Orijinalini görmek için tıklayınız : TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
mehmet_gemli
02 Nisan 2012, 19:44
arkadaşlar bugün motosikletime bakım yaptırdım.
castrol 10-40 yag konuldu.
yag filtresi degiştirildi.
hava filtresi temizlendi.
arka fren müşürü temassızlık yapıyordu o giderildi.
stop lambası degiştirildi.
sol arkada bulunan demir parça çıkarıldı.
ön taraftaki plakalık çıkarıldı.
toplam ödedigim tutar
35 tl işcilik
30 tl yag
15 tl yag filtresi.
merak ettigim şey stop lambası garantiye giriyor mu. eger girmiyorsa cebimden ödeyecegim. servisin elinde stop mevcutmuş bana servis stop lambasnın garantiye girip girmeyecegini bilmedigini söyledi. bu nedenle birkaç gün beklememi söyledi. bende servisin elindeki sıfır yedek stop lambasını tak daha sonra hesaplaşırız dedim. bakalım ne olacak.
stop lambası garantiye girmiyor arkadaşım bizim burdaki serviste kağıt asmış garantiye girmeyen parçalar diye yazıyordu hatta başka bir müşteri geldi ufak yollu tartışma oldu girmiyor bilgin olsun. Ayrıca o sol arkadaki parçayı keşke çıkartmasaydın bence faydası var zararı olmaz bende olduğu üzere ufak bi kaza yapmıştım sol tarafa yattım ön koruma demiri ile o kurtardı grenaja hiç birşey olmadı tek sinyaller kırılmıştı bilgin olsun bence taktır derim.Bakım parasıda bence fazla ben en son 70 vermiştim 30 işçilik 40 yağ ve filtre.
sezer aykaç
02 Nisan 2012, 19:50
stop lambası garantiye girmiyor arkadaşım bizim burdaki serviste kağıt asmış garantiye girmeyen parçalar diye yazıyordu hatta başka bir müşteri geldi ufak yollu tartışma oldu girmiyor bilgin olsun. Ayrıca o sol arkadaki parçayı keşke çıkartmasaydın bence faydası var zararı olmaz bende olduğu üzere ufak bi kaza yapmıştım sol tarafa yattım ön koruma demiri ile o kurtardı grenaja hiç birşey olmadı tek sinyaller kırılmıştı bilgin olsun bence taktır derim.Bakım parasıda bence fazla ben en son 70 vermiştim 30 işçilik 40 yağ ve filtre.
eger garantiye girmiyorsa firmayı topa tutarım. çünkü stop led ve dışardan müdahale edilecek bir parça degil. tamiride mümkün degil. bu nedenle eger firma garantiye sokmazsa benim için tvs defteri kapanır.
M.balibey
02 Nisan 2012, 20:05
Stop muhabbeti cok sacma garantiye girmesi lazim o zaman xenon takarsan elektrik tesisatindaki garanti yanar muhabbetini niye yapiyorlar halil beyle bir konusmak lazim bu konuyu hadi far ve sinyal ampilleri tamam basit bisey ama led yandi mi nasil degistirceksin onu yanlis miyim?
Birde bakimlar bana pahalli geldi ben 20 tl yaga verdim diye hatirliyorum ilk bakim oldugundan iscilik yoktu ama koskoca arabadada yag yag filtresi hava filtresi mazot yada benzin filtresi ve polen filtresinin degisimi icin 20 tl iscilik oduyorum cogu zaman tek yag yag filtresi degistireceksem adam para bile almiyor bence biraz pazarlik edin:)
Mehmet abi o demirden bulursan mutlaka banada haber verir misin bendekide resim ikidekinden oteki cok hosuma gitti:)
ERROR88
02 Nisan 2012, 20:08
Arkadaşlar yağ 15 20 tl. Dır fıltre. 5 tl ıscılik 10 lira toplam 35 40 lira tutması lazım çok. Para veriyorsunuz servislere stop garantiye gırmez tvs defteri. Değil kıtabını da kapatsan değişmez araçlarda. Bıle aynıdır bu. Bır. Dıger. Konu zıncırın oradaki demırı bencede takıver kımseye. Uyma çok ıse. Yarıyor
Süvarİ
02 Nisan 2012, 21:16
---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:13 ----------
[/COLOR][QUOTE=Süvarİ;2630869]bende istiyorum bu demirden adanada nereen bulunabilir. fikri olan varsa çok makbule geçer
süvari adana camgözde var adliye karsısında 45 tl cumartesi aldım bende
bu yazıyı yazan ellerinden öpüyorum. inş. bu cumartesi gidip bende alıyorum.
M.balibey
02 Nisan 2012, 21:21
arkadaşlar bugün motosikletime bakım yaptırdım.
castrol 10-40 yag konuldu.
yag filtresi degiştirildi.
hava filtresi temizlendi.
arka fren müşürü temassızlık yapıyordu o giderildi.
stop lambası degiştirildi.
sol arkada bulunan demir parça çıkarıldı.
ön taraftaki plakalık çıkarıldı.
toplam ödedigim tutar
35 tl işcilik
30 tl yag
15 tl yag filtresi.
merak ettigim şey stop lambası garantiye giriyor mu. eger girmiyorsa cebimden ödeyecegim. servisin elinde stop mevcutmuş bana servis stop lambasnın garantiye girip girmeyecegini bilmedigini söyledi. bu nedenle birkaç gün beklememi söyledi. bende servisin elindeki sıfır yedek stop lambasını tak daha sonra hesaplaşırız dedim. bakalım ne olacak.
Kac para ki stop pahalliysa devri yukselteyim yanmasin ledler
ali taş
02 Nisan 2012, 22:47
kolay gelsin herkese,
kafa granjından ses geliyor sanıyordum meğer motordan geliyormuş kurye bi arkadaş gördü sibop(subap) ayarı bozuk yaptır dedi,
birincisi çok ciddi bi sakıncası var mıdır hemen yaptıramayabilirim de?
ikincisi yakıta vb etki eder mi?
üçüncüsü ne kadara yaptırılır herkes anlamıyormuş sanırım
ve son olarak motor sökülecek mi motor daha 2500 görmedi sökülsün istemiyorum da:(
Süvarİ
02 Nisan 2012, 23:16
Süvari kardeş demir aparatı sormuşsun .Apachelere bakan Ramazan abi var ,bende de apache varken ona taktırmıştım o temin ediyor tam bir tvs ustasıdır,kendi servisinden daha ii diyebilirim.Burdaki bora abide tanır o ,tavsiye ederim ii bir ustadır
gidip görmem lazım diye düşünüyorum. adresine ulaşabilirsem tabi :) teşekkür ederim.
sezer aykaç
02 Nisan 2012, 23:18
kolay gelsin herkese,
kafa granjından ses geliyor sanıyordum meğer motordan geliyormuş kurye bi arkadaş gördü sibop(subap) ayarı bozuk yaptır dedi,
ve son olarak motor sökülecek mi motor daha 2500 görmedi sökülsün istemiyorum da:(
sana sübap sesi oldugunu söyleyen kurye yeni kasa tvs sahibimiydi.
ayrıca benzer bir ses benim motordan da geliyor. zırıltı şeklinde.
antalyada yeni kasa apachesi olan arkadaşlar ile hem tanışmak hemde motosikletleri degişip test etmek isterim. özelden tlfon bırakın.
ali taş
02 Nisan 2012, 23:20
sana sübap sesi oldugunu söyleyen kurye yeni kasa tvs sahibimiydi.
ayrıca benzer bir ses benim motordan da geliyor. zırıltı şeklinde.
antalyada yeni kasa apachesi olan arkadaşlar ile hem tanışmak hemde motosikletleri degişip test etmek isterim. özelden tlfon bırakın.
hayır yeni kasa apache sahibi değildi ama uzun yıllardır motor kullanan biri iyi anladığı belliydi
Süvarİ
02 Nisan 2012, 23:25
kolay gelsin herkese,
motorun çalışmasını engelemeyecek kadar bozuk değilse hayati bir önem taşımıyor tabiiki. sadece ses geliyorsa. aşırı kafaya takılacak birşey olmaya bilir.
subap ayarının yakıta etkisi vardır. apachenin rakiplerinden az yakmasında bu ayarında etkisi vardır. (egzantrik açıları vb. vb. ) performansı ve yakıtı etkileyen bir unsurdur.
çok fazla tecrübe gerektirdiğini söyleyemem. subap ayarı boşluğu almakla sorunsuz hale gelebilir. ancak tecrübeli ustalara yaptırmak her zaman ve herşeyde olduğu gibi daha güzeldir. ince ayarda yapabilecek kadar tecrübeli olsun yani :)
motor sökülmeyecek sadece motorun üstünde 2 tane büyük şapkalı vida gibi kapaklar var onlar çıkacak içerice bir anahtar sokularak 5 dk da bi ayar yapılacak. kii apachede bu ses anormal birşey değil. rahatsız edecek derecede değilse önemseme bile. ne kadara yaptırılır bilmiyorum. yapan yere ve ustaya bağlı. çok yüksek bir mebla değildir diye tahmin ediyorum.
ali taş
02 Nisan 2012, 23:30
motorun çalışmasını engelemeyecek kadar bozuk değilse hayati bir önem taşımıyor tabiiki. sadece ses geliyorsa. aşırı kafaya takılacak birşey olmaya bilir.
subap ayarının yakıta etkisi vardır. apachenin rakiplerinden az yakmasında bu ayarında etkisi vardır. (egzantrik açıları vb. vb. ) performansı ve yakıtı etkileyen bir unsurdur.
çok fazla tecrübe gerektirdiğini söyleyemem. subap ayarı boşluğu almakla sorunsuz hale gelebilir. ancak tecrübeli ustalara yaptırmak her zaman ve herşeyde olduğu gibi daha güzeldir. ince ayarda yapabilecek kadar tecrübeli olsun yani :)
motor sökülmeyecek sadece motorun üstünde 2 tane büyük şapkalı vida gibi kapaklar var onlar çıkacak içerice bir anahtar sokularak 5 dk da bi ayar yapılacak. kii apachede bu ses anormal birşey değil. rahatsız edecek derecede değilse önemseme bile. ne kadara yaptırılır bilmiyorum. yapan yere ve ustaya bağlı. çok yüksek bir mebla değildir diye tahmin ediyorum.
anladım usta teşekkürler,
motor düşük devirlerde ağır kalıyor 6 7 bin devirlere gelince fena uçuyor bununla ilgisi var mıdır acaba?
Sepetçioğlu
03 Nisan 2012, 00:02
Mesela ybr 125 in supap ayarı yapılışı.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/63803-subab-ayari-resimli-ybr-125-a.html
ixeywent
03 Nisan 2012, 00:11
kolay gelsin herkese,
tvs apache zaten şıkırtılı çalışan bi motordur 2500 km de motorunu açtırma değmez yine aynı sesi duyacaksın çünkü bu motorun özelliği bu. düşük devirde kendini fazla belli etmemesi de tüm araçlar için geçerlidir bence.
M.balibey
03 Nisan 2012, 03:06
Su hondanin zammi tvsye yariyacak galiba:)
EneS_Turker
03 Nisan 2012, 03:23
motor düşük devirlerde ağır kalıyor 6 7 bin devirlere gelince fena uçuyor bununla ilgisi var mıdır acaba?
Bende en ufak ses yok şükür motor ustanında dediği üzre kaymak gibi ama benimkide 6 - 7 bin devirden sonra şahlanıyor .. normal bu sanırım .. diyodum bu motor nasıl o hızlara çıkıcak rodajda diye 7bine çıkmıyodum .. meğer o devirlerden snra başlyormus olay :D 650km oldu motor biraz biraz basmaya başladm ılk kez 100u gosterdm ama hala 8 bin devre nadir çıkarıyorum .. biraz daha sabır .. :)
soner01
03 Nisan 2012, 10:46
İlk Resimde Amortisörün oraya bağlanan demirler koltuğun altındaki bombe kısmın altından doğru geçiyor gri apache de
http://i47.tinypic.com/343meeu.jpg
Bunda ise Direk bombenin yanından doğru geliyor (Bombe dediğim kısım rtr 150 yazan yer)
http://img695.imageshack.us/img695/4772/resim047u.jpg
İlk resimdeki aparatın aynısını arıyorum umarım anlatabilmişimdir.
ikinci resimdekinden gördüm ben sade ondan vardı ama dikkat edersen ikin resim plastik aksamıda koruyo dusme yada surmede o demirin faydasını görünce iyi bunu almısım dıceksın emin ol
---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 07:26 ----------
[QUOTE=soner01;2632029]---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:13 ----------
[/COLOR]
bu yazıyı yazan ellerinden öpüyorum. inş. bu cumartesi gidip bende alıyorum.
estagfurullah kardeşim yararlı olduysak ne mutlu bana
sen adananın neresindesin süvari
motorun yağına bakayım dedim çubuk kupkuru idi , rodaj dönemide bittiği için hemen servise götürdüm , yağ sıkıntısının olmadığını söyledi. Motoru çalıştırıp stop ettikten 2 dakika sonra yağ kontrolü yapmanın doğrusu olduğunu söyledi.
ayaklı meselesini hallettin ayak 2 tarafta yere değdiği anda kendiliğinden kalkıyor , izah eden arkadaşa teşekkür.
EneS_Turker
03 Nisan 2012, 12:06
motorun yağına bakayım dedim çubuk kupkuru idi , rodaj dönemide bittiği için hemen servise götürdüm , yağ sıkıntısının olmadığını söyledi. Motoru çalıştırıp stop ettikten 2 dakika sonra yağ kontrolü yapmanın doğrusu olduğunu söyledi.
ayaklı meselesini hallettin ayak 2 tarafta yere değdiği anda kendiliğinden kalkıyor , izah eden arkadaşa teşekkür.
Hem motorun sıcak olması hemde düz bi zeminde orta ayaklıga alınması lazım yağ kontrolü için .. yoksa dedıgın gıbı kupkuru cıkar :D En ufak dengeszlıkte bıle azalms gıbı duruo ..
engin_deniz
03 Nisan 2012, 14:19
ARKADAŞLAR MOTORA BİNDİĞİNİZDE SOLUNUZDA MOTOR TARAFINDA BENZİN ÇUBUĞU ON YAZAN YERİ GÖSTERMESİ LAZIM DEĞİLMİİ. BUGÜN DİKKATİMİ ÇEKTİDE BENMKİ RESERVE YANE YULARIYI GÖSTERİYODU.. AŞŞAĞIYA ÇEWİRDİM.. DOĞRU BİŞİ Mİ YAPTIM EMİN DİİLİM.. BİLENİNİZ WARSA YARDIMCI OLURSA SEWİNİRİM
jackonbir
03 Nisan 2012, 14:23
ARKADAŞLAR MOTORA BİNDİĞİNİZDE SOLUNUZDA MOTOR TARAFINDA BENZİN ÇUBUĞU ON YAZAN YERİ GÖSTERMESİ LAZIM DEĞİLMİİ. BUGÜN DİKKATİMİ ÇEKTİDE BENMKİ RESERVE YANE YULARIYI GÖSTERİYODU.. AŞŞAĞIYA ÇEWİRDİM.. DOĞRU BİŞİ Mİ YAPTIM EMİN DİİLİM.. BİLENİNİZ WARSA YARDIMCI OLURSA SEWİNİRİM
doğrusunu yaptın
YOLDA TEKLEMEYE BAŞLAYINCA YUKARI ÇEVİRİRSİN
ixeywent
03 Nisan 2012, 14:53
yedekdeymiş. böyle olması daha iyi çünkü yolda kalırsan yedeğe çevirirsin tekrar yedekdede 2,5 litre benzin vardır:cat:
TheTurk_01
03 Nisan 2012, 15:38
Arkadaşlar ben Apache me xzenon mu adı beyaz parlayan ışık takmak istiyorum yapan varsa bilgi verebilirmi iyi oluyormu nasıl takılması gerekiyor ???...
engin_deniz
03 Nisan 2012, 15:59
cewap weren bütün arkadşlara teşklr
reis007
03 Nisan 2012, 20:55
dostlar bugün benzinlikten benzin aldım.tam çıkacaktım ki motor kirden görünmüyordu.bi su tutturayım dedim.ordaki yıkamacı ağzında bişeyler geveliyordu.onun gözü değdi galiba :( tam inecekken ayağım takıldı.motor sol tarafa yattı yavaşça :) ama nasıl olduysa sol arka sinyal kırıldı.sağ ön sinyaldede bi sıkıntı var çalışmıyor. Anlayacağınız çapraz ateşe tutuldum. :P orjinal yedek parçayı uygun fiyata alabileceğim e-ticaret sitesi bileniniz varmı?
Cazador45
03 Nisan 2012, 20:59
Selam arkadaşlar apacheden çok memnunum ama eşim istiyor diye motorumu bir aksilik çıkmazsa yarın honda ınnova ile değişecem 2011 model 4850 km honda motor gayet temiz duruyor bakalım bu akşam haber bekliyorum araycaktı hondanın sahibi bi kaç foto ekleyim
http://www.yuklehttp://www.yukleresim.com/di-7K2K.jpgresim.com/di-TURI.jpg
---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:57 ----------
http://www.yukleresim.com/di-7K2K.jpg
http://www.yukleresim.com/di-LJMC.jpg
http://www.yukleresim.com/di-YGU8.jpg
Süvarİ
03 Nisan 2012, 21:28
yanlış hatırlamıyorsam apache max. gücünü 8.500 dsevirde veriyor. bununla alakalı birşeyler olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
ikinci resimdekinden gördüm ben sade ondan vardı ama dikkat edersen ikin resim plastik aksamıda koruyo dusme yada surmede o demirin faydasını görünce iyi bunu almısım dıceksın emin ol
---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 07:26 ----------
[QUOTE=Süvarİ;2632631]
estagfurullah kardeşim yararlı olduysak ne mutlu bana
sen adananın neresindesin süvari
kanal yurtda oturuyorum ben. tanışmak isterim yakınmıyız acaba :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
Selam arkadaşlar apacheden çok memnunum ama eşim istiyor diye motorumu bir aksilik çıkmazsa yarın honda ınnova ile değişecem 2011 model 4850 km honda motor gayet temiz duruyor bakalım bu akşam haber bekliyorum araycaktı hondanın sahibi bi kaç foto ekleyim
http://www.yuklehttp://www.yukleresim.com/di-7K2K.jpgresim.com/di-TURI.jpg
---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:57 ----------
http://www.yukleresim.com/di-7K2K.jpg
http://www.yukleresim.com/di-LJMC.jpg
http://www.yukleresim.com/di-YGU8.jpg
hacı honda tertemiz duruyor. ama ne yap et yengeyi apacheye ikna et. üzme bizleri :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
dostlar bugün benzinlikten benzin aldım.tam çıkacaktım ki motor kirden görünmüyordu.bi su tutturayım dedim.ordaki yıkamacı ağzında bişeyler geveliyordu.onun gözü değdi galiba :( tam inecekken ayağım takıldı.motor sol tarafa yattı yavaşça :) ama nasıl olduysa sol arka sinyal kırıldı.sağ ön sinyaldede bi sıkıntı var çalışmıyor. Anlayacağınız çapraz ateşe tutuldum. :P orjinal yedek parçayı uygun fiyata alabileceğim e-ticaret sitesi bileniniz varmı?
geçmiş olsun reis nazarlık oldu heralde buda :D site öneremeyeceğim. ama gönder dersen burdan alıp göndereyim sana :)
reis007
03 Nisan 2012, 22:33
iyi olurdu 1çift sinyal he :P zahmet etmeyelim :)
TheTurk_01
03 Nisan 2012, 23:18
arkadaslar apacheme xzenon far takmak istiyorum takan varsa bilgi verebilirmi nasil oluyor...?
Süvarİ
03 Nisan 2012, 23:55
iyi olurdu 1çift sinyal he :P zahmet etmeyelim :)
hacı ciddiyim gönder de gönderecem. özelden adresini ver. :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
arkadaslar apacheme xzenon far takmak istiyorum takan varsa bilgi verebilirmi nasil oluyor...?
kardeş hiç masraf etme. pek inanmıyorum ama apache nin tesisatı xenonu kaldırmıyor deniliyor. ama takıp kullanan birçok insanda var. bende aydınlatmayı arttırmak istemiştim. 35w yerine 55 w osram cool blue taktım. olağanüstü bir aydınlatma oldu. statör yanar. akü biter. far yuvası erir vs. vs. bir sürü olumsuz söylentiler vardı. ama çok şükür henüz hiçbirisi olmadı yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum. istersen al bitane osram nihgt breaker 55/60w h4 eskisini çıkar yenisini tak derdin tasan olmasın.
TheTurk_01
04 Nisan 2012, 00:47
kardeş hiç masraf etme. pek inanmıyorum ama apache nin tesisatı xenonu kaldırmıyor deniliyor. ama takıp kullanan birçok insanda var. bende aydınlatmayı arttırmak istemiştim. 35w yerine 55 w osram cool blue taktım. olağanüstü bir aydınlatma oldu. statör yanar. akü biter. far yuvası erir vs. vs. bir sürü olumsuz söylentiler vardı. ama çok şükür henüz hiçbirisi olmadı yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum. istersen al bitane osram nihgt breaker 55/60w h4 eskisini çıkar yenisini tak derdin tasan olmasın.
saol kardeş bi taktırıp denicem inş sorun cıkmaz ama takılırke kontaga baglamak gerekiyormuş diye duydum yani kontak acık olunca far yanacak dirk aküden diyolar bi ustaya danıştım o öyle söyledi sanırım sende adanalısın birgün görüşürsek bakayım senin motora ben merkez caminin karşısındaki opet de çalışıyorum bu hafta gündüzdeyim sabah 8 akşam 4 arası ugrarsan orda olurum kardeş saol
kartalizma07
04 Nisan 2012, 01:30
ucuzuna kaçılmazsa ve deişmesi gereken parçalar varsa değiştirilip takılır bence xenon sorun teşkil etmez.
youtube da gördüm adam park yerlerine xenon taktırmış gayet başarılı olmuş, benimde oynayasım geliyo bazen ama tahminim pahalıya patlar
engin_deniz
04 Nisan 2012, 12:44
apacheye inovayı tercih etmenin sebebi nedir örenebilirmyiz arkadaşım ?? merak ettim
soner01
04 Nisan 2012, 13:07
kardeş hiç masraf etme. pek inanmıyorum ama apache nin tesisatı xenonu kaldırmıyor deniliyor. ama takıp kullanan birçok insanda var. bende aydınlatmayı arttırmak istemiştim. 35w yerine 55 w osram cool blue taktım. olağanüstü bir aydınlatma oldu. statör yanar. akü biter. far yuvası erir vs. vs. bir sürü olumsuz söylentiler vardı. ama çok şükür henüz hiçbirisi olmadı yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum. istersen al bitane osram nihgt breaker 55/60w h4 eskisini çıkar yenisini tak derdin tasan olmasın.[/QUOTE]
süvari kardes nerden aldın o dediğin ampulu ne kadar bide fiyatı
umtuls
04 Nisan 2012, 13:10
hemşo manisa içinde sana honda da yeter bence üzme yengeyi ;)
Cazador45
04 Nisan 2012, 14:40
apacheye inovayı tercih etmenin sebebi nedir örenebilirmyiz arkadaşım ?? merak ettim
Selam arkadaşım bizim hanımda motorsiklet sevdalısı ama apacheyi kullanamıyor innovayı tercih etmemizin sebebi bu bilmiyorum yada basacam parayı apacheyi satmadan onuda hanıma alıcam
---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:37 ----------
hemşo manisa içinde sana honda da yeter bence üzme yengeyi ;)
Selam bilmiyorum kardeşim yaa kafam karışık satmadan alayım diyorum ama 4 bin diyor başka bişey demiyor :pr: motorda çok temiz sıfırdan farksız dün biraz turladım gayet zevkli bir motor ses hiç yok titreşim sıfır yağ gibi akıp gidiyor akşam rüyama girdi yav
umtuls
04 Nisan 2012, 15:39
Selam arkadaşım bizim hanımda motorsiklet sevdalısı ama apacheyi kullanamıyor innovayı tercih etmemizin sebebi bu bilmiyorum yada basacam parayı apacheyi satmadan onuda hanıma alıcam
---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:37 ----------
Selam bilmiyorum kardeşim yaa kafam karışık satmadan alayım diyorum ama 4 bin diyor başka bişey demiyor :pr: motorda çok temiz sıfırdan farksız dün biraz turladım gayet zevkli bir motor ses hiç yok titreşim sıfır yağ gibi akıp gidiyor akşam rüyama girdi yav
evet temiz belli o zaman sık biraz dişini apachenın ustune kuma al bence onu :)
ONURTVS
04 Nisan 2012, 16:19
vazgeçme apache'den
Cazador45
04 Nisan 2012, 16:24
vazgeçme apache'den
Vazgeçmek istemiyorum ama servisinden memnun değilim kardeşim akhisar servisinde yağ ve yağ filitre değişimi işçilik dahil 30 tl alıyorlar manisa servisine giden bir arkadaşımdan sadece yağ ve yağ filitresini değiştirmişler 50 tl almışlar ne iştir anlamadım tek bir parçayı 3 ay bekledim sonunda geldi parça ama oda yanlış geldi rtr 160 yazıyor kuyruktaki parça
ONURTVS
04 Nisan 2012, 16:46
yok be kardesim manisada hasan ustaya ben 3 yıldır gidiyorum devamlı ne parca sıkıntısı nede başka bisey ve yag + yagfiltresi 30 tl ye degistiriyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------
slm arkadaşlar 2009 model 30000 km'de apacheme daha hic subap ayarı yaptırmadım neye göre subap ayarı yaptırmam gerekiyor? bir depo yakıt ile 550 km yapıyorum yedek depo haric. motorumun gidonu düşük devirlerde aşırı sarsıntı yapıyor 6000 devirden sonra kesiliyor bu sorunu nasıl halledebilirim ve en son olarak ön dişliyi 14 yaptım ama zincir ses yapıyor
Ramazan Can
04 Nisan 2012, 16:50
arkadaşlar bendeki apache satılacaktır. 2012 model daha 500 600 km civarındadır. Renk kırmızı faturası ve herşeyi vardır. 20 plakadır ve istanbul dadır motor. 3750 tl dir fiyat.
ERROR88
04 Nisan 2012, 16:54
Apache. Yı satıp ınnova ya geçmek çok mantıksız tabı. Aynı model km de ıse ustune para alırsan kı ben 1000 tl alırım olmadı 750 başka türlü. Imkansız sence o neden tvsye geçiyor onun farkında olup senin olmadığın bı. Durum var gıbı elden verıyorsa 3000 hata yaparsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
Neden satıyorsun merak ettim daha çok. Yenı
engin_deniz
04 Nisan 2012, 16:55
HAYIRLI ARKADŞAIM UMARIM SATMASSIN APACHE Nİ ... SÜRAT MOTORA GİDİCEM BENDE BU HAFTASONU İLK BAKIM İÇİN BAKALIM İŞÇİLİK DAHİL NE KADAR ALICAKLAR BENDEN.. SÜRAT MOTORDAN BAKIM YAPTIRAN ARKADAŞLARIMIZ WARMI BURDAN??? TAWSİYELERİNİZİ BİLMEK İSTERİM
Ramazan Can
04 Nisan 2012, 17:03
arkadaşlar motorla ilgili bir sıkıntı yok. Suan hastaneden yazıyorum bir süre binemeyeceğim motora. Motor sadece bir gün istanbul denizli arasında kullamıştır.
yasinim
04 Nisan 2012, 17:32
xenon taktırmak isteyen arkadaşıma
reis 100 liraya halloluyor ben yaptırdım ama resimi koyamadım. Evet kontak açıkken yanıyo zenon 3 lü bi giriş var oraya bi kablo ekleniyo direk yanıyo h4 zenon olcak birde korna rolesi ekliyosunuz pırıltı yapmıyo zenon akünün artı kutpundan alıyo yani konjektörden almıyo onun için sağlıklı oluyo ama aküyü çabuk bitirir dedi usta
sürat motor işçilik parası almıyor ilk bakımda , yağ filtresi ve yağ değişimi için 33 tl alıyor. ben arka lastiği de taktırdım artı 90 tl daha verdim.
engin_deniz
04 Nisan 2012, 18:56
EYWAKLAH KARDEŞ SAOL BU ARADA arka tekerin değişmesi yetiyomuu ?? memnunmusun şuan yol tutuşundan we arka teker ne marka taktırdın
ONURTVS
04 Nisan 2012, 21:05
slm arkadaşlar 2009 model 30000 km'de apacheme daha hic subap ayarı yaptırmadım neye göre subap ayarı yaptırmam gerekiyor? bir depo yakıt ile 550 km yapıyorum yedek depo haric. motorumun gidonu düşük devirlerde aşırı sarsıntı yapıyor 6000 devirden sonra kesiliyor bu sorunu nasıl halledebilirim ve en son olarak ön dişliyi 14 yaptım ama zincir ses yapıyor
teknixel
04 Nisan 2012, 21:16
slm arkadaşlar ben siz apache kullanıcılarına acil bişey danışmak istiyorum. öncelikle ben bikaçtane honda eskitmiş birisi olarak motorsiklet deneyimi olan biriyim. ilk motorum honda titan dı ve çok memnundum (hız,güç ve sağlamlık olarak) sonra cbr125r aldım ama motor kalıp olarak çok zayıf geldiği için onu sattım ve cbf 150 aldım. cbf 150 kalıplı rahat bir motor fakat çok hantal hiç seri değil max hız 110kms oda rüzger arkanda olursa kısaca kalıbının motoru değilmiş gibi geldi bana ve sattım. şimdi çok kararsızım yine aynı cc ayarında (125-150) bir motorsiklet alacağım yamaha ybr125esd veya honda cb125e yada tvs apache... sizden isteğim objektif olarak bu motora sahipsiniz diye değil sadece fikir olarak tvs apechenin artılarını ve eksilerini benimle paylaşırmısınız. sağlamlık,güç,hız,servis ağı ve parça durumu, kalitesi ve diğer markalarla kıyaslanmada nasıl bir motor??
ERROR88
04 Nisan 2012, 21:28
Parça bıraz. Pahalı gerısı ıcın. Hıc. Düşünme hız saglamlık vs pişman olman ımkansız.
Onur kardeşim. On dıslı. Asınana kadar ses yapar bu1000 km yi bulur
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO