Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağır olduğunu nereden anlarız?
ÖmerFaruk199
16 Eylül 2018, 19:14
Arkadaşa ikinci el r25 alıcaz ama araştırmadımız yer kalmadı. Adamın ilk motoruymuş çok temiz bakmış ama ben rodajdan şüpheleniyorum ne yapmak lazım sizce ?
Otoyolda bastım biraz ama 6. Viteste on bindevirlerde zor hızlanıyor benim motorum ondan daha atak gibi geldi bana ama arkadaş psikoloji bence motor iyi diyo çıldırıcam anlatamıyorum...
snappy x
16 Eylül 2018, 19:30
Motor bloğuna ayıp şeyler fısılda,eğer sağır değilse kendi kendine kesiciye girmesi lazım
Mamba09
16 Eylül 2018, 20:12
Arkadaşa ikinci el r25 alıcaz ama araştırmadımız yer kalmadı. Adamın ilk motoruymuş çok temiz bakmış ama ben rodajdan şüpheleniyorum ne yapmak lazım sizce ?
Otoyolda bastım biraz ama 6. Viteste on bindevirlerde zor hızlanıyor benim motorum ondan daha atak gibi geldi bana ama arkadaş psikoloji bence motor iyi diyo çıldırıcam anlatamıyorum...
Satın almadığın makinayı yüksek devirde zorlamana izin veren satıcıyı burdan alkışlıyorum. Ben motosikletime bakmaya gelen kişiye kullandırırken bi on kez düşünüyorum.
ÖmerFaruk199
16 Eylül 2018, 20:19
Satın almadığın makinayı yüksek devirde zorlamana izin veren satıcıyı burdan alkışlıyorum. Ben motosikletime bakmaya gelen kişiye kullandırırken bi on kez düşünüyorum.
Zaten bende de motor var, otoyolda bir gazlayıp geldim. Yiycek değiliz rodajda olsa bende vermem ama ne olacak ki ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
Motor bloğuna ayıp şeyler fısılda,eğer sağır değilse kendi kendine kesiciye girmesi lazım
Tamam güldük şimdi hadii yallah
YasinC
16 Eylül 2018, 20:30
6. Vites bir iki motor hariç ölüdür zaten 250cc de
RoofRoof
16 Eylül 2018, 20:35
6. viteste 10 bin devirde senin motor napıyor?
bursagsli
16 Eylül 2018, 20:37
Motor ustasına git motor kompresyon testi yapsın. Buji sökülüp içine analog çubuk gibi birşey sokup marş yapıyorlar. Böylece piston silindir durumu öğreniliyor
Carlsberg
16 Eylül 2018, 20:39
Top Speed kaç gördünüz acaba?
Mamba09
16 Eylül 2018, 20:45
Zaten bende de motor var, otoyolda bir gazlayıp geldim. Yiycek değiliz rodajda olsa bende vermem ama ne olacak ki ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
Tamam güldük şimdi hadii yallah
Kimseye verme makinanı. Senin motosikletin üzerinde birisi kaza yapsa, birine zarar verse, ölse; motosikletinin bedelini geri almayı geç, yargılanırsın mahkemede.
Örneğin; http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/eski-milletvekiline-800-bin-liralik-tazminat-soku-22422709
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO