Orijinalini görmek için tıklayınız : TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Ramazan Can
12 Ağustos 2012, 17:54
Aklımda hep ybr vardı ama bugün apache 'nin kırmızı modelinin yanından geçtim yok böyle güzellik fena çarptı beni kafam iyice karıştı :)
apache rakı etkisi yaptı yani...
ERROR88
12 Ağustos 2012, 18:05
Çarpar özellikle ybr alırsan daha çoook çarpar led stopların çarpıcı etkisi var arkadan bakınca
çelikatlı
12 Ağustos 2012, 18:13
lütfen ybr alın. 10 gün oldu birtane denk gelmedi led stoplarımı gösteremedim:)
AguilaNegra
12 Ağustos 2012, 18:13
Dediğiniz gibi oldu valla baştan aşağı 3-4 dakika bir inceledim şöyle baya iyi duruyor listemde ilk sıraya yükseldi bu canavar.
2011 model az kilometrede 2.el alsam iyi bakılırsa sorunsuz 2-3 yıl götürür diye planlıyorum ilk motosikletim olacak bütçem itibari ile gidip sıfır mondial almaktansa 2.el bundan alırım diyorum sizce ?
Ramazan Can
12 Ağustos 2012, 18:20
Çarpar özellikle ybr alırsan daha çoook çarpar led stopların çarpıcı etkisi var arkadan bakınca
dijital göstergeside fena çarpar....
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------
lütfen ybr alın. 10 gün oldu birtane denk gelmedi led stoplarımı gösteremedim:)
hehehhehehehehehhe bizim mahıny ybr sine led stop takmıştı..
çelikatlı
12 Ağustos 2012, 18:22
kime gösterecekse:):)
Ramazan Can
12 Ağustos 2012, 18:22
Dediğiniz gibi oldu valla baştan aşağı 3-4 dakika bir inceledim şöyle baya iyi duruyor listemde ilk sıraya yükseldi bu canavar.
2011 model az kilometrede 2.el alsam iyi bakılırsa sorunsuz 2-3 yıl götürür diye planlıyorum ilk motosikletim olacak bütçem itibari ile gidip sıfır mondial almaktansa 2.el bundan alırım diyorum sizce ?
benim motoru bir arkadaş aldı siteden.....
ferhatdm
12 Ağustos 2012, 18:59
hayırlısı olsun ramazan kardeş .
Ramazan Can
12 Ağustos 2012, 19:10
hayırlısı olsun ramazan kardeş .
çoook oldu satılalı..
ferhatdm
12 Ağustos 2012, 19:14
o zaman alan hayrını görsün dostum :rendeer:
M.balibey
12 Ağustos 2012, 19:17
Motoru sıkıştırmamak elde degilki yavaş kalıyor artık ondan sonra ver gazı apacheye :) ben en az bir sene daha binmeyi planlıyorum ama bu gidişle para durumunu ayarlarsam bir seneyi bulmadan 250cc ye geçicem galiba
aynı durumdayız bende er6f yada cbr 600f bakıyorum da bakmakla yetiniyorum parayı bir ayarlasam bir dk durmam önümdeki kamyonu sollarken arkadan gelip sellektör yemek uyuz ediyor adamı
ferhatdm
12 Ağustos 2012, 19:22
beyler ön takımdan çukur, yada girinti çıkıntıdan geçerken, ufaktan bir ses geliyor tık diye bide gidonda sallama var öneriler nedir gidon bilyası gibi bişeylerden bahsediyolardı sebepleri nelerdir fikri ve bilgisi olan saygılar .
Ramazan Can
12 Ağustos 2012, 19:25
beyler ön takımdan çukur, yada girinti çıkıntıdan geçerken, ufaktan bir ses geliyor tık diye bide gidonda sallama var öneriler nedir gidon bilyası gibi bişeylerden bahsediyolardı sebepleri nelerdir fikri ve bilgisi olan saygılar .
ön çamurluk civatalrını kontrol et...........
ferhatdm
12 Ağustos 2012, 19:33
sallantıyı maşanın vidaları hariç arka tekerde yaparmı ramazan viraj alırken sallıyor ,ıslakken öttürüyor :santa:
Ramazan Can
12 Ağustos 2012, 19:36
şasede yamukluk varsa olur....................
ferhatdm
12 Ağustos 2012, 19:39
dostum şasede birşey yok ön jantda belli belirsiz bir sallama var irc lastıkden diye dagiştirdim, sava marka taktım, mili degiştirdim arka yine irc marka sanki balanslı dönüyor oda etki edermi
ön teker rulmanlarından yaparmı ?
Ramazan Can
12 Ağustos 2012, 20:50
dostum şasede birşey yok ön jantda belli belirsiz bir sallama var irc lastıkden diye dagiştirdim, sava marka taktım, mili degiştirdim arka yine irc marka sanki balanslı dönüyor oda etki edermi
ön teker rulmanlarından yaparmı ?
çok zor................... ön teker bilyası yapmaz ama jantta balans varsa ayrı........
M.balibey
12 Ağustos 2012, 20:50
gidon sallanıyorsa boşluk olabilir tamircide bir ayarlatın gidon boşluğunu
Ramazan Can
12 Ağustos 2012, 21:00
gidon sallanıyorsa boşluk olabilir tamircide bir ayarlatın gidon boşluğunu
bakmak lazım.... çamurluk civatalarına dikkat et....
ferhatdm
12 Ağustos 2012, 23:26
dostum sıktım şimdi iyice, çamurluktan kastın çamurlugun üstü maşanın gidonla olan baglantısı sanırım, tepedeki vidalarıda sıktım elcik altında kalanları ayrıca öyle belli boşluk yok, gidonun bilya kısmında ,bisikletten bilirim boşlugu ön firenle cak cuk diye ses yapardı .
miginfly
13 Ağustos 2012, 09:54
Bugün her zamanki gibi çıktım işe geliyorum. İzmir'liler bilir, çevreyoluna uzundere girişinden çıktım. Balçova istikametinden bi ybr arkasında bi bayan yokuş aşağı kaptırmış geliyor farlar açık. Bende 5 e yeni attım sayılır, 1-2 metre geçti beni(tabi o kaptırmış geliyor) şöyle bir baktım normalde kapışan yapan biri değilim. Sağda solda laf olur söz olur dedim :) Az dokundum gaza direkt 110 dedi baktım aynada, uzaklaşmaya başladı. Gaziemir girişine kadar yarım gaz 125 gördüm bıraktım. Sırf sizlere laf gelmesin diye :flower: :bestmt:
dogus2006
13 Ağustos 2012, 09:56
helal olsun :)
umtuls
13 Ağustos 2012, 12:07
Bugün her zamanki gibi çıktım işe geliyorum. İzmir'liler bilir, çevreyoluna uzundere girişinden çıktım. Balçova istikametinden bi ybr arkasında bi bayan yokuş aşağı kaptırmış geliyor farlar açık. Bende 5 e yeni attım sayılır, 1-2 metre geçti beni(tabi o kaptırmış geliyor) şöyle bir baktım normalde kapışan yapan biri değilim. Sağda solda laf olur söz olur dedim :) Az dokundum gaza direkt 110 dedi baktım aynada, uzaklaşmaya başladı. Gaziemir girişine kadar yarım gaz 125 gördüm bıraktım. Sırf sizlere laf gelmesin diye :flower: :bestmt:
çok ayıp çok ayıpp yapma öyle şeyler duyan gören olur :)
sbr
13 Ağustos 2012, 12:08
yarım gazla 125 nasıl yapıyorsun ya:sunny:
miginfly
13 Ağustos 2012, 12:34
yarım gazla 125 nasıl yapıyorsun ya:sunny:
Ne kadar açıyorsam gazı motorun o kadar yakıtla max hıza ulaşmasını beklerim, daha fazla yükselmiyorsa biraz daha açarım... biraz daha... Gazı diplediğim pek olmaz yani.
İ2MİRLİ
13 Ağustos 2012, 13:33
hmmm... arkadaşın biri demişti bu motor 120 den sonra bana cevap vermiyor diye:... ne bekliyorsun başka demiştim ona.. oda 2 tek içince kendimi pilot ilan ediyorum diye...
:) ben içmeden ilan ediyorum
selo9115
13 Ağustos 2012, 18:18
Ne kadar açıyorsam gazı motorun o kadar yakıtla max hıza ulaşmasını beklerim, daha fazla yükselmiyorsa biraz daha açarım... biraz daha... Gazı diplediğim pek olmaz yani.
gazı açıyorum derken nerden açıyorsun hava ayarındanmı yoksa bilmediğim bir ayar daha mı var:silent:
umtuls
13 Ağustos 2012, 18:35
gazı açıyorum derken nerden açıyorsun hava ayarındanmı yoksa bilmediğim bir ayar daha mı var:silent:
Gaz Açmak : :) gaz kolunu çevirmek anlamında söylemiş arkadaşımız bence
ERROR88
13 Ağustos 2012, 18:38
Bende songazla gitmem saçma geliyor ne kadar yerse ama yarım da degil o gaz
selo9115
13 Ağustos 2012, 18:41
enteresan :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
Gaz Açmak : :) gaz kolunu çevirmek anlamında söylemiş arkadaşımız bence
enteresan :cherry:
umtuls
13 Ağustos 2012, 18:43
normal seyirinde gitmediğin zaman biz kendi aramızda geçen biraz gaz açtım gittim filan deriz o anlamda :)
Ramazan Can
13 Ağustos 2012, 20:52
selam millet nasılsınız....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=HY43UdwRZgg&feature=related
alem damar dinliyorsa tekteker ramço ya çalmak yakışır...
çelikatlı
13 Ağustos 2012, 21:52
yapıştıırrrr:)
Ramazan Can
13 Ağustos 2012, 22:52
yapıştıırrrr:)
yürü bea............. :D
çelikatlı
13 Ağustos 2012, 23:35
bu arada beyaz ampül takacaktım vazgeçtim kaliteli ampül philips osram gibi.40 50 tl fiyat çektiler bende çin işi xenon siparişi verdim 45tl ye.
Ramazan Can
13 Ağustos 2012, 23:42
bu arada beyaz ampül takacaktım vazgeçtim kaliteli ampül philips osram gibi.40 50 tl fiyat çektiler bende çin işi xenon siparişi verdim 45tl ye.
al zenon tak.........................
çelikatlı
13 Ağustos 2012, 23:49
anlaşıldı tamam.............
selo9115
13 Ağustos 2012, 23:51
nihat xenonu nerden aldın veya alıcan birde montajı kim yapacak :silent:
Ramazan Can
13 Ağustos 2012, 23:54
nihat xenonu nerden aldın veya alıcan birde montajı kim yapacak :silent:
ben yaparım bekleyin acele etmeyin...
çelikatlı
13 Ağustos 2012, 23:57
gittigidiyordan aldım. biiki güne gelir.
montaj işinide ramçoyla yapardık ama torunun şafaa çok:) ramço bişafak söylede serinliyelim:queen:
selo9115
13 Ağustos 2012, 23:57
tamam kanka o zaman gel teskere gel :cherry::cherry:
ramço özele bakarmısın
Ramazan Can
14 Ağustos 2012, 00:02
95 battı yaw.................
çelikatlı
14 Ağustos 2012, 00:05
naaptın kanka adammı vurdun geçmez harbiden.
vaybee unutmuşuz bu muhabbetleri:) şu laf hala varmı acaba toruuun g.başın oynamasın:):):) yarıldımgülmekten aklıma geldişimdi yaa:queen:
Ramazan Can
14 Ağustos 2012, 00:07
naaptın kanka adammı vurdun geçmez harbiden.
vaybee unutmuşuz bu muhabbetleri:) şu laf hala varmı acaba toruuun g.başın oynamasın:):):) yarıldımgülmekten aklıma geldişimdi yaa:queen:
en üst devreyiz... bize olmaz öyle şey.. zaten yaş büyük olunca kimse karışmıyor...
selo9115
14 Ağustos 2012, 00:07
offffffffffff ne yaptın adam mı öldürdün yaw...
Ramazan Can
14 Ağustos 2012, 00:10
offffffffffff ne yaptın adam mı öldürdün yaw...
27-28 yaşında askerlik zor ama geçiyor.... askeri hastane ye git gel..
selo9115
14 Ağustos 2012, 00:12
evet durumlardan haberim var
çelikatlı
14 Ağustos 2012, 00:14
ben şimdi yatıyorum form size emanet ii geceler arkadaşlar.. ramço çaprazı bozma sen nöbettesin.:) şaka biyana geçer kardeş geçer bibakmışın unutmuşun 8 sene oldu geleli.asker arkadaşlarımın adını bile unutmaya başladım yavaş yavaş...püüüüüüüü hey gidi günler..........
selo9115
14 Ağustos 2012, 00:17
ben şimdi yatıyorum form size emanet ii geceler arkadaşlar.. ramço çaprazı bozma sen nöbettesin.:) şaka biyana geçer kardeş geçer bibakmışın unutmuşun 8 sene oldu geleli.asker arkadaşlarımın adını bile unutmaya başladım yavaş yavaş...püüüüüüüü hey gidi günler..........
al bendende o kadar 82/3 yapmıştım yıllar oldu geleli vay beee
kartalizma07
14 Ağustos 2012, 02:51
selam arkadaşlar, motoru takoza alma yada motor blok civatalarını burç içinden geçirerek titreşimi azaltabilirmiyiz, aklımda var bişeyler ama uğraşmak lazım
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO