PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MT-125 vs R125

Syptmpos
05 Ağustos 2018, 02:00
Merhaba arkadaşlar yaklasık bi 6 aydır 125 drift kullanıyorum ve yeni motor almaya karar verdim sizce hangisi daha rahat olur ilerde supersport bi motor almayı dusundugum için r125 daha mantıklı gelio

ayetlervaray
05 Ağustos 2018, 02:54
Merhaba arkadaşlar yaklasık bi 6 aydır 125 drift kullanıyorum ve yeni motor almaya karar verdim sizce hangisi daha rahat olur ilerde supersport bi motor almayı dusundugum için r125 daha mantıklı gelio

sana mantıklı geliyor olabilir ama bence mantıksız. bikere r125 in oturuş pozisyonu çok rahatsız. motor seni şekliyle, agresif oturuş pozisyonuyla beklentiye sokabilir ama öyle gitmiyor. gidon turu dar. ve parça fiyatları çok pahalı. bana göre verilen paraya kesinlikle değmez. yerinde olsam supersport yolculuğuna cbr 250 den başlardım. bajaj rs 200 de olabilir. eğer a1 ehliyetin var diye 125 lik almak zorundaysan cbr 125 derim. hayır illa bu ikisinden birini alcam diyorsan mt 125 derim.

qqferit
05 Ağustos 2018, 09:07
Tarzın kafanda kesinleştiyse benim tarzım süpersport ben süpersport kullanıp cc yükselticem diosan r125 al ama tarzın değilse mt al. Yada honda ve yamaha bayisine git motora bin sağını solunu incele imkan varsa test sürüşü yap