Orijinalini görmek için tıklayınız : TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
harunbir
24 Şubat 2012, 12:00
http://www.yildizticaret.com/pro/2172/119/TVS-APACHE-ARKA-PORTBAGAJ-DEMIRI
Bu şekilde taşıma demiri alman gerekir. ben bu siteden almıştım ama sanrım İstanbulda bayilerde bulabilirsin
Çok teşekkürler Mavi_Anahtar...
Motoru parkettikten sonraki "çıt, çıt, çıt" soğuma sesine hastayım... :thumleft:
ozgurkayihan
24 Şubat 2012, 15:21
Arkadaşlar selam,uzun zamandır giremiodum maşallah msn e çevirmişşiniz burayı :) size bi haberim var, sonuonda paramı biriktirdim hyosung gt250r alıyorum. dolayısıyla henüz 500km de olan apache mi satıyorum. bir tek çiziği yok,isteyen birileri varsa iletişime geçebilir,sarı renkli bu h.sonu da 500 bakımını yaptırıcam. Alıcı bulur muyum ne diosunuz?
bide hyosung gt250r için ne diosunuz?
ERROR88
24 Şubat 2012, 19:46
APACHE yi cok aricaksin emin ol bence hata yaparsın kalite olarak bariz farkları zamanla anlarsın ama. Cok yakışıklı o ayrı
ozgurkayihan
24 Şubat 2012, 19:50
APACHE yi cok aricaksin emin ol bence hata yaparsın kalite olarak bariz farkları zamanla anlarsın ama. Cok yakışıklı o ayrı
yahu hyosung gt20r ile apache yi nasıl kıyasladın mrk ediorum :) görüntüsü bikere apayrı makinaların...kategorileri farklı...
s.e.c
24 Şubat 2012, 20:08
hocam kalite olarak bir iddiada bulunamam ama 29 beygirlik çift silindirli, su soğutmalı bir motor ile apache asla kıyaslanamaz. cbr125, ybr 125, apache v.s tarzı motorlar daha çok ekonomik, iş görme amaçlı alınan motosikletlerdir, çok zevk vermezler ama hyo 29 beygir ile küçük sınıf kullanıcılarını oldukça tatmin eder. yani demem o ki; bizim bu küçük motorlar daha kaliteli bile olsa hyoyu tercih ederim
ixeywent
24 Şubat 2012, 20:35
hyo benimde çok hoşuma gidiyo param olsa bende alırım. kalıbı yerinde performansı gayet güzel bi makina. bu benim netten öğrendiklerim yani hiç binip kullanmadım. ama düşünmedende alırım yani sen onu üzmessen oda seni üzmez tabi.
Süvarİ
24 Şubat 2012, 21:31
Süvarİ kardeşim, CBF150'de vardı ya, gözümle gördüm. Motoru aha da ortadan yardığımızda gördüm hem de iki kez yardık...
İkisinde de kabak gibi ortadaydı zincir...
Neyse, önemli olan TVS için verdiğin teknik bilgi.
Egzantrik falan, bilmeden ukalalık yapmamış olacağım sayende. Sağol
est. kardeşim ne ukalalığından bahsediyorsun. ben çok mu biliyorum sanki :)
ne cbf nin nede tvs nin içini görmedim alsına bakarsak hiç bi motorun içini doğru dürüst görebilmiş değilim. fakat mantık olarak motor ustalarıyla yarışabilirim. çoğu motorun yapısını kafamda canlandırabiliyorum. sanırsam bahsettiğimiz zincir alttan egzantrikli denilen sistemin zinciri. krankdan alıp itici pimlere ileten egzantrik olmalı :) bu zincir cbf de varsa büyük bi ihtimal bizim motorlarda da olabilir :)
ERROR88
24 Şubat 2012, 22:22
kullandığım icin yorum yaptim ikinci el temiz olarak aldim eksilerini yazayım fren mesafesi cok uzun michelin lastikle kisalabilir ama yeterince olmadı denedim grenajlar çok kalitesiz bağlantılar ayni kumanda düğmeleri cok dantik marş düğmesi ni kırdım apachenin ki ile ayni ama yanyana getirinceye kadar nekadar ince nazik olduğunu sokunce anlıyorsunuz elimde kalmadı gönderdim
NoVaRiX
24 Şubat 2012, 23:20
bi apache alamadık yaaa kahroluyorum inanın
yalnız yıldız motor'daki topcase demirleri RTR'lara uygun değil. 2011 öncesi apache'ler için.
arayıp sormuştum..
bygamsiz
24 Şubat 2012, 23:45
İlgenen var ise motorumu satlıga cıkardım. Motorumdan çok memnunum fakat ihtiyacdan satmaktayım. İlgilenen olursa 0533 246 85 58 beni arayabilir teşekkürler....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-kesinlikle-cok-temiz-apache-71012348/detay
ixeywent
25 Şubat 2012, 00:05
İlgenen var ise motorumu satlıga cıkardım. Motorumdan çok memnunum fakat ihtiyacdan satmaktayım. İlgilenen olursa 0533 246 85 58 beni arayabilir teşekkürler....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-kesinlikle-cok-temiz-apache-71012348/detay
fiyat biraz yüksek değilmi yani o fiyata zor satılır hatta satılmaz gibi o fiyata birsürü yeni kasa var çünkü.
EneS_Turker
25 Şubat 2012, 00:08
Eveet. . Sonunda istanbuldayim ve bugun itibariyle sari apacheme kavustum .. (: gozumun onunde monte edildi calisir durumda kargo bekliyor konyaya (: cok mutluyum gercekten .. Sürat motor a ilgisi icin ayrica tsk etmek lazim .. apache ile ilgili ne varsa mevcut .. ekipmanlarida saglam bi sekilde tamamladm kaskndan montuna kadar .. her konuda yardimci oldular .. kisaca artik resmen aranizdayim (: makine super hasta olnmick gibi degil gercekten .. bu arada resimler en kisa zamanda geliyor (:
reis007
25 Şubat 2012, 00:12
merhaba arkadaşlar. motoru çoğu sürücü gibi formalite icabı sahibinden.com a koydum... Tel.den giriyorum link koyamadım.zaten trabzonda tek :queen: kolay bulursunuz :) kendinize iyi bakın :king:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Eveet. . Sonunda istanbuldayim ve bugun itibariyle sari apacheme kavustum .. (: gozumun onunde monte edildi calisir durumda kargo bekliyor konyaya (: cok mutluyum gercekten .. Sürat motor a ilgisi icin ayrica tsk etmek lazim .. apache ile ilgili ne varsa mevcut .. ekipmanlarida saglam bi sekilde tamamladm kaskndan montuna kadar .. her konuda yardimci oldular .. kisaca artik resmen aranizdayim (: makine super hasta olnmick gibi degil gercekten .. bu arada resimler en kisa zamanda geliyor (:
Bekliyoruz.tıpkı bizler gibi yap ve konyaya ayak bastığın resim at bakalım :)
ozgurkayihan
25 Şubat 2012, 00:14
valla dostum benim apache 500 km de ben 3500 filan istiyim diye düşündüm sen abartmışın bence biraz...
bygamsiz
25 Şubat 2012, 00:19
Almayı düşünen kişi sadece motoru yakından görsün derim...
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:17 ----------
fiyat biraz yüksek değilmi yani o fiyata zor satılır hatta satılmaz gibi o fiyata birsürü yeni kasa var çünkü.
Kimileride eski kasa arıyor tercih meselesi... yorumlarınız için tşk...
ixeywent
25 Şubat 2012, 00:22
Almayı düşünen kişi sadece motoru yakından görsün derim...
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:17 ----------
Kimileride eski kasa arıyor tercih meselesi...
yeni alan akadaşımıza hayırlı olsun tekeri düz bassın.
kardeş bendede 2008 kırmızı var daha 5500 km de emin ol fabrika çıkışı gibi duruyor 2800 e satamadım. arayan adamlar 2600 falan diyo ona da ben vermiyorum binerim diyorum. eğerki gerçekten satarsan buraya sattım die yaz ki inşallah satarsın ama sadece ben söylemek istedim zor yani ama imkansız değil.
reis007
25 Şubat 2012, 00:24
valla dostum benim apache 500 km de ben 3500 filan istiyim diye düşündüm sen abartmışın bence biraz...
Sen ne yaptın öyle kardeşim yahu :) gözüm kapalı alırım ben senin motoru :queen:
ozgurkayihan
25 Şubat 2012, 00:26
benimki kaç eder ark lar? 500 km de daha,çok yeni...çiziği bile yok yeni kasa...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
bi fiyat sölesene reis kaç eder?
ERROR88
25 Şubat 2012, 00:30
3200 e anlaştık taksitle 3700 oldu , 2011 KASIM çıkışlı 2700 km xenon var di extra. ama sıfırdan farksız bunu bulmasam sifir Alacaktim mantıklı geldi aralık ta aldim
ozgurkayihan
25 Şubat 2012, 00:31
o zaman 3500 hertürlü satarım ben,normal bi fiyat...az mı çok mu bişi diyin yahu...
Mavi_Anahtar
25 Şubat 2012, 00:33
yalnız yıldız motor'daki topcase demirleri RTR'lara uygun değil. 2011 öncesi apache'ler için.
arayıp sormuştum..
Ben aldım taktım kullanıyorum sorun yok. Onlar emin olamamış olmaz demişler sanırım. Ama genede günahı benim boynuma değil söyleyim (:
Hayırlı olsun kardeş. Kazasız belasız kullanırsın inşallah
reis007
25 Şubat 2012, 00:34
benimki kaç eder ark lar? 500 km de daha,çok yeni...çiziği bile yok yeni kasa...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
bi fiyat sölesene reis kaç eder?
Şimdi motorun durumundan tutda tedarik edilebilmesine kadar bir çok faktör fiyatı etkiler.bence çok acele ettin yeni motor için.en azından benim gibi 5-6 ay kullanıp sonra değiştirebilirdin ama madem satacaksın, 3700de 3600e sat.ben de benim motoru 800kmde 3500e sıkı bir pazarlığa almıştım. 3600 :cat:
ozgurkayihan
25 Şubat 2012, 00:36
evt fiyatım 3700 :) var mı alan? h.sonu tmizlim edim de koyim sahibinden coma...satarım ya bi şekilde,para elime geçmişken satmalıyım yenisini almak için yoxa alamam daha...
ERROR88
25 Şubat 2012, 00:37
nakit zor kuyumcudan Kart çektim nakit versem dahada ucuza alırdım malın değeri satıldığı fiyattir satmak istiyorsan 3000 den fazla yukarlara çıkma km senin icin cok iyi 3500 normaldir ona 3400 e gider zorlama
ozgurkayihan
25 Şubat 2012, 00:42
denicez bakalım,yazarım satınca kaça olduğunu...
reis007
25 Şubat 2012, 00:45
ucuza satmayın yahu piyasa ucuzlamasın :)
ERROR88
25 Şubat 2012, 00:46
Elinde kalacak mal degil sıkıntı yok hertürlü ederivar 3400 den asaa sakın briakma
ozgurkayihan
25 Şubat 2012, 00:49
yok 3500 den aşağı bile vermem...kredi çekerim garajda durur çocuklaraıma kalır ilerde :)
ixeywent
25 Şubat 2012, 00:54
özgür kardeş 3600 fiyat çek 3500 e bırak. gerek yok o kadar zarara girmeye.
ozgurkayihan
25 Şubat 2012, 00:56
evt evt pazarlık payı 100tl...
tigrina
25 Şubat 2012, 01:47
vay vay kardeşime bak almış haberimiz yok:P hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela göstermesin güle güle bin inş...
M.balibey
25 Şubat 2012, 01:59
hocam kalite olarak bir iddiada bulunamam ama 29 beygirlik çift silindirli, su soğutmalı bir motor ile apache asla kıyaslanamaz. cbr125, ybr 125, apache v.s tarzı motorlar daha çok ekonomik, iş görme amaçlı alınan motosikletlerdir, çok zevk vermezler ama hyo 29 beygir ile küçük sınıf kullanıcılarını oldukça tatmin eder. yani demem o ki; bizim bu küçük motorlar daha kaliteli bile olsa hyoyu tercih ederim
Hyosungta kalitelidir yanliz st bunyesine girdikten sonra deger kaybetti o ayri ayrica yag sogutmalidir su sogutma yoktur gt250rde 170 kmyi rahat gorur bszilari frenleri problemli der bazilari yok bisey der
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
Motorunu yeni alan arkadasa hayirli olsun tekerin duz bassin:)
yasinim
25 Şubat 2012, 12:49
akü hortumu sorusuna bende cevap vermiştim ama sanırım tvs kullanmadığımız için dikkate alınmadı. sakal ve dinlenmek durumu :)
arkadaşlar bir arkadaşıma tvs alıcaz fakat kafamızda şu soru var 100-150 km hiç durmadan gidilebilir mi ? yani motor 300 kmde gider ama biz üstünde titreşimden rahatsız olmadan gidebilirmiyiz ? bu titreşim uzun yolda 6000-7000 devirde yoruyormu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
benim mondialde alttaydı o yüzden öyle olabilir diye düşündüm. ama isteyen adam birazda kendi uğraşsın bulsun :) zaten seninde dediğin gibi siyah boru ucu gibi bir çıkıntı hemen belli olur
isteyen adam uğraştıda bulamadı o yüzden sormuştum zaten :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
ya arkadaşlar bizim apachiye xenon ampül olmuyo malum ( olsada bir sürü uğraş tesisat felan ) bunun yerine piyasada 30 tl ye beyaz ampüllervar holojen die geçiyo bi arkadaşta gördüm 30 tl miş fiyatı acaba taksak nasıl olur
yns0707
25 Şubat 2012, 14:02
isteyen adam uğraştıda bulamadı o yüzden sormuştum zaten :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
ya arkadaşlar bizim apachiye xenon ampül olmuyo malum ( olsada bir sürü uğraş tesisat felan ) bunun yerine piyasada 30 tl ye beyaz ampüllervar holojen die geçiyo bi arkadaşta gördüm 30 tl miş fiyatı acaba taksak nasıl olur
Yanlış bilmiyorsam xenon takılıyor hazır tesisatlı hali servislerinde bulunuyor diye biliyorum..
ERROR88
25 Şubat 2012, 15:21
bende var aldığımda vardı taktirmis Eski sahibi ama cok uzun süre kullanınca akü zayıflıyor tuzladan kartala durmadan geri geldim tuzlaya girdim söndü tekrar yaktım yine söndü isiksiz kullandım zaten varmıştım eve
Ramazan Can
25 Şubat 2012, 16:16
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/99073-tekteker-ramco-askerde-bile-rahat-durmadi-bir-hayirli-olsun-u-hak-etti.html#post2589661
bir hayırlı olsun u hak ettim galiba...
tigrina
25 Şubat 2012, 16:31
evet arkadaşlar miginfly abimle karşıyakada buluştuk.o benim motora bindi denedi ben onun motoruna bindim denedim.sonuç olarak benim motordan gelen sesin sübap sesi olmadığına anormal bi ses olduğuna kanaat getirdik.sonra ayrıldık ben tam eve yaklaştım yanımda bi apache belirdi 2011 gri. el yaptım durdu aynı şekilde sesleri dinledik karşılaştırdık o da dedi aynı şeyi ses normal değil diye. onun motorda o ses yok. iki motorda sıcak durumdaydı. moraller sıfır arkadaşlar:(
Ramazan Can
25 Şubat 2012, 17:04
http://c1202.hizliresim.com/u/t/304m8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1202.hizliresim.com/u/t/304p5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
birkaç foto atalım bari...
http://c1202.hizliresim.com/u/t/304q2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
buda yeni motorcu...
http://c1202.hizliresim.com/u/t/304r3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)[/QUOTE]
M.balibey
25 Şubat 2012, 17:56
evet arkadaşlar miginfly abimle karşıyakada buluştuk.o benim motora bindi denedi ben onun motoruna bindim denedim.sonuç olarak benim motordan gelen sesin sübap sesi olmadığına anormal bi ses olduğuna kanaat getirdik.sonra ayrıldık ben tam eve yaklaştım yanımda bi apache belirdi 2011 gri. el yaptım durdu aynı şekilde sesleri dinledik karşılaştırdık o da dedi aynı şeyi ses normal değil diye. onun motorda o ses yok. iki motorda sıcak durumdaydı. moraller sıfır arkadaşlar:(
Bozma hemen moralini gittigin servis duzeltemiyorsa durumu tvs turkiyeyi ara sikayet et durumu anlat ozellikle halil beyi iste isi cozeceklerdir gecmis olsun tekrardan
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
2011 yada 2012 modellerde uzerindeki boydan olan stickerlari soken var mi ben sokmeyi dunuyorum sizce nasil olur siyahin uzerinde turuncu cizgileer iyi durmuyor gibi geldi bana
yns0707
25 Şubat 2012, 18:50
Bozma hemen moralini gittigin servis duzeltemiyorsa durumu tvs turkiyeyi ara sikayet et durumu anlat ozellikle halil beyi iste isi cozeceklerdir gecmis olsun tekrardan
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
2011 yada 2012 modellerde uzerindeki boydan olan stickerlari soken var mi ben sokmeyi dunuyorum sizce nasil olur siyahin uzerinde turuncu cizgileer iyi durmuyor gibi geldi bana
Ben o turuncu şeritleri sökecektim servistekiler üzerinde boyayı koruyan bir madde bulunduğunu söylediler o yüzden sökmedim.
M.balibey
25 Şubat 2012, 19:10
Baktim o bolumde vernik yok yani apache yazisindaki gibi degil en kotu bir cila waxla is halledilir ama goruntu acisindan nasil duru acaba ben onu merak ettim yada o bolumun altinda boya var m
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
Aslinda hic sokmeden beyaz fosforlu jant seridi var o turuncu yerlere onlari mi yapistirsam diyorum hemde biraz gorunurluk artar ne dersiniz
yns0707
25 Şubat 2012, 19:49
Baktim o bolumde vernik yok yani apache yazisindaki gibi degil en kotu bir cila waxla is halledilir ama goruntu acisindan nasil duru acaba ben onu merak ettim yada o bolumun altinda boya var m
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
Aslinda hic sokmeden beyaz fosforlu jant seridi var o turuncu yerlere onlari mi yapistirsam diyorum hemde biraz gorunurluk artar ne dersiniz
Dediğiniz şekilde şerit çekerseniz güzel olabilir ama birde orjinal şeritleri sökünce çok iz kalırsa ??
M.balibey
25 Şubat 2012, 21:22
Kolanyali mendille cikiyor o izler
ixeywent
25 Şubat 2012, 22:02
bence çıkarmayın gayet güzel yakışıyor yani farkı orda :d benim motor eski kasa bende yok mesela olsa iyi olurdu:D
M.balibey
25 Şubat 2012, 22:23
Turuncu degilde kirmizi yada beyaz olsaymi guzel olurmus:)
dürümdöner
25 Şubat 2012, 22:30
:):):) sırf o turuncu etiketler yüzünden almadım ben tvs yi desem inanır misin kardeşim:) çok çirkin maalesef..
yns0707
25 Şubat 2012, 23:15
Turuncu degilde kirmizi yada beyaz olsaymi guzel olurmus:)
Kırmızı olsa çok güzel olurdu gerçekten :))
M.balibey
25 Şubat 2012, 23:52
:):):) sırf o turuncu etiketler yüzünden almadım ben tvs yi desem inanır misin kardeşim:) çok çirkin maalesef..
Bende o boydan boya olan cizgilere beyaz jant seridi yapistiricam fosforlu olanlarndan dogrudur kotu duruyor yurt disinda o stickerlarin beyazi var siyah olanlarda super durmus aralardada var miydi bilmiyorum kendi motorumu taniyamaz hale geldim kullanmamaktan:)
ckeskin2001
26 Şubat 2012, 01:44
Arkadaşlar aşağılamak için söylemiyorum ama şırnakta bile tvs'nin servis ve bayisi var ama eskişehirde yok...sırf bu yüzden bu motora bayıldığım halde almakta hala tereddüt ediyorum
tigrina
26 Şubat 2012, 01:51
bana tekrar motor alma imkanı sunsalar ybr alırdım ne yalan söliyim.ilk ve son tvs'm olacak.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO