Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung Karion (RT125) [test]
G.BEREKET
27 Ocak 2009, 23:40
:)
Böyle bir motorum olmasını isterdim ya çok beğeniyorum hem dağda bayırda gider hem boyutları çok büyük değil çok hoş:)
Herkese selamlar.Motosikletim Honda Shadow 750 A.C.E. i satıp şehir içinde rahat kullanabilecegim işimi görebilecek bir motosiklet almaya karar verdim;ilk ve tek tercihim Karion RT 125 oldu.Hem görüntüsü hemde arka lastigi beni baya bir cezbetti.Kısmetse Yarın İstanbula gidip begendigim bir makinaya bakacagım.Anadolu yakasında motosikleti gösterebilecegim düzgün bir tamirci bilen varmı acaba ? ayrıca Rt satan arkadaşlar varsa başka onların motosikletlerine de bakabilirim...
ilkeraln
28 Ocak 2009, 17:57
yazdiklarin dogru
bence sm ile karion motorlar ayni fakat sIkIstirma oranlari ve devir araliklari farkli dolayisiyla farkli tork/beygir grafigine sahipler. ayrintili teknik detaylara bakip karsilastirirsan gorursun benzer bilr olay yamaha ybr ile 125lik cross motor ve sm dede vardir 3nunde motorlari ayni bazi ayarlamalar farklidir.
hyo ile st arasinda en belirgin fark
hyo soch motor st doch motor biri usttentek digeri ustten cift egzantriklidir azcik daha ekonomik ve azcik daha gucludur cok buyuk bir fark yoktur bunun disinda enjeksiyon var.
yasadigin olaylar tam anlamiyla kotu sans
ama saticilarin kotu niyetli ve 3kagatci olduklari herzaman genel kanimdir:cat:
bumotorlarin 0lari gercekten cok pahali 2.el piyasasi da mutis yuksek ki cok satamadiklari icin fiyatlar yuksek.. buparaya bu seviyedeki motor icin cok pahali
Arkadaslar bu motorun 2009 modeli yağ sogutmali ve 14 hp olmuşşş
bide cok mrk ediorum bu motor 100 km nin ustune cıkabılırmı acaba???
polo34
28 Ocak 2009, 21:22
yukarı da da konuştuk motor aşağıdaki linke göre 12 hp ve yağ soğutmalı, satıcıların kandırmacası 14 hp olayı :)
http://www.stkanuni.com.tr/Model.aspx?model=rt125d
ilkeraln
29 Ocak 2009, 10:24
yukarı da da konuştuk motor aşağıdaki linke göre 12 hp ve yağ soğutmalı, satıcıların kandırmacası 14 hp olayı :)
http://www.stkanuni.com.tr/Model.aspx?model=rt125d
Teşekkurler bende bakıodum bu motorla ilgili detaylı bilgilere...:cat: peki burda mesala yok dio ama bu motorun turuncu olanı var di mi yanlış bilmiosam
BOYALI KUŞ
29 Ocak 2009, 17:05
Arkadaşlar Merhaba,
Ben sık sık motor değiştiren bir adam olarak RT 125 imi geçen hafta aldım...
Yurtdışı olayım vardı iptal oldu.. gittim ist. motora x9 250 mi verdim.. rt 125 aldım..
Ve çok hoşuma gitti bu alet.. bundan önce jinlun - kanuni tiger - transalp - shadow - x8 400 -x9 250 kullandım.. ama transalpten sonra sanırım en zevk aldığım motor bu oldu..
Ufak tefek ama keçi gibi. ki daha 50 km bile olmadı..
uımarım sorunsuz problemsiz gider herşey...
ha bu arada benim aldığım 2008 model yani hava soğutmali modeli..
Chronix
29 Ocak 2009, 17:15
Teşekkurler bende bakıodum bu motorla ilgili detaylı bilgilere...:cat: peki burda mesala yok dio ama bu motorun turuncu olanı var di mi yanlış bilmiosam
Rodajını tamamlamış motor 120 rahat görüyor zorlarsan 130 ama tasvip edilen bir olay değil tabi ki....
ikinci el fiyatları müthiş yüksek denmiş modeline göre ama ortalama 7000 10000 km yol yapmış motorların fiyatları 2500-3000 tl olarak değişiyor çokta pahalı gelmedi bana...
Lastiklerine gelince bike.bandit sitesinde bildiğim kadarı ile bridgestone marka ebatları uyumlu 2 farklı lastik mevcut bir modeli zaten rt 125lerde kullanılan lastik bir diğeri de yamahanın ülkemizde bulunmayan tw200 modeli için daha dişli olan yada bilinen bir bridgestone bayisine gidip getiretebiliyorsunuz ama buda 3 ayda bir yapılan getirtme işleminden sonra...
G.BEREKET
29 Ocak 2009, 19:34
Bence 2009 model yağ soğutmalı ile tek kişi rahat rahat uzun yola çıkılabilir değil mi?
polo34
30 Ocak 2009, 01:42
kanuni ile global motor arasında dava var galiba, bu saatten sonra globalin getirmiş olduğu sıfır ya da 2.el hyosunglar alınır mı? bu konuda ne düşünüyorsunuz? kullanıcıların acı tecrübeleri oluşmaya başladı mı acaba? globalin parça stokları illa ki ithal edemezse bir süre sonra bitecek, sonra ne olacak?
G.BEREKET
30 Ocak 2009, 23:07
Bence 2009 model yağ soğutmalı ile tek kişi rahat rahat uzun yola çıkılabilir değil mi?
Şu soruma kullanıcılardan biri cevap versin yahu.:)
Chronix
30 Ocak 2009, 23:50
Denize düşen yılana sarılır... Geçen istanbul motoru aradım bir kaç parça sordum çıkma varsa var yoksa getirme ihtimallerini sorduğumda firmaya ulaşamadıklarını sanırım sayım yaptıklarını söylüyorlar.ihtiyacı olan kanuniye gitmek zorunda kalıcak fiyatları gördükten sonra dudakları uçuklayacak sadece egzost fiyatlarına baksınlar motoru yerinden kımıldatmaya çekineceklerler . gt650R egzost fiyatı2.500 tl gv650 3000 tl 5 milyon maliyeti olan arka çamurluk kuyruğu 40 tl...S&T motors'a sipariş verip alabilceğimizi bilisem ordan vericem..
Uzun yolu soran arkadaşım temmuz ortasında yarım günde çanakkaleye gidip geldim ortalama 500 600 km yol yaptım herhangi bir sıkıntı yaratmadı .....da yarattığı ağrı dışında oda olsun o kadar öyle değilmi....
polo34
31 Ocak 2009, 22:48
EGZOST SUSTURUCU-RT125D Vergi hariç 1106,59 Vergi Dahil 1305,78 tl
olduğunu aşağıdaki linkten öğrendim :)
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/55804-s-and-t-kanunide-zam-yapti-5.html
ne kadar da pahalı bir olaymış bu motor olayı :) vah vahhh canım türkiyem, maaş kadar, dalga mı geçiyor bunlar ...
emrello
02 Şubat 2009, 11:41
Şu soruma kullanıcılardan biri cevap versin yahu.:)
Valla ben de merak ediyorum... :pale:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/55804-s-and-t-kanunide-zam-yapti-5.html
ne kadar da pahalı bir olaymış bu motor olayı :) vah vahhh canım türkiyem, maaş kadar, dalga mı geçiyor bunlar ...
Bir de işçilik koy üzerine... :pr:
Bu durumun güzel bir tarifi var ama söylersem forumdan atarlar beni... :pr: :pr: :pr:
G.BEREKET
02 Şubat 2009, 13:50
Gerçekten şaşırdım o fiyata oha.:pr:
Chronix
02 Şubat 2009, 14:01
az önce kuralkandan arka çamurluk kuyruğu siparişi verdim oda internet üzerinden ama diğer parçalar için soruma adam gibi cevap verebilecek kimseyi bulamadım yedek parça bölümünü arıyorum müşteri hizmetlerine yönlendiriyor açan bayan da bayiye yönlendiriyor onlarda ellerinde olmadığı için merkeze yönlendiriyor... eYYYY kuralkan duy beni yokmu orda yedek parçalarına cevap verebilecek bir allahın kulu....Allah'a emanet gidiyorsun valla
İngilizcem olsa s&t motors'a mail çekicem parçalar için daha kolay cevap alırım en azından
karacivciv
27 Şubat 2009, 12:44
bu motordan olanlar motorlarınızı nereye götürüyorsunuz tamire?
polo34
29 Mart 2009, 23:19
ben yukarıdaki gibi yorum yapmıştım ama iyi bir fiyata 2.el 2009 model sıfır gibisini buldum, kaporasını verdim, hafta içi teslim alıyorum, rx 125 sm modeli denk geldi ...
polo34
04 Nisan 2009, 19:36
motoru teslim aldım, 2 saat ehliyet kursunda direksiyon eğitiminden sonra bugün ilk defa trafiğe kapalı büyük bir otoparkda motora bindim, kurstaki ybr125 bana çok hafif gelmişti, bu motor için 125 kg yazıyor ama 150 kg gibi bir ağırlığı var sanki, herkül gibi, diğer bir arkadaşım da çok ağır dedi, bir acemi için fazla ağır gibi geldi, ben güçlü biriyimdir aslında:) motorla yavaşladım, durdum ama ayaklarımı aynı anda açmadan geç açtım, sağ ayağım üzerine ağırlık denk geldi ve motoru yavaşça yere yatırdım :) sağ fren kolunun ucu kırıldı:) 20 tl olduğunu kuralkan.net ten öğrendim, kargo ile 30 tl tutuyormuş, bir bayi üzerinden alırsam belki kargo almazlar, yani o kadar ağırdı ki durduğum yerde sağa yıkıldı, motor hocam salı günü motoru eğitim pistine götürecek, orada 7 saat daha eğitim alacağım, sele boyunda biraz ayarlama ya da amortisör yumuşatılarak aşağıya almak mümkünse iyi olacak zira boy 1.68m, inerken bile zorluk yaşadım, az kalsın düşürüyordum, bileğim incindi, şu an hala acıyor:) 2 saat kadar antrenman yaptım, başıma gelmedik kalmadı :) halbuki kursta scooter da harikalar yaratmıştım:) ybr125 de iyiydi ...
polo34
19 Mayıs 2009, 18:17
evet tarih 19.05.2009, yukarıdaki mesajımdaki bilek incinmesi olayım halen devam ediyor:) siz siz olun motoru tutmayın mı diyeyim ne diyeyim:) bileğine güvenen tutsun, yatırmasın:)
direksiyon ön amoritsör bağlantısı yardımıyla en düşük duruma getirildi, ortadaki amortisör iyice dibe getirildi, boyum 1.68 iki ayağımda yere iyi basıyor ama ybr 125 kolaylığı nedense gene yok :)
7 saat yokuşu da olan vespa academy de özel ders aldım, üzerine 2 saat teorik eğitim, ehliyeti kaptım, 2 gün sabahtan akşama kadar eğitim pistinde güvenli sürüş eğitimi aldım, bu eğitime ehliyetli motor süren kendine az güvenen arkadaşlar da geldi, aralarında sırıtmadım, onların da zorluk çektiği yerler oldu.
bugün ilk defa eğitim pistinden dışarıya az şehiriçi yapıp doğruca otobana çıktım, motoru eğitim pistinden iş yerime getirdim, istanbuldayım, e5'i kullandım, acayip şiddetli rüzgar vardı, full korumalıydım, indiğimde heyecandan olsa gerek sırıl sıklamdım, ilk defa 65 km/h değerini ibrede gördüm:) otobanda ve şehir içinde bir sıkıntı çekmedim, şeridi bir güzel araba gibi ortalayıp gittim, bu şekilde gayet güzel oldu:) kırmızı ışıklar yanmış yanaşıyorum diğer araçlarla yavaş yavaş, öküz kapalı kasa kamyoncunun teki kornaya asıldı, ya sabır dedim devam ettim, zaten kırmızı yanıyor, ne anlamı var oraya kadar yarışır gibi gazlayıp gitmeye dedim neyse eğitim pistinden dışarı çıkarken bir hata yaptım, yol dardı bir bir jip yolu daraltmış, geniş açı ile yokuş yukarı direksiyonu kırdım, salak gibi yola bakacağıma yere motora baktım bir anlık, aniden yokuş aşağı bir araba geldi, yolun ortasında durdum, yol boştu aniden, adamın şeridini kısa bir sürede olsa işgal edecektim yanlışlıkla ...
bu arada motor hocama göre benim rx 125 sm yamaha xrx 125 sm den performans açısından daha iyiymiş, rt 125 yerine iyi ki bunu almışsın dedi ileride daha büyük motora geçerken hazırlık olur, rt de çok şirin motor, o motor bende olsaydı hiç yatırmazdım, bileğimde incinmezdi :)
2100 km'de ikinci el plakasız aldığım motorun yağını 1 lt castrol magnetec 10/40 yarı sentetik ile değiştirttim, zincir gerildi, usta yağın kararan rengini beğenmemişti, değişelim dedi, inşallah iyi yapmışızdır?
motora koruma demiri de yaptırdım, fena olmadı, boyasını beğenmedim, fotolarını koyarım, motordan çıkan egzoz borusu paslı gibi, o boruyu boyasam nasıl olur?
topcase 35 lt kappa almıştım, ustalaşana kadar takma dediler, dengen bozulur, ağır denge topuzlarından usta hediye etti, bunlarla beraber ustalaşınca tak daha iyi olur dedi, siz ne dersiniz? topcase dengeyi bozuyor mu? sürüşü zorlaştırıyor mu? ben 100 km/h hıza çıkmayacak bir acemiyim, yüksek süratte etki ediyor diyorlar
Jagadam
19 Mayıs 2009, 18:34
Bence motoru alçaltmakta acele etmişsin. En fazla bir ay içinde alışırdın. Hem boyun da ne güzel uzuyor zaten, bir ayda iki santim büyümüşsün ;)
Bizim motorların kendileri de yüksek, ağırlık merkezleri de, o yüzden olduklarından daha ağırmış gibi geliyorlar. Üst taraf sağa sola yatmaya niyetlendi mi tutmak alçak motorlar kadar kolay olmuyor. Ben de bir iki defa düşüreyazdım ama can havliyle vücudumun bütün gücünü seferber edince motoru tutabildim. Hele biri çok kötüydü, belki 45 derece yatmıştı motor.
polo34
19 Mayıs 2009, 18:49
1,68 e geri döndüm hocam :)
polo34
24 Mayıs 2009, 22:36
bu da bugünkü küçük gezimizden bir görüntü olsun, çok dik bir yokuşta motorda gaz yememe problemi çekiş düşüklüğü oldu, ne tavsiye edersiniz?
hedere
25 Mayıs 2009, 19:14
motor hayırlı olsun.. bu motorların gücü fazla olmadığı için zorlanması normaldir. yokuşlarda düşük vitesleri denemelisiniz.
benim de bir sorum olacak; rt 125 için uygun siperlik - yolculuk camı taktıran var mı acaba?
polo34
25 Mayıs 2009, 21:14
125 cc 14.5 hp kağıt üzerinde gücü var, korktuğum şeyi söylediniz :) 30 hp lik cbf 250 uçtu gitti o yokuşta, ben durdum resmen:) motor uzun süre eğitim alanında ve serviste kaldı, yağ verip yağını değişin demiştim, başka bir yağ mı koydular yoksa karbüratör ayarıyla mı oynadılar bilemiyorum, göstericez birine artık ... niye bu motora ait bir konu yok :)
notnickname
10 Haziran 2009, 13:36
slm arkadaşlar bende 2.el rt 125 aldım.bu motora motor koruma demiri yaptıran var mı?
polo34
10 Haziran 2009, 14:11
ben yukarıdaki mesajıma bir foto koymaya çalışmıştım ama şu an görünmüyor, neyse ben yaptırdım, 180 tl verdim ...
http://img149.imageshack.us/img149/496/p1000327z.jpg (http://img149.imageshack.us/i/p1000327z.jpg/)http://img149.imageshack.us/img149/p1000327z.jpg/1/w3648.png (http://g.imageshack.us/img149/p1000327z.jpg/1/)
G.BEREKET
10 Haziran 2009, 14:14
125 cc 14.5 hp kağıt üzerinde gücü var, korktuğum şeyi söylediniz :) 30 hp lik cbf 250 uçtu gitti o yokuşta, ben durdum resmen:) motor uzun süre eğitim alanında ve serviste kaldı, yağ verip yağını değişin demiştim, başka bir yağ mı koydular yoksa karbüratör ayarıyla mı oynadılar bilemiyorum, göstericez birine artık ... niye bu motora ait bir konu yok :)
Cbf 250 30 beygir değil 20.4 beygir.:) Durum daha da vahim ozamansa.
notnickname
11 Haziran 2009, 02:27
ben yukarıdaki mesajıma bir foto koymaya çalışmıştım ama şu an görünmüyor, neyse ben yaptırdım, 180 tl verdim ...
http://img149.imageshack.us/img149/496/p1000327z.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=p1000327z.jpg)
peki bu motor koruma demiri düşünce motoru mu koruyor yoksa ayaklarımızı mı?
asıl amacı nedir?
bu arada hoş görünüyor koruma demiri benim diğer motorlarda gördüğüm gibi çok klasik olmamış:cat:
polo34
11 Haziran 2009, 09:46
ben bu işin uzmanı değilim ama her iki işlevide görmesi lazım, epey sağlam bir bağlantısı oldu, süs değil yani:)
bu arada eski model klr 650si olan bir arkadaşla da gezdik, benim motor sanki 125 cc değilmiş gibi görünüyordu:)
bu arada diğer arkadaşın motoru da aşağıda, twister demişti sanki
http://img197.imageshack.us/img197/9140/p1000321d.jpg (http://img197.imageshack.us/i/p1000321d.jpg/)
buraxdj
19 Haziran 2009, 05:47
Bi terslik olmassa pazartesi bende Karion alıyorum. 2. el .... hadi bakalım hayırlısı ;)
polo34
19 Haziran 2009, 12:25
hayırlı olsun, oturma pozisyonunu seveceğine inanıyorum, beraber gezmek de umarım kısmet olur :)
buraxdj
20 Haziran 2009, 15:53
Valla direk tarz değişikliği , ilk motor chopper,sonra scooter,şimdi de dualpurpose :) gezmezmiyiz ayıpsı ;)
BHTYR_VFR
21 Haziran 2009, 01:06
Bi terslik olmassa pazartesi bende Karion alıyorum. 2. el .... hadi bakalım hayırlısı ;)
hayırlısı olsunnn
buraxdj
01 Temmuz 2009, 13:53
Bi terslik olmassa bu haftasonu Sarı Karion la aranızdayım... Maaşlar bu gün yattı :)
sengiderya
24 Mart 2010, 17:36
bende bir karion almak istiyorum satmak isteyen var mı
buraxdj
03 Nisan 2010, 00:58
nakite ihtiyacım olduğu için Karion umu satıyorum:pale:
Sahibinden ilan numarası 23606088
motorhocası
03 Nisan 2010, 01:16
nakite ihtiyacım olduğu için Karion umu satıyorum:pale:
Sahibinden ilan numarası 23606088
Hata veriyor.:wiinkk:
Lancelot
03 Nisan 2010, 13:43
Hata veriyor.:wiinkk:
http://www.sahibinden.com/ozel_renk_ve_benzerlerinden_farkli_bigfoot!_acil!-83WQQaXQQ23606088WQQpXQQdisplayitem
Gayet de açılıyor yahu.
barok34
03 Nisan 2010, 14:11
4 parçayı boyadınmı motorun rengi değişiyor sıkıldıkça boyarım ben bunu :)
selamlar aranıza yenı katıldım.çin scooterı alacaktım plaka hersey dahıl 2350 lıra gıbı bı rakama gelıyodu.sıtenızde yaptıgım arastırmada çinden uzak durun demıs herkes.bende ıkıncı el 3800 kmde 2007 model bır rt125 karıon buldum bugun bır motor ustasına gosterıp alıyorum kısmetse.ilk motorum olacak henuz hıc motor kullanmadım hıcbır bılgım yok bu konuda ınsallah basımızı agrıtmaz guzel bı motora benzıyor.temız gorunuyor ama tabıkıde bır ustaya gostermekte fayda var dıye dusunuyorum.herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Chronix
28 Nisan 2010, 14:23
selamlar aranıza yenı katıldım.çin scooterı alacaktım plaka hersey dahıl 2350 lıra gıbı bı rakama gelıyodu.sıtenızde yaptıgım arastırmada çinden uzak durun demıs herkes.bende ıkıncı el 3800 kmde 2007 model bır rt125 karıon buldum bugun bır motor ustasına gosterıp alıyorum kısmetse.ilk motorum olacak henuz hıc motor kullanmadım hıcbır bılgım yok bu konuda ınsallah basımızı agrıtmaz guzel bı motora benzıyor.temız gorunuyor ama tabıkıde bır ustaya gostermekte fayda var dıye dusunuyorum.herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Yeni motorunuz hayırlı olsun size...Bakımlarını zamanda yaptırın ve aldığınız motorun sınırlarını bilin ve iyi bir ustaya götürün ..
tesekkur ederım bakımları hakkında hıc bır bılgım yok çünkü ilk motorum olcak. bugun yenıkapıda tekay motora goturduk motoru recep usta saolsun ilgilendı ordan alınmıs zaten hıcbır problemı yok dedı sadece yag degısme zamanı gelmıs dedı onu halledıcez onun dısında herseyıyle orjınal dedı recep usta.sabah noter satısını alıcam.umarım hayırlısı olur.ıyı bır baslangıc motoru sectıgımı dusunuyorum.başka onerısı olan varmıdır motor hakkında arkadaslar ? herkese ıyı guvenlı mutlu surusler..
motorhocası
29 Nisan 2010, 01:41
Hayırlı olsun çok yerinde bir tercih, dağ-taş-dere-tepe binin.:)
polo34
29 Nisan 2010, 10:11
tesekkur ederım bakımları hakkında hıc bır bılgım yok çünkü ilk motorum olcak. bugun yenıkapıda tekay motora goturduk motoru recep usta saolsun ilgilendı ordan alınmıs zaten hıcbır problemı yok dedı sadece yag degısme zamanı gelmıs dedı onu halledıcez onun dısında herseyıyle orjınal dedı recep usta.sabah noter satısını alıcam.umarım hayırlısı olur.ıyı bır baslangıc motoru sectıgımı dusunuyorum.başka onerısı olan varmıdır motor hakkında arkadaslar ? herkese ıyı guvenlı mutlu surusler..
hayırlı olsun, topcase, koruma demiri de alabilirsin, biraz daha ötesinde depo üstü çanta, benim gibi ön cam ve yan çanta uydurabilirsin
Chronix
29 Nisan 2010, 10:29
En son yapacağın hızı 110'u geçmesin 140'ı göreceğin zamanlarda olur ama hiç tavsiye etmiyorum ..Mümkün mertebe motoru daha çok kendi başına kullanmayı tercih et ikinci bir kişi motorun amortisörünün ömrünü alır ve ömrü bittiğinde durum çatalını kırmaya kadar gelir ..şimdiden bebriyaj balatasını temin edin .onunda ömrü bittiğinde çok aramaya başlayabilirsiniz..sık sık arka kuyruğun bağlantılarını kontrol edin motoru sınıfına göre kullanırsanız vidaları gevşiyebiliyor ve çatlayıp kırılabiliyor aynı durum plaka içinde geçerli ,plakayı tutması için kullanılan somunların arasına pul yerine su musluklarında kullanılan lastik contası kullanın...herhangi bir parça gerektiğinde mecidiyeköy de TTcustomun arka sokağında merkez motor var en son bir parçaya ihtiyacım olduğunda Hyosung'un yedek parçalarını konyada bir firmanın aldığını söylemişti oraya bir danışırsınız...
polo34
29 Nisan 2010, 22:51
http://www.hyosungsource.com/parts/xrx125sm?zenid=c4682e6d55263b4cc6c96397d05de61d
bu yabancı sitede bir sürü parça var, fiyatlar kargo ücreti ile kuralkanın fiyatlarını buluyor, isteyen olursa kargo ücretini paylaşırız, daha ucuza mal olur ...
nıhayet motorumu aldım buqun ogleden sonra ilk motor tecrubemı bakırkoy cumartesı pazarının alanında yasadım.bana cok guclu bır motor gıbı geldı belkıde daha once hıc motor surmedıgım ıcındır ordanca cıktım trafıge karıstım kullanımı cok kolay geldı duz vıtes araba gıbı varsayıp devam ettım.tabıkı pür dikkat en fazla 3. vıtese aldım cok guzel kanım kayandı rt125 ime :) ancak hız gosterge ısıqında bır problem var sanırım dıreksıyonu tam sol yapınca yanıyo düz iken yanmıyo gosterge ısıkları bırde on sol sınyal yanmıyor yarın gosterıcem tamırcıye.umarım baska bırsey cıkmaz üzmez benı.scooter bıle kullanmamıs bırı olarak ılk motorsıklet tecrubem hakkında cok sey yazmak ısterım ama bıraz daha anlıyayım olayı.depoda bıraz benzın varmıs 20 liraya fullendı :) arabayı fulleyemıyoruz o yonden super.belkı benım boydandır ama selesı rahat degıl sankı 185 ım bu arada.herkese saglıklı sıhhatlı kazasız sürüsler..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------
polo34 senın motorsıkletın resımlerıne nerden bakarım merak ettım
polo34
30 Nisan 2010, 21:23
valla o dediğim değişiklikleri kademeli olarak yaptım, son halini ön cam ile geçen hafta aldı, çok da güzel oldu, manzaralı bir yerde fotolarını çekmek istediğimden bu haftaya kaldı:) pazar günü Allah kısmet ederse saat 13:00 gibi beşiktaş'tan yalova termal tarafına gezmeye gidicem, orada fotoları çekerim heralde ...
bu arada senin boy 1.85 ise o motor sana çok alçak küçük gelebilir :) benim rx tam olurdu, rt den hem daha yüksek hem de daha uzun kalıplı vs :)
bununla bıraz motorsiklet sevdamı peskiştireyım heralde ılerleyen zamanlarda daha uygun cüsseli bır motor düşünürüm.ama sımdılık guzel gıdıyor canım sıkıldıkca kendımı sokaklara bırakıyorm motorumla :) viteslerde bıraz zorlandım dun ama bugun daha ıyı.gelişmeler guzel gıdıyor saygılar herkese ıyı surusler herkese..
polo34
01 Mayıs 2010, 00:41
istanbuldaysan pazar günü bana takılabilirsin, Yalova-Termal civarına gideriz, oradan İstanbula geri dönecek grup da olacak ama giderken 2 motor olacağız, bu arada gelmek isteyen diğer arkadaşlara da kapım açıktır ...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO