PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Marka ve model yardımı ?

Hayrican_cey
19 Eylül 2018, 16:37
Merhabalar... Geçenlerde 2. El alım satım sitesin de gezerken bi scooter a denk gelmiştim... Fakat marka ve modelini hatırlıyamıyorum.. Görsel tarif de bulunsam yardımcı olabilir misiniz acaba ?
Turuncu renkteydi (turuncu-siyah) grenaj, görüntüsü hafiften mondi 150zc yi andırıyor gibiydi birda sanırım fabrika çıkışı olarak 3 adet çanta vardı. 1 arka ve 2 adet sağ ve sol olmak üzere.. Tahminimce 150cc diye tahmin ediyorum.. Herkese teşekkürler şimdiden.. Saygılar iyi forumlar.

The Dude
19 Eylül 2018, 16:44
https://www.mondialmotor.com.tr/images/urunrenkfoto/mondial_rx1i_evo_turuncu_10_kopya_5e8e1.png

right ?

Hayrican_cey
19 Eylül 2018, 16:52
Hocam enduro değildi, scooter/maxiscooter tarzındaydı. Ucuz fiyatlı birşeydi yanlış hatırlamırsam da 150cc di.

@Bahadır
21 Eylül 2018, 17:32
turunculu siyahlı Kymco super 8 geliyor aklıma ama scooter larda genelde 3 çanta pek olmaz başkan. senin gördüğün resimde vatandaş kendisi takmıştır yan çantaları.

artemis99
21 Eylül 2018, 18:22
Merhabalar... Geçenlerde 2. El alım satım sitesin de gezerken bi scooter a denk gelmiştim... Fakat marka ve modelini hatırlıyamıyorum.. Görsel tarif de bulunsam yardımcı olabilir misiniz acaba ?
Turuncu renkteydi (turuncu-siyah) grenaj, görüntüsü hafiften mondi 150zc yi andırıyor gibiydi birda sanırım fabrika çıkışı olarak 3 adet çanta vardı. 1 arka ve 2 adet sağ ve sol olmak üzere.. Tahminimce 150cc diye tahmin ediyorum.. Herkese teşekkürler şimdiden.. Saygılar iyi forumlar.

Peki şu an sitede yok mu? yoksa satılmış veya satıştan kaldırılmış olabilir neyini merak ettin bu kadar? Mondial 150zc yi andırıyorsa odur. Turuncu rengi de var googledan aratınca çıkıyor. Başka ona benzer bir scooter görmedim.

Hayrican_cey
22 Eylül 2018, 08:27
Ev ve iş arasında kullanmak icin maxi scooter ariyordum ucuz yollu ondan dolayi merak sardim topcase extra masraf etmemek icin. 150cc de isimi gorurdu ondan dolayi. Siteye baktim da goremedim satilmis sanirim