PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Hırsızlığına Karşı 14 Altın Kural

Sayfa : 1 [2]

rebel_punto
25 Kasım 2014, 11:07
Hırsızlara karşı önlem bende de paranoya haline geldi. Şuan 9 ayrı kilit ile kilitli duruyor. Anahtar ile açılması en az 5 dakika sürüyor. Belki de meslek hastalığı oldu bende.

fullpusat1
25 Kasım 2014, 11:33
bende artık motoru almam yaklaştıkça bu korku sardı benide bütçeyi çok zorlarmı bilmiyorum ama o bahsettiğiniz alarmlı disk kilidi sabit bir zincir olmadan sokakta bırakamıycam malum geceleri top patlasa insanların umrunda olmaz bu alarmlı kilidin sesi nasıldır kullananlara soruyorum 5. katta oturuyorum

LynXMaSTeR
25 Kasım 2014, 12:40
şu gps olayını nasıl yapıcaz, sele altında bi yere mi monte ediyolar, yoksa direkt motora mı çip yerleştiriyolar?
ayrıca nerde ve ne şekilde yaptırabiliriz, maliyeti nasıl olur?

fullpusat1
25 Kasım 2014, 13:02
onu bende araştırıyorum bir kaç sitede buldum araç takip sistemi diye 250 dolar civarındada rakamlar gördüm ama burdan bilgili birisi söyler herhalde kesin birşey

Pisman
25 Kasım 2014, 13:45
tabi birde çalındıktan sonrası için emniyet güçlerine ve hukuk sistemine düşen yükler var, sonuçta çalınan yüzlerce motosikletin elden çıkarılması, parçalanması kolay değil bunu takip ederek bir çok çete çökertilebilir, ve cezalar caydırıcı hale gelirse bu işi yapanlar da giderek azalacaktır, keşke herkes kendine durumdan biraz olsun vazife çıkarsa