Orijinalini görmek için tıklayınız : TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
hurricane_cbr
31 Aralık 2008, 12:38
http://www.izlesene.com/video/arabalar-tvs-apache-ses/701011
http://www.izlesene.com/video/amator-tvs-apache-ses/701020
enzo35
31 Aralık 2008, 13:51
heeyytt aslanım benim bee ateşe bak mübarek kaynak makinesi gibi emeğine sağlık kardeşim.. :cat:
sakinseytan
31 Aralık 2008, 14:00
oo bin ton yazı yazmışsınız ben şunları tek tek okuyadurim:) apacheciler
sysroot
31 Aralık 2008, 14:25
Ooo öttürüyo walla :mrgreen: Yakıt istasyonlarına girme sen :mrgreen:
sakinseytan
31 Aralık 2008, 14:35
bende cekip koyucam benim egsoz bazen bir patlıyo arkamdaki araclar ömür billah sesi duyunca yanaşmıyo:D bujiyi fln degiştim dün yani korkudan biri kaza yapıcak die korkuyorum:P
hurricane_cbr
31 Aralık 2008, 14:37
geçen akşam E-5 te arabanın biri tam dibimde gidiyodu bi ateş attım uzaklaştı tampon yanacak diye :queen:
sakinseytan
31 Aralık 2008, 15:09
geçen akşam E-5 te arabanın biri tam dibimde gidiyodu bi ateş attım uzaklaştı tampon yanacak diye :queen:
hahaah :) iyi yapmışsın bende senin gibi motorla oynamak istiyorum ama sadeligide cok seviyorum nolcak böle:)
hurricane_cbr
31 Aralık 2008, 15:24
hahaah :) iyi yapmışsın bende senin gibi motorla oynamak istiyorum ama sadeligide cok seviyorum nolcak böle:)
seç birini ya orj. ya şekil :mrgreen: ben modifiyeyi tercih ettim bende normalinde orj severim..
Heyyt bea! Kim tutar sizi. Benim uğraşmaya vaktim olmuyor. Bırakın modifiye işlerini motorumu bile yıkayamıyorum :queen::queen:
Ramazan Can
01 Ocak 2009, 01:23
Heyyt bea! Kim tutar sizi. Benim uğraşmaya vaktim olmuyor. Bırakın modifiye işlerini motorumu bile yıkayamıyorum :queen::queen:
AYNI DERTTEN YANIYORUM... GECEN GÜN POLİS CEVİRDİ BARİ PLAKAYI YIKA DEDİ...
AYNI DERTTEN YANIYORUM... GECEN GÜN POLİS CEVİRDİ BARİ PLAKAYI YIKA DEDİ...
:queen::queen::queen: kesecek ceza bulamadı galiba ona sataştı :P:cherry:
Ramazan Can
01 Ocak 2009, 16:04
:queen::queen::queen: kesecek ceza bulamadı galiba ona sataştı :P:cherry: aynen öyle... hoş benim motor ybr ama her tarafı çamur içinde..... benim zaten 5 yıllık ehliyet mevcut... motorda ve bende eksik yok... plakaya taktı lavuk.......
hurricane_cbr
01 Ocak 2009, 20:42
bende hiç plaka yok daha doğrusu koltuğun altında :queen:
sysroot gördüm forumdasın resimleri ekle bakemmmmmm :mrgreen:
aynen öyle... hoş benim motor ybr ama her tarafı çamur içinde..... benim zaten 5 yıllık ehliyet mevcut... motorda ve bende eksik yok... plakaya taktı lavuk.......
Kesti mi ceza falan merak ettim :silent:
sysroot
01 Ocak 2009, 21:37
bende hiç plaka yok daha doğrusu koltuğun altında :queen:
sysroot gördüm forumdasın resimleri ekle bakemmmmmm :mrgreen:
:cherry::cherry: Abi plaka taktıkları zaman teslim alcam ailem izin vermedi 2-3 güne plakayı takcaklar:cherry: Ücret ödendi Apache alındı yane:cherry:
Plakayı bekliourz bakalım..
Teslim aldığım an resimler gelecek:cherry:
Ramazan Can
01 Ocak 2009, 21:45
Kesti mi ceza falan merak ettim :silent:
yok... benim agzım biraz laf yapar... kestirmedim... :queen::queen::queen:
burak09
02 Ocak 2009, 12:28
beyler apache 3250 düşmüş apache ci yapacaklar benide gerçi aklımdan geçen xt125 te ona param yetmez e apache guclu tekercılık huyuda var artık bws m satılırsa bir tene de ben alayım diyorum en kızmızısından apache buz gibi hava rodajda saglam olur ama suan benım motor satılmaz o ayrı:queen:
:cherry::cherry: Abi plaka taktıkları zaman teslim alcam ailem izin vermedi 2-3 güne plakayı takcaklar:cherry: Ücret ödendi Apache alındı yane:cherry:
Plakayı bekliourz bakalım..
Teslim aldığım an resimler gelecek:cherry:
Ooooo! Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol keyifler dilerim :rendeer::rendeer:
sysroot
02 Ocak 2009, 16:52
Ooooo! Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol keyifler dilerim :rendeer::rendeer:
Teşekkür ederim inşallah bi kavuşsam biran önce : )
Apache Antalya'da 3740-4 Arası hala.Düşüceğinide hiç sanmıyorum.
burak09
02 Ocak 2009, 17:36
Teşekkür ederim inşallah bi kavuşsam biran önce : )
Apache Antalya'da 3740-4 Arası hala.Düşüceğinide hiç sanmıyorum.
düşer arkadaşım ellerindeki stoğun girişi ucuz malı daha önce ucuza aldılar şimdi de kriz ayağına indirim yaptık diyolar şuan nakit para ile gideceksin sinek avlıyolar 3000 lira bırakıcaksın masasına satıcının çevirmez seni asla
sysroot
03 Ocak 2009, 22:33
O dediğini yaptım işlemedi ordan biliyorum :)
Sinek avlamıyor bizim burdakiler;
Motorun Türkiyeye girişi 2750 civarında zaten vergilerle :)
Zaten ne giriyorsa şu vergilerden giriyor yaa :farao:
sysroot
03 Ocak 2009, 23:31
Aynen öyle 2850ye giriş yapıyor dağıtımdır bilmemnedir döşüyorlar fiyatı iyice.
strangerRTR
04 Ocak 2009, 05:31
Hurricane_cbr kardeş apachenin ön çamurluğun alt tarafının kısaltılması (yani motor tarafında ola kısım) sence nasıl durur ben düşünüyorum benmkini biraz kestirmeyi...
hurricane_cbr
05 Ocak 2009, 18:33
Hurricane_cbr kardeş apachenin ön çamurluğun alt tarafının kısaltılması (yani motor tarafında ola kısım) sence nasıl durur ben düşünüyorum benmkini biraz kestirmeyi...
abi bence hoş olmaz neden dersen bu SS makine değil naked bu motor tarz olayı yani bide çok fazla çamur yağmur vs sıçratır motor bloğu pislenir silindirin arasına giren pislikleri temizlemek oldukça zor oluyor tecrübeyle sabittir.. :mrgreen: diyeceğim o ki olmaz :mrgreen: ama sen bilirsin yapmak istersen yap zararı olmazsa bende yaparım :mrgreen: sen hasanpaşa taraflrında mısın abi bu arada?
sert_apache
05 Ocak 2009, 19:04
fiyat olayı benım canımı cok sıktı.yenı aldım motoru ve 3.800 ytl aldıgım bayi yenı kampanya oldugunu ve almak zorunda kaldıklarını ve bu motorda fiyatların 3.250 tl oldugunu soyledı.eskı motorlar yaza dogru yine bu fiyattan devam edecekmış :( olan benım 550 tl olud :( ilan link aşagıda isteyen bır inceler
http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_ne_honda_cbf_nede_yamaha_ybr_varWQQaXQQ1 1840489WQQpXQQdisplayitem
hurricane_cbr
05 Ocak 2009, 19:25
vayyy Aydın usta fiyat kırmış :mrgreen: herkes gitsin valla alın bi sürü Apache :queen:
bradleyfur
05 Ocak 2009, 19:34
ben pistonu 62 mm yaptırdım şu ara rodajda ama 115-120 bastım hızlanması çok iyi 16 dişli takıldı öne 250 milyon tuttu hepsi
hurricane_cbr
05 Ocak 2009, 20:09
neden gerek duydun yani sadece performans için mi can sıkıntısından mı yani ayrıca yaptıklarını ayrıntılı olarak anlatır mısın çok mu soru sordum :mrgreen:
ekuzdere
05 Ocak 2009, 20:28
http://www.sahibinden.com/2007_model_12_000km_de_26_03_2008_trfige_cikisli_1 0_aylik_tertemWQQaXQQ10661721WQQpXQQdisplayitem
sizce alınabilirmi? yoksa cbr125 mi dersiniz?
hurricane_cbr
05 Ocak 2009, 21:19
http://www.sahibinden.com/2007_model_12_000km_de_26_03_2008_trfige_cikisli_1 0_aylik_tertemWQQaXQQ10661721WQQpXQQdisplayitem
sizce alınabilirmi? yoksa cbr125 mi dersiniz?
tarz meselesi SS tarz isterim dersen CBR al ama Apache alıcam dersen daha ucuzunu görmüştüm sahibindende..
bradleyfur
05 Ocak 2009, 22:12
neden gerek duydun yani sadece performans için mi can sıkıntısından mı yani ayrıca yaptıklarını ayrıntılı olarak anlatır mısın çok mu soru sordum
yapma nedenim ben uzun yola çok çıkarım istanbuldan izmire giderim istanbuldan giderken iyi de izmirden gelirken akhisardan sonra sert bir rüzgar başlar oda hızımı hep 100-105 e düşürüyor ama şimdi ne kadar rüzgar da esse 120 yapıyor sollama rahatladı izmir turgutlu arası belkahve geçidi var mesala o rampayı 100 le tırmanıyor performansı iyi derece arttı.
nasıl yapıldığına gelirsek orjinal piston çıkartıldı 62mm ve strok u uygun bir piston bulundu orjinal silindirden gömlek kaldırıldı tabi bu ara tektefeciyede gitti 14 dişli biraz hafif geldi güce kalkışlarda pati çekince 16 ya büyütüldü hepsi bu tabi bide karbiratör avans ayarı ayarlandı
hurricane_cbr
05 Ocak 2009, 22:21
yapma nedenim ben uzun yola çok çıkarım istanbuldan izmire giderim istanbuldan giderken iyi de izmirden gelirken akhisardan sonra sert bir rüzgar başlar oda hızımı hep 100-105 e düşürüyor ama şimdi ne kadar rüzgar da esse 120 yapıyor sollama rahatladı izmir turgutlu arası belkahve geçidi var mesala o rampayı 100 le tırmanıyor performansı iyi derece arttı.
nasıl yapıldığına gelirsek orjinal piston çıkartıldı 62mm ve strok u uygun bir piston bulundu orjinal silindirden gömlek kaldırıldı tabi bu ara tektefeciyede gitti 14 dişli biraz hafif geldi güce kalkışlarda pati çekince 16 ya büyütüldü hepsi bu tabi bide karbiratör avans ayarı ayarlandı
toplamda 250 lira mı yani pahalı değil mi ya :silent::)
bradleyfur
05 Ocak 2009, 22:42
toplamda 250 lira mı yani pahalı değil mi ya :silent::)
evet 250 mil ama bence fazla sayılmaz gülü seven hesabı uzun yola çıkmasam yaptırmazdım ama uzun yola daha uygun oldu şimdi
hurricane_cbr
05 Ocak 2009, 22:52
peki yakıt durumunu ne kadar etkiledi tahminen kç cc oldu motor?
bradleyfur
05 Ocak 2009, 23:10
peki yakıt durumunu ne kadar etkiledi tahminen kç cc oldu motor?
yaklaşık 200cc oldu yakıtı tam ölçmedim 100 ile sabit giderken 80 bin ama 125 ve yukarsını daha ölçmedim 600km oldu biraz daha geçsin son gaz yüklenir max hız ve yakıtı söylerim
hurricane_cbr
05 Ocak 2009, 23:25
tamamdır mutlaka söyle bende düşünüyorum ama net bi cevap alamadığımdan bi tarafım yemedi :mrgreen:
strangerRTR
06 Ocak 2009, 00:59
abi bence hoş olmaz neden dersen bu SS makine değil naked bu motor tarz olayı yani bide çok fazla çamur yağmur vs sıçratır motor bloğu pislenir silindirin arasına giren pislikleri temizlemek oldukça zor oluyor tecrübeyle sabittir.. :mrgreen: diyeceğim o ki olmaz :mrgreen: ama sen bilirsin yapmak istersen yap zararı olmazsa bende yaparım :mrgreen: sen hasanpaşa taraflrında mısın abi bu arada?
denizlideyim kardeşim... yüksek cc makinalarda dikkatimi çekmişti ön çamurluğun küçük olması en basit örnek er 5 er6 hepsinde çamurluk küçük onlarda sorun olmuyosa bizimkilede olcağını sanmıyorum.
hurricane_cbr
06 Ocak 2009, 01:01
bzm burda da var aynı senn motor gibi ondan sordm abi :)
soru olmaz zaten ama yağışlı havalarda sana daha çok su sıçratır bence yağışlar azaldığında denemelisin :cat:
Unique693
06 Ocak 2009, 02:00
Ben tvs apachenın ön kafasını kulakları pısmış kediye benzetiyorum :):):):)...Ama guzel motor dizayn olarak motorunu bilmiyorum ama....
hurricane_cbr
06 Ocak 2009, 02:08
Ben tvs apachenın ön kafasını kulakları pısmış kediye benzetiyorum :):):):)...Ama guzel motor dizayn olarak motorunu bilmiyorum ama....
bende eşeğe benzetiyorum ben sinyalleri parklarada bağladm kepçe kulaklı gibi oldu :mrgreen:
sysroot
06 Ocak 2009, 15:54
yaklaşık 200cc oldu yakıtı tam ölçmedim 100 ile sabit giderken 80 bin ama 125 ve yukarsını daha ölçmedim 600km oldu biraz daha geçsin son gaz yüklenir max hız ve yakıtı söylerim
Kalkışlar nasıl oldu daha serileştimi yoksa tam tersimi oldu kalkış çok önemli benim için , bide bende senin gibi bir değişiklik yapmak istersem benim gibi bir acemiye çok az daha detaylı anlatırmısın neyleri değiştiricem ne yapıcam.
Ve herhangi bir dezavantajı varmı ben anlamıyorum fazla o yüzden yardım :(
Kusura bakma öğreniyoruz: (
vay be motoru kendi haline bırakın artık şu vibrasyon olayı çözüldümü?
arkaya binenin ayakları titremeden dolayı uyuşuyordu ya
sysroot
06 Ocak 2009, 16:01
Herkezin zevki farklı modifiye ve sadelik :)
hurricane_cbr
06 Ocak 2009, 17:20
o titreme engellenemez ancak ayak basılan yerlere bi uygulama yapılır motora hiç bir şekilde ekleme yada çıkarma yapılamaz her motorda vardır titreme şase yapıları ya da başka bi kaç sebepten daha çok ya da daha az hissedilir hee bide DOHC ve SOHC mu ne öle bi olay var alttan ya da üstten egzantirik olayı..
strangerRTR
06 Ocak 2009, 21:53
hurricane_cbr bende baharda yapmayı düşünüyorum çamurluk olayını...
aslında bende kafayı değiştirmeyi düşünüyorum çünkü bence kafa çok büyük duruyo apachede. bazı naked motorların farlarını değiştirip iki küçük yuvarlak far takıyolar hoşuma gidiyo o tipler baya...
hurricane_cbr bende baharda yapmayı düşünüyorum çamurluk olayını...
aslında bende kafayı değiştirmeyi düşünüyorum çünkü bence kafa çok büyük duruyo apachede. bazı naked motorların farlarını değiştirip iki küçük yuvarlak far takıyolar hoşuma gidiyo o tipler baya...
Stranger kafa olayında kesinlikle katılıyorum sana. hatta ben de değiştirmeyi düşünüyorum. İki küçük far olayı da on numara yakışır gibi.:cat::cat:
ekaragz82
06 Ocak 2009, 23:42
Arkadaşlar düşünmeyi bırakıp uygulamaya geçerseniz foto isteriz :)
Arkadaşlar düşünmeyi bırakıp uygulamaya geçerseniz foto isteriz :)
haklısın valla hadi stranger :P
strangerRTR
07 Ocak 2009, 02:33
havalar bi düzelse hiç acımıcamda yok her gün yağmur güya kuraklık var ben neden her gün sıçan gibi oluyorum o zaman :farao:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO