Orijinalini görmek için tıklayınız : TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
yasinim
14 Ekim 2011, 14:28
ilginç geldi banada
birincisi bu 150cc motormu ve sanki dişli ile oynanmış düşük devirde yüksek hız, alalım yorumları
180 lerin gösterge beyaz benim bildiğim 2. side yol düz dişliyle oynansa bile bu kadar fark edeceğini sanmıyorum
sinan08
14 Ekim 2011, 15:09
selam arkadaşlar, tvs lerin 2012 modelleri ne zaman gelir birde 180 lik leri çıkıcak mı acaba ? bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.
Alper Kaya
14 Ekim 2011, 16:03
bu adresteki apacheye ne yapmışlar bilen var mı :cat:
http://www.youtube.com/watch?v=aLJg5il2m58benim fikrim göstergeyle bi şekilde oynanmış 50km hızdan fialn başlıyor olabılır yolu göstermiyor nasıl olsa bana yavas gidiyor ibre hızlı gösteriyor gibi geldi
jönysf
14 Ekim 2011, 16:24
2012 modelelri gaziantep teki bayii de var. 180 rtr ler türkiyeye girişi yok malesef benim bildiğim...
junkchanser
14 Ekim 2011, 20:04
2012 modelelri gaziantep teki bayii de var. 180 rtr ler türkiyeye girişi yok malesef benim bildiğim...
Nasıl 2012 modelleri fark varmı tvs resmi sitesindekinden yani 2011 modelinden ?
okyanus_126
14 Ekim 2011, 20:12
slm arkadaşlar bu apachı ye tasarım ödülünü kım vermiş bunun alı varmı yoksa apachı kendi kendinemi vermiş tasarım ödülünü:) aslı astarı varmı yahu...
imperiaer
14 Ekim 2011, 20:39
ipone u zaten ben satıyorum burada.bu adrese de bakabilirsin.
http://www.motaks.com/
verdıgın lınktekı adresı bılıyorum 1 ay sonra ıste gıdınce ordan bı bakıyım saol abı
---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:19 ----------
bu adresteki apacheye ne yapmışlar bilen var mı :cat:
http://www.youtube.com/watch?v=aLJg5il2m58
on 15 dıslı bende onu 14 dıslı yaptıgımda 144 e kadar cıkmıstım
ixeywent
14 Ekim 2011, 21:38
yaşlanmışsın hocam sen o zaman :queen:
oldumu şimdi bu :):):):)
kartalizma07
14 Ekim 2011, 21:50
slm arkadaşlar bu apachı ye tasarım ödülünü kım vermiş bunun alı varmı yoksa apachı kendi kendinemi vermiş tasarım ödülünü:) aslı astarı varmı yahu...
ben verdim arkadaşım tasarım ödülünü beğenmediysen geri alayım ödülü sana vereyim :queen: nasıl istersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
Nasıl 2012 modelleri fark varmı tvs resmi sitesindekinden yani 2011 modelinden ?
bence farklı olmaz bundan biraz para yer sonra değişiklik yapar, satışları düşerse değişim olur bahar fiyatı 3620 idi şimdi 3895 satışlar iyi olunca bildiğim kadarıyl 2 kere zam yaptılar, ben mayısta aldım internet fiyatı 3620 idi
değişim beklenmemeli bence
ixeywent
14 Ekim 2011, 22:08
nedense ilk gaziantebe geldiğine hiç şaşırmadım :) bu videoyu tam olarak izleyemedim ama ne bu 5 de falanmı kalkıyo ivmelenme yok hiç öyle 150 basacaksa hiç basmasın :)
imperiaer
15 Ekim 2011, 14:10
nedense ilk gaziantebe geldiğine hiç şaşırmadım :) bu videoyu tam olarak izleyemedim ama ne bu 5 de falanmı kalkıyo ivmelenme yok hiç öyle 150 basacaksa hiç basmasın :)
patron ne zaman gelıyosun bea:D
Cazador45
15 Ekim 2011, 22:12
slm arkadaşlar bu apachı ye tasarım ödülünü kım vermiş bunun alı varmı yoksa apachı kendi kendinemi vermiş tasarım ödülünü:) aslı astarı varmı yahu... Aslını uslunu soracağına araştır kim vermiş görürsün senin motorada yakında yılın yağ yakma rekorunu elinde tutan motor adı altında bir ödül verirler artık hediyende 1 lt 20/40 yağ olur artık:queen::queen:
---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 20:07 ----------
Arkadaşlar o videoda 150 gören motorun tahminimce ön dişli 15 arka 42 ben ön dişliyi 14 yapmıştım arkayla hiç oynamadım motor geç açılıyordu 135 görüyordu ama rampalarda bayılıyordu tekrar orjinal dişliyi yani 13t yi taktım daha akşam rüzgarsız havada düzde 139 gördüm yani bu motorlarda küçük bir dişli modifiyesiyle 150 görmek mümkün ilk 1000 km rodajını 5000 deviri geçmeden yapmıştım yani rodajda sürekli sakin kullanırsanız yok motor sağır açılır yok gitmez diyenlere kanmayın ben 4500 5000 devirde rodajı bitirdim şuan motorum 135 çok rakat görüyor foto koymayı birtürlü beceremiyorum malesef:sunny:
junkchanser
15 Ekim 2011, 22:23
Cazador45 manisa merkezdemisin hocam ?
mehmet_gemli
16 Ekim 2011, 00:16
Slm Arkadaşlar Biraz Foto Paylaşalımda Ortalık Renklensin :)
http://img803.imageshack.us/img803/5180/pic2322.jpg
http://img8.imageshack.us/img8/6373/pic2334.jpg
http://img13.imageshack.us/img13/4309/pic2362.jpg
http://img32.imageshack.us/img32/1753/pic2363.jpg
http://img33.imageshack.us/img33/8438/pic2365.jpg
http://img849.imageshack.us/img849/9554/pic2367.jpg
miginfly
16 Ekim 2011, 02:19
benim fikrim göstergeyle bi şekilde oynanmış 50km hızdan fialn başlıyor olabılır yolu göstermiyor nasıl olsa bana yavas gidiyor ibre hızlı gösteriyor gibi geldi
%100 haklısın :cat:
Emre_(acemi)
16 Ekim 2011, 22:03
Topic Ölmeye başlamış öldürmeyin
Phantom264
16 Ekim 2011, 22:08
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/94904-mt-istanbul-29-10-2011-cumartesi-sehitlerimizi-anma-ve-cumhuriyet-kortej-surusu-3.html#post2473278 29 ekimde kortej var istanbul ve çevre illerinden gelme imkanları olanlar isimlerini listeye eklesiiiin :wiinkk:
imperiaer
16 Ekim 2011, 22:52
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/43588-toplu-motosiklet-surusleri.html#post1036582 grup halınde seyir teknikleri
Cazador45
17 Ekim 2011, 11:37
Cazador45 manisa merkezdemisin hocam ?
Saruhanlı kardeş
ixeywent
17 Ekim 2011, 15:01
2008 model orjinal 4500 km de tvs apache kırmızı çizik yok tek bi sorun yok istenilen usta gelsin baksın. ben ankaraya gidiyorum acil para lazım 2500 tl ye veriyorum çok acil arkadaşlar bana telefondan ulaşın artık forumada giremem 0507 342 73 63 çok acil satılık. kendinize iyi bakın ALLAHA emanet olun
otherworld
17 Ekim 2011, 22:15
motoru sıfır alırken bayiler mtv yi ödemiyor bilginiz olsun. en azından benim ki ödemedi. kontrol etmesem, cezaya girecekti. 42 liranın lafını yapıyorlar. normalde anahtar teslimde ödenmesi gerekir.
imperiaer
18 Ekim 2011, 00:20
motoru sıfır alırken bayiler mtv yi ödemiyor bilginiz olsun. en azından benim ki ödemedi. kontrol etmesem, cezaya girecekti. 42 liranın lafını yapıyorlar. normalde anahtar teslimde ödenmesi gerekir.
mtv dedıgın otv mı yoksa ayrı bıseymı onu odemeden nasıl satısını yapacak kı motorun
ixeywent
18 Ekim 2011, 01:07
arkadaşlar işler değiştir haliyle motorumuda satmakdan vazgeçtim bilginize.
adanalı
18 Ekim 2011, 07:24
arkadaşlar,MTV (motorlu taşıtlar vergisi) hani şu 6 ayda bir ödenen vergi.işte o vergiyi hiçbir firma ödemez.ben defalarca sıfır motor aldım,hiç birisi ödemedi.eğer pazarlık esnasında pazarlık konusu olmadıysa,genellikle araba firmaları da ödemez.
otherworld
18 Ekim 2011, 09:58
arkadaşlar,MTV (motorlu taşıtlar vergisi) hani şu 6 ayda bir ödenen vergi.işte o vergiyi hiçbir firma ödemez.ben defalarca sıfır motor aldım,hiç birisi ödemedi.eğer pazarlık esnasında pazarlık konusu olmadıysa,genellikle araba firmaları da ödemez.
abi, motoru bilmem ama otomobil konusunda yanlışın var. bireysel olarak defalarca oto alıp satmama karşın, profesyonel olarak da bu işi yaptım. benim bildiğim tüm otomobil firmaları ödüyor. anahtar tesliminde ödenir. zaten, ödemek zorunda. sıfır olarak girmiş türkiye ye. ilk taksitini ödüyorlar.
reis007
18 Ekim 2011, 10:27
arkadaşlar bende artık tvs ailesinin bir üyesiyim.aranızda olmaktan mululuk duyuyorum. :queen:
tabi bu motoru almamda sizlerin de çok etkisi var.trabzonda ve hatta karadenizde tek apache benim galiba :bounce:
ayrıca yardım ve desteklerinden dolayı bana çokca katkısı bulunan bora abime, otherworld abime, kartalizma kardeşime, miginfly kardeşime, mavi anahtar kardeşime ve forumdaki tüm tvsci kardeşlerime buradan sonsuz saygı ve sevgilerimi yolluyorum. biraz tv'ye çıkıpta selam gönderebilirmiyim gibi oldu :P tekerimiz düz bassın arkadaşlar :bestmt:
otherworld
18 Ekim 2011, 10:43
rica ederim. yardımımız olduysa ne mutlu. kazasız belasız kullanmamız dileğimle.
adanalı
18 Ekim 2011, 10:46
güle,kazasız,belasız kullanman dileklerimle.aman ha kullanırken korumalarını ve dikkatini eksik etme.
reis007
18 Ekim 2011, 11:04
rica ederim. yardımımız olduysa ne mutlu. kazasız belasız kullanmamız dileğimle.
güle,kazasız,belasız kullanman dileklerimle.aman ha kullanırken korumalarını ve dikkatini eksik etme.
birde şunu söyleyeyim.geçen cumartesi motorumu trabzona yollamak için istanbulda esenler otogarına gidiyordum.e-5'te sol şeritteyim.trafik vardı biraz.40-50 km gibi düşük bir hızda ilerliyorum.tabi yağmuru unutmayalım.sorunda buydu zaten yağmurrr!ilerde trafik bi tıkandı, ben gördüm arka frene bastım, teker kilitlendi sanki bollattım biraz ama ne fayda.50 mt'den fazla dayandım.o şekilde kaya kaya gittim ama hiçmi yavaşlamaz arkadaş.bi sağa bi sola yalpaladım.enson solumun üstüne bi düştüm.5 mt falan kaymışım.arkadaki arabalar hemen durdu.koşuyolardı bana doğru bişe varmı diye.bende daha üstüme falan bakmadan atladığım gibi çalıştırdım motoru devam ettim. :) Allah'tan sadece korumalık çizilmiş.yer ıslak olduğundan üstümde de yırtık falan yoktu.:sunny: neyse kötü bi tecrübe oldu ama etkili bir tecrübe olduğuna eminim :joker:
adanalı
18 Ekim 2011, 11:14
geçmiş olsun reis.
arkadaşlar,özellikle yağmurlu havalarda çok ama çok dikkatli olun ve yavaş kullanın.bu arada her 2 freni de beraber kullanma alışkanlığı edinin.yağmurlu havada arabaları bile durdurmak sorun oluyorken motosikletin lastiğinin yere değen kısmı sadece elimizin avuçiçi kadar birşey.o da ne kadar etkili olacak ki?
gurkantosun
18 Ekim 2011, 12:47
arkadaşlar bende artık tvs ailesinin bir üyesiyim.aranızda olmaktan mululuk duyuyorum. :queen:
tabi bu motoru almamda sizlerin de çok etkisi var.trabzonda ve hatta karadenizde tek apache benim galiba :bounce:
ayrıca yardım ve desteklerinden dolayı bana çokca katkısı bulunan bora abime, otherworld abime, kartalizma kardeşime, miginfly kardeşime, mavi anahtar kardeşime ve forumdaki tüm tvsci kardeşlerime buradan sonsuz saygı ve sevgilerimi yolluyorum. biraz tv'ye çıkıpta selam gönderebilirmiyim gibi oldu :P tekerimiz düz bassın arkadaşlar :bestmt:
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM KARDEŞ, HAYIRLI OLSUN.
---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:23 ----------
dün servise gittim 1500 km oldu benim apache, yağını , suyunu , yenimine verdik çıkardık sonra, usta gitti bi tur attı geldi, dedi rodajını çok güzel yapmışsın saat gibi çalışıyor motor :thumleft:,içim ferahladı valla çok korkuyordum şu rodaj işinden. Bu sabahta işe gelirken asılayım dedim İzmir Altınyol'da, kapandım biraz 120 km yi gördüm ama önüme araba geldi hızı düşürmem gerekti biraz, açıkçası çok fazla beklentim yok motordan ancak videolarda 138 ler 140 lar görünce az geliyor biraz 120 , normalmidir sizce ?:silent:
kartalizma07
18 Ekim 2011, 13:38
rica ederim kardeşim, hayırlı uğurlu olsun, aramıza hoşgeldin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
birde şunu söyleyeyim.geçen cumartesi motorumu trabzona yollamak için istanbulda esenler otogarına gidiyordum.e-5'te sol şeritteyim.trafik vardı biraz.40-50 km gibi düşük bir hızda ilerliyorum.tabi yağmuru unutmayalım.sorunda buydu zaten yağmurrr!ilerde trafik bi tıkandı, ben gördüm arka frene bastım, teker kilitlendi sanki bollattım biraz ama ne fayda.50 mt'den fazla dayandım.o şekilde kaya kaya gittim ama hiçmi yavaşlamaz arkadaş.bi sağa bi sola yalpaladım.enson solumun üstüne bi düştüm.5 mt falan kaymışım.arkadaki arabalar hemen durdu.koşuyolardı bana doğru bişe varmı diye.bende daha üstüme falan bakmadan atladığım gibi çalıştırdım motoru devam ettim. :) Allah'tan sadece korumalık çizilmiş.yer ıslak olduğundan üstümde de yırtık falan yoktu.:sunny: neyse kötü bi tecrübe oldu ama etkili bir tecrübe olduğuna eminim :joker:
geçmiş olsun
bunların lastikleri ıslak yolda berbat dün biraz test ettim, kalkışta hemen patinaj tutuş yok ve vites düşürürken bile teker kitleme yaptı
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
dün servise gittim 1500 km oldu benim apache, yağını , suyunu , yenimine verdik çıkardık sonra, usta gitti bi tur attı geldi, dedi rodajını çok güzel yapmışsın saat gibi çalışıyor motor :thumleft:,içim ferahladı valla çok korkuyordum şu rodaj işinden. Bu sabahta işe gelirken asılayım dedim İzmir Altınyol'da, kapandım biraz 120 km yi gördüm ama önüme araba geldi hızı düşürmem gerekti biraz, açıkçası çok fazla beklentim yok motordan ancak videolarda 138 ler 140 lar görünce az geliyor biraz 120 , normalmidir sizce ?:silent:
kapanarak 120 yi geçmesi lazım ben kapanmadan düz yolda 120 yi geçiyorum, kiloda önemli
miginfly
18 Ekim 2011, 14:52
Altınyol çok uzun bir mesafe sayılmaz ve şehir içi yoldan farkı yoktur, trafik te cabası. O yol için iyi bir hız 120 km. Ayrıca sana tavsiyem, onun motoru şu hızı yapmış benimki neden yapmıyor gibi düşüncelere hiç yönelme. Motoru tatlı kullanırsan ömrünü uzatırsın, 125 sonrasını ben motorum için zararlı buluyorum şahsen. :wiinkk:
gurkantosun
18 Ekim 2011, 16:09
Altınyol çok uzun bir mesafe sayılmaz ve şehir içi yoldan farkı yoktur, trafik te cabası. O yol için iyi bir hız 120 km. Ayrıca sana tavsiyem, onun motoru şu hızı yapmış benimki neden yapmıyor gibi düşüncelere hiç yönelme. Motoru tatlı kullanırsan ömrünü uzatırsın, 125 sonrasını ben motorum için zararlı buluyorum şahsen. :wiinkk:
kesinlikle haklısın, bende öyle hız meraklısı birisi değilim ancak dediğim gibi internetteki videolara nazaran söyledim onu, ama kiloylada ilgisi vardır heralde boy 1.83 kilo 93 motorda haklı ne yapsın :queen::P
reis007
18 Ekim 2011, 18:55
arkadaşlar o kadar araştırmama rağmen bu motorun flaşör diye tabir edilen dörlüleri yokmu acaba.3-4 defa kullanacaktım ama arıyorum bulamıyorum.varmı bilen acaba...?
kartalizma07
18 Ekim 2011, 19:21
arkadaşlar o kadar araştırmama rağmen bu motorun flaşör diye tabir edilen dörlüleri yokmu acaba.3-4 defa kullanacaktım ama arıyorum bulamıyorum.varmı bilen acaba...?
4 lü yok reis
resulserpil
18 Ekim 2011, 23:19
merhaba ben tvs rtr 150 aldim sifir yanliz yag kontrol ettigimde 3 tane bir birlerine benziyen ^x^ sembollerini gordum herneyse bunlarin altinda yag kaldigini gosteriyor simdi yag mi yok VAr mi bilemiyorum yardimci olurmusunuz bana, resim mi cekeyim ne yapmam gerek sizleerin bna yardimci olabirmisiniz . ve yeni motor ilk defa kullaniyorum debriyaj bazen atmiyor zorluk cikariyor sonra selenin altinda takim cantasini da aldigim yer koymamis akil bilgi yardimci olurmusunuz
Mavi_Anahtar
18 Ekim 2011, 23:37
Öncelikle geçmiş olsun . Islak yolda çok dikkat etmelisin sadece arka frene basmakla hata etmişsin özellikle ıslak yolda arka frenin hiç etkisi yok kayıp gidiyor birazda panik yaptın sanırım ama ön freni de dikkatli kullanman lazım . Motosiklette ön fren daha etkilidir ama tabii en etkili yöntem her ikisini de aynı anda kullanmak.
Aynı şey eski motorda benim de başıma geldi baktım az daha fren yapsam motor üstünden atacak beni bıraktım frenleri motor toparlandı sonra kontrollü fren yaptım sonra gittim önüme çıkan arabayı yakaldım bir güzel kavga ettim hırsımı aldım .
Herneyse hayırlı olsun bu arada kazasız belasız kullanırsın inşallah .
motoloji
19 Ekim 2011, 00:08
ayrıca yardım ve desteklerinden dolayı bana çokca katkısı bulunan bora abime, otherworld abime, kartalizma kardeşime, miginfly kardeşime, mavi anahtar kardeşime ve forumdaki tüm tvsci kardeşlerime buradan sonsuz saygı ve sevgilerimi yolluyorum. biraz tv'ye çıkıpta selam gönderebilirmiyim gibi oldu :P tekerimiz düz bassın arkadaşlar :bestmt:değerli kardeşim motorun hayırlı olsun ,kazasız,belasız,keyifli sürüşler diliyorum sana. Buarada çok geçmiş olsun. gerçekten ıslak yollarda hız çok tehlikeli özellikle dönüşlerde çok dikkat etmek lazım.
ixeywent
19 Ekim 2011, 00:35
merhaba ben tvs rtr 150 aldim sifir yanliz yag kontrol ettigimde 3 tane bir birlerine benziyen ^x^ sembollerini gordum herneyse bunlarin altinda yag kaldigini gosteriyor simdi yag mi yok VAr mi bilemiyorum yardimci olurmusunuz bana, resim mi cekeyim ne yapmam gerek sizleerin bna yardimci olabirmisiniz . ve yeni motor ilk defa kullaniyorum debriyaj bazen atmiyor zorluk cikariyor sonra selenin altinda takim cantasini da aldigim yer koymamis akil bilgi yardimci olurmusunuz
yağı nasıl ölçüyorsun kapağı komple sıkarakmı yoksa hiç sıkmadanmı ? debriyaj zor geçiyo demişsin yağ olmayabilir motorunda. yağ varsa debriyaj ayarın yoktur.
ADALI86
19 Ekim 2011, 13:28
Arkadaşlar motorumun ön dişlisini 14 yaptım titreşim azaldı ve 7000 devirde 100km hızla gidiyor fakat rüzgarlı havada motor 110 u geçmiyor:silent: acaba dişliyi tekrar 13 yapsam son hızı ne olur düz ve rüzgarlı havada:silent:
miginfly
19 Ekim 2011, 14:41
Motoru yeni aldıysan eğer, aldığın yere gidip kontrol ettirebilirsin. Tecrübesiz olduğunu belirttin mi bilmiyorum ama, bu bilgileri satın alırken vermeleri gerekiyordu.
ADALI86
Eskiden kaç yapıyorsa aynı hızı yapar. :mrgreen:
Arkadaşlar bu hız konusuna çok takılıyorsunuz gibi geliyor bana. Hız yapmak için aldıysanız bu motoru yanlış yapmışsınız, biraz geç mi söyledim bilmiyorum ama :cat:
Dişli değiştirmeyle ilgili bir çok arkadaş denedi, yazdıklarını okudum hepsinin. Bana en mantıklı olanı Bora abinin arka dişliyi 43 yapması geldi. Ben şimdiye kadar böyle bir denemeye girişmedim, şayet yaparsam Bora abi gibi yaparım. Bana öyle geliyor ki şu hız konusuna fazla takılı kalıp motoru limitlerde kullanıyorsunuz :queen: Ömrünü azaltıyorsunuz.. :salut:
Yapmayın :) :rendeer:
ixeywent
19 Ekim 2011, 17:39
ben motorumun ön dişlisini 14 lü yapmıştım rüzgara karşı en fazla 110 diyodu 13 yaptım tekrar denedim yine aynı. tek fark 13 dişli ile daha devirli gidip daha çok yakıyor.
ADALI86
19 Ekim 2011, 18:52
Yani diyorsun ki 13 dişli ile 14 dişli arasında hız farkı yok:silent: 14 dişli ile motor devirsiz gittiği için titreşim ciddi oranda düştü o konuda cok memnunum da sadece acaba dedim dişliden dolayı mı rüzgara karsı 110 u geçmedi motor
jönysf
19 Ekim 2011, 19:24
motorun orjinal dişli ayarı ile oynamayın arkadaşlar. Benim 2010 model apachem de hepsini denedim en güzeli orjinal yarı.
ixeywent
19 Ekim 2011, 20:21
Yani diyorsun ki 13 dişli ile 14 dişli arasında hız farkı yok:silent: 14 dişli ile motor devirsiz gittiği için titreşim ciddi oranda düştü o konuda cok memnunum da sadece acaba dedim dişliden dolayı mı rüzgara karsı 110 u geçmedi motor
8 KM HIZ ARTTI geçmiş sayfalara resmini koymuştum 4, vitesde 120 nin altına inmişti. en son düzde 130 görüyorum ben. 13 lü dişlidede 14 lü dede sadece 14 lüde bin devir daha aşağıda gidiyo. rampa aşağı ise son hız< fark ediyo veya meyilli yolda. sen bilirsin dene gör tak 13 ü aynı. sadece 5, vites ivlenmesi düşüyo biraz onuda 4 de sıkıştıracaksın biraz. 13 lü dişli taktık ben 100 105 demeden 5 e atmam ben böyle kullanıyorum.
Merhaba.Bende İzmir'den.Bu Apache Tvs 150 yi düşünüyorum ama aklıma bir şey takılıyor.Acaba abs özelliği olan yeni modeli Türkiye'ye ne zaman gelir?Sanırım onu almak daha mantıklı olur.Sizin görüşleriniz nedir bu konuda?Birde İzmir'de sarı rengini bulmak mümkün mü?Sıfır mı almalıyım 2. el mi?
ixeywent
19 Ekim 2011, 21:20
Merhaba.Bende İzmir'den.Bu Apache Tvs 150 yi düşünüyorum ama aklıma bir şey takılıyor.Acaba abs özelliği olan yeni modeli Türkiye'ye ne zaman gelir?Sanırım onu almak daha mantıklı olur.Sizin görüşleriniz nedir bu konuda?Birde İzmir'de sarı rengini bulmak mümkün mü?Sıfır mı almalıyım 2. el mi? abs li modelini çoook beklersin daha. paran varsa ve uzun süre kullanacaksan sıfır al. yok ben 6 aya sıkılır satarım diyosan 2, el.
Süvarİ
19 Ekim 2011, 21:30
ya arkadaşlar benim motor 2008 düz yolda 115-120 km gibi bi hız yapıyor. hafif yokuş aşağıda max 125 felan yapıyor. devir ise max 9 000 civarında kalıyor. dişlilerinin en ideal olduğu oran nedir acaba.
birde göstergedeki zoom lambası gaz kolunu çevirmemle birlikte yanıyor. sebebi ne olabilir sizce...
ixeywent
19 Ekim 2011, 21:44
ya arkadaşlar benim motor 2008 düz yolda 115-120 km gibi bi hız yapıyor. hafif yokuş aşağıda max 125 felan yapıyor. devir ise max 9 000 civarında kalıyor. dişlilerinin en ideal olduğu oran nedir acaba.
birde göstergedeki zoom lambası gaz kolunu çevirmemle birlikte yanıyor. sebebi ne olabilir sizce...
bendekide 2008 düzde gitmesi iyi benimkide öyle ama rampa aşağı veya meyilli yolda 135 lere çok rahat çıkıyo yer yer 140 gösterdim. benimkide ilk zamanlar 9 binde takılı kalıyo gibi geliyodu şimdi redline redline diye bağırıyo :) zoom vitesde iken gaza dokundunmu yanıyo gaza dokunmadan veya çok hafif hafif dokundugunda yeil olan yanıyo. dişli oranı orjinali arka 44 ön 13. sen bunu ön 14 arka 44 orjinal veya ön 13 orjinal arka 41 veya 43 yapabilirsin. ama orjinal bin veya önü 14 lü yap derim:cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO