Zifir
24 Ocak 2019, 23:16
Herkese kazasız sürüşler dilerim. 1 ay önce ilk motorum olan FF 250 modelini satın aldım. Sürekli bir yerlerini kurcalayıp her şeyini öğrenmeye çalışıyorum. Bugün de dedim ki ayak marşını bir deneyeyim bir şey olursa kullanırım. Sonuç çalıştıramadım ayak marşı ile tabii ki :D Yalnız ayak marşı ile ilgili şöyle bir şey takıldı kafama:
-Ayak marşı ile deneme yaptıktan sonra, bir sonraki denemede kol basılmıyor. Dişliler kitlemiş gibi oluyor. İkinci denemede kolun hiçbir şekilde ayakla basılmaması ve kitlenmiş gibi olması normal midir ? Başarısız denemeden sonra bir şey mi yapmak gerekiyor kolun tekrar basılabilmesi için (Motoru ileri geri oynatma veya kol boşluğu alma vs gibi)
-Çok deneme yaparsak motoru boğar mıyız ?
-Ayak marşı ile deneme yaptıktan sonra, bir sonraki denemede kol basılmıyor. Dişliler kitlemiş gibi oluyor. İkinci denemede kolun hiçbir şekilde ayakla basılmaması ve kitlenmiş gibi olması normal midir ? Başarısız denemeden sonra bir şey mi yapmak gerekiyor kolun tekrar basılabilmesi için (Motoru ileri geri oynatma veya kol boşluğu alma vs gibi)
-Çok deneme yaparsak motoru boğar mıyız ?