PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GSXR-250 hakkında düşünceleriniz

6vitesgazisi
25 Ekim 2018, 18:32
1.76 92 kiloyum, enduro yapıyorum motorsiklet olarak GSX-R250'yi baya beğeniyorum. Motoru 2018 motobike fuarında denemiştim. Oturuş tarzı agresif değil kullanıcıları varsa beni biraz aydınlatabilirmi? Teşekkürler.

burak burk
25 Ekim 2018, 18:37
inazuma motorlu güzel gözüken bir motor.tasarım olarak öttürüyor gerçekten ama performans beklentiniz varsa hiç bulaşmayın.güzel gözüksün zaten hızlı gitmem basmam derseniz evladiyelik motor.

6vitesgazisi
25 Ekim 2018, 18:39
Haklısınız, performans olarak çok birşey beklemiyorum inceleme videolarında taş çatlasa 150 görüyor alet. fakat benim görüşüm grenaj yapısı diğer klasmandaki markalardan daha güzel görünüyor, CBR çok cılız gözüküyor yanında bence.

blackshadow7
25 Ekim 2018, 19:39
Blok olarak sorunsuz. 200bin km yapan inazumalar varken bu daha da gider yani. Yakit olarakta cok ekonomik. Albenisi de var. Performans takintin yoksa al derim.

burak burk
25 Ekim 2018, 22:15
Haklısınız, performans olarak çok birşey beklemiyorum inceleme videolarında taş çatlasa 150 görüyor alet. fakat benim görüşüm grenaj yapısı diğer klasmandaki markalardan daha güzel görünüyor, CBR çok cılız gözüküyor yanında bence.

bende r25 var kalıp olarak daha uzun ve cüsseli hissettiriyor suzuki.tabi tasarım olayıda var kat kat yapmışlar sanki gsxr1000 boyası vs gerçekten kaliteli hissettiriyor.üstüne oturdum r25 ten sonra farklı geldi bana seleden dolayı sanırım.alıcaksan al derim ama 4 sene kullanıcaksan çünkü al sat motoru değil hem zor satarsın hemde zarar edebilirsin.

sharkspeedr2
25 Ekim 2018, 22:43
bende r25 var kalıp olarak daha uzun ve cüsseli hissettiriyor suzuki.tabi tasarım olayıda var kat kat yapmışlar sanki gsxr1000 boyası vs gerçekten kaliteli hissettiriyor.üstüne oturdum r25 ten sonra farklı geldi bana seleden dolayı sanırım.alıcaksan al derim ama 4 sene kullanıcaksan çünkü al sat motoru değil hem zor satarsın hemde zarar edebilirsin.

Bende r25 kullanıyorum alalı 1 sene olmuş ne ara geçti halen anlamadım ama halen bıkmadan usanmadan hergün seve seve biniyorum uzun zamanda degistirmeyi dusunmuyorum.
Tek merak ettigim yamaha r25 in blogu 100.000 i devirirmi acaba ?

CAGRRI
26 Ekim 2018, 00:17
Arkadaşta var 138 i geçmiyor diye yakınıyor, sınıfına göre ağır ve yavaş. Şekli güzel yeni başlıyan şekilci gençler için ideal.