Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanser Eden Orta Sehpa Mili
ShadowBane
03 Haziran 2019, 21:55
Elimde mondial vulture var kırık olan orta sehpayı değiştireceğim fakat mil bana mısın demiyor çıkmamakta ısrarcı
sehpa yuvası içinde hareket etmiyor sehpa ile birlikte dönüyor sadece
Denediğim yöntemler
1-WD 40 sıkmak
2-Çekiçlemek
3-Isıtıp çekiçlemek
yaklaşık 4 saattir uğraşıyorum kanser etti
En son çarem mili de sehpayı da spiralle kesmek olacak var mıdır bunu bir yöntemi?
06Serhat
03 Haziran 2019, 22:15
Acaba mili tutan segman var mı dikkat ettiniz mi? Bazı tamir videoları izliyorum büyük parçaları bile küçücük segmanlar tutabiliyor?
ShadowBane
03 Haziran 2019, 22:28
mil düz bir mil segman gözükmüyor, büyük ihtimalle mil içinde kaynadı zamanla
milin içine girdiği sehpa borusunu ortadan delip oradan da wd40 sıktım ama nafile
artık sabah sağlam bir spiralle 2 parçaya bölerim mili
Hsntt
03 Haziran 2019, 23:09
Aynı sorun benim motordada var kırıldı orta sehba mil kaldı çıkmıyor çekiçledik yagladık ısıttık yan yatırıp dövdük yumrukladık zıpladık milin küçük ucu çıktı kalın tarafı yapışık kaldı en son plastik kelepçeyle bagladım öyle duruyor yan sehpayla idare ediyorum çözümü varsa bende alırım bi dal
uzay gemisi
04 Haziran 2019, 00:01
Sağa sola çevirmeyi denediniz mi
ShadowBane
04 Haziran 2019, 01:22
Sağa sola çevirmeyi denediniz mi
papağan pense ile denedim kalın taraf kavramıyor ince kısım diş sıyırıp dönüyor imkanı yok döndürmenin
MimTolga
04 Haziran 2019, 01:51
o mil oraya artık kaynamış keserek çıkartmak gerekecek. bu tarz suyla çok haşır neşir olan parçaları paslanmazdan yapmak gerekiyorki zamanla oksitlenerek birbirine kaynamasın ama çinlilerde nerede o hassasiyet
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO