Orijinalini görmek için tıklayınız : Amortisör gıcırtısı
Kutluay
31 Temmuz 2018, 19:49
Motosikletim rks rn180 daha alalı 2 ay ve 160km oldu. Motosikletim park halindeyken devrildi zarar gelmedi fakat arka amortisör gıcırdamaya başladı. Bu sorunun çözümü nedir? Garanti kapsamına girmesi gerekiyor bana göre ama malum firma garantiye sokmamak için inat etme olasığı yüksek ne gibi savunmalar almalıyım ya da buna gerek kalmadan kendim çözüm üretebilir miyim?
Kutluay
06 Ekim 2018, 20:50
++++++güncel
kaanklky
06 Ekim 2018, 21:55
Motosikletim rks rn180 daha alalı 2 ay ve 160km oldu. Motosikletim park halindeyken devrildi zarar gelmedi fakat arka amortisör gıcırdamaya başladı. Bu sorunun çözümü nedir? Garanti kapsamına girmesi gerekiyor bana göre ama malum firma garantiye sokmamak için inat etme olasığı yüksek ne gibi savunmalar almalıyım ya da buna gerek kalmadan kendim çözüm üretebilir miyim?
Düşürdükten sonra gıcırdamaya başladı diyorsunuz, garantiye girip girmeyeceğine nasıl emin olabiliyorsunuz hocam? Belki yamulttunuz?
Arka amortisör olduğuna emin misiniz? Belki beşiktir?
Kutluay
08 Ekim 2018, 01:52
Valla garantiye bir şekilde sokarım ben o sıkıntı değil fakat dediğiniz gibi beşikten gelme olasılığı var. Amortisörde titreşim yok ses oluşurken sağ grenajın oralarda titreşim oluşuyor. Ekstradan düşürdüm diyede kaza maza yapmadım basit bir şekilde ayaklıkta dururken motosiklet devrildi ve debriyaj maneti yamuldu sadece.
sharkspeedr2
08 Ekim 2018, 05:26
Video lazım.
Kutluay
08 Ekim 2018, 08:05
Video lazım.
https://youtu.be/Ta14VzDQXBc
kaanklky
08 Ekim 2018, 21:07
Kesinlikle gelmemesi gereken bir yerden geliyor.
Motorun anasını sikmişsin.
diablof
09 Ekim 2018, 17:25
dostum bisey yok ortada bosuna evham yapma.
bur adet wd 40 aliyosun, motorun arka masasinin sasi ile birlestigi yere sıkıyorsun. amortisor baglanti noktalarina da sık. sorunun duzelir.
kolay gelsin.
Kutluay
09 Ekim 2018, 20:23
Tamam gruplarda da sordum 3-5 kişi cevapladı sıfır aldıklarında onlarında başına gelmiş kimisi yıkayıp yağla diyor kimisi düzenli kullan geçer diyor sanırım sorun yok teşekkürler
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO