PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şu kaliper yağ havası aldığım parça nereden bulunur

motohazar
15 Eylül 2019, 11:48
Merhaba benim ki yalama oldu anahtar ile sıkılmıyor değişmesi gerek ilçemde 3 yere baktımda bulamadım greslik veriyorlar ama onlar hem kısa kalıyor hemde girişli olduğundan olmuyor yurt dışında buldum gelmesi uzun sürecek çünkü ebay da var ama paypal yasaklı uğraştırcak beni
Havalandırma civatası olarak geçiyor serviste de yokmuş onlarda ebay ın 2.5 katı fiyat verdi ebayda 10dolar borusan 25 dolar istedi ki onlarda yurt dışından getiririz diyor stok yok

Parçanın resmi bu
https://i.hizliresim.com/1p0YRN.jpg (https://hizliresim.com/1p0YRN)

vlad1462
15 Eylül 2019, 13:39
nerde ikamet ettiğini bilmiyorum ama büyük şehirlerden birinde isen sanayi sitelerinde rekor ve fren hortumu gibi işlerle uğraşan dükkanlarda bulabilirsin. oto yedek parçacılardda şansını dene ama çeşitlilik olarak dediğim gibi rekor, hortum işleri yapanlarda şansın daha yüksek. 5-10 tl falan fiyatları var.

Mertcan39
15 Eylül 2019, 14:38
elimde kullanmadığım bir kaliper var hava vidası aynı mı acaba ?

motohazar
15 Eylül 2019, 17:09
nerde ikamet ettiğini bilmiyorum ama büyük şehirlerden birinde isen sanayi sitelerinde rekor ve fren hortumu gibi işlerle uğraşan dükkanlarda bulabilirsin. oto yedek parçacılardda şansını dene ama çeşitlilik olarak dediğim gibi rekor, hortum işleri yapanlarda şansın daha yüksek. 5-10 tl falan fiyatları var.
Ben burada baktım onlarınki girişli benimki çıkışlı içi bilyalı ama bulamadık bulduklarımız yuvaya oluyor ama kısa kalıyor

elimde kullanmadığım bir kaliper var hava vidası aynı mı acaba ?
Hocam söküp bi fotoğraf ata bilir misiniz acaba ölçü vs alalım o halde benimkini söksem tekrar takamam çünkü zor idarelik takdıkda

Dağcı
15 Eylül 2019, 22:23
Kalitesiz anahtar mi kullandin?
Bu tarz hayati islemler icin izeltas kullan. Ayni olay basima geldi oradan biliyorum..

motohazar
16 Eylül 2019, 23:53
Kalitesiz anahtar mi kullandin?
Bu tarz hayati islemler icin izeltas kullan. Ayni olay basima geldi oradan biliyorum..
Maalesef evet normalde izeltaş yuvarlak (yıldız) anahtar kullanır idim ama o büyük diye motordaki anahtar poşetimde yoktu küçük 11 i kullanmıştım