Orijinalini görmek için tıklayınız : TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
date1453
12 Mayıs 2012, 15:01
oraya gelemem malesef
Ramazan Can
12 Mayıs 2012, 15:16
oraya gelemem malesef
hayırlısı şuan 6 kişi var listede... gelip bakacaklar gün aldılar... ama ben tanıdık birine gitmes,nden yanayım.. neyse hayırlısı olsun çarşambaya kadar satılmazsa yola tvs ile devam bir süre daha........
ERROR88
12 Mayıs 2012, 22:03
ortada mı buluscaksınız ben gelemem sen gelemen
coskun913
13 Mayıs 2012, 01:02
iyi akşamlar herkese bir şey sormak istiyorum. bu dijital göstergede km sayacı var tamam. ama sıfırlanabilir bir sayaç daha olması gerekmiyomuydu yada ben çözemedim bilgisi olan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. yani benzin aldığımda yada yağ değiştirdiğimde km sıfırlamak istiyorum ama ana km sayacı sıfırlanmıyo zaten. ikinci bir sayaç varmı yokmu onu öğrenmek istiyorum.
koreay
13 Mayıs 2012, 01:22
iyi akşamlar herkese bir şey sormak istiyorum. bu dijital göstergede km sayacı var tamam. ama sıfırlanabilir bir sayaç daha olması gerekmiyomuydu yada ben çözemedim bilgisi olan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. yani benzin aldığımda yada yağ değiştirdiğimde km sıfırlamak istiyorum ama ana km sayacı sıfırlanmıyo zaten. ikinci bir sayaç varmı yokmu onu öğrenmek istiyorum.
mod tusuna bır kere bastıgında ekran degısecektır trıp a dıye yazar asagıda km yazar altındada sıfırlamak ıcınde set tusuna basılı tutman yeterlı
M.balibey
13 Mayıs 2012, 01:25
eski modellere göre titreşim bariz azalmış.... bu motorda yan sanayi olmadığından pahalı ama arızaa açmaz bu motor.. gel istanbula sana benim motoru vereyim....
400 km rodajı tamam.. 2,5 aylık sıfırdan farksız 3600 lira...
bu fiyata bu temizlikte motor kaçmaz:cat:
ixeywent
13 Mayıs 2012, 01:42
http://e1205.hizliresim.com/x/f/5scn4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://e1205.hizliresim.com/x/f/5scp7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://e1205.hizliresim.com/x/f/5scpy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
M.balibey
13 Mayıs 2012, 01:58
arkadaşlar bir arkadaşıma çanta demiri bulamadık balıkesirde, güvenilir bildiğiniz bir site var mı orada alsak en sonunda bendekini söküp vericem kafamın etini yedi 2 haftadır
Iyi aksamlar arkadaşlar bende tvs apache aldım daha 19km ancak yol yapabildim haftaya plakasi çıkarsa rahat rahat yol yapabilirim birkaç ufak tefek sorularım olacaktı sabahları çalıştırınca rolanti 1000 çalışıyor 4-5dk çalışınca rolanti 2000 çıkıyor başka bir sorunum ise ilk çalıştırdıktan sonra hareket edince gaz kesile kesile gidiyor motor ısındiktan sonra bu sorun düzeliyor bu sorunlar 0 alan arkadaşlarda da buna benzer sorunlar oluyor mu
koreay
13 Mayıs 2012, 02:12
Iyi aksamlar arkadaşlar bende tvs apache aldım daha 19km ancak yol yapabildim haftaya plakasi çıkarsa rahat rahat yol yapabilirim birkaç ufak tefek sorularım olacaktı sabahları çalıştırınca rolanti 1000 çalışıyor 4-5dk çalışınca rolanti 2000 çıkıyor başka bir sorunum ise ilk çalıştırdıktan sonra hareket edince gaz kesile kesile gidiyor motor ısındiktan sonra bu sorun düzeliyor bu sorunlar 0 alan arkadaşlarda da buna benzer sorunlar oluyor mu valla genelde soguk havalarda bendede oluyor motor sogukken az ısındımı duzelıyor rolantı de aynı sekılde aslında ayarı 2000 de ama motor sogukken 1000e kadar dusuyor
ixeywent
13 Mayıs 2012, 02:15
tvs apache soğukken tekler biraz ısındıktan sonra sorun olmaz ilk çalıştırdıktan 1 dk sonra hareket edin sorun olmaz. motorun daha rodajda devirin inip çıkabilir zamanla oturur:cat:
Peki arkadaşlar rolanti kaçta olmalı
M.balibey
13 Mayıs 2012, 03:08
1400 devirde
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------
çanta demiri konusunda bilgisi olan yok mu
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:02 ----------
bugün yaptığım trilye gezimden tek foto çıktı makinem bozlumuş meğerse trilyeden sonra bursadaki arkadaşımada uğramıştım iki apache foto çektik sanıyordum:pr:
http://b1205.hizliresim.com/x/f/5shn6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Motor sıcak iken rolantisi 2000 gösteriyor düşürmelimiyim 1400 yoksa rotaj zamanında karışmamalimıyım
ixeywent
13 Mayıs 2012, 04:00
Motor sıcak iken rolantisi 2000 gösteriyor düşürmelimiyim 1400 yoksa rotaj zamanında karışmamalimıyım
sen şimdi elle me bırak rodaj bitince düzelir. düzelmez ise düşürürsün biraz.
Rotaj bitene kadar o zaman karismayayım cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar
Ramazan Can
13 Mayıs 2012, 09:47
günaydın millet...............
adanalı
13 Mayıs 2012, 11:07
kardeş,ana km.nin haricinde TRİP A ve TRİP B diye (sıfırlanabilen) 2 alt km.sayacı daha var.koray kardeşin dediği gibi;mod tusuna bır kere bastıgında ekran degısecektır trıp a dıye yazar asagıda km yazar altındada sıfırlamak ıcınde set tusuna basılı tutman yeterlı.
ERROR88
13 Mayıs 2012, 11:21
bu motoru almadan once ybr esd dusunmustum sonra vazgectim Dün sedat ın motoru kullandım da bana göre değil gerçekten ama km lerce yol yapsan yorulmassın çok sakin motoru sakin şase sakin mülayim bisi yani
Ramazan Can
13 Mayıs 2012, 11:36
dün akşam konya aksaray balıkesir ve muğladan teklifler geldi... hepsi pazarlık derdinde ben tanıdık olmaya pazarlık yapmam.... en güzeli en muhabbetlisi konyalı olanı idi... ben onu gelip alsam gardaşım bunu nasıl getireceğim.... binerek... o kadar yola 150 lik gidermi gardaşım bende 250 lik minsk var şişiyor 100km yola gidince.. dayı onlar eskide kalmışlar.... yok öyle deme bunların hepsi aynı gardaşım.... bunun depoya ne kadar yağ atıyorsun gardaşım... dayı bu dört zamanlı yağa gerek yok... ama gardaşım ne biçim gavur icadıymış o.... dayı işim var iyi geceler.... ama evlat dayı gel pazartesi burda konuşalım..pat yüzüne kapattım...
coskun913
13 Mayıs 2012, 20:43
kardeş,ana km.nin haricinde TRİP A ve TRİP B diye (sıfırlanabilen) 2 alt km.sayacı daha var.koray kardeşin dediği gibi;mod tusuna bır kere bastıgında ekran degısecektır trıp a dıye yazar asagıda km yazar altındada sıfırlamak ıcınde set tusuna basılı tutman yeterlı.
teşekkür ederim bora abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
mod tusuna bır kere bastıgında ekran degısecektır trıp a dıye yazar asagıda km yazar altındada sıfırlamak ıcınde set tusuna basılı tutman yeterlı
teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
http://img2.ressim.net/out.php/i5710238_526080-3115425407912-1332759181-32304582-1742607492-n-jpg (http://www.ressim.net/i/5710238)
NoVaRiX
13 Mayıs 2012, 20:50
arkadaşlar bir arkadaşıma çanta demiri bulamadık balıkesirde, güvenilir bildiğiniz bir site var mı orada alsak en sonunda bendekini söküp vericem kafamın etini yedi 2 haftadır
İstanbul Sürat Motor'dan sipariş verebilirsiniz. Kargolarlar ürünü. Telefon numarası: (0212) 268 67 63
kartalizma07
13 Mayıs 2012, 22:21
ee millet ne var ne yok? başlık cansız bu aralar
Mavi_Anahtar
13 Mayıs 2012, 22:22
Merhaba arkadaşlar . Birsüre aranızda olamadım bazı sebeplerden dolayı . nasılsınız iyisiniz inşallah ?
Bu arada benim motordan bu aralar garip sesler çıkmaya başladı . Gaz verince sanki motorun içinde birşeyler kırılmış gibi bir ses geliyor ve egsoz sesi de değişti cooper motorların sesi gibi ses çıkarmaya başladı . Bir ara bazı arkadaşlarda buna benzer bir arıza olduğundan bahsediyorlardı. Acaba bu neden kaynaklıdır bilgisi olan varmıdır ? Subap ayarı mı yaptırmak lazım acaba
Ses aynen bu şekilde videosunu çektim.
http://youtu.be/eXJOmoqd8FI
kartalizma07
13 Mayıs 2012, 22:41
Merhaba arkadaşlar . Birsüre aranızda olamadım bazı sebeplerden dolayı . nasılsınız iyisiniz inşallah ?
Bu arada benim motordan bu aralar garip sesler çıkmaya başladı . Gaz verince sanki motorun içinde birşeyler kırılmış gibi bir ses geliyor ve egsoz sesi de değişti cooper motorların sesi gibi ses çıkarmaya başladı . Bir ara bazı arkadaşlarda buna benzer bir arıza olduğundan bahsediyorlardı. Acaba bu neden kaynaklıdır bilgisi olan varmıdır ? Subap ayarı mı yaptırmak lazım acaba
merhaba Hakan özlettin kendini :) sübap sesinede benziyo gibi diğer zırıltı ise sanki egzostan geliyor, içi dökülmüşte o ses yapıyo gibi. tuhaf yani. bilenler yazarlar birazda. ramço nerde o kesin bilir
olmadı yarın benim ustaya baktırırız gerekirse fiyat bile alırız sorun değil
mehmet_gemli
13 Mayıs 2012, 23:24
Arkadaşım o zırıltı egsozdan gelebilir diğer ses bence boğaz contası sıyırmış olabilir egsozun tam motora girdiği yerde civatalar var egsoz sökülüyor komple orda bi conta gibi bir şey var bende de olmuştu aynı ses burda bi motorcuda taktırdım uydurdu ona benze ama servisine gitsen daha iyi olur diğer motorlardan farklıymış bunun contası. Bilgin olsun.
M.balibey
14 Mayıs 2012, 00:08
İstanbul Sürat Motor'dan sipariş verebilirsiniz. Kargolarlar ürünü. Telefon numarası: (0212) 268 67 63
sürat motor enesin aldığı yer miydi istanbulda güvenilirmi
imperiaer
14 Mayıs 2012, 00:25
arkadaşlar şu zamana kadar tvs benim için en iyi 150 cc lık motordu tıtresımı saymazsak ama artık bıtmıstır benım ıcın satıs sonrası hızmetı 0 olan bır fırmadır tvs apache gunlerdır gostergem su al alıyor degısmesı lazım dıyorum bır haftadı benı arayacaklar guya almayan almasın 10 20 km yavas gıdın honda alın yamaha alın bunlar motora bır sey olmadıgı muhlet garantıde dıyorlar soguttular benı motordan soyturkmudur nedır koymuslar onu telın basına ne ınan beye baglıo ne halıl beye kendısıde bır halttan anlamıyor her aradıgımda sana donus yapılacak dıyor yarın gıdecem tükodere şikayetçi olucam gerekırsede mahkemeye verıcem alırken depomda leke vardı pasta cıla ıle cıkarırız dedı fırma cıkartamadı 1 yıl oldu hala depo gondercekler oyalayıp duruyorlar tvs yı arıyorum bayının sorumlulugunda dıyor bayıye soruyorum onlar gondermezse ben garantıden nasıl degıstırım dıyor boyadakı leke uretım hatası oldugu ıcın bayıde haklı dogal olarak tükodere sıkayetcı olup motor defolu bıya hatası var dıe dava acmaya karar verdım yarında bır sonuc alamazsam UZAK DURUN BU MOTORDAN AZICIK AKLINIZ VARSA
ixeywent
14 Mayıs 2012, 00:33
arkadaşlar şu zamana kadar tvs benim için en iyi 150 cc lık motordu tıtresımı saymazsak ama artık bıtmıstır benım ıcın satıs sonrası hızmetı 0 olan bır fırmadır tvs apache gunlerdır gostergem su al alıyor degısmesı lazım dıyorum bır haftadı benı arayacaklar guya almayan almasın 10 20 km yavas gıdın honda alın yamaha alın bunlar motora bır sey olmadıgı muhlet garantıde dıyorlar soguttular benı motordan soyturkmudur nedır koymuslar onu telın basına ne ınan beye baglıo ne halıl beye kendısıde bır halttan anlamıyor her aradıgımda sana donus yapılacak dıyor yarın gıdecem tükodere şikayetçi olucam gerekırsede mahkemeye verıcem alırken depomda leke vardı pasta cıla ıle cıkarırız dedı fırma cıkartamadı 1 yıl oldu hala depo gondercekler oyalayıp duruyorlar tvs yı arıyorum bayının sorumlulugunda dıyor bayıye soruyorum onlar gondermezse ben garantıden nasıl degıstırım dıyor boyadakı leke uretım hatası oldugu ıcın bayıde haklı dogal olarak tükodere sıkayetcı olup motor defolu bıya hatası var dıe dava acmaya karar verdım yarında bır sonuc alamazsam UZAK DURUN BU MOTORDAN AZICIK AKLINIZ VARSA
kanka sakin ol yaa bu yeni kasayıda ne çürük yapmışlar :):):):) şaka bi yana pire için yorgan yakmaya değmez:) sen ver kesiciyi:):queen::queen::pl:
ged34
14 Mayıs 2012, 01:19
arkadaşlar bende kanuni 250 cross var alalı 1 ay oldu hergün bir sorun çıkartıyor şöyle keyifle binemedim zaten çokta yakıyor aldığıma pişman oldum satıp 0 apache almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ve nerden uygun taksitli alabilirim...
eby78
14 Mayıs 2012, 01:45
günaydın millet...............
ramazan bana tel .numaranı yazarsan sevinirim kardeşim ;) senin apaciyi bana alalım,yabancıya gitmesin ;)
M.balibey
14 Mayıs 2012, 02:06
egsoz üzerindeki metal korumalar gibi geldi bana
relaxis
14 Mayıs 2012, 02:22
merhaba arkadaşlar. bi arkadaşım yeni apache almayı düşünüyor ama 2.el ile sıfır arasında kaldı. sizin görüşleriniz nedir ?
ayrıca 2012 modellerde titreşim azalmıs deniyor nekadar azaldı deneyenler varmı aramızda
diger sorum 2012 model apacheyi plaka ruhsat haric alabilecegimiz en uygun fiyat nedir? (motor denizliden alınacak)
Ramazan Can
14 Mayıs 2012, 10:55
ramazan bana tel .numaranı yazarsan sevinirim kardeşim ;) senin apaciyi bana alalım,yabancıya gitmesin ;)
05432562354
aynı sesle uzun süre akraba olmuştum. egzosun üstündeki demirden ses geliyor , civatalar gevşemiştir. çok dandik o kısım
miginfly
14 Mayıs 2012, 11:56
Herhalde bu başlıkta İstanbul TVS ile ilk sorun yaşayan kişi benimdir. Evet arkadaşlar bayağı bir önceki sayfalara bakarsanız, servis ve satış sonrasıyla ilgili çağrımı görürsünüz. O zaman da söylüyordum şimdi de söylüyorum. Müşteri memnuniyetinin yerlerde olduğu şu durumda en ufak sorunuzu İstanbul TVS ile paylaşın. Sesimiz toplu olarak çıkarsa ancak birşeyler değişir diye düşünüyorum. Motor güzel herşey güzel... ama TVS Türkiye bu işi sallıyor. İSOTO'da bu işi ehline verecek bir yönetici mutlaka vardır. Fakat şuanki durum ile Türkiye pazarında fazla pay sahibi olamazlar. Yine de -Yiğidi öldür hakkını yeme- olay kişilerle ilgili bunu unutmayalım.
cekokk
14 Mayıs 2012, 13:04
Arkadaslar uzun zamandan beridir yazamıyorum. Şehir dışındayım motoruda evin önüne kitledin 25 gündür çalışmıyor herhalde geri döndüğümde bir sorunla karşılasmam inş ? Bu arada antalyada ki arkadaslarla buluşalım bir ara?
M.balibey
14 Mayıs 2012, 17:49
Arkadaslar uzun zamandan beridir yazamıyorum. Şehir dışındayım motoruda evin önüne kitledin 25 gündür çalışmıyor herhalde geri döndüğümde bir sorunla karşılasmam inş ? Bu arada antalyada ki arkadaslarla buluşalım bir ara?
birşey olmaz merak etmeyin akü bitse bile kick start var bence tek sorun hırsızlar
Ramazan Can
14 Mayıs 2012, 18:12
antalaya sıcak memleket akün bile bitmeden tek marş devam yola....
ERROR88
14 Mayıs 2012, 18:30
Ramazan link teki sese bir kulak ver neden yapar bende merak. Ettim
Ramazan Can
14 Mayıs 2012, 18:48
Ramazan link teki sese bir kulak ver neden yapar bende merak. Ettim
eğzost tan geliyor... yada eğzostun üzerindeki bir civata yada saç tan.. bellik ya civatadan çıkmış yada kaynaktan atmış bir saç parçası var... motorla alakalı değil...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
gevşeyen bir civata veya kırılan bir parça saç....
Ramazan Can
14 Mayıs 2012, 21:51
almak istediğim motor satıldığı için motorun ilanı tekrar düzenlenip satışa konulmuştur... satılmasın önemi yok zaten.. 3900 lira.. takasda 4000 lira... yamaha xj6 hayalleri başka bahara....
Süvarİ
14 Mayıs 2012, 23:58
hacı aynen bu ses bendede çıkmaya başladı 2 haftadır bu sesle yatıp kalkıyorum. ısındığı zaman çıkıyor. egzoz kısmından biyerden geliyor. tamda düz yolda sabit kullandığım devirdeyken çıkıyor. sürüş zevkinin tamamen içine ediyor. belki benim şansımadır ama çok can yakacak bir ses bu ses.
sorun varsa kurcalamadan edemem. o egzoz un üzerindeki herşeyi söktüm o ses yine var.egzozun bağlantı yerleri hariç hiçbiryerle teması yok. bağlantı yerleride gayet sıkı. yine ses var. şimdi bu yazıyı okuyan herkes diyecek ki "egzozun içinden sac fln koğmuştur titreyince ordan ses geliyodur". bende öyle düşündüm. spiral ile egzozun altını boydan boya kestim içini iyice açtım. içinde bırakın titremeyle oynamayı. çekiçle vursanız bile kımıldamayacak sağlamlık var. herşey taş gibi. ben yinede açmışken kaynak vurayım dedim. gözümün gördüğü herşeyi bol bol puntaladım. 2 elektrot gitti heralde sadece küçük küçük puntalarla. sonra geri kapattım. yerine bi taktım ki herşey kaldığı yerden devam ediyor. :D :D
ne yapsam bilemedimde artık haftasonuna kadar kurcalayacağım. bişeyler bulamazsam iyi bi ustaya götürmekde fayda var :D
mehmet_gemli
15 Mayıs 2012, 00:29
Süvari o tıkırtı değilde çat çat çat diye bir ses var gaz verdikçe belirginleşiyor öyle bir ses varsa eğer egsozun boğaz keçesi var motora bağlantı yerinde içeride ona bir bakmanızı tavsiye ederim benim ses te değişmişti sübap sesine benzer gibi bir ses keçeyi değiştirdik ses düzeldi.
sezer aykaç
15 Mayıs 2012, 00:39
arkadaşlar arka pegleri baglantı yerlerinden gres ile yaglayın. ayrıca eger ses egsozdan geliyorsa ve motosikletiniz garanti kapsamındaysa götürün yapsınlar.
mehmet_gemli
15 Mayıs 2012, 00:45
Arkadaşlar biraz forum renklensin. :) Buyurun :) ::haapppy:
http://img805.imageshack.us/img805/8431/20120514369.jpg
http://img11.imageshack.us/img11/7826/20120514370.jpg
http://img546.imageshack.us/img546/993/20120514371.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/3686/20120514372.jpg
http://img560.imageshack.us/img560/6482/20120514373.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/6711/20120514374.jpg
http://img715.imageshack.us/img715/939/20120514375.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/9751/20120514376kbxy.jpg
Mavi_Anahtar
15 Mayıs 2012, 00:51
Haberleşelim görüşelim bir ara iyi olur bu sitede 4-5 kişi varız Antalya olarak.
hacı aynen bu ses bendede çıkmaya başladı 2 haftadır bu sesle yatıp kalkıyorum. ısındığı zaman çıkıyor. egzoz kısmından biyerden geliyor. tamda düz yolda sabit kullandığım devirdeyken çıkıyor. sürüş zevkinin tamamen içine ediyor. belki benim şansımadır ama çok can yakacak bir ses bu ses.
sorun varsa kurcalamadan edemem. o egzoz un üzerindeki herşeyi söktüm o ses yine var.egzozun bağlantı yerleri hariç hiçbiryerle teması yok. bağlantı yerleride gayet sıkı. yine ses var. şimdi bu yazıyı okuyan herkes diyecek ki "egzozun içinden sac fln koğmuştur titreyince ordan ses geliyodur". bende öyle düşündüm. spiral ile egzozun altını boydan boya kestim içini iyice açtım. içinde bırakın titremeyle oynamayı. çekiçle vursanız bile kımıldamayacak sağlamlık var. herşey taş gibi. ben yinede açmışken kaynak vurayım dedim. gözümün gördüğü herşeyi bol bol puntaladım. 2 elektrot gitti heralde sadece küçük küçük puntalarla. sonra geri kapattım. yerine bi taktım ki herşey kaldığı yerden devam ediyor. :D :D
ne yapsam bilemedimde artık haftasonuna kadar kurcalayacağım. bişeyler bulamazsam iyi bi ustaya götürmekde fayda var :D
Arkadaşlar bugün motoru bir tamirciye gösterdim çıkan ses için . Egsozun içindeki susturucu kırılmış egsozun değişmesi gerek filan dedi. Doğru servisin yolunu tuttum garanti kapsamında değiştirmek için. Servis egozun motordan çıkan kısmında 2 tane vida var onları sıktı . Vidaları sıktıktan sonra egsoz sesi de normale döndü o şıkırtı da gitti . Ben motordan geliyor sanmıştım sesi meğer egsozdan mış.Servis ilk defa bir işe yaradı. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olur belki . İsteyen olrsa fotoğrafını çeker koyarım o vidaların. Titreşimin bazı zararları işte (:
NoVaRiX
15 Mayıs 2012, 00:52
Arkadaşlar, benim 1400km'deki motor yaklaşık kaç paradan satılabilir? 2011 füme renkli, kappa k35 çantalı falan? Nokta çiziğide yok maşallah! :)
mehmet_gemli
15 Mayıs 2012, 00:53
Haberleşelim görüşelim bir ara iyi olur bu sitede 4-5 kişi varız Antalya olarak.
Arkadaşlar bugün motoru bir tamirciye gösterdim çıkan ses için . Egsozun içindeki susturucu kırılmış egsozun değişmesi gerek filan dedi. Doğru servisin yolunu tuttum garanti kapsamında değiştirmek için. Servis egozun motordan çıkan kısmında 2 tane vida var onları sıktı . Vidaları sıktıktan sonra egsoz sesi de normale döndü o şıkırtı da gitti . Ben motordan geliyor sanmıştım sesi meğer egsozdan mış.Servis ilk defa bir işe yaradı. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olur belki . İsteyen olrsa fotoğrafını çeker koyarım o vidaların. Titreşimin bazı zararları işte (:
Ben de o 2 civatanın olduğu yerde keçe var benim keçe erimiş gitmişti yamulmuş bir şeyler olmuştu ordan kaçırıyordu ses yapıyordu garip bir ses demek gevşeyincede yapıyor aynı sesi.
Ramazan Can
15 Mayıs 2012, 10:02
günaydın millet nasılsnız ne var ne yok hayat nasıl... ben iiyiiyim
ben size o ses egzostan veya gevşeyen bir parçadan geliyor demiştim :D
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO