Orijinalini görmek için tıklayınız : TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Emrecem50
01 Mart 2012, 20:21
merhaba arkadaşlar bugün motoruma kavuşrum çok şükür sizce lastiklerini direk değiştirmelimiyim yoksa üzerindeki lastikler iyimidir
M.balibey
01 Mart 2012, 20:25
merhaba arkadaşlar bugün motoruma kavuşrum çok şükür sizce lastiklerini direk değiştirmelimiyim yoksa üzerindeki lastikler iyimidir
Ben degistirmeyi dusunuyorum Bora abi biraz daha bekle baharda daha cok secenek gelir dedi onu bekliyorum bende zaten burada havalarda berbat
Emrecem50
01 Mart 2012, 20:30
üzerindeki tekerler çok berbatmış ıslak zeminde çok kayıyo falan dediler biraz korktum açıkcası :)
burrock
01 Mart 2012, 21:05
uzun zamandır giremiyordum foruma arkadaslar hepinize selamlar...evet ıslak zeminde berbat cok kayıyor ama bn normal sartlarda memnunum
M.balibey
01 Mart 2012, 22:46
Islakta buz patane yapar gibisindir hele birde kirec tasli ziftli zeminde dahada kayiyor kurudada cok yatirma yine kayma yapiyor:)
Emrecem50
01 Mart 2012, 22:58
en iyisi lastikleri değiştirmek 200 300 tl için canımızı tehlikeye atmayalım :)
ERROR88
01 Mart 2012, 23:03
IRC taktırmıs tım eskı apache me cok memnun kalmıstım bunada taktırmayı dusunuyorum hele havalar ısınsın lastık kayacak zamanı bulamıyorkı kaysın butungun garajda
burrock
02 Mart 2012, 00:30
aslında bu konu daha öncede sürekli tartısıldı benim arka dişliyi 43 yapmak istiyorum suand a motor 9 devirde 120 i görüyor yani motor biraz daha rahatlasın istiyorum ön dişliyi değiştirdim pek hosuma gitmedi yani bana 3 yada 4 kilometre sürat artırsa yeticek motor biraz daha rahatlaycak kendim hafif oldugum için 125 falan görebiliyirm bide kapandıgımda 138 , 139 falan oluyr yani maksat motoru braz daha rahatlatmak aslında hız olarakta yeterli saten...
Mavi_Anahtar
02 Mart 2012, 01:23
Lastikleri bence kesinlikle değiştirin ben birkaç kere ıslak zeminde motordan uçma tehlikesi geçirdim sonra gittim değiştirdim. Motora uygun aynı ebatlarda sadece irc marka var bende irc kullanıyorum şimdiye kadar kayması olmadı ama daha kalitelisi var tabi. Mesela metzeller en iyisi me22 serisi uyuyormuş sanırım ön arka 220 tl olsa gerek araştırın değiştirin mutlaka.
M.balibey
02 Mart 2012, 01:36
IRC taktırmıs tım eskı apache me cok memnun kalmıstım bunada taktırmayı dusunuyorum hele havalar ısınsın lastık kayacak zamanı bulamıyorkı kaysın butungun garajda
Irc iyi demekki on arka takim nasil buldunuz mu aslnda ben su kar lastiginide dusunmuyor degilim hem yagmurda hemde soguk havada digerlastiklere gore daha iyi tutunur gibi geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
Lastikleri bence kesinlikle değiştirin ben birkaç kere ıslak zeminde motordan uçma tehlikesi geçirdim sonra gittim değiştirdim. Motora uygun aynı ebatlarda sadece irc marka var bende irc kullanıyorum şimdiye kadar kayması olmadı ama daha kalitelisi var tabi. Mesela metzeller en iyisi me22 serisi uyuyormuş sanırım ön arka 220 tl olsa gerek araştırın değiştirin mutlaka.
Metzeler bulamadm ben siz ircin hangi modelini kullaniyorsunuz on arka olarak ebatlari orjinal olarak uydu mu
tigrina
02 Mart 2012, 02:47
millet biraz resim paylaşın yaw 1 hafta yok apachem serviste olacak özlücez. bari burda görelim:)
M.balibey
02 Mart 2012, 03:06
One ya oyle bir haftada 0dan motor mu yapiyor onlar:)
tigrina
02 Mart 2012, 03:18
One ya oyle bir haftada 0dan motor mu yapiyor onlar:)
yok kardeşim şükür motorda bi sıkıntı sorun yokmuş. egzantrikde bi yay varmış o yay gevşek olduğu için çıt çıt ses yapıyomuş. istanbuldan manisaya parça yollayacaklar da usta takacak anca 1 hafta yarın isticek zaten parçayı.
M.balibey
02 Mart 2012, 03:31
Brakmasaydn keske motoru orda ben ne arabami ne babamn arabasini nede motorumu birakamam ustaya yada servise ogun yaninda duramayacaksamda o saatler icinde ruhsatini alirim aklnda bulunsun adamlar baskasinin diye cok hor kullaniyorlar olsam parca gelince gotururdum
tigrina
02 Mart 2012, 03:50
ruhsat bende zaten ama sesin nereden geldiği belli değildi kaç saat sürecek kim bilir.zaten usta içime sinmese bırakmazdım olgun yaşı yerinde biri sıkıntı olmaz ya.
M.balibey
02 Mart 2012, 05:18
ruhsat bende zaten ama sesin nereden geldiği belli değildi kaç saat sürecek kim bilir.zaten usta içime sinmese bırakmazdım olgun yaşı yerinde biri sıkıntı olmaz ya.
Onu iyi yapmissin o zaman pek bir sorun cikmaz oraya buraya gidip gelemezler:)
otherworld
02 Mart 2012, 08:21
istanbuldaki arkdaşlar. fuara gidecek olan yokmu? birlikte gidelim
EneS_Turker
02 Mart 2012, 14:59
yok kardeşim şükür motorda bi sıkıntı sorun yokmuş. egzantrikde bi yay varmış o yay gevşek olduğu için çıt çıt ses yapıyomuş. istanbuldan manisaya parça yollayacaklar da usta takacak anca 1 hafta yarın isticek zaten parçayı.
İyi hadi Muhammed sonunda kurtulcan inş o sesten .. :) Kafan rahat bin de varsın 1 hafta bekle boşver önemli değil ..
Pirelli , Michelin , İrc , Metzeller Hepsinin uygun modelleri var Özellikle pirelli nin lastikleri hoş duruyo ustada onu tavsiye etmişti zaten kendi motorunda da kullanıyodu ..
miginfly
02 Mart 2012, 15:21
Arkadaşlar geçenlerde de soran olmuştu, 2,75/17 ön demiştim. Yanlış hatırlamışım, dün baktım.
Benim lastikler Metzeller ME22 ÖN 3,00/17 ARKA 3,50/18
Karar vermenize yardımı olur belki.
tigrina
02 Mart 2012, 15:22
İyi hadi Muhammed sonunda kurtulcan inş o sesten .. :) Kafan rahat bin de varsın 1 hafta bekle boşver önemli değil ..
Pirelli , Michelin , İrc , Metzeller Hepsinin uygun modelleri var Özellikle pirelli nin lastikleri hoş duruyo ustada onu tavsiye etmişti zaten kendi motorunda da kullanıyodu ..
aynen kardeşim kafam rahat olsun zevkle bineyim motoruma. bu arada hayırlı cumalar herkese.
M.balibey
02 Mart 2012, 16:42
Pirellinin mt65 modeli var bildigim kadariyla ama on var mi bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
Arkadaşlar geçenlerde de soran olmuştu, 2,75/17 ön demiştim. Yanlış hatırlamışım, dün baktım.
Benim lastikler Metzeller ME22 ÖN 3,00/17 ARKA 3,50/18
Karar vermenize yardımı olur belki.
Nasil hesapliyorsunuz onlari bizim ebata gore tam m geliyor yoksa biraz daha ince mi
M.balibey
03 Mart 2012, 00:03
Arkadaslar hyolarla bizim filtrelerden biri ayniymis galiba biliyor musunuz hangileri ayni
Bugunde baya sonuk bu topik hayirdir:)
Süvarİ
03 Mart 2012, 00:43
he yav bu gün çok sönük kalmış :D nassınız bakim
M.balibey
03 Mart 2012, 01:30
Aynen kardesim havalar duzeldi ya onun etkisi herhalde ben iyim sen nassin :) bugun biraz turladm mahallede ozlemisim keratayi yav:)
NoVaRiX
03 Mart 2012, 02:17
Şu lastik mevzusu çok tadımı kaçırıyor. Birebir uyan lastik yok piyasada. Diğerlerini almakta riskli, çok enteresan bir durumdayız aslında ama sanırım benden başka kimsenin dikkatini çekmiyor bu konu?
M.balibey
03 Mart 2012, 03:19
Şu lastik mevzusu çok tadımı kaçırıyor. Birebir uyan lastik yok piyasada. Diğerlerini almakta riskli, çok enteresan bir durumdayız aslında ama sanırım benden başka kimsenin dikkatini çekmiyor bu konu?
Bende ayni durumdayim aldigimdan beri ariyorum balikesirde yok bursaya gittim daha buyuk sehir diye ordada yok uyan lastik varda millete tvs apache diyince motoru mu kucuk goruyorlar ne hemen yok diyorlar anlamadm bu isi pederle istanbula gidicez surata ugrucam ama ordaki michelinlerinde tarihi nedir bilmiyuorlar deli olucam Bora abi bahari bekle dedi ama emin degilim
adanalı
03 Mart 2012, 09:48
arkadaşlar,lastik konusuna mevsim itibarıyla çok takılmayın.çünkü orjinal lastikleri,suyu sevmiyor evet,ama önümüz bahar ve yaz.yani su ile işiniz olmayacak.dolayısı ile lastik aramak için uzuuuunca vaktiniz var.ayrıca fuara da bir bakın derim.hatta birçok arkadaş almak isterse belki daha da ucuz alabilirsiniz.
alın size biraz yardımcı olayım.
http://www.buzmotor.com/
Arkadaslar hyolarla bizim filtrelerden biri ayniymis galiba biliyor musunuz hangileri ayni
yağ filtreleri aynı.
arkadaşlar,şimdi aldığım bilgiye göre,fuarda lastikler ve aküler son derece indirimdeymiş.:thumleft:
ozgurkayihan
03 Mart 2012, 11:31
arkadaşlar,lastik konusuna mevsim itibarıyla çok takılmayın.çünkü orjinal lastikleri,suyu sevmiyor evet,ama önümüz bahar ve yaz.yani su ile işiniz olmayacak.dolayısı ile lastik aramak için uzuuuunca vaktiniz var.ayrıca fuara da bir bakın derim.hatta birçok arkadaş almak isterse belki daha da ucuz alabilirsiniz.
yağ filtreleri aynı.
arkadaşlar,şimdi aldığım bilgiye göre,fuarda lastikler ve aküler son derece indirimdeymiş.:thumleft:
bora abi sen bu forumun iyilik meleğisin vallahi her konuda senin kdr yardımseverini görmemişim,siteye admin olmayı düşünmez misin? keisnlikle site yöneticileri bunu dikkate
almalılar...şu an boştasın bence düşünmelisin böyle birşeyi,biz tvs ciler olarak arkandayız,gerçi ben hyo ya geçiorum bikaç gün içinde :)
otherworld
03 Mart 2012, 13:27
özgür, hyo konusunu iyi düşün derim. bende o motora geçmeyi düşünüyordum fakat, inceledikten sonra bana çok kaliteli gelmedi.
yasinim
03 Mart 2012, 13:40
özgür, hyo konusunu iyi düşün derim. bende o motora geçmeyi düşünüyordum fakat, inceledikten sonra bana çok kaliteli gelmedi.
aynen katılıyorum sana kardeşim bende bi ara hyo ya çok merak saldım ama bizim motordan 30 km daha hızlı gidiyo die elimdeki sıfır apachemi satmaktan vazgeçtim hyonun tipi çok güzel ama genel sorunları var özellikle 2008 lerinde krank kırma gibi..
gani_gani
03 Mart 2012, 14:09
arkadaşlar motorumu satıyorum. 1100km de. sarı renk. 600cc almaya karar verdim.
SmileForMe
03 Mart 2012, 14:35
İlan numarası veya resimleri var mı?Hangi ilde bulunuyorsunuz?Ve fiyatınız nedir?
gani_gani
03 Mart 2012, 14:54
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-sifirdan-farksiz-tvs-apache-rtr150-76809428/detay/
Kiliste ikamet ediyorum. Resim temsili resimdir. Kendi resimlerini yakında ekliycem.
3750 son fiyat şeklinde satış yapıcam.
En ufak kılcal çizik bile yok motorumda. Tamamiyle 0 gibi.
M.balibey
03 Mart 2012, 16:51
yağ filtreleri aynı.
Fuara gidecek olan var mı biz iş yüzünden surat motora bıle uğrayamadık yağ filtresi bulamayanlar hyolarn hem orjinali var hemde yan sanayisi bunu öğrendiğimiz iyi oldu sağol Bora abi:)yav Türkçe karakterler yazıda olunca çok garip geldi kaç aydır ttnet yüzünden tele mahkum kalmıştım iyi ki İstanbul'a geldık:)
Halil Karamanoğlu
03 Mart 2012, 17:36
tvs kullanan arkadaşlar evvelki sayfaları okuyamadım çok sayfa var.. genel olarak tvs yedek parça konusunda sorun oluyor mu acaba bilgi verirseniz makbule geçer. teşekkürler.
adanalı
03 Mart 2012, 18:41
bora abi sen bu forumun iyilik meleğisin vallahi her konuda senin kdr yardımseverini görmemişim,siteye admin olmayı düşünmez misin? keisnlikle site yöneticileri bunu dikkate
almalılar...şu an boştasın bence düşünmelisin böyle birşeyi,biz tvs ciler olarak arkandayız,gerçi ben hyo ya geçiorum bikaç gün içinde :)
teşekkür ederim kardeş,o senin iyiliğindir.tabiiki düşünebilirim,uygun bir ücret olursa.:)
yağ filtresi bulamayanlar hyolarn hem orjinali var hemde yan sanayisi bunu öğrendiğimiz iyi oldu sağol Bora abi:)
bişey değil kardeş.
hyoların krank kırma sorununa gelince:bende de (2007 model 0 km.aldım)hyo comet vardı.ben bu motorla uzun yol olarak,ADANA-DATÇA-ADANA (2600 km.-arkada da oldukça yüklü olarak)ve 5000 km.hafta sonu gezileri dahil olmakla birlikte,7500 km.kullandım.
http://img1.ressim.net/out.php/i5518786_dsci0038-jpg (http://www.ressim.net/i/5518786_dsci0038-jpg.html)
vatandaşın birisi,hyonun ilk çıktığı yıllarda,GT 250 R modelini almış.almış ama 250 lik motordan 600 lük performansını bekleyerek,200-300 km.dipgaz,son sürat yol gitmiş.eee sonunda da krankı eline almış.olay budur ve son günlerin popüler tabiriyle MÜNFERİT BİR OLAYdır.bu konu duyulunca,aynı apachenin titreşim konusu gibi yayılmış da yayılmış.biliyormusunuz,hyo da SUZUKİ teknolojisi kullanıyor.aynı apache gibi.o yüzden söylenenlere aldanmayın.hangi motoru uzunca süre son limitinde kullanırsanız kullanın,sonunda bir yerinden arıza verecektir.
bu arada,benim motorda full dolu bir motor biliyorsunuz,ön/arka tubless lastikler,çanta demiri,arka SHAD 40 Lt.KARGO çanta,SHAD SIRT DAYAMA PEDİ,daha kalın sarı zincir(o-ringli),43 arka dişli,alarm,çakmak girişi soketi var.3800 tl.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-ilk-sahibinden-full-bakimli-dolu-apache-rtr-76330831/detay/
Cazador45
03 Mart 2012, 19:24
Selam arkadaşlar bugün servisteydim genel bakım yaptırdım ama kafamı kurcalayan bişey oldu yağ filitresini değiştirdiler eski yağ filitresinin delik olan kısmı dışa doğruydu usta çıkardı filitreyi yenisini takarken delik olan kısmı içe gelecek şekilde taktı sorduğumda daha önceki değişimde ters takılmış dedi doğrusu delik olan taraf içe gelecek dedi yağ filitresi kapağını söktüğümüzde filitreyi çıkarınca blokta tam karşıda yağ filitresindeki delik büyüklüğünde bir delik var yağ filitresindeki delik o deliği karşılayacakki filitre yağ alacak dedi ne iştir anlamadım filitreleri incelediyseniz bir taraffı kapalı diğer tarafı açık eski filirtenin açık tarafı dışarıya bakıyordu yenisini ise delik tarafı içeriye gelecek şekilde taktılar bunun doğrusu nedir acaba aranızda bilen varmı bana yardımcı olabilrmisiniz
ERROR88
03 Mart 2012, 19:30
delık olan kısım ıcerı gelecek dogrusu nu yapmıslar
M.balibey
03 Mart 2012, 20:34
teşekkür ederim kardeş,o senin iyiliğindir.tabiiki düşünebilirim,uygun bir ücret olursa.:)
bişey değil kardeş.
hyoların krank kırma sorununa gelince:bende de (2007 model 0 km.aldım)hyo comet vardı.ben bu motorla uzun yol olarak,ADANA-DATÇA-ADANA (2600 km.-arkada da oldukça yüklü olarak)ve 5000 km.hafta sonu gezileri dahil olmakla birlikte,7500 km.kullandım.
http://img1.ressim.net/out.php/i5518786_dsci0038-jpg (http://www.ressim.net/i/5518786_dsci0038-jpg.html)
vatandaşın birisi,hyonun ilk çıktığı yıllarda,GT 250 R modelini almış.almış ama 250 lik motordan 600 lük performansını bekleyerek,200-300 km.dipgaz,son sürat yol gitmiş.eee sonunda da krankı eline almış.olay budur ve son günlerin popüler tabiriyle MÜNFERİT BİR OLAYdır.bu konu duyulunca,aynı apachenin titreşim konusu gibi yayılmış da yayılmış.biliyormusunuz,hyo da SUZUKİ teknolojisi kullanıyor.aynı apache gibi.o yüzden söylenenlere aldanmayın.hangi motoru uzunca süre son limitinde kullanırsanız kullanın,sonunda bir yerinden arıza verecektir.
bu arada,benim motorda full dolu bir motor biliyorsunuz,ön/arka tubless lastikler,çanta demiri,arka SHAD 40 Lt.KARGO çanta,SHAD SIRT DAYAMA PEDİ,daha kalın sarı zincir(o-ringli),43 arka dişli,alarm,çakmak girişi soketi var.3800 tl.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-ilk-sahibinden-full-bakimli-dolu-apache-rtr-76330831/detay/
Bora abi destekliyoruz sizi hatta bir konu mu acsak bu is icin
Hyosung hakkndada yazlmasi gerekenleri yazssn abi ek olarak yeni efilerde enjeksiyon devir kesici var 2008 in yarisindan sonraki modeller icin
Abi lastiklerin degisikmis sizin hangi marka ebatlari ne biraz bilgi verir misin bu arada hayirli olsun satiyormussunuz motorunuzu
Surat motora ugrayamadik isler yuzunden bir dahaki sefere kaldi uyuz oldum ve yine operatorun verdigi internet hizmetine kaldk yazm yanlslari icin ozur diliyorum hem araba sarsntisi hemde karakter eksikligi yuzunden
Süvarİ
03 Mart 2012, 21:35
Aynen kardesim havalar duzeldi ya onun etkisi herhalde ben iyim sen nassin :) bugun biraz turladm mahallede ozlemisim keratayi yav:)
ben hiç inmiyorum üstünden istisnasız her gün biniyorum. ALLAH bozmaz inş.
Xianxin
03 Mart 2012, 22:19
Selam arkadaşlar bende aranıza katıldım sayılır bugün bayiye gittim ve el sıkışıp anlaştık belirlediğimiz şekilde ödemeyide yaptım.Sarı veya kırmızı renk arasında gittim geldim gittim geldim bir anda ağzımdan kırmızı çıktı ve kırmızı rengini seçtim.Adamlar işlemlerin hazır olunca biz seni arayacaz dediler bakalım ne zaman ararlar :) Sabırsızlanıyorum şahsen :)
gani_gani
03 Mart 2012, 22:49
debriyaj balatasından gelen sesden dolayı satıcam motoru. uyuz oldum yaa. usta bişey yok diyor ama resmen sıyırma sesi geliyor hızlı kalkışlarda.
NoVaRiX
03 Mart 2012, 22:58
yağ filtreleri aynı.
Bora abi, ben bugün fuardaydım. TVS Standındaki yaşar motor bizim makineler için birebir uyan lastik olmadığını belirtti. Hep ya daha kalın yada daha geniş lastikler varmış.
Ayrıca şöyle genel olarak baktığım üzere fiyatlar genel seviyesi hep aynı. :)
ixeywent
04 Mart 2012, 00:13
debriyaj balatasından gelen sesden dolayı satıcam motoru. uyuz oldum yaa. usta bişey yok diyor ama resmen sıyırma sesi geliyor hızlı kalkışlarda.
evet sen bi ara daha yazmıştın valla kardeş motor pati çekiyo olmasın sen onu debriyaj sesi sanıyon olma:P şaka bi yana forumda kimsede böyle bişey olmadı garip bi durum acaba ustamı haklı senmi ?
otherworld
04 Mart 2012, 00:28
@novarix; keşke haber verseydin bende oradaydım görüşürdük belki de.
----
@gani_gani; sana katılıyorum bir ses geliyor arada. ama özellikle soğukken ve ilk kalkışta yapıyor bunu. tam olarak bende anlamadım, pati mi çekiyor yoksa sorun mu var.
--
bugün fuara ikinci gidişim oldu, eğer yarın arkadaşlar gelirse 3 bile olabilir. :)
bu arada ben ducati monster da anlaştım arkadaşlar. benim motoru takasa veriyorum. önümüzde ki hafta kısmetse artık ducatiliyim :) ama tvs'yi çok sevdim. bugün olsa yine hiç düşünmeden alırdım.
M.balibey
04 Mart 2012, 00:55
Bora abi, ben bugün fuardaydım. TVS Standındaki yaşar motor bizim makineler için birebir uyan lastik olmadığını belirtti. Hep ya daha kalın yada daha geniş lastikler varmış.
Ayrıca şöyle genel olarak baktığım üzere fiyatlar genel seviyesi hep aynı. :)
Hangi ebatlar ve markalar vardi hatrlyor musunuz valla 700 800 tl olsa bile alcam artk yetti:)
konan17
04 Mart 2012, 03:53
arkadaşlar 10-15 nisan tarihleri arasında tvs apache alıcam uygun fiyatlı düşük kmde 2. el olursa almayı düşünürüm satıcak arkadaşlara duyrulur =)) nette bakıyorum 3500tl 3700tl istiyolar genelde alım satım masrafı bakımı nerdeyse 0 parasına yakın gelicek o yüzden 2. el düşünmyorum ama 2800 3000tl civarı yeni kasa 2. el bulursam alırım =)
ersin54
04 Mart 2012, 04:05
arkadaşlar 10-15 nisan tarihleri arasında tvs apache alıcam uygun fiyatlı düşük kmde 2. el olursa almayı düşünürüm satıcak arkadaşlara duyrulur =)) nette bakıyorum 3500tl 3700tl istiyolar genelde alım satım masrafı bakımı nerdeyse 0 parasına yakın gelicek o yüzden 2. el düşünmyorum ama 2800 3000tl civarı yeni kasa 2. el bulursam alırım =)
merhaba konan17 sanırım ben de seninle aynı durumdayım. 3.000 lira civarı yeni kasa bulursam 2. el bulamazsam 0 alacağım. bu motoru alanların bir kısmı 3.620 tl, 3.770 tl gibi fiyatlara aldılar. belki biliyorsundur fuar özel nakit fiyatı 3.700 lira şu an. fırsatı kaçırıyoruz :(
anil89tas
04 Mart 2012, 04:38
arkadaşlar bugün apache bi ilanı gördüm.kız gibi motordu.banka kredilerine baktım, işbankasından nakit avans çekecektim, eşten dosttan borç toplamayı planlıyordum.bir de ne göreyim 3 saat içinde sattı adam motoru :( alana da satana da hayırlı olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-2011-model-2120-km-hepsinden-cok-temiz-kesinlikle-farkli-76847839/pasif-ilan/
ersin54
04 Mart 2012, 04:44
arkadaşlar bugün apache bi ilanı gördüm.kız gibi motordu.banka kredilerine baktım, işbankasından nakit avans çekecektim, eşten dosttan borç toplamayı planlıyordum.bir de ne göreyim 3 saat içinde sattı adam motoru :( alana da satana da hayırlı olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-2011-model-2120-km-hepsinden-cok-temiz-kesinlikle-farkli-76847839/pasif-ilan/
süpermiş yaa. 2.100 km ve 3.000 lira. yakın çevrede böyle bir motor bulsam elimdekinin satılmasını beklemeden alırım. dediğin gibi 2sine de hayırlı olsun ne diyelim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO