Orijinalini görmek için tıklayınız : 0 KASKIN SIKMA PROBLEMİ
yalcinroden
20 Şubat 2019, 21:38
Merhaba arkadaşlar, uzatmadan konuya gireyim.
Kafa ölçüm 56 cm yani S beden, bugün kaskım elime ulaştı fakat bana göre kaskla ilgili büyük sorunum var.
Bedeni S, bakınca bu kaska kafam nasıl girecek diyorum, onu geçtim sokmasına zorlayınca giriyor ama kilit kısımlarını yırtacak gibi açmam gerekiyor, içinde baş ağrısı falan yapmıyor, sıkmıyor hiç bir şekilde, fakat en büyük sorunum :
Kaskı çıkarırken kulaklarımı koparacak gibi sıkıyor, çıkardığımda kıpkırmızı oluyor kulaklarım ve cidden çok zorlanıyorum çıkarırken, alışır mı yoksa M beden mi almalıyım?
Kaskım : LS2 FF 353
oldcockroach
20 Şubat 2019, 21:42
ls 2 kasklar yuvarlak kafa için değil üstten bakınca ovalimsi kafalar için :D ayrıca 56 cm değil 57 cm olarak alman lazım ölçüyü ls 2 kasklar için
yalcinroden
20 Şubat 2019, 21:45
ls 2 kasklar yuvarlak kafa için değil üstten bakınca ovalimsi kafalar için :D ayrıca 56 cm değil 57 cm olarak alman lazım ölçüyü ls 2 kasklar için
Arkadaşımda da LS2 var S beden, sana göre diyor. Onun da kafasını acıttı çıkarırken.
mabet
20 Şubat 2019, 21:48
Denemeden aldığınız kasklarda bu tarz şikayetler olabilir. Bir büyük beden alın olmazsa kafa yapınıza uygun değildir, iade ettikten sonra deneyerek kask alırsınız.
oldcockroach
20 Şubat 2019, 21:51
az biraz eziyet çekeceksin mecburen bende de ls 2 kask var kulaklarıma büyük sıkıntı veriyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
Denemeden aldığınız kasklarda bu tarz şikayetler olabilir. Bir büyük beden alın olmazsa kafa yapınıza uygun değildir, iade ettikten sonra deneyerek kask alırsınız.
kaskı kulak kısmı biraz değişik intercom yatağı var kaskı giyerken kulak oraya sıkışıp katlanıyor bildiğin :D
yalcinroden
20 Şubat 2019, 22:03
az biraz eziyet çekeceksin mecburen bende de ls 2 kask var kulaklarıma büyük sıkıntı veriyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
kaskı kulak kısmı biraz değişik intercom yatağı var kaskı giyerken kulak oraya sıkışıp katlanıyor bildiğin :D
Giyerken çok sıkıntı olmuyor, içinde kulağım rahat, çıkarmaya korkuyorum.
oldcockroach
20 Şubat 2019, 22:09
Giyerken çok sıkıntı olmuyor, içinde kulağım rahat, çıkarmaya korkuyorum.
Alışır kask sana rahat ol :D
Volkan76
20 Şubat 2019, 22:39
Benim kask L. Takı[p çıkarken, rahat hatta çok az bir bol. Tabi, kafayı sallayınca oynamıyor. Saçlarım sayesinde az bir oymnutyor. Ama şöyle stresli bir turda 1 saat sonra şafaklarımı dürtüyor. En son şaşaklar bauya şişmişti. Eve gelirgelmez, kaskın içinde tam şaşaklara gelen kısmı iyice bi dovdüm. Basbaya çekicin kalın tarafıyla içindeki bezle kaplıi serepormu neyse patakladım. Ondan beri kaskım bidaha canımı sıkmsadı. :)
Denerkende, rahatken tam oldu hiç oynamıyor, diyip trsfikde kafanız şistimi başınızı ağırtmasın.
Belkide şöle güzelce kafayı şişirip öyle kask denemeye gidin. muhahahaaa
AzÇok
20 Şubat 2019, 22:57
Kask markalarını dene kafa yapına en uygun olan kaskı al bence. Mesela Nolan marka kasklar kafamı üst arka iki uçtan sıkıyor. Yine de hep Nolan kullandım. Verdiği rahatsızlığa katlandım. Scorpion marka kasklar adeta benim kafa yapıma göre tasarlanmış gibi oluyor. Fakat onu da hiç almadım.
Volkan76
20 Şubat 2019, 23:12
Kask denerken iyi oturuyorsa sade bir yerden dürtüyorsa bir büyük numara dürten yeri dürtmüyir ama kalanı bol geliyior. Bence biryerden dürtüyorsa, satıcı o noktalarda içindeki maddeyi dövdüreboilirmi, diye sor. Kask çaatlar derse zaten o kask alınmaz, İçindeki madde dışïndan sert demektir. Yoksa satmak istiyorsa alıcıya göre son bir ayar çekebilir, ne dersin.
jacob34
20 Şubat 2019, 23:24
Sıkı kask iyidir. Bende nolan grex var normalde m giymem gerekşr bilerek s aldım. Çıkarırken çeneyi yukarı kaldırtıktan sonra çene bağlama iplerine sağa sola ayırarak çıkar.
watercolours
20 Şubat 2019, 23:44
Eğer kaskı tam giydiğinizde kafanız gayet rahatsa, 30 dk taktığınız halde bir ağrısı sızı hissetmiyorsanız bedeni doğrudur. Çıkarırken kulağınız acıyorsa ya ergonomisi size uygun değildir hep böyle devam edecektir, ya da kullandıkça kulağınızı acıtan kısım yumuşayacaktır. Ama anladığım kadarıyla bedeniniz doğru.
kulspruta
20 Şubat 2019, 23:56
Sorun sadece kulaklar ise balaklava ile denediniz mi?
yalcinroden
22 Şubat 2019, 19:22
Açılmaya başladı, ilk aldığım gibi değil. Yanında hediye gelen buff ı balaklava şeklinde takıp sokuyorum, kulaklarım katlanmıyor, girerken çok rahatladı tekte sokabiliyorum, çıkarırken ilk biraz yukarı kaldırıyorum, sonra ön tarafı kaldırıyorum öne arkaya olacak şekilde acısız çıkarıyorum, sorunumu böyle çözdüm, bedenim tam.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO