 22:54
aynen aynen doğum günün kutlu olsun enesim
eby78
13 Aralık 2012, 01:03
çok yüksek ihtimal karbüratör ayarın bozuktur..o kadar yakması mümkün değil..100 km hızın altına hiç düşmeden 580 km yol yaptım Ayvalık Ankara 70 tl benzin yaktım..karbüratör ayarını ve bujini kontrol ettir..
EneS_Turker
13 Aralık 2012, 01:49
Enes doğum günün kutlu olsun kardeşim:)
aynen aynen doğum günün kutlu olsun enesim
doğum günün kutlu olsun.....
Eyw Çok saĞoLun .. :)
90Kmde 5 Litre yakan Apache mi :D yok hacı mümkün değil .. Belki hortum yerinden çıktıysa (komple ama) ordan akan benzinden kokladığıyla 90 km yapmıştır geri kalan yere akmıştır ancak öyle olur yani :D
tvsbozuyuk
13 Aralık 2012, 19:20
Cevaplar için sağolun. Şamandıranın(benzin göstergesinin) yanlış olma ihtimali var mı. Ordan gördüğümü söylüyorum da. Bi de diğer ihtimalleri düşüncek olursak benzin kaçırıyosa veya çiğ atıyosa bunu nerden anlarım koku falan yok,egsozdan çıkan dumanın rengi de normal. Bi de usta yağ değişmesi lazım dedi. Onla ilgili bi sıkıntı olabilir mi ve son olarak karbüratör ayarı gerekiyosa ne kadar alırlar tahmini?
M.balibey
13 Aralık 2012, 23:36
Cevaplar için sağolun. Şamandıranın(benzin göstergesinin) yanlış olma ihtimali var mı. Ordan gördüğümü söylüyorum da. Bi de diğer ihtimalleri düşüncek olursak benzin kaçırıyosa veya çiğ atıyosa bunu nerden anlarım koku falan yok,egsozdan çıkan dumanın rengi de normal. Bi de usta yağ değişmesi lazım dedi. Onla ilgili bi sıkıntı olabilir mi ve son olarak karbüratör ayarı gerekiyosa ne kadar alırlar tahmini?
bulunduğun yerin yamukluğuna göre benzin değeri bir süre sonra değişir kesin doğru değildir gösterge hatta çoğu araba ışık yandığında 20 tllik benzin yada mazot al ibre kalkmaz düşmeye devam eder benzin kaçırıyorsa musluğa ve karbüratör altındaki tahliye hortumuna bak ayar içinde 5 10 tl yeterde artar bile zor değil başında beklersen ne yaptığını görüp bir daha sen ayarlarsın
EneS_Turker
14 Aralık 2012, 01:10
Hooop Ölü Topiğin insanları ne taraftasınız :D Haftasonuna az kaldı .. Depoyu fullemeye az kaldı :D
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO