PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Fizy

korayoyukcu
10 Eylül 2018, 22:42
Arkadaşlar biriyle anlaştım aksilik çıkmazsa yarın motoru alıyorum.13.000 kmde 2016 model fizy koruma demiri,arka çantası ve uzaktan kumandalı alarmı var 6000 tl sizce normal mi bana biraz fazla veriyorum gibi geldi ama oturduğum şehirdede başka bulamadım tavsiyelere açığım onu alma şu daha iyi gibi vs.

F54
11 Eylül 2018, 21:47
fizy iyi güzel motordur dükkanda vardı sanayi ye falan gitmek için sürekli şehiriç kullanıyorduk bi sıkıntı çıkarmadı
bende fizy baktım spcay baktım millet uçmuş
3 yaşında spcay 8000 9000 istiyorlardı gidip sıfır aldım
10300 tl toplan para verdim plaka ruhsat sigorta dahil kontağı ilk ben çevirdim
kullanılmış motorlara çok para istiyorlar

Angrypower
11 Eylül 2018, 21:59
Kaşınıyorsun ve paranı çöpe atıyorsun.

tarihcifss
02 Nisan 2022, 14:29
Arkadaşlar merhabalar..Konu tarihe gömüleli uzun zaman olmuş ama benim işim anca düştü o yüzden buraya yazmak istedim..Yıllar sonra tekrar Honda FİZY aldım ikinci el..41 bin küsur km yazıyor ama insanlara güven olmaz kendim yağını - Filtrelerini değiştirmek istiyorum..Marka , miktar ve imkan dahilinde ise İnternet sayfasıyada link tavsiyesi rica edeceğim..Antalya korkutelindeyim burada Honda servisi yok..Alıp normal motorculara değiştirteceğim..Şimdiden teşekkür ederim

satoyama
03 Nisan 2022, 01:50
Arkadaşlar merhabalar..Konu tarihe gömüleli uzun zaman olmuş ama benim işim anca düştü o yüzden buraya yazmak istedim..Yıllar sonra tekrar Honda FİZY aldım ikinci el..41 bin küsur km yazıyor ama insanlara güven olmaz kendim yağını - Filtrelerini değiştirmek istiyorum..Marka , miktar ve imkan dahilinde ise İnternet sayfasıyada link tavsiyesi rica edeceğim..Antalya korkutelindeyim burada Honda servisi yok..Alıp normal motorculara değiştirteceğim..Şimdiden teşekkür ederim

çok spesifik bir scooter değil elinizde ki. her hangi bir nalbat olmayan motor servisine git, yağını 10w40 adı bilinen bir yağ ile değiştirt (castrol-shell-motul veya bulursan mobil de olur, petrol ofisi ve servislerde bulunan uydurma yağlardan kesinlikle koydurma) 750-800gr yağ alır, 1 litre yağı boca etmesinler dikkat et. her hangi bir filtresi de yoktur ayrıca.

tarihcifss
03 Nisan 2022, 11:25
Hava filtresi idi kastım