Orijinalini görmek için tıklayınız : TOP CASE ÜSTÜ DEMİR APARAT
ErkinA
19 Şubat 2019, 16:33
Herkese selamlar.
Geçtiğimiz hafta top case'li forza 250 aldım. Çok yeterli olmasada internetten biraz araştırma yaptım ama tatmin edici bir bilgiye ulaşamadım. Bu sebeple yardımlarınızı rica edeceğim.
Top case üzerine çanta, çadır, kamp sandalyesi vs. gibi eşyaları bağlayabilmek için demir aparat yaptırmak istiyorum. sabit veya sökülüp takılabilen türden olabilir. İstanbul anadolu yakası öncelikli düşünecek olursak sizce nerede yaptırabilirim. Peşinen teşekkürler.
keyifli sürüşler..
kdiner
19 Şubat 2019, 17:16
Herkese selamlar.
Geçtiğimiz hafta top case'li forza 250 aldım. Çok yeterli olmasada internetten biraz araştırma yaptım ama tatmin edici bir bilgiye ulaşamadım. Bu sebeple yardımlarınızı rica edeceğim.
Top case üzerine çanta, çadır, kamp sandalyesi vs. gibi eşyaları bağlayabilmek için demir aparat yaptırmak istiyorum. sabit veya sökülüp takılabilen türden olabilir. İstanbul anadolu yakası öncelikli düşünecek olursak sizce nerede yaptırabilirim. Peşinen teşekkürler.
keyifli sürüşler..
hazır var fiyatı yüksek ise sanayide işinizi görmeye çalışın veya aldığınız arka çantanın bazı modellerde o aparatı da oluyor maxem çanta gibi.
https://www.facebook.com/cadirtasima.demiri.5
myagdi
19 Şubat 2019, 18:03
hazır yapılmışını bulup almaya bakın.
çoğu esnaf uğraşmaz, artı yapılan şey içine sinmez.
bursalıali
19 Şubat 2019, 20:12
Nalburlarda U yada D harfi benzeri bir sürü parçalar var . Onları beğenmezsen yine U şeklinde çok farklı ölçülerde çekmece ve kapı kollarından 3 veya 4
tanesini tapkeysin üzerine monte edebilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
Erkin Rx3i evo kullanıcıları sayfa 256 da Adanalı nikli Bora kardeşimin 5105 nolu yazıda paylaştığı fotolarım var . Motorumun arkadan görüntüsü bayraklar ve çantaya bir şeyler bağladığım 6-7 cm ebatlı demir aparatlar. Aslında sen daha zarif olanlarını bulabilirsin.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO